Aasta alguses tutvustasin teile "Tene Laul. Elamise kunst" saates hingedevahelist kokkulepet armastajate vahel, milleks on Kaksikleegid. Olen nüüdseks ka kirjutanud, et tegemist on kõrgema astme armastajatega, kellel on ühine missioon tuua maailma veelgi rohkem armastust. Leida end selles elus üles, kui saatus annab selleks loa ja see on ette määratud. Kui nii juhtub, siis sellest ei saa kasu ainult Kaksikleegid ise, vaid ka teised, kuna mõlematel Kaksikleekidel on anded, mida meie maailm vaherahuks vajab. Olgu nad mõlemad siis kunstnikud, teadlased või mis iganes positsioonidel, millest on palju abi kogu meie maailmale.

Kaksikleekide loo algus aga ei ole nii roosiline, kui seda võidakse ette kujutada. Kaksikleekide ühendumise teekond nõuab väga palju sisemist tugevust, et ületada koos raskusi, mis nende teele tulevad. Nende mõlema teele.

Kui ma räägin Kaksikleekide omavahelistest probleemidest, siis need taanduvad kõik tingimusteta armastusele ja ei ole absoluutselt seotud selliste toksiliste suhteprobleemidega, millega ollakse võib-olla kahjuks harjutud. Seega, lugedes kõike alljärgnevat, unusta korraks ära kogu see toksilisus, mida oled ise mõnes suhtes kogenud või kellegi teise suhet kõrvalt näinud.

Kaksikleekide omavahelised probleemid on täis nii-öelda kaunist valu. Ma pean sellest rääkima, et sa mõistaksid enda Kaksikleegi teekonnal seda, miks kerkivad probleemid esile ja kuidas nendega silmitsi seista. See on selleks, et sinule südamerahu tuua. Kuna minu kõige suurim soov on sulle seda pakkuda. Olla sulle toeks siis, kui mitte keegi teine ei oska sulle võib-olla toeks olla, kuna sinu enda lähedaste seas ei ole kedagi, kes on Kaksikleegi sidet omaks võtnud või sinna jõudnud. Seetõttu ma seisan sinu kõrval, olen sulle alati toeks.

Ma soovin sulle rääkida sellest, mis teema kerkib Kaksikleekide suhtes esile. Millest ei saa üle ega ümber enne, kui mõlemad Kaksikleegid on jõudnud enda hinges sellisele tasandile, kus armastusele nii-öelda kirjutatakse täielikult alla.

Kaksikleekide suhe võib alguses alata suure eufooriaga, kõik juhtub ülihelikiirusel. Ja nii üldiselt juhtubki. Kõik eskaleerub ja suhe kujuneb ülimalt kiiresti sügavale tasandile. Üsna pea saabub äratundmine, et ollakse nii-öelda kodus, et sa nagu tunneks seda inimest terve enda elu, ja siis sa küsid iseenda käest: "Kust ta on varem olnud?". Või "Kas tõesti on võimalik kellegi vastu nii sügavaid tundeid tunda?".

Nagu ma kirjutasin Kaksikleekide esimeses osas sulle - esmalt toimub armastusest loobumine. Allaandmine. Juhtub see, et sa lihtsalt ei usu enam armastusse, lööd sellele käega. Ja siis ilmub järsku Kaksikleek. Ta ei saabu enne, kui sa oled armastusele käega löönud ja mõtled päris tõsiselt, et seda ei ole sinu ellu ette määratud. Ja siis järsku ta tuleb ja sa ei usu enda silmi. Kõik on liiga maagiline, sul on täpselt selline tunne, et maagia juhib sind ja teda. Ja see paneb ka kõige suurema skeptiku enda käest küsima: "Kas tõesti on universumil silmad-kõrvad, mille kaudu see näeb-kuuleb sinu allaandmist ja siis, voilaa, ilmub uks ja ta saadab teid kokku?!"

Aga nii just ongi ja nii juhtubki Kaksikleekidega. Nad saavad kokku siis, kui mõlemad on loobunud - suhtest olemisest ja armastusest üleüldse.

Kui sa seda loed, siis sa võid mõelda seda, et kas tõesti sa pead alla andma, et Kaksikleegiga kohtuda? Siis selle peale ütlen ma seda, et sa kunagi ei pea seda tegema, see lihtsalt juhtub nendega, kellel eksisteerivad Kaksikleegid selles maailmas.

