Oktoobris toimub Päikesevarjutus, mida kindlasti ei tohi maha magada, arvestades seda, kui oluline on selle energiaväli, mis sel ajal meie maa peale kandub. Päike varjutatakse ning seetõttu tekib energiavoog, mida mõjutab samaaegselt ka Veenuse vägi. 25. oktoober on see päev, mille võiksid kalendrisse kirja panna ning kindlasti jälgida, et kasutad selle päeva head õnne enda jaoks ära!


Selle Päikesevarjutuse ajal on sul võimalik tuua suhetesse head õnne ja manifesteerida universumist armastust. Eriti just tingimusteta armastust. Kuna 2022. aasta on just suhete ja armastusega tugevalt seotud, siis käibki kõik selle ümber. Seekordne Päikesevarjutus annab kõigile suurepärase võimaluse enda suhteid korrigeerida ja tervendada. Lisaks on absoluutselt kõigil, kes soovivad, endale võimalik armastuseõnne ligi kutsuda.

Ütlen sulle midagi, mida sa kindlasti peaksid meeles pidama - sa ei tohi tunda enda sees tühjusetunnet. Mida rohkem sa tunned sellel päeval, et sul on armastusepuudus, tühjus suhetes, sa ei tunne sidet või oled milleski pettunud, seda hullemaks sa enda olukorra muudad. Seega ole sellel päeval väga ettevaatlik, mis sõnumeid sa universumisse saadad, arvestades seda, millise energiaga on seekordne Päikesevarjutus. Ka negatiivne manifesteerimine võib selle soovi täitumise kaasa tuua. Kui sa oled madalseisus, siis kindlasti kaitse end õigesti, et sa ei tiriks 2023. aastasse suuremat sorti suhteprobleeme.

Selleks, et kaitsta end halva energia, ebaõnne, õnnetustesse sattumise ja eelkõige suhteprobleemide eest, põleta 25. oktoobril Musta küünalt või Musta Pipra küünalt. Hoia enda lähedal Lumiobsidiaani või Hõbeobsidiaani kristalli. Kanna neid sellel päeval ja ka edaspidi, kui sa tunned, et sul on suhete osas ärevustunne. Sa kindlasti ei soovi, et sinu elutee võtaks keerulisema pöörde ning just seetõttu annan sulle lihtsad viisid, kuidas end aidata.

Päikesevarjutus on armastuse aktiveerija, aga kui sa keskendud vastupidisele energiale ehk kodeerid enda Auravälja negatiivset, siis kahjuks suudad sa seda universumilt paluda. Seetõttu ma tunnen väga suurt kohustust kõik välja öelda, et sa kindlasti nii ei teeks. Sa ei tohiks enda jaoks kahjulikult käituda. Kui sa valid positiivsema tee, siis see teeb mind väga-väga õnnelikuks ja saame koos sinu õnne nautida - sina seal seda realiseerides ja mina siinpool sinu üle õnnelik olles!

Kui sa suudad olla üle hirmust, stressist või sa ei soovi suhteprobleemidele keskenduda, aga soovid Päikesevarjutust endale kasulikuks muuta, siis keskendugi sel päeval vaid heale, armastusele, kõrgetele energiatele. Hoia end täiesti teadlikult 5D-energia tasandil ja lase Päikesevarjutusel enda Südametšakrat tervendada ning seeläbi saata sinu armastusesoov universumisse.

Nagu ma juba ütlesin, siis on seekord tegemist tohutult hea Päikesevarjutusega. Ma näen selle päeva kohta visiooni, kuidas see võib nii mõnegi inimese elu totaalselt muuta ja seda eelkõige suhetes. Kuna see visioon on niivõrd tugev, siis ilmselt võivad sellest kasu saada väga paljud, kes oskavad end sel päeval lainestada või olla alateadlikult õnnelikud ja 5D-energias, kes juba hingelt oskavad armastust edasi anda, jagada, vastu võtta ning teisi inimesi enda energiaga õhku tõsta. Nii muudab 25. oktoober sinu suhteenergiaid ja sa võtad 2023. aastasse kaasa ilusa ja imelise armastuseenergia. Mul on selle üle tohutult hea meel, kui sa oled üks nende seast. Lase end inspireerida, tegutse ja naudi armastust. Tee sellel päeval armastuserituaale ja -maagiaid, puhasta enda armastusekristalle, too neid enda koju juurde ja kanna sel päeval kindlasti vaid armastusekristallidest tehtud ehteid.

