Arbuusturmaliini on võimalik unes näha, nagu on võimalik näha unes igat teist kristalli. Kõikidel kristallidel on oma tähendus, mida need tulevad sulle unenägude kaudu rääkima. Kui sa näed unes kristalle, siis need unenäod on ekstra suure tähendusega. Arvestades seda, milline vägi on kristallidel, ei tasuks selliseid unenägusid kohe kindlasti alahinnata. Need on sõnumid, mis on sinu unenägudesse saadetud ekstra kosmilisel tasandil.

Arbuusturmaliin sümboliseerib ülimat armastuseenergiat! Ja kui ma räägin ülimast, siis soovin seda ekstra palju rõhutada. Kuna tegemist on kristalliga, mis on seotud hingesugulusega ja veelgi enam - kaksikleegi sidemega.

Arbuusturmaliin kannab endaga kaasas sellist väge, mis avab sinu Südametšakra kohal eksisteeriva kõrgema Südametšakra, milleks on Tüümusetšakra. Seda kristalli kandes ja enda elus hoides avab see sinu hinge tõelisele armastusele. Puhtale ja energeetiliselt väga suurele armastusele. Kes iganes soovib selles elus leida üles enda hinge teist poolt - siis palun kandke seda kristalli hoole ja armastusega. Kindlasti manifesteeri Arbuusturmaliini sisse enda sõnum - hoia seda enda käes, sule silmad ning saada selle kristalli sisse enda südamesoov. Alles seejärel alusta selle kandmist. Lase Arbuusturmaliinil toimida energiamagnetina! 

Sul on olnud palju eelmisi elusid ja nendes on olnud sul suhteid, mille sa oled ühe või teise inimesega loonud. Arbuusturmaliin loob kontakti sinu ja tema vahel - kui te olete ühte ajastusse uuesti taassündinud. Seega kanna seda ja lase universumil teid kokku viia!

Arbuusturmaliini unes nägemine on heaendeline - see kuulutab ette sinu ja teise poole kokkusaamist! Ülima armastuseliidu tekkimist! See viitab hingesugulase või kaksikleegi ellu saabumisele. Eriti siis, kui unenägu ise oli positiivse alatooniga. Negatiivse alatooniga unenägu vihjab probleemidele, mis võivad sinu ja tema vahel tekkida. Loodetavasti nägid sa ikkagi hea endega unenägu, kuna, sellisel juhul BRAAVO!, olen sinu üle õnnelik - armastus on sinu ukse taga!

Kui unenäos kinkis keegi sulle Arbuusturmaliini või sa hakkasid seda kristalli kandma, siis leitakse sind peagi üles. Sinu hinge teine pool saabub sinu ellu, ta astub sinu ellu!

Kindlasti asu Arbuusturmaliini esimesel võimalusel kandma, kui sa nägid seda imeilusat Turmaliini unes! 

Olen seletanud lahti ka teiste imeliste kristallide unes nägemise tähendused, leiad need kristallid siit: Kivistunud Puit, Mookaite, Tiigrisilm, Ametüst, Labradoriit, Roosa Kvarts, Kuukivi, Uvaroviit.