Kaitseingel on igal inimesel, kes on siin maailmas ja oma missiooniga. Seega, kui sa küsid, kas sul on Kaitseingel või mitte, siis on vastus imelihtne - kui sa eksisteerid, sinu elus ei ole nõiaringi ehk sa ei ole sellises eluetapis, kus kõik muudkui kordub ja kordub ja negatiivses võtmes, siis sul on Kaitseingel.

Nõiaringis elu viitab Kaitseingli puudumisele. Et aru saada, kas su elus on selline ring, siis võta enda jaoks hetk, vaata elule ausalt otsa ning küsi, kas sinu elu liigub hetkel edasi, ükskõik millises suunas. Kui sinna ei tule uusi teemasid, su elus valitseb rutiin, mis sulle endale ei meeldi, siis võid sa olla nõiaringis. Sellisel juhul tuleb teha korralik spirituaalne detox, mis tähendab seda, et puhastada enda Auraväli rituaalitõrvikuga ja hakata esimesel võimalusel kandma Hüpersteeni. Tegemist on kristalliga, mis aitab sul nõiaringist väljuda ja enda missioonile tagasi jõuda. Hüpersteen on tugevalt seotud sinu ja Kaitseingli suhtlemisega, see loob teie vahele tugeva sideme. Hüpersteeni on kasulik kanda ka siis, kui su elus pole nõiaringi, sest see loob Kaitseingli jaoks portaali, mis aitab hoida su elust eemal ebaõnne. See kristall loob võimaluse, et su Kaitseingel üldse pääseks sulle lähedale, et teda ei takistaks sinu Auraväljas eksisteerivad energiad. Hüpersteen ühendab sind ja sinu Kaitseinglit ning seda on hea teada, kui soovid enda elu edendada.

Kuidas lasta Kaitseinglil end õigele teele juhatada?

Sinu isikliku Kaitseingli eesmärk on siin maailmas koos sinuga täita sinu missiooni, selleks ongi sul olemas energeetiline abi. See on energia, mis suunab sind õigele teele, muudab tugevamaks sinu intuitsiooni ja sisemise hääle, mis omakorda aitab sul alateadlikult või teadlikult teha enda elus õigeid samme. Seetõttu on see oluline ja seetõttu ma sulle sellest ka kirjutan.

See, et sa eksisteerid, elad ja hingad, see on juba imeline. Ja sa võiksid mõista, et ükskõik, millises etapis sa enda elus oled, sul on põhjus siin eksisteerida. Kõik etapid on olulised. Elule ei tohi alla anda, vastupidi - sellest tuleb maksimum võtta. See on siiski sinu elu, sinu hetk siin maailmas. Sinu siinolek on juba universumipoolne kingitus ja märk, et sina oled oluline. Sinu eksisteerimine on vajalik nii sinu kui ka kogu maailma jaoks. Seega - sa oled eriline!

Sa tulid siia maailma põhjusega, sa said endale füüsilise keha selleks, et end väljendada.

Sa olid enne siia maailma tulekut energia, sa olid ilma füüsilise kehata. Sinu keha on alati surelik, aga sinu hing on surematu. Juba see teadmine on miski, mis minu meelest võiks ja peaks sind alati püsti hoidma ning motiveerima sind tegutsema ja julgustama maksimaalselt elama.

Kaitseingel sinu kõrval ei oma füüsilist keha, kuid ühendus temaga on su energiasüsteemis olemas. Mis tähendab seda, et kui sa oled endaga paremas kontaktis, siis seda tugevam on ka Kaitseingli side sinuga. Seega esimene samm, mis tuleb teha, on olla iseendaga rohkem kontaktis. Kuidas seda teha? Armastada elu, armastada iseennast. See on miski, millele iga päev tähelepanu osutada. Ärkad üles ning armastad seda elu ning oled õnnelik eksisteerimise üle. Seadista end elu armastama, keskendu sellele. Millele keskendud, selles suunas sa liigud, selliseks sa muutud. See on spirituaalsus ning ma annan sulle kätte kõik vahendid, et saaksid sellest elust maksimumi võtta.

Kui sa oled endaga ja oma Kaitseingliga ühenduse kaotanud, siis sa tunned ebamugavust, ärevust, stressi, närvilisust, rahulolematust ja palju teisi madalaid energiaid. See on märk selle kohta, et sa teed midagi kuskil valesti. See võib olla mõttemuster, mis viib sind allakäiguspiraali, see võib olla ka vales kohas eksisteerimine, valede inimestega suhtlemine ja palju muudki. Kui sa tunned ärevust, siis esimese asjana tuleb sul maha istuda, elu enda silme ees lahti harutada ning küsida, kus sul on võimalik paremaid valikuid teha? Kellele end tegelikult jagada? Mille nimel tööd teha? 

