Hingedevahelised sidemed on põnevad, need on minu jaoks lausa nii põnevad, et soovin need risti-põiki lahti seletada. Selleks, et näiteks sina ja minu teised jälgijad saaksid aru, kellega nad on parasjagu suhtes. Või kellega nad on suhtes olnud. Elu on niivõrd põnev ja seda teemat tõlkida on veelgi põnevam. Tagantjärgi tarkus on ka hea tarkus, ja mõista kasvõi hiljem, kes on sinu elus olnud, on ju suurepärane. See aitab minevikust vabaks lasta ja aktsepteerida kergemini seda, mis sinuga on toimunud.

On olemas selline hingedevaheline kokkulepe, kus egod hävitatakse. Kõlab jõhkralt eks ole? Aga tegelikult on see äärmiselt kasulik hingeside, kui see side on enda töö lõpuks loomulikult ära teinud. Selles hingedevahelises sidemes olla ei ole kerge, aga selle eesmärk on hea. Elu on duaalne, mingis asjas on alati midagi head ja mulle meeldib see hea sõnum universumist üles otsida.

Hingedevahelisi kokkuleppeid on väga palju. Nende hulka kuuluvad elukaaslashinged, hingesugulased, saatusekaaslased, kaksikleegid, õpetajahingede, tervendajahinged ja paljud teised. Seal on ka isiklik suunanäitaja ja autentsuse aktiveerija on üks isiklikest suunanäitajates.

Kuidas aru saada, kas sa oled autentsuse aktiveerija kokku puutunud või mitte, seda ma aitangi sul kohe mõista.
See sõna ise - autentsuse aktiveerija - kõlab juba veidi raskelt. Kui ma seda siia sulle kirjutan, siis tunnen, kuidas liigun Juurtšakra energiasse ehk hingamine hakkab kuidagi raskeks muutuma. Selgitan, kuidas ta sinu elus tööd teeb, miks ta sinu ellu tuleb ja miks oled sina tema elus.

Te mõlemad olete üksteisele sama õppetunni andja, seega ära võta seda isikliku suunanäitaja esindajat enda jaoks kui kurjategijat. Vastupidi, lõpuks olete te üksteisele heategijad. Rõhutan - lõpuks! Alguses mitte nii väga. Protsess teie vahel on keeruline ja kulutab vaimset tohutult energiat. Selleks on kõvasti vaja vaimset ressurssi, et see hingeline kokkulepe võiduka lõpuni vastu pidada ning sellest võitjana väljuda.

Ma ei soovi siinkohal mitte kedagi hirmutada, kaasa arvatud sind. Räägin lihtsalt ausalt välja selle, mis hingede vahel toimub ja millised kokkulepped meil kellegagi on.

Panen sulle siia kirja punktid, milline side on sinu ja tema vahel ning lõpus seletan lahti, miks te üldse pidite kokku saama. Et mõista, kas sa oled hetkel temaga suhtes või oled kunagi olnud temaga suhtes, siis loe need punktid hoolikalt läbi. Kui enamus klapib, siis on jackpot!

1. Teie vahel on kohe alguses tohutu füüsiline ja vaimne keemia. See on nagu maagia, mis teie kahe vahel toimub. Te olete pimestatud ja hakkate ülikiirelt suhtlema, kontakteeruma, kokku saama. Keemia on niivõrd suur, et sul on lausa keeruline tema peale mitte mõelda. Miks see nii on? Selleks, et teid üksteisega siduda, vastasel juhul te ei saaks oma hingedevahelist kokkulepet ära teha.

2. Ta on sinu jaoks nagu sõltuvus. Sa mõtled tema peale pidevalt, sa sooviksid kogu oma aja temaga veeta. Sa isegi ei suuda mitte midagi mõelda kui ainult tema peale. See side tundub vahel ka sinu jaoks olevat liiga palju, liiga vaimselt koormav, aga sa ei saa midagi teha, sa lihtsalt mõtled tema peale. Vahel võib-olla esitad endale ka küsimuse: "Kas ma ikka olen vaimselt terve?" Sest sa ei ole mitte kunagi nii käitunud.

3. Sellest ajast peale, kui ta sinu ellu tuli, oled sa justkui iseennast ära kaotanud. Sinu identiteeti nagu ei olekski enam. Kõik sinu tegevused ja sammud sõltuksid justkui temast. Mitte seetõttu, et tema soovib seda. Vastupidi, sa ise üritad enda elu tema järgi korraldada ja sättida.

