Kõik hingedevahelised liidud on erilised, samamoodi on eriline ka Kaksikleekide vaheline side. Kõik liidud on omanäolised, erinevate eesmärkidega ja saatuses väga olulised. Eriti seetõttu, kuna need kõik õpetavad ja arendavad meid inimestena ja kingivad meile selles elus midagi erilist juurde. Ma ei soovi jätta sulle sellist muljet, nagu oleks üks hingedevaheline liit teisest olulisem. Absoluutselt mitte. Ükskõik millises liidus ehk suhtes sa hetkel oled, siis see ongi sinu jaoks väga oluline. Igaühel on isiklik saatuseraamat, mida ma aitan lahti mõtestada ja selgitada. Sinuga kohtudes vaatan sinna sisse ning toon selgust, mis on sind ees ootamas või millistes hingedevahelistes liitudes sa oled.

Kaksikleegid on kõrgtasemel hingedevahelised liidud ning kui sul on selles elus palju õnne, siis sa kohtud temaga. Kui mitte, siis sellest ei ole midagi, sest alati on teisi hingedevahelisi liite, kellega jagada elu, võlu ja armastust. 


Mida aasta edasi, seda suurem on tõenäosus enda Kaksikleeki päriselt kohata. See, kas sa oled Kaksikleegi sideme selles elus kokku leppinud, sõltub tegelikult väga paljudest erinevatest asjaoludest. Selle teadasaamiseks tuleb mul sinu saatuseraamat lahti harutada. Vaadata sinna sisse ning näha, millised õppetunnid on sul elust ellu ära õpitud. On vaja omandada teatud oskusi ja tuua endas välja teatud iseloomujooni ja palju muudki, et lõpuks Kaksikleegini jõuda. Üheks kõige olulisemaks iseloomujooneks on omandada tingimusteta armastuse esimene aste. Jah, tõepoolest, tingimusteta armastusel on erinevaid astmeid, kuna see on tohutult võimas energia, mis õpitakse ära samm-sammult. Mida rohkem sa sellel teemal kasvad ja hingeliselt arened, seda suurem on sul tõenäosus Kaksikleegini jõuda ja temaga ka suhtesse astuda. Neid on küll ja küll, kes kohtuvad või on kohanud enda Kaksikleeki, aga ei ole temaga suhtes, sest Kaksikleegi suhtesse jõudmiseks tuleb esmalt endas suurendada armastuseenergiat ja õppida tingimusteta armastama. Kui sul on soov Kaksikleegiga kohtuda või kui sa oled temaga kohtunud ning soovid edasi suhtesse liikuda, siis esmalt tee iseendaga palju tööd. Kasvata endas armastuseenergiat, tingimusteta armastuseenergiat.

Miks on Kaksikleegi suhe maagiline? See on peamine küsimus, millele ma soovin vastuse kinkida, sest tean, et see küsimus on paljude sees. Ma kingin sulle selle vastuse.

Kaksikleek on sinu hinge teine pool ehk see, kes täiustab sinu ebatäiuslikkust ja annab sinu elule energiat juurde. Kaksikleek on see, kes on sinu jaoks kõige suurem armastuse käivitaja, energia suurendaja, heaolu ja tervise andja, rahulolu looja, tasakaalustaja, harmoniseerija, sinu isiklik kaitseingel siin maailmas, sinu hinge totaalne teine pool. Mis tähendab seda, et kui sa kannad selles elus endaga piisavalt palju õnne, oled kasvatanud enda Südametšakrasse palju armastuseenergiat, oled tingimusteta armastuse poole liikumas ning see on miski, mis on sinu spirituaalse arengu juures oluline teema, siis sa võid jõuda selle hingedevahelise liiduni. See on imeline liit, mille nimel endaga tööd teha. Iseennast kasvatada, õppida end ja kogu elu armastama, puhtalt, siiralt, autentselt.

Kaksikleekide side on maagiline, see on kirjeldamatu tunne, seda on nendel endal keeruline sõnadesse panna, kuna sõna "armastus" on nende jaoks liiga väike. Jah, tõepoolest sellised suured ja tugevad tunded valdavadki Kaksikleeke, kui nad kohtuvad, kui nad suhtlevad, üksteise peale mõtlevad, on koos, on suhtes. See on kirjeldamatult ilus ja kaunis tunne. Tunne, mis ületab kõik tunded.


See ei tähenda seda, et selles suhtes ei ole pinget, stressi ega ka ületamist vajavaid teemasid. Ei, see ei ole vaid roosa sädelusega kaetud suhe. Tegemist on kõige õpetlikuma, arendavama, iseendaga tööd vajava suhtega. See suhe aktiveerib sind kasvama, ületama, hingelt kasvama, veelgi rohkem tingimusteta armastama. Eelkõige annab see põhjuse hoida elu.