Kuna Päikesevarjutuse energia on intensiivne 25. oktoobril, siis arvestama peab ka sellega, et tegemist on siiski nii tugeva kosmilise energiaga, et see pole aktiivne vaid üheks päevaks. Jah, sul on võimalik vaid sellel päeval teha armastuserituaale ja saata teele enda südamesoove ning olla armastuseenergias, aga kõige ilusam on see, et see kõik kandub sinu tulevikku, järgmisesse aastasse. Seega ole täiesti teadlik, mida sa sellel päeval teed, mida välja ütled ja kellega suhtled.

See päev ei aktiveeri head õnne ainult intiimsuhetesse, vaid see mõjub suurepäraselt ka sõprussuhetele, pereliikmete omavahelisele läbisaamisele ja ka tööalastele suhetele. Armastus ei ole ainult hingesugulaste, kaksikleekide või teiste romantiliste partnerite vahel. Armastus on väga suur ja lai mõiste, seda saab igal pool tervendavaks alustalaks kasutada, sest armastus ongi kõige alus. Ma ei soovi kogeda elu ilma armastustundeta. Minu meelest on suurepärane tunne kedagi tõeliselt armastada. See on niivõrd ilus, et meil kõigil võiks olla keegi, kelle vastu me niiviisi tunneme. Ja mida rohkem neid inimesi on, seda ilusamaks muutub elu. Kas sa nõustud minuga? Kindlasti nõustud, ma tean seda.

Seega ole nii armas ja hea ning tee kõik selleks, et see päev oleks sinu poolt muudetud ilusaks ning armastavaks. Külva armastust nendele, keda soovid ka tulevikus enda kõrvale. Haara telefon ning helista talle, keda sa väga armastad. Tunne huvi tema tegemiste kohta, küsi, kuidas tal läheb, millega ta tegeleb, kuidas on tema enesetunne. Ütle enda kõrval olevale kallimale, lapsele, teistele pereliikmetele, kui olulised ja head nad on. Tõsta nad õhku! See on armastuse külvamine ning oktoobri Päikesevarjutuse ajal on seda imeline teha. Loomulikult on seda hea teha alati ja pidevalt, kuid Päikesevarjutus kinnitab sinu soovi tulevikurajale, kui keskendud armastusele just 25. oktoobril.

Põleta sellel päeval neid viirukeid, küünlaid, eeterlikke õlisid, mis aitavad armastuseõnne aktiveerida. Kui teed seda enda kodus, viid läbi armastuserituaale, saadad universumisse enda soovmõtteid, unistad armastusest ja puhastad-aktiveerid-täiendad enda armastusekristalle, siis need kõik aitavad armastuseenergiat suurendada. 

Selleks sobivad ideaalselt VANILJEST valmistatud küünal ja viiruk või KANEELIST saadud eeterlik õli, viiruk ja küünal, samuti MUSTAST PIPRAST küünal ja eeterlik õliROOSIST ja ROOSIPUUST tehtud eeterlik õli, küünal ja viiruk või LOOTOSLILLE viiruk, samuti SANDLIPUUST saadud viiruk, eeterlik õli ja sellest valmistatud küünal.

Samal ajal, kui tilgutad eeterlikku õli õlilambi kausikeses olevasse vette, paned viiruki viirukialusele või süütad küünla, siis aktiveeri enda armastusesoov. Selleks tuleb sul lausuda rituaalilause ja seda iga erineva väeesemega. Mida rohkem sul neid on, seda parem sinu jaoks, seda suurem on tõenäosus, et sinu soov kanaldub universumisse ja jõuab ühel väga ilusal päeval reaalse tulemusena kohale.

