Smuutid on maitsvad ja valmivad imelihtsalt ning kõigil on võimalik nendega enda tervist turgutada, seda nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Lähene smuutide tegemisele spirituaalselt ja naudi nendest tulevat energiatervendust täiel määral!

Ma armastad smuutisid ja mis saab olla paremaks hommiku alustamise viisiks, kui tass imemaitsvat teed või kohvi, millele järgneb energiasmuuti, mis aktiveerib kogu sinu Tšakrasüsteemi. Pakkudes ja andes enda kehale õigeid taimi, on sul võimalik hoida enda energiasüsteem tervena.

Absoluutselt kõik taimed toidavad Tšakrasüsteemi ja igal taimel on oma Tšakra, millele see kõige rohkem jõudu ja väge annab. Kui sa juba oled spirituaalsel teekonnal, siis miks mitte kasutada ka smuutisid spirituaalse tervenemise jaoks? Minu meelest on smuutid ideaalne viis end aidata, turgutada ning tervendada.

Tšakrasüsteem on pidevas liikumises, mis tähendab seda, et seda mõjutab kõik, mida sa mõtled, mis sinu elus juhtub ja millega sa kokku puutud.


Kõige tundlikumaks Tšakraks kogu süsteemis on loomulikult Kurgutšakra ja smuutide joomine ehk taimede vedelal kujul tarbimine (ka vesi, tee ning naturaalsed ja ehtsad mahlad) tervendab Kurgutšakrat. Seega, smuutide kaudu taimeenergia kehasse viimine toidab eelkõige sinu kõige tundlikumat Tšakrat ja lisaks sellele ka kõiki teisi Tšakraid. Kõik oleneb ka sellest, mida sa smuutide sisse lisad.


Kui sa kasutad smuutide valmistamisel vett, siis sa saad Kurgutšakrale automaatselt tervendust, kuna vesi on number üks tervendaja sinu viiendale Tšakrale ehk Kurgutšakrale. Kui kasutad taimseid jooke ehk taimseid piimasid, siis need toidavad Kroontšakrat ehk sinu seitsmendat Tšakrat. Loomse piima kasutamine aga deaktiveerib Juurtšakra, seega pigem väldi nende kasutamist. Loomsed piimad tekitavad kehasisest põletikku ja vähendavad taimede tervendavaid omadusi tegelikult päris korralikul määral.


Kui sa aga oled loomsete toodete tarbija, siis aitavad taimed neutraliseerida seda energiat, mis tuleb loomsetest toodetest. Seega ei ole see üdini halb. Aga mul tekib kohe küsimus: "Miks sa kasutada loomset piima, kui sul on täna võimalik kasutada taimseid jooke ja saada nii smuutide kaudu 100%-st energiatervendus?". Ma olen alati olnud maksimalist, ja mis puudutab spirituaalsust, siis selle koha pealt olen ma ekstra pedantlik enesetervendaja. Seega inspireerin ka sind tervendama ennast kõige ideaalsemal kujul.

Milliseid taimseid jooke ma soovitan smuutide tegemiseks kasutada? Minu isiklikuks lemmikuks on riisijook ehk riisipiim, kuna riis aitab aktiveerida nii Kroontšakrat kui ka Juurtšakrat ühekorraga, avades hinge tervenduse nii esimesel kui ka viimasel tasandil. Mis see endaga kaasa toob? See toetab kõikide Tšakrate üheaegset aktiveerimist.

Kui esimene ja viimane Tšakra saavad eluenergiaga toidetud, siis toimub tervendusprotsess teisest kuni kuuenda Tšakrani automaatselt kiiremini. Ehk ükskõik, millisest taimest sa teed smuutit endale või perekonnale, siis need toimivad tõhusamalt.

Kui sa oled näiteks füüsiliselt kurnatud või haige, siis kasuta smuutide valmistamisel lisaks taimedele ka metspähklijooki. Metspähkel on Juurtšakrale ja Sakraaltšakrale (sinu teine Tšakra, mis asub otse Juurtšakra kohal), mis omakorda aitab sul kiiresti enesetunnet parandada. Eriti, kui oled just hiljuti mõne haiguse läbipõdenud või sul on mõni krooniline haigus ehk autoimmuunhaigus.

