Silmanägemine ja selle hoidmine on oluline, kui soovid elada kvaliteetset elu. Mida selgemalt sa näed, seda paremini sa end tunned. Kindlasti mõistad mind, kui sul on kehv silmanägemine ning sa kannad prille või oled viimasel ajal tundunud, et silmanägemine on muutunud halvemaks. Kui jah, siis see artikkel on sulle! Jagan sinuga väga lihtsaid viise, kuidas sa saad enda silmanägemist parandada. Kui sinu perekonnas kasvavad lapsed ning ka nendel on silmadega probleeme, siis see info on ka nende jaoks. Aita iseennast ja aita enda lapsi!

See artikkel on ka sulle, kes sa soovid enda silmanägemist selgena ja tervena hoida. Seega kõigi jaoks. Minu ülesanne siin maailmas on tuua valgust sinna, kuhu on vaja. Kirjutan sulle ja kõikidele teistele nendel teemadel, mis on elus olulised. Mida kvaliteetsem on sinu elu, seda rohkem sa suudad seda nautida ning seda rohkem oled sa tasakaalus ja sellest võidavad absoluutselt kõik. Mida õnnelikum ja tervem sa oled, seda rohkem sa kiirgad seda energiat ka välja.

Tervenda enda silmi ning näe selgelt, toida end hästi ning hoolitse enda eest!

1. ÕIGED VITAMIINID JA MINERAALAINED SINU SILMADELE

Kui soovid, et sinu silmad oleksid terved, siis on oluline jälgida seda, mida sa sööd, kuna toit mõjutab suuresti sinu füüsilist tervist ja sinu spirituaalset energiat. Seega toida end kvaliteetselt, luba sellel saada kätte kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalained. Silmadele on väga olulised E-vitamiin ja C-vitamiin ning ka viinamarjaseemneekstrakt ja tsink. Mis tähendab seda, et kui sa tood need ained enda menüüsse, siis sellega sa annad enda kehale abi silmanägemise taastamiseks. Tasub arvestada ka seda, et nimetatud toitainete puudus võib põhjustada silmanägemise kehvemaks muutumist. Mis tähendab seda, et sul võib kehas olla pikaajaline defitsiit, mida sa ei pruugi teadagi.

Arvestades seda, kui aeglaselt silmad taastuvad, siis soovitan võtta ette pikema tervenduskuuri, kas siis endal või lapsel või teil mõlemal, oleneb, keda sa soovid aidata. Või hoopis enda kaaslast, ema, isa - kellel iganes sinu lähedastest on silmadega probleeme, aita teda. Hoolimine on elus väga oluline! Iseendast hoolimine, teistest hoolimine. Eelkõige iseendast. Mida rohkem sa hoolitsed enda eest, seda rohkem on sul energiat ning jõudu teisi aidata.

2. SILMADE TERVENDAMINE NEID TREENIDES

Silmi on võimalik treenida väga lihtsal viisil ja see ei võta väga palju aega. Sul lihtsalt tuleb endale harjumus tekitada, treenida silmi iga päev kasvõi 5 minutit. Rohkem tegelikult ei ole vajagi, kuna iga samm tervendamise poole aitab sind.

Kuidas silmi treenida? Miks seda teha?

Vaata kaugusesse, seejärel uuesti lähedale, siis uuesti kaugusesse ning fokusseeri enda pilk kaugele. Proovi seda teha kohe praegu, kui sa loed seda artiklit. Vaata kõige kaugemasse punkti, mis on hetkel sinu silmapiiril. Seejärel sule silmad ning vaata enda lähedal olevat objekti. Näiteks oma telefoni, arvutit või tahvelarvutit, kust sa loed hetkel minu artiklit. Korda seda tegevust. Korda uuesti. Ja veelkord. Seejärel pane silmad kinni ning puhka neid veidi. Seejärel ava enda silmad ning sa tunned end juba veidi paremini.

Mõtle nüüd ise, et kui sa teeksid seda igapäevaselt kasvõi 5 minutit, siis usu mind, sinu silmanägemine on peagi kordades parem, kui see oli treeningu alguses.

