Aastate jooksul olen aidanud tohutult paljudel inimestel stressist vabaks saada, ja veel enam - ka seksuaaltraumadest. Seda ei ole kerge saavutada, aga see ei ole ka võimatu. Seetõttu toon välja Nelgi imelised tervendavad omadused, et aidata ka sind, kui sa oled midagi sellist kogenud. Sellise traumaga on üksi väga keeruline olla, seda enam inspireerib mind mõte aidata neid, kes seda kõige enam vajavad. Neid, kes tegelikult ei oska abi leida ja kes soovivad sellest hirmsast kogemusest välja tulla. On palju viise, kuidas end aidata ja ma jagan siin kodulehel enda teadmisi selleks, et ükskõik, kus sa oled ja millises seisundis sa oled, abi on olemas. See on siin olemas. Ja see ongi tingimusteta armastust maailma vastu, kuna abiandmine on üks ilusamaid tegevusi siin maailmas. Ka abi vastu võtmine õigest kohast. Kui sa tunned, et oled üksik või sul ei ole kusagilt abi leida, siis mina olen sinu jaoks olemas. Hinda seda võimalust ja tervenda end koos minu toetuse ning panusega.

Loodus ei ole andnud ühtegi taime meile ilmaasjata. Absoluutselt kõikidel taimedel on põhjus eksisteerimiseks ja nendest on võimalik saada tohutult palju abi. Ükskõik millise probleemiga, alati on taim või kristall, mis suudab sind aidata. Palun jäta see endale meelde! Kui sul on abi vaja, siis otsi minu kodulehelt üles artiklid, mis sind aitavad. Teen seda sinu ja kõigi teiste jaoks, kes hindavad minu missiooni. Kui sa oled üks nende seast, siis tea, et kirjutan sulle kogu armastusega, et sul oleks võimalik abi saada. Tean seda, kui raske on abi otsida.

Nelk on Juurtšakra programmeerija ehk seadistaja ehk sellega on sul võimalik tervendada enda kõige esimest Tšakrat. Mida see tähendab? See annab võimaluse terveneda kogu sinu kehal. Mis ei ole üldse halb, eks ole? See on lausa suurepärane ja seetõttu tasub Nelki enda kodus hoida - et anda Juurtšakrale lisajõudu eksisteerimiseks, kuna see aktiveerib, puhastab, tervendab ja aitab sellel tasakaalus olla.

Millal sul on Nelki vaja? Millal üldse teha enda Juurtšakrale tervendust? Siis, kui sul on vaja traumast välja saada. Eriti kui see trauma on seotud seksuaalprobleemi, ahistamise, ärakasutamise, hirmutamise, manipuleerimise, šantažeerimise või ükskõik millise alatu käitumisega, mille tõttu on su hing kahju saanud. Näen Nelgis tohutut potentsiaali aidata sul enda Juurtšakra ümber programmeerida. Eriti kui sa oled kellegi tõttu hingelt katki.

Alati on võimalik sellest kõigest välja tulla, alati, sest sa ju elad. Seega jäta palun endale meelde, et sa ei ole üksinda.

Nelk aitab lisaks veel vähki tervendada ja kaitsta selle tekkimise eest. Eriti, kui vähk on seotud reproduktsiooniorganitega. Seega on veel üks põhjus, miks Nelki kindlasti enda ellu tuua.


Kuidas Nelki kasutada? Lihtne. Jahvata seda näiteks enda hommikukohvi peale või lisa toidule. Korra päevas natukene, sellest tegelikult piisab. Leia kasutamiseks võimalikult puhas Nelk. Kuna kohv on samuti Juurtšakrale, siis on nende kahe kombineerimine tervenduseks suurepärane.


Lisaks Nelgi abile soovitan kindlasti esimesel võimalusel hakata kasutama Bretšastunud Jaspist või Mahagon-Obsidiaani kristalle. Ka need on Juurtšakra tervendajad, aidates sul lahti saada vaimsetest probleemidest, muredest ja kurbusest, mis on sind ärakasutamise või reetmise korral vallanud.

