Inglisõnumid on teejuhid meile kõigile, kes on end spirituaalselt avama ja avastama hakanud. Kui Inglisõnumid sinu teele saabuvad, siis tõlgenda need enda jaoks ära ja sobita need enda ellu. Ma aitan sul seda kõike teha!

Kõige võimsamad numbrid Inglisõnumites on 1 ja 2. Nende kombinatsioonil on tohutu vägi ja seetõttu ei tõlgenda ma neid kõiki kombinatsioonina kokku. Sõnumitel 1212, 1122 ja 21 ei ole sama tähendust, neid kõiki tuleb eraldi tõlgendada. Ka 1122 on sulle omaette sõnum edastada.

Kui näed näiteks kellal aega 11:22, siis on see sinu jaoks ülimaks sõnumitoojaks!

Sellega antakse sulle teada, et sa pead enda oskustele, talendile ja väele rohkem tähelepanu pöörama. See sõnum kutsub sind ennast rohkem ja paremini hindama ning tänulikum olema, see suunab sind enda talenti rakendama. Maailm vajab sind ja sinu erilisust, sa oled eriline!

Inglisõnum 1122 ütleb sulle selgelt välja, et sa oled unikaalne, eriline ja maailm vajab sinusugust hinge!

Kui sinu teele saadetakse nende numbritega sõnum, siis on aeg enda erilisus välja tuua - olla sina ise täiesti ehedal kujul, ja luua seda, milleks sa siia maailma sündisid. Tuleb avada enda ehedus ja seda iseendast kaugemale väljendada.

Inglid annavad sulle teada, et sa pead end siin maailmas kõrgema energia nimel rakendama, looma ja tegema midagi, mis on inimkonnale ja meie maailmale hea. Tegema midagi, mis tõstaks siinseid energiaid ja vibratsioone.

Universum viib sind 1122 Inglisõnumiga kokku siis, kui sa oled päriselt valmis end realiseerima ja universum on valmis selle tulemust vastu võtma. Kõik on õige, ajastus on õige. Kas pole mitte ilus sõnum? Sind kutsutakse tegudele, mis rikastavad seda maailma millegi hea, tervendava, inspireeriva või motiveerivaga.

Õiget aega ei tasu maha magada, see on võimalus konkreetselt sinu jaoks. Võimalus luua, pakkuda ja anda ning universumilt JAH - sõna vastu saada. Mida iganes sa tunned, et pead maailmale jagama, tee seda nüüd ja kohe. Alusta!

Mis saab siis, kui sa ei oska selle numbri nägemisega midagi peale hakata?

1122 mitte mõistmise puhul on õige aeg alustada eneseotsingut. Leida vastus küsimusele, kes ma olen, mis on minus loomulikku ja unikaalset? Võta see teekond endale ette ja alusta sisemist spirituaalset juurdlust, näiteks meditatsiooni abil, minu eraseansil sellele küsimusele vastust leides või läbi tõsise rännaku enda energiasse. Viimast aitab saavutada Küaniidi kristall, alusta selle kandmist ja kanna seda Kurgutšakrale võimalikult lähedal (see asub sinu kaela kohal).

Kõik minu tõlgendatud ja kirjutatud Inglisõnumit leiad SIIT.