Toon välja kõikide Tšakratega sobivate taimsete jookide energiatervenduse, nii on sul võimalik ise selekteerida, millist jooki kasutada. Miks kasutada smuutide tegemiseks taimseid jooke? Kuna nende kaudu on sul võimalik avada oma Tšakrasüsteem tervenemisele.


Kaerajook toidab sinu Kroontšakrat ehk lootuseenergiat. Mandlijook Sakraaltšakrat ehk loomingulist energiakanalit. India pähkli jook on kasulik sulle, kui sa soovid unenägusid näha kuna see toidab nii Kolmandat Silma kui ka Kroontšakrat, ja kuuendas Tšakras ehk Kolmandas Silmas asub sinu unenägude portaal. Kui aga lisada smuutide sisse sojajooki, siis see aktiveerib Päikesepõimiku ehk sinu isikliku õnne ja rahakanali. Kookosejook on üdini seotud Kroontšakraga. Kõik taimsed joogid ning taimed mõjutavad Tšakraid erinevalt, näiteks kookosjoogi lisamine smuutidesse toidab sinu manifestatsioonikanalit ehk see aitab unistustel universumisse jõuda, mõjudes sarnaselt Goldriveri kristalliga.

Manifesteeri enda unistuste täitumist ja naudi smuutide joomist!

Goldriveri kandmine aitab salvestada sinu unistusi ja soovmõtteid, mis tähendab seda, et kui Goldriveri kristall on sul käe peal, kaelas või kõrvas, siis on see nagu nii-öelda spirituaalne mälupulk - see jätab endasse absoluutselt kõik südamesoovid. Kui sa kannad seda piisavalt kaua ehk regulaarselt, järjest mitmeid kuid, siis see tõmbab universumist ligi võimalusi sinu soovide täideviimiseks. Ehk viib sind kokku täpselt õigete inimestega õigel ajal, aitab sul ise võimalusi märgata ja aitab olla õigel ajal õiges kohas. Seega on Goldriveri kristalli kandmine sinu ja kõikide teiste inimeste jaoks suurepärane. Alati on millest unistada, eriti kui sul on olemas elutahe. Ja alati on siin maailmas midagi, mida sa võiksid väga kõrgel tasandil veel kogeda. Seega olgu Goldriver sinu elus sinu isiklikuks õnnetalismaniks.

Erinevate taimede Tšakrasüsteemi tervendavad omadused. Kasuta smuutide valmistamisel just neid! Teatud taimed tervendavad mitut Tšakrat korraga, nii on sul võimalik saada ekstra tugevat energiatervendust.

Tšakrasüsteem algab altpoolt ehk numbrite loendamine käib alt üles. Juurtšakra ühendab sind meie planeediga ning Kroontšakra viib sind kontakti kosmiliste energiatega. Kui kogu Tšakrasüsteem on tervendatud, siis sa oledki tasakaalus, osates Maa peal funktsioneerida ja tunnetades energiaid, mis ei ole käegakatsutavad.

7. Kroontšakra: india pähkli jook, riisijook, kookosjook, kookos, avokaado, chiaseemned, kakao, ingver, ashwagandha, kõhrik, riisikliid, vanilje, hundiuba, meresool (YOUR SUPER Super Brew sees), baobab

6. Kolmas Silm: mustikad, mustsõstar, tume viinamari, põldmari, maqui, acai,

5. Kurgutšakra: vesi ja kõik taimsed joogid, vanilje

4. Südametšakra: spinat, moringa, spirulina, kiivi, avokaado, roheline õun, spinat, hele viinamari, klorella, jeruusalemma artišok, aaloe vera, matcha, odraoras, nisuoras, lutsern, kanepiproteiin, seller

3. Päikesepõimik: sojajook, banaan, melon, kollane õun, ananass, luukum, võilillejuur,

2. Sakraaltšakra: mandlijook, mango, punane õun, mandariin, apelsin, vaarikas, aprikoos, virsik, kaneel

1. Juurtšakra: metspähklijook, chiaseemned, gojimarjad, kakao, maasikas, tume viinamari, acerola, maca, ashwagandha, tšaaga, reishi seen, herneproteiin, kanepiproteiin, hundiuba, must tee (YOUR SUPER Super Brew sees), baobab

