Inglisõnumid on märgid ja teenäitajad, need avavad silmi ja on tähendusrikkad. Võta need sõnumid vastu ja tõlgenda need alati enda jaoks ära. Mida rohkem sa neid tõlgid, endaga seod ja enda ellu sobitad, seda enam hakkavad inglid sinuga tööle. Sa seod ennast sellega, kuhu enda energia suunad, samamoodi on ka inglite ja numbrite maailmaga. Mida rohkem sa näed ise vaeva, et neid sõnumeid lahti harutada, seda enam see maailm sinu jaoks avaneb. Ühel hetkel võidki tabada end situatsioonist, kus inglid sulle üha enam ja enam sõnumeid saadavad. Ei, sa ei ole hulluks minemas, sa oled spirituaalselt avanemas ja sa teed universumiga koostööd! Olen sinu üle õnnelik, ole ka ise enda üle õnnelik!

2 ja 5, ükskõik, millisel kujul need sinu teele ilmuvad, omavad ikkagi ühte ja sama tähendust, olgu selleks Inglisõnumiks siis 25, 5552 või hoopis 225. Mida rohkem numbreid selles kombinatsioonis on, seda intensiivsem on selle sõnumi tähendus. Inglid rõhuvad selle sõnumi olulisusele ja soovivad, et sa reageeriksid vähe tõsisemalt!

See Inglisõnum siin on võimas, väga-väga võimas! See viitab suurele muutusele, mis on sinu ellu saabumas või mis on juba loomas.

See muudatus on seotud sinu ellusuhtumise ja armastusega. Selles Inglisõnumis viitab number viis elu tõlgendamisele ja sinu suhtumisele, number kaks selle kõrval viitab armastusele ja tunnetele. Koos loovad need lisaväärtuse, kuhu tiritakse sisse ka teine inimene.

Inglisõnum 2 ja 5 on tugevalt seotud suhtega, selle loomise, tekkimise ja arenguga. Kui näed 2 ja 5, siis võid olla täpselt sellises seisus, kus sinu suhteenergia hakkab muutuma.

Oled sa täna vallaline, otsid kaaslast või oled hoopis värskes suhtes? Või oled juba pikki aastaid suhtes olnud ja tunned nüüd, et järsku hakkab kõik muutuma ja sinu elus teistsugust pööret võtma?

Vallalisena tunned, et nüüd on õige aeg suhte loomiseks või tunned, kuidas keegi kohe sinu ellu astub? Värske suhe tundub olevat midagi müstilist, pikaajalise suhte puhul võid tunda, et see lihtsalt ei toimi? Kui sinuga toimub midagi sellist, siis ära muretse, kõik sätib end ise paika! Sinu suhteenergia on muutumas ja inglid annavad sulle sellest teada. Tegemist on äärmiselt positiivse sõnumiga, seega ära pelga tulevikku, usalda rohkem elu ja seda hetke, milles sa elad. Panusta armastusse, julge armastada ja end sellele avada!

2 ja 5 annavad sulle suurepärase vihje või teen seda mina, igatahes, ära too vanu mustreid uude suhtesse! Kui see Inglisõnum viitab sellele, et oled pikaajalises suhtes enda kaaslasesse taas armunud, siis ära too neid vanu mustreid ka selle suhte uude versiooni. Vabasta end eeldustest, mis on seotud armastuse ja suhetega. 2 ja 5 ei ole sinu eluteel juhuslikult - inglid soovivad sulle edastada sellega sõnumi, et kõik laabub ja muudab kurssi ning seda palju armastavamal tasandil, kui sinu suhted seni on olnud!

Kui sa oled siin ja loed minu tõlgendatud Inglisõnumit 2 ja 5 kohta, siis sa oled enda elus juba selles ilusas seisus või kohe-kohe sinna astumas. See on ilus! Ma tunnen sinu üle siirast heameelt ja aplodeerin sulle koos inglitega. Sa oled ehedamat ja sügavamat armastust väärt!

Kui sa ei ole veel armastust üles leidnud, siis ennustab see sõnum sinu tulevikku. Alusta armastuseõnnekristallide kandmist, et kiirendada kogu suhteenergia muutumise protsessi. Suurepäraseks valikuks nii naistele kui ka meestele on näiteks Granaat. See avab sind armastusele ja toob sinus esile kire!

Kõik minu tõlgendatud ja kirja pandud Inglisõnumid leiad SIIT