Trühvlid on seened, mis kasvavad puujuurel. Need on imemaitsvad ja lisaks tervendavad meid nii füüsilisel kui ka spirituaalsel tasandil. Seega, kui sulle maitsevad trühvlid või soovid end nendega tervendada, siis tee seda, palun! Avan sinu silmad ja annan sulle 8 põhjust, miks tasub trühvleid enda toidulauale tuua. Eelkõige tervenduse eesmärgil, kuna toitumine peab olema tervislik ja tervendav. 

Otse loodusest tulev toit, mis on lihtne ja puhas, on meile kõige parem. Ma ei soovita mitte ühelgi inimesel süüa midagi, mis on loodusest kaugel. Võta endale eesmärgiks süüa võimalikult palju naturaalset toitu ja, usu mind, sa ei kahetse seda mitte kunagi. Meie ümber on küllalt toksiine, millega sa nagunii igapäevaselt kokku puutud ning mida sul ei ole võimalik enda elust välja lülitada, kasvõi õhk, mida sa hingad, mis on paratamatult saastatud. Mõtle korra selle peale ja siis sa mõistad, miks sa võiksid rohkem pingutada seal, kus sul on võimalus muuta enda elu kvaliteetsemaks.

1. JUURTŠAKRA KIIRELOOMULINE TERVENDAJA

Trühvlid on suurepärased Juurtšakra tervendajad, seega too enda ellu trühvliga rikastatud soola või õli ja turguta enda Juurtšakrat! Nii puhastuvad emotsionaalsed, vaimsed, spirituaalsed ja füüsilised ebakõlad selles Tšakras.

Kuidas saada aru, et sul on vaja seda Juurtšakrat tervendada?

Lihtne. Kui see Tšakra ei funktsioneeri sinu kehas ja hinges piisavalt korralikult, siis sa tunned end pidevalt väsinuna, sul ei ole füüsilist jõudu, oled kurnatud, sinu mõtted ei liigu, oled intuitsiooniga kontakti kaotanud, sul on kehas füüsiline haigus. Haigus on esimene tunnusmärk Juurtšakra probleemist ja kui Juurtšakra ei funktsioneeri, siis ei saa mitte ükski teine Tšakra terve olla. Seetõttu palun tegele enda Juurtšakraga!

Kindlasti võta kasutusele Juurtšakra kõige kiirem tervendaja, milleks on Šungiidi kristall. Aseta Šungiidi püramiid või poleeritud kristallid vee sisse ja tee endale vee-eliksiiri. Šungiidist eralduvad antioksüdandid, mis kanduvad vee sisse, aitavad Juurtšakrat kiiresti tervendada.


Šungiiti tuleb aeg-ajalt puhastada, soovitan selleks kasutada 1 tilka Lavendli eeterlikku õli. Kui see on vees reageerinud ning sellele on tekkinud oksüdeerumise märgid ehk see on muutunud oranžikaks/pruunikaks, kanna õlitilk õrnalt kristallile ja puhasta see õrnalt vatitiku või vatipadjaga.

Nii trühvlid kui ka Šungiit tervendavad kehas vähki, kasvajaid ja teisi autoimmuunhaiguseid ehk kroonilisi haiguseid.

2. SUUR VITAMIINIDE JA MINERAALAINETE POMM

Trühvlid on meeletult tervislikud, arvestades, kui palju toitaineid sa suudad saada juba väikesest trühvlite kogusest. Kasvõi pisike trühvlitükike päevas aitab Juurtšakral ülikiirelt terveneda ning täita sinu keha energialaenguga, mis tuleb otse loodusest.


Trühvlid sisaldavad kõiki aminohappeid ehk proteiine, mida sinu kehal on igapäevaselt vaja. On olemas kahte sorti aminohappeid: hädavajalikke ning neid, mis teevad tarvitamisel komplimente sinu kehale ja hingele. Lisaks saad sa trühvlitest magneesiumi, rauda, seleeni ja teisi mineraalaineid, mis on olulised vereringele ja üleüldise energiataseme tõstmisele.

3. TAPAB SINU KEHAST KAHJULIKUD VIIRUSED JA BAKTERID

Trühvlid on suurepärased tervendajad kõigile, arvestades seda, kui aktiivselt need suudavad muuta kahjutuks ja eemaldada me kehast sisserännanud viiruseid ja baktereid. Just neid, mis ei tohiks sinu kehas eksisteerida. On mitmeid viiruseid ja baktereid, mis on meile kahjutud või millega me keha suudab koostööd teha. Trühvlid ei lase kahjulikel viirustel ja bakteritel sinu süsteemis eksisteerida. Mis omakorda annab sulle hea enesetunde ning tugeva keha. Trühvlid kaitsevad sind. Toon siia sellise paralleeli, et trühvlid on nagu sõjavägi, mis kaitseb, aga ei sõdi. Regulaarsel trühvlite tarbimisel sa tegelikult ei pea üldse kartmagi haigeks jääda, nii tugev on nende kaitse.

