Olen kirjutanud Kaksikleekidest terve aasta, et aidata teil kõigil luua õigeid hingedevahelisi liite nii sellel kui ka tulevastel aastatel. Selleks, et pidada järge, mis Kaksikleekidega toimuma hakkab, loe järjest läbi kõik osad Kaksikleekide artiklite seeriast, leiad need SIIT. Nii sa mõistad, milline on Kaksikleekide side ja kuidas seda ära tunda.

Tegemist on kõige imelisema ja keerulisema hingedevahelise liiduga üldse, mida sul on võimalik kogeda. Aga see on niivõrd ilus side, et seda tasub tunda, kuna see on parim õpetaja sinule ning ka temale, kes on sinu Kaksikleek, sinu hinge teine pool.

Kaksikleegid on üksteisega igavesti ühendatud, seda ka siis, kui nad on selles elus kohtunud kasvõi korra. Kaksikleekide vahel tekib kohe telepaatia, mida on alati võimalik võimendada Tselestobarüüdiga.

Kaksikleegid saavad kujundada enda suhet nii, et see jõuaks kiirelt ühinemisetappi. Alati loeb ka see, kui paljust Karmast on vaja sinul või sinu Kaksikleegil vabaneda, sellel teemal kirjutasin enda artiklites pikalt 2023. aasta saabudes ja enda raamatus "Ajarännak 2023". Kui Kaksikleegi esmakohtumine toimub peale 2023. aasta maikuud, mil Saturn on Karmapuhastusega lõpusirgel, on Kaksikleekide võimsa suhte arenemine erinevatesse etappidesse kiirem. Kui tegemist on Karmakaaslasega, kes on Kaksikleegi eelkäija, siis on te suhte areng kindlasti aeglasem. Olen sellest sulle kirjutanud, et sa teaksid, et sa võid enne Kaksikleegiga kohtumist kogeda ka teisi hingedevahelisi liite, need kõik on Kaksikleegi suhteni jõudmiseks vajalikud.

Miks sul on vaja enne Kaksikleegi suhtesse jõudmist läbida ka teised suhted teiste kaaslastega? Selleks, et sinus tuleksid esile kõik peidus olevad kihid, mis ei lase sul tunda tingimusteta armastust kõige suurejoonelisemalt. Need suhted tuleb läbi teha, kui saatus need su teele saadab. Seega ära ole õnnetu, kui sa ei ole veel enda Kaksikleegini jõudnud. Universum teab, mis on sinu jaoks õige.

Kui sa soovid enda Kaksikleegiga kiirelt ühenduda, siis hoia endaga Kaksikleekide aktiveerimise kristalle. Arbuusturmaliin ja Larimar, lisaks kõik teised kristallid, millest olen Kaksikleekide artiklites kirjutanud. Soovitan ka kanda ehteid LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsioonist ja hoida enda kodus Kaksikleekide kristallkujusid. Nende kristallide ja ehtega saad tugevdada teie tundeid ja armastust ning muuta teie suhe edasiliikuvaks.

Kaksikleekide jaoks on kõige olulisem teadmine, et nende tunded on vastastikused. Nende mõlema kõige suurem murekoht üksteisega teekonnal olles enne täielikku kokku saamist on aga üksteisega sellel teemal vestlemine. Mõlemad soovivad seda väga ja alguses sellest omavahel ka räägitakse. Tegemist on väga erilise hingedevahelise liiduga, seetõttu on selle tõlgendamine pikka protsess. Kaksikleekide tegelik teekond algab siis, kui mõlemad eemaldavad tugeva kaitsekihi, mis on Kaksikleekide puhul tegelikult väga vajalik, ja antakse teada, millises tunnete etapis peale lahusoleku faasi ollakse (või distantseerumist, kui lahku ei minda). Alles siis saadakse tegelikult kokku, kui nende tunded on jõudnud võrdsele tasandile. Alles siis paneb Universum nende mõlema Südametšakrad üksteist niivõrd palju igatsema, et nende vahel tekib telepaatia teine liin. Selline liin, mis paneb mõlemaid enda tundeid üheaegselt väljendama. Kui tunnete jagamine on sünkroonis, siis on tegemist ehtsate Kaksikleekidega, mitte nende eelkäijaga. Tulemas on ka artikkel Mustast hobusest, mis on samuti üks Kaksikleegi eelkäija. Olen neid kohanud paljude Kaksikleegi energiates. 

Pea meeles, Kaksikleegid on kõige väärtuslikum hingedevaheline liit. Mis tähendab seda, et selle liidu nimel tuleb ka tööd teha, kuna ta on sinu jackpot. Kui te mõlemad olete selleks suhteks valmis. Aga selle saamiseks on vaja läbida teatud spirituaalsed etapid. Näiteks on vaja, et  Südametšakras oleks aktiveerunud Tüümusetšakra, kristallidest aitab sellele kaasa Fuksiit, Serafiniit, Uvaroviit ja Moldaviit.