Tihtipeale on teatud taimed ülimalt kasulikud nii esimesele kui ka viimasele Tšakrale. Neid taimi soovitan kasutada smuutides regulaarselt, kuna nendest on sul kõige kiiremini energiatervendust saada. Eriti siis, kui sa liigud smuutide tegemise lainele üle pika aja esimest korda, et alustada nendega energiatervendust.

Ma ise kasutan smuutide tegemisel lisandina YOUR SUPER smuutisegusid, kuna nendes on mahetaimed, mis mõjuvad suurepäraselt füüsilisele ja vaimsele kehale, koosnevad ravimtaimedest ja kvaliteetsetest proteiinidest. Need on igapäevaseks kasutamiseks, lisades smuutile 1 spl või rohkemgi. Segudel on päris intensiivsed raviomadused, millega saab end edukalt tervena hoida või tervendada, kui keha on nõrk. Tutvu nendega, leiad kogu valiku SIIT.

YOUR SUPER supertaimede segu ENERGY BOMB - Energiat kuni KAHEKSAKS tunniks. Suurepärane tervislik alternatiiv kohvile. 1 lusikatäis = 1 tass kohvi! Energy Bomb segu on suurepärane antioksüdantide- ja kofeiiniallikas. Supertoidusegus on ka ohtralt vitamiine ja mineraale, näiteks A-vitamiini, kaltsiumit, rauda, kaaliumit ja tsinki.

KASUTA SEDA, kui soovid end tunda tõeliselt energilise ja teovõimelisena.

YOUR SUPER supertaimede segu FOREVER BEAUTIFUL - Kas sa unistad vapustavalt säravast nahast? Kas sa oled väsinud ilmetust jumest, naha ebakorrapärasustest ja enneaegsetest vananemisilmingutest? Pane oma lemmikkreem kõrvale ja asu ise miksima! Ilusa naha saladus peitub enda seespidises hellitamises. Orgaaniline supertaimede segu sobib väga hästi terve ja särava naha heaks, mis hellitab sind seestpoolt.

KASUTA SEDA, kui soovid enda naha eest hoolitseda ja pikki aastaid suurepärane välja näha. Kui otsid neid kahte, siis on see toode täpselt sinu jaoks!

YOUR SUPER supertaimede segu GUT FEELING - Prebiootiline supertaimede segu, mis sisaldab looduslikke seedeensüüme ja kiudaineid, mis toetavad seedesüsteemi tööd ja vähendavad puhitust ning ebamugavustunnet. Suurepärane viis, kuidas lisada oma menüüsse rohkem prebiootikume, mis aitavad kasvatada soolestikus elavaid häid baktereid. Lahustuv sellerimahl sisaldab rohkelt kiudaineid, tekitab täiskõhutunde ja kiirendab ainevahetust. 

KASUTA SEDA ärritunud soolte sündroomi, kõhukinnisuse, refluksi, bakteriaalse tasakaalu puudumise ja põletiku korral. Lisaks siis, kui soovid kaalu langetada.

YOUR SUPER supertaimede segu MAGIC MUSHROOM - Toeta ja tugevda oma immuunsüsteemi, ohja stressi ja paranda tuju. Kas sulle pakuvad ka huvi seente kasulikud omadused tervisele? Magic Mushroom on maagiline segu funktsionaalsetest seentest, adaptogeenidest ja supertoitudest, mis on loodud tugeva ja tervisliku immuunsüsteemi toetamiseks ning stressi kontrolli all hoidmiseks.

KASUTA SEDA depressiooni, tujukõikumiste, negatiivse mõttemustri ja kehva vaimse tervise korral. Annab elujõudu ja pakub vaimset tuge.