Kindlasti tee erinevaid armastuserituaale, millega on sul võimalik 2023. aastal head armastuseenergiat nautida. Kalendrit vaadates, ei ole 2023. aastani enam kaua aega. 2023 tuleb äärmiselt põnev, muutusterohke ning on suurejooneline absoluutselt kõigi jaoks. Seda võin ma käsi südamel kinnitada, teades, et saabuv aasta raputab nii mõnegi elu paika, suunab oma teele ning mõnel teisel keerab elu pea peale. Kõik oleneb sellest, kui palju sa oled sellel aastal kasvanud. Kui palju Karmat tervendanud ja kui palju head õnne aktiveerinud. Nendel teemadel valgustan sind väga avaralt ning ekstra suurelt 2023. AASTA HOROSKOOBIS, mis ilmub selle aasta lõpus. Teil kõigil avaneb võimalus seda lugeda ja ma soovitan seda kindlasti teha, kuna seekord annan ma kordades rohkem informatsiooni välja kui varem. Arvestades seda, mida 2022. aasta on inimestega teinud ja kui keeruline on tegelikult olnud, aga sellest valjusti ei räägita, siis see on vähim, mida ma saan teha. Aidata teil 2022. aasta energiast välja tulla ning teha 2023. aasta enda jaoks tervislikuks, õnnelikuks ja täita armastusega. Aga sellest kõigest juba 2023. aasta horoskoobis!


Armastuserituaal kodus tegemiseks, mis aitab sul enda pereliikmetega suhteid tugevdada, perearmastust suurendada, lastega paremini läbi saada, samuti parandada läbisaamist sinu kaaslase ning teiste sugulastega. Kindlasti vii see rituaal läbi, kui soovid tervendada 2022. aasta energiat ning liikuda 2023. aastasse hea armastusekarmaga.

Selle rituaali läbiviimiseks läheb sul vaja Kaneeliviirukit, Kaneeliküünalt, Kaneeli eeterlikku õli või Musta Pipra eeterlikku õli, punast riidest kottiMango Kaltsiiti poleeritud kujul ja Sinist Kaltsedoni samuti poleeritud kujul.


Vajalikud on ka viirukialus ja õlilamp, milles on vesi, teeküünal õlilambi sisse panemiseks, samuti tikud.

Süüta teeküünal, aseta õlilambi sisse ning võta Kaneeli või Musta Pipra eeterlik õli. Tilguta vee sisse täpselt 22 tilka, ise samal ajal rituaalilauset lausudes: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!" Lausu rituaalilauset seni, kuni vee sisse on tilkunud 22 tilka eeterlikku õli. Keskendu ja lausu rituaalilauset ülimas õnnetundes!

Seejärel võta Kaneeliviirukiga teeküünlast tuld ning lausu sama rituaalilauset täpselt kolm korda: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!" Aseta viiruk viirukialusele.

Seejärel süüta Kaneeliküünal ning samal ajal lausu uuesti rituaalilauset täpselt kolm korda: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!"

Seejärel võta enda vasakusse kätte Mango Kaltsiit ja paremasse Sinine Kaltsedon. Sule silmad ning lausu uuesti kolm korda rituaalilauset: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!"

Kristallid pane punasesse riidest kotti, tõmba kotisuu kinni ja aseta kott küünla juurde. Hoia kotikest seal, kuni küünal on sul nädalate möödudes ära põletatud. Põleta küünalt iga päeva nii palju kui võimalik. Viiruk lase sellel õhtul lihtsalt lõpuni suitseda. 

Kui küünal on ühel päeval ära põlenud, siis edasi kanna kristallikotti endaga kaasas või hoia seda enda kodus teiste armastusekristallide lähedal või sinu kodu Lõunapoolses ilmakaares. Põlenud küünalt võid soovi korral hoida sealsamas.

Selle rituaali tegemise ajal ole nii armas ja keskendu kõikidele enda pereliikmetele, kellega soovid suhteid tervendada või lihtsalt head õnne luua. Seda rituaali võib teha ka siis, kui suuri probleeme otseselt pole, aga sa soovid teie vahele luua suurepärast energiat just 2023. aastasse. See on armas tegevus ja annab tohutult palju head õnne juurde. Seega miks seda mitte teha? See on ideaalne energia kodeerimine, millega võiks selle Päikesevarjutuse ajal kindlasti tegeleda.

Armastuserituaal sinu ja su kaaslase jaoks, et tugevdada teievahelist sidet, aktiveerida armastusetunnet, muuta teie suhet veelgi sügavamaks või selleks, et teid taas kokku liita!

Selle armastuserituaali jaoks läheb sul vaja Roosiküünalt, 3 Roosiviirukit, Roosipuu eeterlikku õli, punast riidest kotti, poleeritud kujul Roosat Kvartsi ja Serpentiin Jaadi. Mõlemad kristallid on 2022. aasta armastuseõnne aktiveerijad ja sobivad ideaalselt selle aasta hea energiaga lõpetamiseks. On nii ilus, et kosmilised seisud on armastuse poolt ning aitavad lahendada armastusekarmat, vabastada stressi, liita kokku suhteid ning suunduda kõrgesse tingimusteta armastuse energiasse.

Lisaks on vajalikud 3 viirukialust või 1 viirukialus vähemalt kolme viirukiauguga ja tikud.


Süüta Roosiküünal ning lausu rituaalilause täpselt 12 korda: "Mina (nimi) ja (tema) suundugu tingimusteta armastusse!"

Seejärel võta täpselt 3 Roosiviirukit, süüta need Roosiküünlast ja säti viirukialustele. Jah, sul läheb vaja kolme viirukialust või ühte viirukialust, millel on mitu viirukiauku. Kui sul neid veel ei ole, siis need on suurepärase abivahendid koduenergia puhastamiseks Täiskuu, Noorkuu või ükskõik millise imelise kosmilise seisu ajal.

Kui oled viirukid suitsema seadnud, siis võta Roosa Kvartsi ja Serpentiin Jaadi kristallid ja aseta need punast värvi riidest koti sisse. Soovitavalt sametist või läbipaistmatust kangast kotti. Samal ajal mõtle iseenda ja tema peale ning soovi teile mõlemale kõike head. Seejärel tilguta täpselt 22 tilka Roosipuu eeterlikku õli tilka koti sisse. Seejärel seo kott kinni ning aseta küünla vahetusse lähedusse.

Hoia kristallikotikest küünla juures, kuni küünal on sul nädalate möödudes ära põletatud. Põleta küünalt iga päeva nii palju kui võimalik. Soovitan kasutada suurt küünalt, et rituaal oleks võimsam! Viirukid lase sellel õhtul lihtsalt lõpuni suitseda. 

Kui küünal on ühel päeval ära põlenud, siis edasi kanna kristallikotti endaga kaasas või hoia seda enda kodus teiste armastusekristallide lähedal või sinu kodu Lõunapoolses ilmakaares. Põlenud küünalt võid soovi korral hoida sealsamas.

See rituaal toob 2023. aastasse head armastuseõnne, seetõttu ära kindlasti ava kotti enne 2024. saabumist! Hoia seda alles, et rituaal, mille tegid, saaks muutuda maagiaks. Kas sa teadsid seda, et mida kauem sa pühendud rituaalidesse, keskendud neile, annad neile mõtte, hoiad neid kallilt endaga, seda võimsamaks muutub nende vägi ja lõpuks muutuvad need valgeks maagiaks. Mis on imeline ja hea, sest taimede ja kristallidega ei ole võimalik teha musta maagiat. Seega on see alati hea viis anda universumile ja eelkõige iseendale võimalus muuta enda elu ilusamaks.

Neid mõlemaid rituaale võid sa teha samal päeval, see annab sulle veelgi suurema võimaluse ja tõenäosuse, et 2023. aasta tuleb sinu jaoks armastuse osas imeline. Eriti kui sa oled 2022. aastal tegelenud enda 3D-kihtide eemaldamisega, vabastamisega ning liikunud järk-järgult 5D-energiasse. Siinkohal lihtsalt väike selgitus, et D tähendab maailmapilti, mõttemaailma, seda kuidas sa suhtud iseendasse, ellu ja teistesse. 5D-energiatasandil eksisteerimine tähendab seda, et sa elad armastuseenergias, helges, kerges, kõrges ja positiivses energias.


Seega sa võid teha nii mitmeid rituaale, kui sul on vähegi võimalik, jagada enda armastust kuni magamaminekuni. Ja ma mõtlen seda päris tõsiselt. Arvestades seda, kui oluline kuupäev see on. See saab olema imeline päev!


Armastuserituaal vallalisele, kui soovid Päikesevarjutuse kaudu aktiveerida enda 2023. aastasse armastuseõnne, tingimusteta armastust, 5D-tasandil armastust - siis see rituaal on sinu jaoks!

