Olen alates 2021. aasta lõpust kirjutanud ja rääkinud sellest, kuidas maailmas on spirituaalsel tasandil toimunud suur pööre. 2022. aasta sümboliseeris tingimusteta armastust ja selle aktiveerimist, eesmärgiks oli avada Südametšakra ilusal, aga ka raskel tasandil. Ükskõik mis sinuga 2022. aastal juhtus, see juhtus põhjusega, ja ma soovin, et sa mõistaksid seda. See on vajalik selleks, et sa saaksid vabamalt elada, leiaksid uuesti enda hingerahu ja tasakaalu. Kui sinu Südametšakra avanes valuta, siis on mul sinu üle väga hea meel. Suuremal enamusel see nii kergelt ei läinud. Teades, mis teiega toimub ja millised olid kosmilised seisud sellel perioodil, sai suurem enamus ikkagi kusagilt hoobi, mida oli raske kanda, kuid mille tegelik eesmärk oli väga hea.

Sellel perioodil võis sinu ellu siseneda üks hingedevahelistest liitudest, kui ta ei ole varasemalt sinu eluteelt läbi käinud - tegemist on Hingepurustajaga. See hingedevaheline liit võib veel sinu ellu tulla, kuid ta ei pruugi.

Kui sa loed Hingepurustaja, siis see võib sind korralikult ära ehmatada, aga ära lase sellel juhtuda. Ma selgitan sulle ilusasti ära, kellega on tegemist, et sa mõistaksid seda sidet. Eriti kui sa oled koos Hingepurustajaga või oled temaga kohtunud. See aitab sul rahu teha ning leida sellest kõike head. Jah, see hingedevaheline liit on mõeldud tooma midagi head, aga kõige raskemal kujul. Lõpptulemus on suurepärane, kui sellest õpitakse ja lastakse vabaks valust, mille Hingepurustaja sinu ellu toob.

Arvestan sellega, et 16. mail 2022 aktiveerus iidsete hingedevaheliste suhete portaal, mille käigus vallandus Maale energia, mis hakkas järk-järgult ühendama neid, kellel on missioon pooleli. Kes on päris iidsetest aegadest, sinu esimestest eludest siin Maa peal.

Kuna see portaal avanes ja selle vägi kestab meie elu lõpuni, siis on sinu ellu tulemas palju erinevaid hingedevahelisi liite. Räägin sulle nendest kõigist järk-järgult, et anda sulle südamerahu ajal, mil seda on raske leida. Mina mõistan, mis sinuga toimub, seetõttu nendel teemadel kirjutangi. Kui tunned siit artiklist ära enda ja kellegi teise, siis palun - minu kingitus sulle on hingerahu! Loe seda artiklit nii mitmeid kordi, kuni sa leiad hingerahu. Juhatan sind turvaliselt enda tervise juurde tagasi, läbi mõistmise, selgitamise, õppimise ja vabastamise.

Hingepurustaja on see, kellega sa oled enda elu jooksul kohtunud ka varem. Temaga kohtumist ei saa vältida, kui sinu saatuseteele on ette määratud minna temaga spirituaalsele missioonile. Mis tähendab seda, et kui see kohtumine sind aitab, siis te kohtute. Seega ei tohiks ega pea seda sidet kartma, vaid vastupidi, seda tuleb mõista, siis on sul lihtsam selle kõigega toime tulla. Tegemist on äärmiselt keerulise hingedevahelise liiduga, mille üks pool purustab hinge ja teine on see, kelle hing purustatakse.

Tegemist on sidemega, kus võib tekkida küsimus: "Miks ma pean seda kannatama? Miks ma olen selle välja teeninud? Miks see kõik juhtub minuga? Miks on halb õnn minuga?" Kõik sellised küsimused võivad selle suhte jooksul esile tulla.

Hingepurustaja on keegi, kellega sul võib tekkida suhe, kuid enamjaolt ei saa seda suhteks nimetada. Pigem tutvuseks, mis kestab lõpptulemuse saavutamiseni.