YOUR SUPER supertaimede segu MOON BALANCE - Toida oma hormoone supertaimedega. Hormoonid mõjutavad sinu tuju, unekvaliteeti, keskendumisvõimet, naha ja juuste tervist, kaalu ning kognitiivset funktsioneerimist, need on sinu tervise seisukohalt üliolulised. Kasutades kuute võimsat supertoidulisandit, aitab see naistele suunatud segu tasakaalustada hormoone ja vähendada PMS-i ja menopausi sümptomeid. Soovitatav kasutada menstruatsiooni ajal, aidates vähendada ebamugavustunnet, tujukõikumist ja taastades verevarustust. Hormonaalseid probleeme on märgata lihtsamgi, kui arvata võid. Terved hormoonid, õnnelik sina!

KASUTA SEDA vaimse ja füüsiline väsimuse, kaalutõusu, ebaregulaarse tsükli, kuumahoogude, puhituste, peavalude või migreenihoogude, stressi ja depressiooni, seedehäirete, viljatuse, akne, lihas- ja liigesvalu puhul. Soovitan seda ka naistele, kellel on müoom või tsüstid. Selles supertaimede segus on ajurveeda naisterohi shatavari, mis aitab nendest looduslikul viisil lahti saada. 


YOUR SUPER supertaimede segu PLANT PROTEIN - Taimne proteiinipulber, milles on kõik olulised aminohapped. See on segu hästiimenduvatest proteiinidest ja energiat andvatest supertoitudest, milles on C-vitamiini, rauda, kaltsiumit, kaaliumit ja tsinki. Saavuta parim vorm ja ole energiline!

KASUTA SEDA, kui soovid end füüsiliselt ja vaimselt paremasse vormi saada. Suurepärane kaalulangetamise ja keha vormimise jaoks. Selles peituvad aminohapped aitavad tervendada närvisüsteemi, aidates kaasa parema enesetunde saavutamisele. Aitab söögiisu vähendada ja parandada kehakuju. Tarbi kindlasti igapäevaselt, kuni ihaldatud tulemuse saavutamiseni. 

YOUR SUPER supertaimede segu SKINNY PROTEIN - Kontrolli oma isu ja kiirenda trennijärgset taastumist. Sisaldab kõiki olulisi aminohappeid, kahte vegan-proteiini ning kolme rohelist supertaime. Supertaimede segu trennijärgseks taastumiseks, kehakaalu tervislikuks langetamiseks ja nälja loomulikul viisil kontrolli all hoidmiseks. Koosneb 62% ulatuses kvaliteetsetest taimset päritolu proteiinidest, mis on lisaks rikastatud 3 rohelise supertaime mikrotoitainetega, mis annavad lisatõuke selleks, et saaksid olla oma elu parimas ja tervislikumas vormis. Lisades oma menüüsse taimset proteiini, saab vähendada näksimisvajadust toidukordade vahel ja nii on lihtsam nälga kontrolli all hoida. Lisaks aitab Skinny Protein tunda täiskõhutunnet pikemalt ning kiirendada ainevahetust.

KASUTA SEDA, kui oled kaalulangetaja ja kui soovid täiuslikku vormi.

YOUR SUPER supertaimede segu SUPER BREW - Vaheta oma kohv millegi parema vastu! Super Brew on suurepärane alternatiiv kohvile, sisaldades ajurveeda taimi, adaptogeene ja supertoite, näiteks võilillejuurt ja tšaagat. Selles supertaimede segus kohtuvad supertoidud ja rikkalik kohviaroom. Super Brew maitseb nagu värskelt valmistatud tumeda röstiga kohv ja sisaldab 23 mg mustast teest pärit kofeiini. See sisaldab l-teaniini, mis annab energiat pikaks ajaks ja hoiab keskendumisvõime teravana.

KASUTA SEDA, kui armastad enda tervist ja hommikust alternatiivset energiajooki. Hea viis üles ärgata ja nautida tervet päeva mõnusa energiaga. Sobib ideaalselt kasutamiseks koos Energy Bombiga.


Et sinu igapäevased smuutide joomised oleksid ekstra spirituaalsed! Armasta ja toida enda keha tervisega ning naudi elamist kogu enda väega! Alati kogu armastusega kirjutades sulle ja kõikidele enda imearmsatele jälgijatele!


Tene Laul