Kristallides ja taimedes peitub vägi ja ma annan sulle kõik teadmised selleks, et saavutaksid õigel hetkel õigeid energiaid kasutades enda ellu ülimalt tugeva energialaenu. Kui soovid saata 2023. aastasse sõnumi, milleks on tingimusteta armastuse kogemine ja hingedevaheliste sidemete kokkuliitmine ehk kokkusaamine näiteks enda hingesugulase või kaksikleegiga, siis see rituaal siin on täpselt sinu jaoks.

Selleks läheb sul vaja neid poleeritud kristalle: Granaati, Kullisilma ja Roosat Kvartsi. Nende kolme kristalli kombinatsioon on selle rituaali jaoks väga oluline. Lisaks on vaja ka Vetiveri eeterlikku õli, punast värvi riidest kotti ja kindlasti Hea õnne viirukit või Õnnistuse viirukit. Need viirukid on tehtud taimedest, mis on selle rituaali elavdamiseks täpselt sobilikud, seadistades kristallid selle rituaali kaudu tööle ja tuues 2023. aastasse suurt armastuseõnne. Eriti sulle, kes oled vallaline ja oled avatud tingimusteta armastusele! 

Vajalikud on ka viirukialus ja tikud. 

Rituaali läbiviimiseks mine enda koju sellesse kohta, kus tunned end alati kõige paremini.  Süüta viiruk tikuga ja pane viirukialusele suitsema, seda tehes lausu täpselt 12 korda järjest rituaalilause: "Hingesugulane või kaksikleek saabugu!"

Seejärel võta kristallid kätte, sule silmad ja hoia neid peos nii, et need muutuksid soojaks. Sul tuleb enda energia nendesse säilitada, enne kui ütled rituaalilause. Kui tunned, et kristallid on su peos soojad, siis lausu rituaalilause ühe korraga ning kogu südamest, nii südamest, et tunned, kuidas see energia voolab kristallide sisse: "Hingesugulane või kaksikleek saabugu!" Seejärel keskendu sellele, et aasta 2023. saabuks sinu ellu suurima armastusega. Keskendu sellele kogu südamest, et see rituaal muutuks maagiaks, see on võimalik ja Päikesevarjutus aitab sellele kaasa.


Nüüd võta punane riidest kott ning aseta kristallid sinna sisse. Seejärel võta kätte Vetiveri eeterlik õli ning tilguta kristallide peale koti sisse täpselt 12 tilka eeterlikku õli. Kindlasti tilguta 12 tilka, sest Inglinumbrite järgi on see üks võimekamaid numbreid. Kui koti sisse läheb teine arv tilkasid, siis sellest ei ole midagi, saatus teeb oma tööd ning kodeerib sinna siis järelikult teise energia, mis ei ole ka üldse halb. Negatiivse tähendusega Inglinumbreid ei ole ja kristallidega ei ole võimalik endale kahjulikku rituaali ega maagiat teha, samuti ei ole võimalik seda teha taimedega. Universum on igal juhul sinu kasuks. Imeline, eks ole!

Seejärel seo kott kinni ning hoia kristallikotti viiruki kõrval, kuni viiruk lõpetab suitsemise. Siis võta kott ning kanna seda 2022. aastani endaga kaasas või hoia kodus enda pildi kõrval. Kui 2023. saabub, vii kristallid loodusesse. Lase need metsa või veekogusse vabaks kogu enda armastusega ning samal ajal meenuta seda hetke, mil seda rituaali läbi viisid. Ja naudi aasta alguses uut armastuse teekonda!

Tahan öelda, et nii imeline on olla osa sinu rituaalidest. Teades, et minult saadud inspiratsioon ja spirituaalsed teadmised on aidanud sul ühel kaunil 2023. aasta päeval kujundada kauniks sinu peresidemed, muuta idülliliseks sinu suhe või aidata sul kohtuda enda hingesugulase või kaksikleegiga. Kui sa koged seda ilu ja võlu 2023. aastal ja saatsid Päikesevarjutuse ajal enda südamesoovid teele ning peaksid mind kohtama, siis kindlasti jaga minuga seda rõõmu. See on ülim teadmine, et sul läheb suurepäraselt. Et sinu perekond on õnnelik, suhe südamlik ja sul on hea armastus hinges!

Soovin teile imelist Päikesevarjutust kogu enda südamest! Nautige ja seadke armastuseenergiad kõrgele!

Kogu armastusega sulle kirjutades - telepaatiliselt sinuga

Tene Laul