Arvestades seda, et olen ise 5D-energias ja soovin sind ning kõiki teisi selles energias hoida, siis tuleb ka sellistel teemadel rääkida, kirjutada ning kõike mõista. 5D-energia ei tähenda kaugeltki seda, et rasketest ja keerulistest asjadest ei räägita. Vastupidi, see tähendab seda, et me julgeme reaalsusele otsa vaadata ja püüame seda mõista ning kõigesse avameelselt vaadata. Üha uuesti ja uuesti meeldib mulle korrata seda, et valgustatus on alati vajalik. Seda artiklit kirjutades tean väga hästi, et see võib päästa kellegi elu. Päästa kellegi hinge. Anda rahu. Ja see on minu kõige suurem soov. Kui see oled sina, siis võta siit artiklist see turvatunne ja väljume sellest olukorrast koos võitjana.

Hingepurustaja tuleb sinu ellu siis, kui saatus avab ukse, mille kaudu on õige aeg tuua sinu ellu suurejoonelisi muudatusi. Kui sa oled enda elus läbinud ühe väga olulise etapi ning sul on tegelikult vaja suurpuhastust ja uuendusi. See juhtub siis, kui sa ise ei tee neid muutusi, ei kuula enda intuitsiooni ja ei järgi märke, mis sinu teele saadetakse. Põhjus, miks sa ise ei tee seda suurt muutust, mida hingepurustaja sulle tegelikult tooma tuleb, on täiesti arusaadav - sul on hirm tuleviku ees, suurte sammude ees. See võib sind takistada looma enda ellu uuendusi ajal, kus sinu hing tegelikult soovib seda väga.

Enne Hingepurustaja saabumist sa tunned, kuidas sa soovid seda suurejoonelist muutust enda ellu. Näiteks sa oled väsinud sellest, milline on sinu elu. Sa tunned, et sa ei jaksa enam sellist elu kanda. Oled tüdinenud, tunned puudust kirest, rõõmust ja põnevusest. Sa ei pruugi olla depressioonis (mida ma väga loodan, et sa ei ole, kuna sellest on tihtipeale keeruline välja tulla ja sa pead enda tervendamisega olema väga järjepidev), sa oled võib-olla lihtsalt tüdinenud. See võib olla märk sellest, et sul on teatud ülesanded tehtud ning nüüd on käes õige aeg tuua enda ellu uuendust.


Hingepurustaja astub sinu saatuseteele, kui sul on vaja võimendada enda missiooni siin maailmas. Raputada end puhtaks vanadest energiatest ja Karmast, et astuda värskena uude eluperioodi.

Selleks saadetakse sinu ellu Hingepurustaja, et ta raputaks sinu maailma, keeraks kõik nii-öelda pea peale, et panna sind enda tõdedes kahtlema, viia sind korralikku stressi, luua draamat või pakkuda hingevalu ükskõik millisel tasandil.

Seda kõike lugedes tekib sul kindlasti küsimus: "Miks üldse selline raske hingeside?" Ütlen sulle, et tegelikult annab see liit sulle võimaluse tõusta fööniksina tuhast. See toob su ellu värskust, uuendusi, nii-öelda taassünni, kui sa läbid selle teekonna temaga õigesti. Selle lõppemisel algab sinu elus uus suurejooneline periood, mis on täis õnne ja võimalusi. Kuna tegemist on ühe raskeima hingedevahelise liiduga, siis sellest võitjana väljumine toob ka endaga kaasa väga suure võidu. Seetõttu sellel teemal kirjutangi, et anda sulle, kes sa oled selles sidemes, julgust see kõik läbi teha.

Hingepurustajaga tekib maagiline side, see on sarnane Kaksikleegiga kohtumisega, millest rääkisin 20. jaanuari LA TENE podcast-s. Silmside, seletamatu tõmme - kõik see on olemas. Hingepurustajat võib Kaksikleegiga lausa segamini ajada, kui vaadata seda, milline see suhe või suhtlemine esialgu on.

