Inglisõnumid on võimsad, nende sisu ja tähendust ei tasu alahinnata. Need sõnumid leiavad tee sinuni siis, kui sa oled ise spirituaalsusele avatud. Kui sa pole neid suurema osa oma elu jooksul näinud või neist midagi teadnud ning mingi hetk tagasi alles hakkasid neid nägema, siis palju õnne! Sa oled spirituaalselt avanemas, kasvamas ja valgustatud saamas. Ei ole vahet, milline Inglisõnum sinu eluteele ilmub, see on märk sinu enda arengust. Sellele, kes on spirituaalsusele jah öelnud, tuuakse märke ja teadmisi, võta need kõik tänutundega vastu ja anna nende tõlgendamisel endast parim. Ma toetan sind sinu spirituaalsel arenguteel ja aitan sinu isiklikke märke tõlgendada. Telepaatiline koostöö!

9 ja 2 kombinatsioon saabub sinu teele kahel potentsiaalsel eesmärgil, on kas üks või teine sõnum, mitte mõlemad koos. Kui see numbrikombinatsioon on sind üles leidnud, siis saad ise tunnetada kumb versioon sinuga täna kõige enam resoneerub.

Selle Inglisõnumi tähendus on sama ka siis, kui näed 922, 9292 või hoopis 29. Mida rohkem on topeltnumbreid, seda intensiivsemalt soovitakse Inglite ja universumi poolt seda sõnumit sulle edastada. Mida rohkem seda sinu teele satub, seda lähemal on emb-kumb sõnum, mille sulle kohe lahti seletan.

Esimene tähendus

Esimene versioon on laialt levinud ja ilmselt suurema tõenäosusega see, mida sa sellest artiklist lugema pead.

Keegi Inglite maailmast soovib sulle edasi öelda: "Usalda end ja usu iseendasse!" Nende kahe numbri kombinatsioon leiab tee sinuni, kui sul on julgustust vaja. Inglid soovivad, et sa võtaksid riski, julgeksid end rohkem väljendada ja kuulata enda intuitsiooni, mitte hirme. Usalda, liigu selles suunas, kuhu sa tegelikult minna soovid.

Ma annan sulle ühe äärmiselt olulise soovituse ja õpetuse. Palun praktiseeri seda enda heaolu jaoks. Kujuta korraks ette, et maailmas ei eksisteeri mitte ühtegi inimest, oled ainult sina. Kui suudad seda endale ette kujutada, siis küsi enda käest ja vasta ausalt: "Mida sa teeksid, kui kõik uksed oleksid valla? Mitte ühtegi inimest ei ole sind kritiseerimas. Mis oleks see, mida sa siis teeksid?" Kui leiad küsimusele vastuse, siis see ongi see, mida 9 ja 2 kombinatsioon soovib sulle edasi öelda. Tee seda, sedasama, milleni sa jõudsid. Alusta, julge riskida ja enda mugavustsoonist välja astuda!

Teine tähendus

Teine versioon on vähem levinud ja esineb väiksema tõenäosusega, kuid see ei tähenda seda, et sina ei peaks just seda sõnumit siit välja lugema. Kui esimene versioon sinuga kohe üldse ei klapi, siis võib-olla oled just sina see üks õnnelik, kellele on mõeldud see teine sõnum siin.

9 ja 2 Inglisõnumi kooslus kuulutab ette Kaksikleegi ellu saabumist. Kaksikleek on kõrgema astme armastus ja kahe inimese omavaheline unikaalne side, mida saab elus kogeda vaid ühe inimesega. Seda loomulikult siis, kui on õnne teda kohata ja kui sa oled üks nendest, kellel on Kaksikleek. Kaksikleegi sidet ei ole mitte igaühel.

Kui näed 9 ja 2 kombinatsiooni, siis on sinu ellu saabunud keegi, kellega sul on müstiline ja maagiline tõmme, võib-olla on tema sinu Kaksikleek. Või oled juba pikemat aega tundnud, et keegi on sinu ellu saabumas, näed unenägusid näota mehest või naisest, kellega sa tunned armastusetunnet. Kui näed ka 9 ja 2 kombinatsioone, siis on need märgid Kaksikleegi olemasolust või sellest, et ta on peagi sinu ellu saabumas.

Üheksa sümboliseerib selles Inglisõnumis ühendust ja kaks armastust.

Kui sa tunned, et 9 ja 2 kombinatsioon võib olla seotud sinu ülima armastuse ehk Kaksikleegi ellu saabumisega, siis soovitan sul alustada Merevaigu kandmist. Merevaik aitab Kaksikleegiga ühendust saada, teda enda ellu kutsuda ja temaga kohtuda. See kristall loob sinu ja tema vahele sideme. Kui teile on ette määratud selles elus kohtuda, siis te kohtute ja Merevaik kiirendab seda protsessi.

Kõik minu tõlgendatud ja kirja pandud Inglisõnumid leiad SIIT.