Tegelik põhjus, miks loobutakse, on see, et on kogetud suurt pettumust ja valu. Miski on nende armastuse katki teinud. Kaksikleekide puhul on tegemist ääretult tundlike, heade ja armastust täis inimestega, kes on lihtsalt haavatud pettasaamisest või andnud alla, kuna on oldud koos väga toksiliste inimestega. Seega on loobumine olnud alati põhjendatud. Mitte seetõttu, kuna on depressioon või ükskõik milline vaimne probleem. Pigem on lihtsalt lepitud selle teadmisega, et inimesed on katkised ja ei suuda tingimusteta armastada. Ma ei soovi siinkohal mitte kedagi solvata, aga oma kogemustest aastatepikkustest erasessioonidest ja suhete teemadest võin öelda seda, et väga paljud ei oska tingimusteta armastada. Meie ühiskonnas on kahjuks väga palju ärakasutamist ja iseenesestmõistetavalt võtmist. Seda tehakse ühel või teisel põhjusel, kas ollakse ise traumeeritud, ei ole kodus armastust tuntud või mõnel muul põhjusel.

Kaksikleekide suhte algus on armas, see on nagu säde, mis süttib leegiks. Mõlemad tunnevad seda, et ollakse justkui üksteisele loodud. Kui Kaksikleegid hakkavad omavahel jagama enda elu, kogemusi ja huvisid, siis märkavad mõelmad pooled üllatunult seda, kui sarnased ollakse - ühesugused huvid, mõttemaailm ja isegi kogemused on suhteliselt sarnased.

Loomulikult on ka erinevusi, aga sarnasused, millega silmitsi seistakse, on nii müstilised, et tekib küsimus - kas tõesti on võimalik, et keegi veel on kogenud seda, mida sina oled kogenud. Isegi maitsemeel on suhteliselt sama. Avastatakse seda, kui ühesugune on näiteks mingisugune eelistus, olgu see siis konkreetse toidu, muusika või ükskõik millise valdkonna suhtes.

Seesama teadmine ühendab, ühendab ja veelkord ühendab. Ühelt poolt on see põnev ja maagiline, teiselt poolt võib see kõik tunduda veider ning uskumatu. Kuid Kaksikleekide puhul see tõesti nii on. Tegemist on tegelikult ühe ja sama hingega, kes läks ühel hetkel siia maailma rännates kahte erinevasse kehasse.

Nagu ma tõin enda 16. mai 2022. aasta artiklis välja - aktiveerusid hingedevahelised liidud ja iidsed energiad. See toobki Kaksikleegid kokku ja seetõttu räägin ma sellest teile kõigile alles nüüd. Ka sellel põhjusel, kuna 2022. aasta on numeroloogia poolest armastuseaasta ja seda ülimas energias. Mis tähendab seda, et tuleb välja tingimusteta armastuse energia, mida on Kaksikleekide kokkusaamiseks vaja.

Aga mis ei ole Kaksikleekide puhul roosiline? Kohe räägin sulle ja kõikidele teistele. Roosiline ei ole see, et selles suhtes on garanteeritud põgenemiskatsed ja tagaajamine. Kui ollakse Kaksikleegi-suhtes, siis see juhtub alati ja see ei ole tegelikult üldse toksiline. Vastupidi, see on korraga kurb ja ilus.

Kui sellest etapist saadakse üle, siis liigutakse Kaksikleegi suhtes edasi. Mida tähendab aga põgenemine ja tagaajamine? Side Kaksikleekide vahel on niivõrd intensiivne, et see tegelikult ehmatab mõlemat poolt korralikult. Kuna tunded käivad üle pea, kõike on justkui liiga palju. Seda ei osata tegelikult ette näha ja sellega on keeruline toime tulla. Mina aga ütlen selle peale - kui tegemist on tõeliste Kaksikleekidega, mitte Karmakaaslastega, kes võivad sama teekonna teha läbi toksiliselt, siis spirituaalses mõttes allkirjastatakse armastusevanne.

Universum justkui küsib mõlemalt osapoolelt - kas te olete üksteise jaoks valmis? Kas te olete valmis selleks armastuseks, mida selles maailmas kogeda? Selleks kõige võimsamaks ja võimekamaks?

Põgenemiskatseid ja tagaajamist tehakse kordamööda. Kord ajab üks ühte taga, teine üritab suhtest põgeneda, ja siis rollid vahetuvad. Kui Karmakaaslased teevad seda koledal, inetul ja toksilisel viisil, siis Kaksikleekide puhul on põhjuseks see, et nad ei suuda nii sügavate tunnetega hakkama saada.

Põgeneb see, kes ei suuda selle armastusega toime tulla, sest see on nii intensiinve, see tuleb ja lööb pea peal lained kokku. Sa soovid olla koos, aga mõlemal on justkui oma elutee ja sinna uue armastuse jaoks ruumi teha on tihtipeale keeruline, kas siis distantsi tõttu või ükskõik millise faktori tõttu. See paneb põgenema, kuna soov koos olla on niivõrd suur, et sellega ei osata midagi peale hakata.