Alguses on kõik maagiliselt ilus, kirglik, põnev, sa näed temas potentsiaali, ta paneb sind liikuma, muutuma, võtma vastu radikaalseid otsuseid, ennast tegelikult unustama. Kõige salakavalam selles liidus ongi see, et sa unustad ennast ära. Ja kui sa unustad end ära, siis mis juhtub? Sa kaotadki kontakti iseendaga ning sinu hinge purustamine on võimalik.

Saatus suunab sellesse sidemesse suurt kirge ja muudab sind Hingepurustaja suhtes pimedaks. Mis tähendab seda, et sa ei saagi seda liitu ära hoida, kui see sinu ellu saabub. Sa saad ainult alistuda ja ma soovitangi sul seda teha. Kui sa juba oled selles, siis tuleb see lõpuni teha, muidu langed sa depressiooni, kaotad end ära ja võid teha tegusid, mida on teistel keeruline mõista. Sa teed seda kõike Hingepurustajaga seotuna olles nii või naa, aga sa saad alati olla selles liidus ka targemalt.


Hingepurustajat hakkad sa armastama omal erilisel moel, selles on suur kirg, samuti igatsus, ka telepaatia, mis kõik viitab tegelikult Kaksikleegi suhtele. Aga siin on suur-suur AGA.

Selle osapoole eesmärk, kes on Hingepurustaja, ei ole tulla sinu ellu armastusega. Ta tuli selleks, et midagi saada. Ta tundis millestki puudust, tal oli millegi osas defitsiit. Olgu see armastus, kirg, põnevus, raha, seksuaalsed vajadused või miski muu, millest ta puudust tundis või tunneb, kui ta sinu ellu tuleb. Hingepurustaja on sideme alguses alati millegi osas defitsiidis ja Purustatava elu on külluses, aga mingis nõiaringis.

Hingepurustaja soovib sinu käest midagi, aga ta ei anna sulle teada, et tuli sinult midagi saama. Kuna Hingepurustaja ise ei saagi tihtipeale aru, et tal on millestki defitsiit. Purustatav aga ei suuda näha seda, et tema ellu on tulnud keegi, kelle tegelik eesmärk ei ole selles suhtes kordagi luua armastust ega seda ka kogeda.

Suhe Hingepurustaja ja Purustatava vahel on intensiivne, alati kaootiline aga kirglik. Seesama kirg hoiab üleval usku ja lootust. Mõlema osapoole puhul. Seda nimetan ma nii-öelda saatuse maagiaks, mida on keeruline mõista ja seetõttu ma sellel teemal kirjutangi, et aidata sind või kedagi teist, kes on sellesse sidemesse sattunud või satub. Kui mul on võimalus sind hingevalust päästa, siis ma teen seda. Kui see siin aitab sind, olen Universumile tänulik, et tulid siia seda lugema.

Selles liidus on Hingepurustaja see, kes ilmub välja siis, kui tal on Purustatavalt vaja energiat või midagi muud, olgu selleks siis lähedus, abi, seksuaalse iha ja kire maandamine. Purustatav on see, kes justkui alati on valmis Hingepurustajat vastu võtma, isegi siis, kui ta ise ühel hetkel mõistab, et tegemist on toksilise suhtega. Sinna ei ole midagi parata, sest mõlemad soovivad kokku saada. Suhelda samuti. Aga Hingepurustaja ei hooli tegelikult Purustatava tunnetest ja emotsioonidest ega sellest, mida Purustatav läbi elab, kuna Hingepurustaja ei ole armastuseenergiaga kontaktis. Purustatav on see-eest spirituaalsem pool, kellel on võimekust andestada, leppida ja seda sidet siiski hoida. See on Universumi ja saatuse maagia, mida tegelikult ei suuda mõista ei Hingepurustaja ega ka Purustatav. Selles iidses sidemes on tõmme, magnetiline vajadus olla ühenduses.