Nelk aitab sind ka siis, kui sul ei ole olnud häid seksuaalkogemusi või sa kogesid viimati midagi sellist, mis sind traumeeris, näiteks kasvõi seda, et keegi otsustas olla sinuga koos vaid seksuaalsel eesmärgil. Ka see on trauma, kuna nii ei tohiks ühegi inimesega käituda. Nelk toetab sind, et aidata sul sellisest energiast lahti saada. See on energiapuhastaja, samamoodi nagu on Bretšastunud Jaspise ja Mahagon-Obsidiaani kandmine. Need kõik aitavad sul ärakasutamisest vabaks saada, aidates sul taas usaldada ja anda endale uus võimalus kogeda päris armastust.

Sa ei pea Nelki ainult toiduna kasutama, ka selle eeterlik õli on tohutult potentsiaalne ja aitab samuti energiaid tervendada. Arvestades seda, kui kange energiapuhastaja on Nelk, siis Nelgi eeterliku õli kasutamine on sulle rohkem kui kasuks. Auruta seda õlilambis ajal, mil soovid enda Juurtšakrale korralikku tervendust pakkuda, saada vabaks minevikukoormast, -probleemidest, ahistavatest mõtetest - see aitab sind ümber programmeerida. Aitab sul terveneda ja taastuda.

Tilguta õlilampi, mille alusele oled valanud vett, vähemalt 20-30 tilka Nelgi eeterlikku õli. Jah, täpselt nii palju, 20-30 tilka, kui sa tõesti soovid sellest tervendajast abi saada. Ma olen enam kui kindel, et sul läheb seda abi vaja. Kahjuks on nii, et kõik inimesed ei ole head ja võivad teha liiga neile, kes on südamest head. Nii see paraku on ja seetõttu ma toon siin välja erinevaid võimalusi, kuidas sa saaksid end aidata. Eriti kui sul on seda abi vaja. Kui sa aga tead kedagi, kes vajab sellist abi, siis olen sulle ülimalt tänulik, kui sa jagad seda artiklit selle inimesega. Saada temani minu head sõnad ja tervendavad soovid!

Nelgi eeterliku õliga tasub puhastada ka enda majapidamist, kui keegi on kodus haigeks jäänud, näiteks kasvõi lihtsasse külmetusse või jäänud kinni ka kõige raskematesse haigustesse. Nelk annab võimaluse uuesti jalad alla saada ning inspireerib uuesti elama ja tegutsema.

Nelgi toiduna tarbimine on kasulik ka sellepärast, kuna selles on tohutult palju antioksüdante, mis on vähivastased. Need aitavad nahal taastuda ja, veel enam, sinu ajul taastuda, nii vaimses kui ka füüsilises mõttes. Kui sa koged näiteks pearinglusi, mis on tekkinud stressist ja ületöötamisest, siis kindlasti võta Nelk kasutusele. Aitab ka Nelgi eeterlik õli, hoia õlilampi enda tööarvuti lähedal või kohas, kus sa pidevalt aega veedad. Hinga sellest tulevat eeterlikku õli aroomi ning sa tajud selgenemist päris kiirelt.

Nelgi regulaarne tarbimine nii toidul kui ka õlilambis aitab tervendada bakteriaalseid ja viraalseid haiguseid, aidates nendest lahti saada, kuna need programmeerivad sinu keha ümber. Nii väljutad enda kehast kahjulikke baktereid ja muudad viirused nõrgaks, et need ei saaks sinu keha ja hinge okupeerida.

Siiski soovitan enesetervendamisel kasutada Nelki koos kristallidega, et sa saaksid kindlasti kiiresti terveks ja leiaksid üles enda jõu ning väe. Nelk on sulle abiks kui seksuaalenergia tervendaja, vähivastane taim ja Aurapuhastaja, mis aitab sul stressist kiiresti välja tulla.

Kogu armastusega sinuga

Tene Laul