4. Teie kahe suhe/side on justkui meeleoluhäire. See on ilmselt kõige parem viis, kuidas seda suhet nimetada. Ühel hetkel sa tunned, et oled seitsmendas taevas ja juba järgmisel hetkel oled sa koos temaga põrgus. Ja seda võib juhtuda ühel ja samal nädalal korduvalt ning korduvalt. See suhe tervendab ja põletab sind üheaegselt. See on su jaoks väsitav.

5. Aeg liigub ekstra aeglaselt, kui sa ei saa temaga suhelda või kontaktis olla. Kui tavaliselt on nii, et kui sa oled kellegagi kohtumise kokku leppinud ja selleni on aega üks nädal, siis see aeg liigub kiiresti. Temaga liigub aeg nii aeglaselt, et see on emotsionaalselt valus, lausa ahistav.

6. Sa ei tunne end selles suhtes mitte kunagi täielikult turvaliselt. Mitte füüsilises mõttes, vaid emotsionaalses mõttes. Sa ei saa päris hästi aru, mis positsioonil sa selle inimese elus oled. Kas tal on sinu vastu tunded, kas tal on tõsi taga või mitte. Pidev küsimärk on õhus ja ega sa ei julge ka küsida ja uurida.

7. Ta toob sinus esile kõige halvemad iseloomujooned, mis sul on kunagi olnud. Isegi sellised, mida sa arvasid, et sa oled endas ära tervendanud. Toob sinus välja sinu deemonliku külje. Sa saad aru, sa ei ole selline mitte kellegi teisega. Isegi kui sa oled olnud, on see energia justkui minevikku jäänud ja nüüd, selles sidemes, tulevad sinu pahed kontrollimatult välja. Ja sul on vastik olla, lausa ebamugav mõelda, et sa oled teatud moodi käitunud või midagi välja öelnud.

8. Sa ignoreerid ohumärke. Sa justkui nagu tead, et universum tegelikult ütleb sulle: "Kallike, ta ei ole sinu jaoks õige". Aga sa lihtsalt pigistad silma kinni, iseendale valetades ja jätkates kõike seda, mis teie vahel toimub.

9. Sa oled selles suhtes pidevalt hirmu all. Sa ei pruugi seda endale tunnistada, et sa elad hirmu all, aga nii see igatahes on. Hea näide on see, et  sa kardad, et ta ütleb sulle "ei" või hülgab sind. Seetõttu valid sa teatud sõnu, üritad talle meele järele olla. Peaasi, et ta sind eemale ei tõuka. Ilmselt on ta seda teinud ja sa üritad ikka pinnale ujuda, ikka üritad temaga seda sidet taastada.


Sellise hingedevahelise sideme eesmärk on ära lõhkuda sinu ego. Seesama kaaslane toob sinus välja kõik selle, mis on tegelikult veel tervendamata, selle poole sinust, kus sa kasutad enda ego, mitte enda Südametšakrat. Kui sa oled olnud või oled sellise inimesega suhtes, siis on sul vaja enda ego maha vaigistada. See on ühel hetkel liiga suureks kasvanud, üldiselt kas valust, traumast või negatiivsetest kogemustest. Ego ei ole halb, ego on sinu isiklik kaitsemehhanism. See energia tuleb esile siis, kui sul on vaja ellu jääda, näiteks mõnes väga keerulises eluperioodis. Siis sa sulged end kaitsesse, ego ehitab sinu ümber kihi, et sind kõige ja kõigi eest kaitsta. Aga ühel hetkel on vaja eluga edasi minna ja tulla sealt kaitsepositsioonilt ära. Sa võib-olla ise ei saagi aru, et sa seal oled.

Selle jaoks tuleb sinu ellu täpselt sama probleemiga inimene, kellega tekib sul kirglik kontakt, seksuaalne side, kuid pinnapealne vaimne side. See inimene paneb sind justkui maagia alla (see tundub lihtsalt selline, tegelikult on see universumi kätetöö). Teil tekib täielik sõltuvussuhe, mis on täiesti ebatervislik. See suhe kestab täpselt nii kaua, kui egod on purustatud. See võib kesta 6 kuud, aasta või ükskõik kui kaua. Oleneb, kui kiirelt te mõlemad õpite ja kui suur on teie egode kaitse. See on kõikide autentsuse aktiveerija puhul erinev.

Ühel hetkel, kui see õppetund/tervendus hakkab teie kahe vahel läbi saama, kaob sul ära pidev vajadus temaga kontaktis olla. Üldiselt teeb ta sulle oma sõnade ja tegudega väga haiget, mis aitab selle sideme tegelikult ära lõpetada. Sa hakkad vaikselt tundma, kuidas sa ei mõtle tema peale igal hommikul, kui ärkad, ja igal õhtul, kui magama lähed. Sa tunned, et sa saad reaalsusega jälle kontakti ja hakkad iseenda heaolu peale rohkem mõtlema.