Hingepurustaja tuleb Purustatava ellu ning pakub palju ilu ja võlu, kuna toob uuendusi ja valgust raskele tasandile, nimetan seda 3D-tasandi valgustamiseks. Kui sa oled 5D-energias, siis sa võid samuti sellesse sidemesse sattuda, aga sinu puhul on see siis nii, et sa oled Purustatava rollis. Hingepurustaja eesmärk on näidata sulle elu raskemat külge, tuua sind reaalsusesse potentsiaalsete ohtude ja ärakasutamisega, mis võivad suhetes eksisteerida. Seetõttu on see Purustatavale eriti keeruline, kuna Hingepurustaja on toob raskusi, mida Purustatav peab kandma. Ja seda üksinda.

Hingepurustaja lahkub alati, kui on oma energia kätte saanud. Seda võib isegi vaadata kui energiavampiirlust. Samas Purustatav naudib Hingepurustajaga koosolemist omal erilisel ja seletamatul moel. Mina mõistan seda sidet, ma ei mõista hukka, vaid justnimelt mõistan! See on elu osa hingedevahelistes liitudes.

Hingepurustaja eesmärk on raputada Purustatavat mingisugusest eluetapist või lausa suhtest, mis on oma aja tegelikult ära elanud. Seetõttu võib ta olla ka see, kes keerab Purustatava suhte või pereelu pea peale.

Selle liidu eesmärk on anda Purustatavale uus eluetapp, võib öelda isegi seda, et anda talle selle elu sees uus algus. Kui nad viivad selle missiooni lõpuni. See side kestab, kuni Purustatav on enda Südametšakra avanud ning tundnud selle suhte jooksul ääretult palju hingevalu. See aga viib tegelikult tingimusteta armastuse õppimiseni, mis on kõige ilusam energia siin maailmas ja mille õppimine annab tohutu potentsiaali luua siin selles maailmas midagi ilusat ja head - osata elu rohkem hinnata ja üleüldiselt armastust väärtustada. See, kui pikalt see side kestab, see on kõik individuaalne.

Hingepurustaja ei tunnista selles suhtes armastust, ta põgeneb selle eest. Sarnaselt Kaksikleekide põgenemisele. Aga kui Kaksikleegid põgenevad armastustunde eest, siis Hingepurustaja ei tunne Purustatava suhtes armastust enne missiooni lõppu kordagi, hoides kuskil enda peas alati mõtet, et tema jaoks on olemas kuskil keegi teine, tema jaoks nii-öelda ideaalne naine või mees. Hingepurustaja võib seda arvamust Purustatavaga isegi avameelselt jagada, mis teeb viimasele ekstra palju haiget.

Kui missioon on lõppemas, siis muutuvad rollid järsult ning missioon saab läbitud. Purustatav tunneb ühel hetkel ise, et nüüd aitab ja vabastab Hingepurustaja enda hingest, kogedes eelnevalt korduvalt ja korduvalt seda, kuidas mõistuse hääl ütleb talle: "On aeg vabaks lasta!" Aga vabaks laskmine ei toimu selles sidemes vabast tahtest, see juhtub siis, kui Purustatav on enda elus lagundanud ära kõik, mis tuligi ära lagundada. See teekond on keeruline, raske, emotsionaalne, vaimselt kurnav, spirituaalselt raputav ja ka füüsiliselt koormav. Võib tekkida küsimus: "Miks on sellist valu ühele poolele vaja?" Vastus lihtne - suurema heaolu tundmiseks ja uue elutee kujundamiseks, mis saab olla väga ilus. Arvestades veel seda, et sellest liidust on võimalik õppida tingimusteta armastama. Missioon on läbitud siis, kui Purustatav suudab lõpuks enda haigestajat armastada ja see armastusetunne on kasvanud kogu valu ning pettumustunde sees võimalikult suureks - armastada tingimusteta kedagi, kes ta elu nii-öelda ära rikkus. Aga tegelikult tõi Hingepurustaja talle valgust, juhatas läbi okkalise tee õnneni, mida pole varasemalt kogetud - suurema õnneni.