4. KAITSE TUMEDA MAAGIA JA RITUAALIDE EEST

Ma ei poolda tumedat maagiat ja rituaale, hoolimata sellest, et ma tean, kuidas neid teha. See ei ole õige tee ning ma ei aktsepteeri sellega tegelemist. Kahjuks on meie maailmas inimesi, kes keskenduvad halvale, on kadedad, kurjust täis ning õelad. On neid, kes soovivad teistele halba ja on neid, kes vajavad selliste inimeste eest kaitset. Mina kaitsen selliste inimeste eest ja kui vaja, siis ka sind. Üks hea teadmine, mida soovitan kindlasti minult kaasa võtta on see, et trühvlite tarvitamine aitab blokeerida tumeda jõu. Kui sul on tunne, et sulle oleks midagi justkui peale pandud, siis kindlasti söö 3 päeva järjest ära üks terve trühvel. Kuna must maagia on väga tugev, auruta õlilambis Musta Pipra eeterlikku õli, lisades õlilambi alusel olevasse vette 13 tilka Musta Pipra eeterlikku õli. Tee seda kolm päeva järjest. Põleta samal ajal viirukit Kaitse musta maagia eest, vähemalt korra päevas. Lisaks soovitan nendel päevadel kanda Nuumite kristalli, tegemist on needusliku ja tumeda energia vabastamise kristalliga. Alati on võimalik end vabastada ja ma aitan sind!

5. VÄHIST VABAKS!

Minu nägemused on mulle öelnud selgelt välja selle, et trühvlid kaitsevad vähi tekkimise eest. Iga kord, kui võtan trühvli kätte, valmistan nendest süüa või kasutan rituaalides, siis näen visiooni, et tegemist on ühe võimsama seenega meie planeedil, mis kaitseb vähi eest. Neid tervendajaid on veel ja mul on nägemuste abil loodud suur nimekiri taimedest, millega on võimalik alternatiivselt vähi vastu astuda. Üks nendest on trühvel. Kui sa soovid vähki ennetada või seda tervendada, siis kindlasti ära hoia trühvlite tarbimise pealt kokku. Minu visioonid on seda kinnitanud. Trühvlitega võid teha endale ka ennetuskuuri, et sinu rakud ei satuks vähi jaoks soodsasse seisu. Hoia enda keha ja hinge!


6. SUPER ENERGIALAADIJA

Toon siia sellise paralleeli, et trühvlid on nagu akude kiirlaadija. Trühvleid süües laed sa enda keha energiat täis, need annavad sulle kiire vaimse energialaengu. Seega kui sa tunned, et sul on energiapuudus ja sa soovid tegutsema hakata, siis söö trühvleid. Tee endale nendest tervenduskuur. Lisa sellele juurde Apelsini eeterliku õli, kasutades seda õlilambisOranž Kaltsiit on samuti suurepärane eluenergia taastaja, kanna seda kristalli endaga. Taimed ja kristallid tuleb alati kokku liita, et saada kõige parem tulemus.

7. SILMAD TERVEKS

Võid trühvleid süües tunda, kuida sinu silmanägemine muutub selgemaks, paremaks ja kui sul on silmahaigus, siis trühvlite tarbimisega on sul võimalik alternatiivselt terveks saada. Eriti juba seetõttu, kuna selles on tsinki ning antioksüdante, mis tervendavad silmi ja aitavad lahti saada ka silmapõletikust. Spirituaalsest vaatenurgast on trühvlid need, mis aitavad intuitsiooni tugevdada ehk mõjuvad suurepäraselt ka Kolmandale Silmale, kui trühvlid on võtnud Juurtšakralt blokaadi maha ehk tervendanud selles ebaterved energiad. Mida tervemaks sa füüsiliselt saad ja mida rohkem sa trühvleid enda ellu tood, seda selgemaks läheb sinu vaade elule. See avab sinu silmad!

8. MINEVIKU VABASTAJA

Juurtšakra on seotud minevikuenergiaga. Olen seda teile aastaid rääkinud, kui oluline on Tšakrasüsteemi tervena hoida. Trühvlid aitavad Juurtšakrat tervendada. Söö seda ja anna endale südamerahu. Trühvlid lagundavad minevikujälgi. Sellele aitab kaasa ka ka igakuine puhastamine Salvei rituaalitõrvikuga. Tee sellega enda Auraväljale korralik puhastuskuur, et kõik saaks suurepäraselt toimida. Ära alahinda mitte kunagi taimede väge, palun lepime selles kokku, eks ole?


Hoidke enda keha ja hinge. Kaitske end ja elage parimat elu!

Armastusega

Tene Laul