Kaksikleekide suhe on igaüks ainulaadne, täiesti erinev. Selles suhtes on eesmärgid erinevad, kirjutan teile sellest tulevikus täpsemalt. Soovin teil aidata mõista, milline on Kaksikleekide vaheline side, kuidas selleni jõuda, mida sa kindlasti võiksid ja peaksid nendest teadma, kuidas Kaksikleeki üldse ära tunda, kuidas seda suhet hoida ning palju veel. Ma jõuan Kaksikleekidest ilmselt rääkida terve enda elu, arvestades seda, kui suurejooneline on nende suhe ja nende eesmärk kogu universumis. See ei ole ainult kahe inimese vaheline liit, see mõjub ka kaugemale ning täidab siin maailmas suuremat rolli. Seega mul on palju, millest teile rääkida ja kirjutada!

Kui sa oled enda elus selles punktis, kus sa tunned, et oled Kaksikleegi suhtele avatud - oled näiteks vallaline ja soovid anda võimalust Kaksikleegiga kohtumiseks. Või sa oled temaga juba kohtunud ja temaga suhtes, siis kindlasti tegele enda Südametšakraga. Tee endaga tööd, et kasvatada tingimusteta armastust. See aitab sul luua ühendust Universumiga ja Kaksikleegiga. Telepaatia on väga oluline, sest luues Südametšakra kaudu telepaatia Universumi ja Kaksikleegiga, saad sa suurema tõenäosuse temaga kohtuda või temaga suhet hoida ning selles armastust kasvatada.

Selleks soovitan ma sul kanda enda Südametšakra kohal Küaniiti kristalli ja mingit armastusekristalli. Küaniit loob telepaatia, aktiveerib Südametšakra tingimusteta armastuseks ja telepaatiaks. Küaniidil on veel selline võimas oskus, et see suudab sõnumeid telepaatiliselt Universumisse saata, mis tähendab seda, et kui sinu Kaksikleek elab tegelikult täna teisel pool maailma, siis Universum loob teie vahel kontakti. Kristallid on nagu energiasillad, mis aitavad hoida energiad meie Universumis aktiivsena. Seega ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks sinu ja tema kohtumisele mitte kaasa aidata. Kanna Küaniiti kaelas ja aktiveeri telepaatia. Enne kandma hakkamist hoia Küaniiti korra enda peopesas, sule silmad, keskendu sellele, et soovid enda Kaksikleegiga telepaatilist ühendust luua ning seejärel asu seda kandma.


Soovitan sul kanda Küaniiti kaelas koos mõne armastusekristalliga, et samal ajal suudaks Südametšakra aktiveeruda, puhastuda, terveneda, jõuda tingimusteta armastuseni. Ning suunata Küaniiti armastuseenergiat, mis omakorda võimendab Küaniidi väge. Küaniidiga koos kanna ühte nendest armastusekristallidest:

Naistel soovitan kanda Natroliiti, Larimari, Rodokorosiiti, Roosat Kvartsi, Rodoniiti, Thuliiti, Roosat Opaali, Rubiini, Mango Kaltsiiti, Petaliiti, Uvaroviiti või teisi tingimusteta armastuse kristalle.

Meestel soovitan kanda Granaati, Rubiin-Tsoisiiti, Fuksiiti, Rubiin-Fuksiiti, Aqua Aurat, Opaali, Serafiniiti, Moldaviiti, Uvaroviiti või teisi tingimusteta armastuse kristalle. 

2022. aastast sisenesime uude spirituaalsesse ajajärku. Esimene spirituaalne aasta avas Südametšakrad tingimusteta armastusele ja seetõttu ongi Kaksikleekide kohtumise kõige esimeseks aastaks 2022. Kõik järgnevad aastad on sellega seotud, seetõttu ma teile ka Kaksikleekide teemal kirjutan. Tõenäosus sul enda Kaksikleegiga kohtuda suureneb iga aastaga, arvestades seda, milliseks maailm on muutumas ja muutub. Minu ettekuulutavad visioonid on mulle sellel teemal juba valgust näidanud.

Leiad kõik minu Kaksikleekide artiklid SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Soovin kogu südamest, et teie Südametšakrad avaneksid tingimusteta armastusele, avage sellele enda südamed, enda hinged! Nautige armastust, saatke telepaatia jaoks Universumisse sõnum ja laske elumaagial teid kokku liita!

Kogu armastusest alati teiega

Tene Laul