Missiooni lõppedes on Purustatav uuel teekonnal, olles vahepeal end ja osa oma elust ära kaotanud, aga avatud pöörama enda elus täiesti uut lehekülge. Kui Purustatavale jõuab kohale, et nüüd on aeg Hingepurustaja jätta ja liikuda uuele tundmatule teekonnale, on võit käes. Kui see tuleb südamest, kui see on päriselt läbi tehtud, siis saabub õnn, mis on kirjeldamatu. Midagi ilusat ja head avab Universum, Karma ja saatusevägi, öeldes Purustatavale: "Sa oled selle kõik kogu auga välja teeninud!".

Purustatav õpib tingimusteta armastama, liigub uuele teekonnale ja võtab sellest suhtest kogemused, mis toetavad teda ülejäänud eluteekonnal.

Tegemist on iidse sidemega, kus sina ja tema (kui oled selles liidus või oled seda kogenud) olete iidsel ajal olnud üksteise armastajad, aga väga erineval tasandil. Üks armastas selles suhtes hingelist sidet, teine füüsilist. Hingepurustaja siis füüsilist sidet.

Hingepurustaja lõpptulemus sellel missioonil on elukestev armastus Purustatava suhtes. Hingepurustaja hakkab kogu oma ülejäänud elu õppima tingimusteta armastust enda tegude, pettumuse valmistamise, hoolimatu või tundetu käitumise pärast, mida ta põhjustas Purustatavale. See on Hingepurustajale raske teekond, kuna Karma ise paneb Hingepurustaja Purustatava peale mõtlema. Mitte alati, aga ta tuleb talle hooti meelde. Igal korral on raske, kuna kahju on tehtud ja see kahju on Hingepurustaja südametunnistuse hääl. Selle liidu eesmärk ongi õpetada mõlemale osapoolele tingimusteta armastust omal viisil ja kujul - üks armastab koheselt ja saab väga sügavalt haiget, teine õpib armastama alles hiljem, kui Purustatav on tema elust lahkunud.

Kas Hingepurustaja ja Purustatav on võimelised kunagi taas kohtuma, oma suhet ja sidet tervendama? Jah, see võimalus on olemas. See saab juhtuda ainult siis, kui Hingepurustaja õpib Purustatavat armastama tingimusteta ning on ära õppinud selle, et armastus ei ole vaid füüsiline, vaid selles on palju erinevaid tasandeid. Eriti emotsionaalne ja vaimne tasand.

Kui Hingepurustaja ja Purustatav leiavad taas tee üksteiseni, siis sellest kujuneb Hingesugulaste liit. Absoluutselt kõik Hingesugulaste liidud siin maailmas on kunagi eelnevatel aegadel teinud läbi Hingepurustaja liidu. Vaadates kosmilist maailmakaarti, siis on Hingepurustajad ja Purustatavad taas ühinemas, et luua maailma rohkem Hingesugulaste liite. Selle valu eesmärk on ilus ja hea - valu, tragöödia, probleemid, südame purustamine, elude pea peale keeramine - kui sellest tullakse võitjana välja, siis see jääb igavesti üheks intensiivsemaks suhteks, mis viib mõlema osapoole õnneni. Purustatava õnn saabub koheselt peale missiooni lõppemist, Hingepurustaja leiab oma õnne aastate, võib-olla kümnete aastate pärast. Hingepurustaja valu on hiljem võimsam ja sügavam kui Purustatava oma, Purustatav kogeb lühikese aja jooksul seda, mida Hingepurustaja tunneb hiljem. Seega see, kes kannatab esimesena, see kannatab tegelikult vähem. Karma ei lase Hingepurustajal enne valu tunda, kuna eesmärk on ka teda suunata tingimusteta armastuseni, potentsiaalse Hingesugulasliidu loomiseni. Lõpuks võidavad mõlemad ja järgmistes eludes kohtutakse juba võrdsematena, võib-olla jõuatkse võrdsuseni juba selles elus.

Selles liidus olles soovitan kanda Rodoniiti, Apatši Pisarat või Thuliiti. Eriti, kui sa oled Purustatava rollis või oled selles olnud ning soovid tervendada. Kõik need kolm kristalli aitavad kanaldada sinu Südametšakrast valu endasse, vähendades sinu vaimset ja emotsionaalset koormust, mis selle liidu vahel kujuneb. Rodoniit aitab uuesti üles leida usu ja lootuse paremasse tulevikku ning teha vaherahu enda hinges selle etapiga, milles hingepurustaja eksisteeris.