3. VEEJOOMINE - JAH, NII LIHTNE SEE ONGI!

Vesi on üks olulisemaid tervendajaid siin maailmas ning vesi mõjutab ka sinu silmi, seega tervenda neid veega. Joo vett igapäevaselt ning jälgi seda, et sinu vee sees oleks kindlasti mineraalaineid, kuna need on olulised kogu sinu keha ja silmade jaoks. Et muuta vesi eriti võimsaks, siis joo kristallieliksiire. Selle valmistamiseks aseta veeklaasi eliksiirisau, kasuta eliksiiripudelit või hoia vees poleeritud Apatiiti ning joo sellest valmistatud vett. Apatiit on suurepärane silmade tervendaja, sellega on sul võimalik muuta tervemaks ka enda Kolmanda Silma Tšakra. Mida tervem see on, seda rohkem jõudu on silmadel füüsiliselt terveneda. Kõik algab spirituaalsusest, sest kui füüsiline ja spirituaalne pool on sinus tasakaalus, siis usu mind, ka füüsiline keha terveneb kordades kiiremini. Naudi vee joomist, lihtsalt naudi seda täielikult, see on imeline tervendaja meie planeedil Maa. Aitäh selle eest maajumalanna Gaia, olen tänulik! Ole tänulik ka sina!

4. HEA JA KVALITEETNE UNI

Sinu silmad vajavad äärmiselt palju puhkust, seega võta endale eesmärgiks suurepäraselt magada! Kui sul on võimalik iga päev magada vähemalt 8 tundi, siis see on täpselt piisav uneaeg, mille tulemusel suudab sinu keha toota kasvuhormoone, mis aitavad sul silmanägemist taastada. Seega leia aeg ja võimalus muuta enda uni suurepäraseks.

Selleks, et aru saada, kas sul on vaja enda unerütmi ning kvaliteeti parandada, soovin, et sa küsiksid enda käest, kui hästi sa üldse saad magada. Millise tundega sa üles ärkad? Kas sa oled suutnud end välja puhata? Mida sa tunned, kui sa oled ärganud? Keskendu sellele, leia selle üle mõtlemiseks aega, sest muidu võib sul tegelikult jääda kahe silma vahele jääda nii tavaline, aga nii oluline asi, nagu seda on uni.

Kui sa leiad vastused enda sees üles, siis sa saad täpselt aru, kas sul on vaja enda unerütmi ja kvaliteeti parandada. Kui sa tunned end mingil põhjusel kehvasti ning oled regulaarselt kurnatud ja väsinud, siis tuleb kindlasti esimese asjana uneteema käsile võtta. See on vajalik kasvuhormoonidele, et need aitaksid sinu silmadel taastuda, terveneda. Nii aitad sa ka enda silmanägemist korras hoida.

Kui sul on unega probleeme, siis soovitan kindlasti kasutada enne magamaminekut magneesiumit, K2-vitamiini, D-vitamiini ja Ashwagandhat. Nende kombinatsioon on suurepärane, aidates sul lõõgastuda ja end välja puhata. Soovitan neid tarbida regulaarselt, et sa suudaksid rahulikult uinuda ning end korralikult välja puhata.

Kui soovid end veelgi rohkem aidata, et sul tuleks hea uni, et sinu silmad ei oleks väsinud ja silmanägemine oleks selge, siis auruta enda magamistoas vahetult enne magamaminekut eeterlikke õlisid. Kõige paremad eeterlikud õlid uinumise jaoks on Lavendel, Clary Salvei, Palmarosa, Iisop, Küpress, Sidrunhein, Sidruni Teepuu, Talihali. Vali nendest välja vähemalt üks eeterlik õli ning naudi head und.

Puhanud silmad suudavad ka naeratada rohkem, seega loo endale hea uni ning ole õnnelik. Naerata elule oma ilusate silmadega!

Hoidke end!

Tene Laul

© Pildi autor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.