Mediteeri, sea Sandlipuuviiruk enda kõrvale suitsema ja lase meditatsioonil tulla. Meditatsioon on see seisund, kus sinu mõtted liiguvad vabalt ning toovad sinu jaoks selgust. Selleks, et meditatsiooni liikuda, soovitan luua õige meeleolu ja keskkonna. Üks viis on põletada enda lähedal viirukeid ja Sandlipuu aitab ärevust maandada ning toetab sinu vaimset tervist. See aitab igaühel segadustundest vabaks saada, seega kasuta Sandlipuud, kui tunned, et sinu sees on segadus või ärevustunne.

Mida rohkem sa mediteerid, lased enda vaimsel kehal paika liikuda, segavatel energiatel hingest lahkuda, seda tugevamaks muutub su kontakt endaga ja ka Kaitseingliga.

Kaitseingel on see, kes juhendab ja saadab sind, kui sa oled temaga koos. See tähendab seda, et kui sa tegeled enda spirituaalse poolega nii, et sa ei anna mitte ühegi raskuse ees alla, hoolimata olukordadest su elus, saadud kogemustest, kuidas sind on koheldud - sa ei anna alla. See on tugevus, mis kasvatab elujõudu ja see on see, mida sina vajad, väärid ja oled välja teeninud. Aga sa ei tohi alla anda! Ära anna mitte kunagi alla. Kui sa tunned, et mina olen see, kes suudab sind püsti tõsta, siis palun lase minul seda teha. Kuula mind ja tuleta endale meelde, mida sa siit just lugesid, eriti just nendel hetkedel, kui sul on raske ja sa tunned end üksi. Kui sa oled sellises ahastuses, et justkui miski ei suuda sinu olukorda parandada või leevendada, siis tea seda, et mina olen sinu jaoks olemas. Telepaatiliselt, siin sulle kirjutades, rääkides enda podcastis kõigest kosmilisest, spirituaalsest ja juhatades sind samm-sammult kõige ilusama elu poole, sinu enda sees.

See on sulle kirjutatud selleks, et sa tõuseksid sirge seljaga püsti alati, kui tunned end nõrgana. Ükskõik, mis selle nõrkuse ka ei põhjustanud, meenuta palun seda siin uuesti ja uuesti, kui vaja, tuhandeid kordi. Peaasi, et sul on kõik hästi!

Kaitseingel kaitseb sind alati, kui sa ise soovid end aidata. Ükskõik millisel spirituaalsel viisil, kuna spirituaalsus ongi hingega häälestatus. See, mis ühendab sind Universumiga, intuitsiooniga, kõige imelisega. Ka planeetide ülivõimsate seisudega, mis annab sulle võimaluse saata kõike rituaalide ja maagiatega teele, et anda Universumile wu wei'na välja soov, mille täitumist sa soovid, kogus südamest soovid. Spirituaalsus annab väga suured ja kõrged eelised tunda end alati hästi, kui sa oled madalseisus. Mida tugevamaks sa spirituaalselt kasvad, seda võimekamaks muutud iseenda sees, ka väärtushinnangud muutuvad ja sa leiad kõigest ehedast õnne ning rõõmu. Kui sa jõuad selleni, siis ma luban sulle kogu südamest, kogu enda hinge häälega, et sa ei kahetse mitte kunagi spirituaalseks saada. Kuna see viib sind hingeliselt kõige õnnelikumasse seisu ja see on lõputu, kuhu võib jõuda. Seetõttu ava enda hing, tervenda seda, julgusta iseennast, mina julgustan sind ja Kaitseingel ongi sinuga kontaktis. Kõik, mis saab sinuga siis juhtuda, on arendav, elurõõmu pakkuv, optimismi kasvatav, elujõudu kinkiv.

Kaitseinglid kaitsevad, alati kaitsevad! Sinu isiklik Kaitseingel ei jäta sind hätta, kui sa ei jäta iseennast hätta. Palun korda seda nii palju kui vaja ning jäta see endale meelde. Julge kasvada spirituaalseks ja seeläbi avada end Kaitseinglile, sinu isiklikule teejuhile!

Ava enda hing spirituaalsele kasvamisele, sul on sellest vaid võita!

Telepaatiliselt ühendatud!

Tene Laul