Apatši Pisar aitab südamevalust vabaks saada ja toetab sellel perioodil, kui Hingepurustaja käitub ebameeldivalt, tõrjuvalt või kui õhus on olnud draamat. Apatši Pisar ei lase hingel kaotada kontakti kehaga. Kuna tegemist on äärmiselt intensiivse sidemega, siis see võib viia Purustatava väga suurde madalseisu, kus elust enam ei hoolita. Sellel ei tohi lasta juhtuda ja selles aitabki Apatši Pisar.

Thuliit aitab Purustataval avada uut teekonda, aidates hingel kehaga uuesti ühenduda, blokeerides allaandmise. See kristall aitab võtta seda sidet heaga, leppida, andestada ja edasi liikuda. Ja armastada hoolimata kõigest, mis on nende kahe vahel juhtunud.


Need kristallid aitavad ka Hingepurustajat, aga alles siis, kui ta on mõistnud, kui palju valu ta on Purustatavale põhjustanud. Alles siis algab Hingepurustaja tervenemine, selle esimeseks tunnuseks on Purustatav osas tunnete tekkimine.

Kui Purustatav liigub enda eluga edasi ja jätab Hingepurustaja enda eluteelt kõrvale (kui missioon on läbi tehtud päriselt mitte näiliselt, kuna selles sidemes on ka palju põgenemisi nagu Kaksikleekidelgi), siis alustab Hingepurustaja teekonda, kus armastus hakkab vaid kasvama ja igatsus suurenema. See ei tähenda seda, et ta peaks Purustatava ellu tagasi tulema. Ego on see, mis hoiab esmalt kinni tõdemust, et ta on hakanud armastama kedagi, keda ta esialgu kasutas kas teadlikult või alateadlikult ära.


Kui Hingepurustaja soovib Purustatavaga taas ühendust luua, siis tuleb tal eelkõige ise armastusse kasvada ning tõestada enda tegude, eelkõige sõnade ning käitumisega seda, et on läbinud Südametšakra transformatsiooni. Enne seda ei lase Universum teda Purustatavaga sellisesse kontakti, et Purustatav võtaks teda vastu ja annaks talle võimalust. Kui üldse annab. See sõltub sellest, kui palju Hingepurustaja ise pingutab selle armastuse nimel, mis jääbki tema sisse kasvama. See jääb kasvama kuni elu lõpuni, et kohtuda Hingesugulasena kas selles või järgmises elus. See on ka põhjus, miks Hingesugulased üksteist mõistavad - kuna nad on kas eelmistes eludes, või nüüd uuel spirituaalsel ajastul, mil hingedevahelised liidud on võimelised ümber kujunema uuteks liitudeks, koos valu läbi elanud ja see distsiplineerib järgmises elus alateadlikult üksteist valu eest kaitsma. Selles elus siis teadlikult.


Kuna me oleme siiski uuel spirituaalsel ajastul, mille põhiliseks teemaks on tingimusteta armastus, siis tekib meil kõigil tegelikult väga uuenduslikke suhteid ja sidemeid. Erilisi, väga erilisi, millest saan enda selle elu lõpuni kirjutada ja rääkida! Alati sellel teemal valgustada!


Saadan kõige suuremad kallistused sulle ja kõikidele teistele, kes on Purustatava rollis olnud või on hetkel seal. Olen teiega! Hoian teid raskel ajal pinna peal. Julge usaldada elu keerdkäike, julge usaldada elu, kui kõik on purunenud sinu elus Hingepurustaja tõttu. Usalda protsessi. Usu mind - elu üllatab sind suure õnnega, kui sa teed selle läbi ja tuled sellest tegelikult võitjana välja!


Armastus võidab alati ja armastus on keel, mida me kõik võiksime ning peaksime rääkima! See on see, mida see side tegelikult õpetama tuli.

Telepaatiliselt alati sinuga!

Tene Laul