Ja siis, samal ajal, kui üks Kaksikleek üritab põgeneda, püüab teine põgenevat Kaksikleeki tagasi tõmmata. Tegelikult on tegemist hirmuga suure armastuse suhtes. Lihtsalt ei osata sellega toime tulla, muud midagi. Kui Karmakaaslane mängib teisega, siis Kaksikleek ei tee seda enda Kaksikleegile mitte kunagi, et talle haiget teha. Pigem põgenetakse selleks, et kaitsta enda ja armastatu südant.

Kui sa seda kõike loed ja sa ei ole Kaksikleegiga sidemes, siis sa ei pruugi mõista, miks põgeneda armastuse eest. Sa võib-olla mõtled seda, et ollakse rumalad, et nii tehakse. Mina aga ütlen selle peale nii, et rumalusest on asi kaugel. Kaksikleegid on väga intelligentsed hinged, kes tegelikult ei soovi teist Kaksikleeki lämmatada. Pigem soovitakse säästa armastatut nende suurte muutuste eest, mis võivad aset leida, kui kokku lõpuks saadakse. Seda nimetan ma tingimusteta armastuseks. Kui sa armastad nii väga, et sa oled suuteline armastuse vabaks laskma.

Kui aga põgenev Kaksikleek lõpetab põgenemise, siis tekib rahu, ülim idüll, ollakse koos ja nauditakse üksteisega koosveedetud hetki. 

Seejärel võib põgenemine uuesti korduda, aga rollid võivad vahetuda, aga ilmtingimata ei pea. Kaksikleekide puhul on nii, et kas põgenetakse ja aetakse taga kordamööda või on üks see, kes soovib pidevalt ära minna. Samal ajal see, kes ajab enda Kaksikleeki taga, teab kogu südamest, et teine pool ei põgene mitte tema eest, vaid iseenda eest. Seetõttu need lahkumiskatsed andestatakse.

Näiteks Karmakaaslaste puhul vihastatakse ja mängitakse teadlikult kättesaamatut, ollakse väga toksilised ja manipuleerivad.

Kuidas vahet teha, kas tegemist on Kaksikleegi või Karmakaaslase põgenemisega? Kaksikleegi põgenemine võib küll hingele haiget teha, aga südames sa tead, et armastus eksisteerib, kuna armastust on avaldatud juba enne põgenemist. Karmakaaslane ei avalda armastust, vaid tõukab muudkui eemale ja eemale ning võib sealjuures kasutada koledaid sõnu. Kaksikleek põgeneb ilu, võlu ja armastusega, süüdistades pigem iseennast, mitte teist poolt.

Mida sellises olukorras teha, kui oled Kaksikleegi suhtes ja käib põgenemine ning tagaajamine? Soovitan säilitada rahu, põgenejat pigem aidata, toetada ning näidata talle kogu südamest enda armastust tema vastu, mitte jätta teda ripakile. Pigem öelda: "Kallike, ma mõistan sind - palun tule minu juurde tagasi ja leiame kõigele lahenduse!". Mitte ignoreerida ja blokeerida seda sidet. Kuna sa ilmselgelt kahetsed enda elu lõpuni seda, kui sa lased enda Kaksikleegi käest.

Kui oled enda Kaksikleegi leidnud, soovitan kindlasti kanda või hoida oma kodus Roosat Kvartsi, Kullisilma, Phosposideriiti või Larimari, kuna need kristallid aitavad telepaatiliselt ühenduses olla. Samuti aitab seda teha Natroliidi kristalli kandmine, mis samuti ühendab sind telepaatiliselt enda Kaksikleegiga, aga ka aitab põgeneja tundeid paremini mõista. Kuna tagaajaja rollis on kõige raskem olla, sest valu selles rollis on kõige suurem. Teadmine, et sinu eluarmastus põgeneb armastuse eest ja sa ei oska sellega midagi peale hakata. Natroliit vähendab hingevalu, aitab toime tulla ja parandab intuitsiooni, õpetades sind enda Kaksikleegiga sidet hoidma nii, et põgenemiskatsed saaksid lõpuks läbi.

Kui põgenemised lõppevad, siis liigutakse edasi järgmisele tasandile, mis on tegelikult armastusele allakirjutamine ja sellest räägin ma Kaksikleekide artiklite seeria neljandas osas. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Soovin, et kõik selle maailma Kaksikleegid leiaksid tee üksteiseni, lubaksid armastusel eksisteerida ja hindaksid üksteist kõrgelt!

Kogu armastusega alati teiega

Tene Laul