Autentsuse aktiveerija eesmärk on viia sind kontakti sinu Südametšakraga. Et sa elaksid läbi Südametšakra energia. Mida see tähendab? See tähendab, et sa elad nii, et sa külvad igale poole armastust, kuhu sa lähed, aktsepteerid iseennast, mõtled positiivselt, oled heatahtlik ja kiirgad armastuseenergiat. Autentsuse aktiveerija võib saabuda sinu ellu vahetult enne kaksikleegiga või hingesugulasega kohtumist. Kaksikleegi eelkäija on isiklik suunanäitaja, ka temaga võid sa eelnevalt kohtuda, temal on sarnane side autentuse aktiveerijaga, küll on need aga kaks erinevat sidet.

Kui sa oled autentsuse aktiveerijaga tervenduse osas ühele poole saanud, siis te lõpuks hakkate nägema teie tõelist mina-versiooni. Ja võib tekkida selline olukord, kus sa mõtled, et küll on kahju, et ta ei õppinud sind tundma sellena, kes sa tegelikult oled. Aga kui aus olla, siis sa ei ole enne temaga kohtumist täielikult terve olnud, sa olid poolel teel selleni. Ja autentsuse aktiveerija on see, kes tegi viimased lükked, et sa saavutaksid iseendaga kontakti ning õpiksid tingimusteta armastama. Mida omakorda on vaja hingesugulasel ja kaksikleegil.

Peale sellist väga kaootilist, intensiivset ja vaimselt kurnavat suhet hakkad sa justkui elama. Sa oleksid justkui fööniks, kes on tuhast tõusnud. Sa hakkad peale tema lahkumist elu hoopis teisiti nägema. Sa hindad elu enda ümber, muutub sinu suhtumine iseendasse, teistesse ja tervesse ellu. See on imeline uuendus ja see on kõike seda väärt, kui sa suudad selle suhtega lõpuni minna ning ei jäta seda sidet ripakile, kuna see on liiga keeruline, et sellega hakkama saada.


Praegu kirjutades kerkib minus visioonina esile üks küsimus. Keegi justkui küsiks minu käest: "Aga kas temaga ei ole võimalik suhet jätkata, kui egod on purustatud?". Vastuseks on "jah" ja "ei". Oleneb! Oleneb teist mõlemast. Kindlat ei-varianti selles sidemes ei ole. Pigem oleks "võib-olla".

Autentsuse aktiveerija võib olla ka sinu hingesugulane. On olemas teatud hingedevahelisi sidemeid, mis kattuvad ühe ja sama inimese puhul, aga neid on väga vähe ning harva. Ja sellele ei tasu lootma jääda.

Suhet on võimalik edasi viia hingesugulustasandile, kui mõlemad osapooled suudavad andeks anda üksteisele tehtud valu ja sõnadega tehtud haavad.

Tihtipeale kujunevadki hingesugulussidemed välja teistsugustest hingedevahelistest kokkulepetest, aga üldiselt need liiguvad järgmisele tasandile alles järgmistes eludes. Ma panen alati teile südamele, et lõpetage alati enda hingedevahelised sidemed ära heaga, et need saaksid tervemaks ja liiguksid kõrgemale tasandile.

Kui sa oled parasjagu koos enda autentsuse aktiveerijaga, siis ma soovitan sul hakata kandma sellist kristalli nagu Thuliit või Opaal. Vali kristall välja intuitiivselt, selle järgi, kumb sind rohkem kõnetab. Usalda enda sisetunnet. Need kristallid suudavad sind sel keerulisel eluperioodil energeetiliselt toetada, aidates sind ravida valust ja tuua sind reaalsusesse tagasi. Mõlemad toetavad oma õppetundidest kiiremini õppimist. Thuliit on see kristall, mis aitab sul sellesama kaaslasega luua tulevikus paremat suhet, olgu see kasvõi sõprussuhe, mis võib sellest sidemest välja areneda. Opaal aga aitab sind viia edasi näiteks kaksikleegini või hingesugulaseni. Autentsuse aktiveerijaga koos olles aitab see selle suhte hingesugulussidemest ümber kujundada.

Kristallidega saab end energeetiliselt aidata, need tõstavad sinu energiasagedust ja aitavad sind vaimselt toetada. Seetõttu on neid alati hea kasutada!

Loodan südamest, et minu artikkel on kasulik sulle ja ka teistele. Minu eesmärk on tuua valgust ja kui ma sain sinu südamesse valgust tuua, siis see on ülim! Saadan sulle telepaatilised kallistused ja kohtume juba tulevikus!