Eeterlikest õlidest soovitan mõlemal Kaksikleegil kasutada Ylang Ylangi, mida segada kokku Musta Pipra ja Roosipuu eeterliku õlidega. Nende eeterlike õlide segu õlilambis või difuuseris aitab aktiveerida teie Südametšakrat selleks, et oleksite võimelised unustama minevikus tehtud valed valikud, vead ja öeldud sõnad. Ükskõik milline 3D-energia teid veel lahus hoiab, siis nende eeterlike õlide kooskasutamine aitab vabastada need piirangud, mustrid või energiad, mis ei lase teil veel üheks saada. Kui sa ei suhtle enda Kaksikleegiga aktiivselt ehk oled temaga alles distantseerumise faasis, saad sina seda eeterlike õlide puhastust endale ikkagi teha. Miks? See aitab sul enda Kaksikleegi jaoks energeetiliselt valmis olla. Mis omakorda tähendab seda, et kui sina oled tema jaoks valmis, siis kohe, kui tema süda on sinu jaoks valmis, tuleb ta koheselt sinu ellu. Saatus viib teid siis kokku. Seda alles siis, kui teie vahel ei ole mingit 3D-energiat.

Kaksikleekide suhte ühest etapist teise liikumise kiirus sõltub ka sellest, kas kohtudes ollakse juba 5D-energias või alles 3D-energias. 5D-energias olevate Kaksikleekide teekond on kiirem, sest nende vahel ei ole konflikte, seal on ainult kirg. 3d-energias Kaksikleekidel on kirg, aga koos konfliktidega.

Kui soovid enda Kaksikleegiga astuda suhtesse, millel ei ole enam alguse juurde kuuluvaid etappe, on sul vaja teha enda hingele totaalne suurpuhastus. 

Selleks võta hetk, et vaadata enda ja Kaksikleegi suhtesse. Otsi sealt üles kitsaskohad, teemad, mis on teie vahele probleeme toonud, kui neid on olnud. Meenuta hetki, kus õhus oli segadus või konflikt. Meenutamine on vajalik mitte selleks, et saaksime endale haiget teha, absoluutselt mitte! See on vajalik selleks, et tuua päevavalgele sinu hinges olevad 3D-energiad, millest on vaja vabaneda selleks, et jõuaksite uude etappi.

Kui oled need teemas endas üles leidnud, siis küsi iseenda käest: "Milliseid tundeid sa tundsid enda Kaksikleegi suhtes, kui teil oli probleem?" Isegi siis, kui asjad läksid teie vahel väga tuliseks, on minu küsimus sulle: "Mida sa tundsid?" Pane tähele, et mitte mida sa mõtlesid, sest sinu tunded on kõige olulisemad.

Kui tegemist on ehtsate Kaksikleekidega, siis sa ikkagi igatsesid teda, hoolimata probleemist. Kusjuures tunded kasvasid igal korral aina tugevamaks ning peale probleemi lahendamist sügavamaks. Kas jah? Kui jah, siis on teie vahel Kaksikleekide liit.

Miks on sellel hingedevahelisel liidul Kaksikleekide nimi? Kuna nad põlevad, säravad ja kütavad teineteist koos igavesti, kui nad on teineteisele 100% Kaksikleegid.

Põlevad - on üksteisega väga temperamentsed. Kui näiteks mõlemad Kaksikleegid on rahulikud introverdid, siis nende põleng on ekstraverdi tavaline päev. Kui mõlemad on aga temperamentseid, siis on põleng suur ja energiavoog on koos üliintensiivne. Alati, sest seda ei saa maandada, see on teie kahe reaktsioon. Teie hingede vahel oleva telepaatia reaktsioon.

Sa saad alati maandada teie kahe energeetilist ülepinget Roosa Opaaliga, tuues seda kristalli teie ühisesse koju, kui te hakkate koos elama või juba elate, või hoida seda ühe Kaksikleegi kodus.

Säravad - need Kaksikleegid, kes on omavahel kokku saanud, üksteisele enda tundeid jaganud ja kui olete samal lainel, siis te särate koos ühiskonnas. Te armastate üksteist, aga teil on armastust ka teistele. Kuna te suurendate üksteises armastust.

Kütavad - need Kaksikleegid on üksteist motiveerivad, inspireerivad ja on teineteise parimateks väestajateks.

Selleks, et sa saaksid neid kolme leeki maksimaalselt tunda, ongi vaja ehtsat, puhast ja kindlat armastust. Selle armastuse nimel tasub alati pingutada.

Nende Kaksikleekide, kes tunnistavad üksteisele enda armastust koos, igavene armastus hakkab kasvama sellel tasandil, mida ei saa murda ma kõige suurem energiavaras või inimesed, kes on teie suhte vastu.

Aga miks ollakse Kaksikleekide suhte vastu? Sest see suhe on ilus, hea, ehe, suurejooneline, tugev, vastupidav, telepaatiline, spirituaalne, armastav ja kirglik, see kiirgab ja paistab välja! Seetõttu on see suhe nende inimeste jaoks ahvatlev, kes tunnevad ise sellisest armastusest puudust. Need on inimesed, kes ei ela armastuses, vaid nad tegutsevad tühjuses ja seetõttu nad soovivad alateadlikult Kaksikleeke teineteisest lahti ühendada. Aga seda liitu ei ole võimalik lahti ühendada, kui Kaksikleegid on täielikult kokku saanud!

Kui soovid kaitsta enda Kaksikleegi suhet, siis kanna või kandke mõlemad Hematiiti. Seetõttu on see kristall ka LA TENE Kaksikleegi kollektsiooni ehetes, see kaitseb ja hoiab teid koos hetkel, kui keegi soovib teie liidust osa saada.

Kõik Kaksikleekide artiklid leiad SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Pea meeles, elu on nautimiseks, armastus on armastamiseks, tunded on tundmiseks, emotsioonid on jagamiseks! Sōnad on ritta seadmiseks ja Kaksikleek olgu alati sinu hoida!

Ikka armastusega ja telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul