Olen unenägude seletajaid kirjutanud aastaid. Tegelikult on igas seletajas kirjas nii palju olulist, et sa võiksid need ükshaaval ette võtta ning sa avastad, et sa leiad sealt nii palju selgitusi, kuidas enda unenägusid tõlkida. Oluline on unes nähtud emotsioon ja loomulikult see, mida sa unes näed ehk see tegevus-sündmus-sümbolid. Ka tätoveerimisel ja tätoveeringul on oma tähendus, nii tulebki need omavahel kokku liita ning sa leiadki enda jaoks terviku.

Kirjutan sulle siia tätoveeringuga seotud positiivsete unenägude selgitused. Kui sa nägid tätoveerimist negatiivselt, siis tuleb sul unenägu vastandversiooni tõlkida ehk panna siinkirjutatu vastupidisesse tähendusse.

Tätoveerimise unes nägemine on päris põnev. Veelgi põnevam on see, mida sa ise endale tätoveerisid või sulle tätoveeriti. Sellel on sees ülim sõnum ja tähendus.

Kui sa näed unes tätoveerimist, siis see viitab millegi kindlakstegemisele. Et millelegi öeldakse totaalne jah-sõna. Olgu see siis lubadus iseendale, lubadus kelleltki teiselt või ka saatuseraja paika panemine. See on ülima tähendusega! Seega, kui sa näed tätoveerimisega seotud unenägu, siis tea seda, et miski kinnitub igavesti sinu eluteele. Olgu see siis keegi või miski.

Kui unenäos oli peale sinu veel keegi, siis see unenägu on selle inimesega seotud ehk sinu ja tema vahel kinnitub midagi igaveseks. Kas siis hingetasandil või tuleb tegu, millel on igavene tagajärg ja mis mõjutab teid mõlemaid.

Oletame, et sa näed sellist unenägu, kus keegi tätoveerib sinu nahale midagi. See tähendab seda, et keegi juba on sinu elus või saabub peagi, et jätta sinna oma jälg. See, millise jälje ta jätab, see oleneb sellest, milline on sinu unenäo sisu.

Näiteks kui sulle meeldis see, mida sa unes nägid, keegi tätoveeris sinu nahale midagi, sa olid tätoveeringuga rahul või sa ise soovisid seda tätoveeringut, siis see tähendab seda, et tegemist vastastikuste tunnete või sooviga. Olgu selleks projekt või armastus, see on miski, mis teid ühendab ja seob ning jätab mõlema ellu jälje. Antud juhul positiivse jälje. Kui sa aga tundsid sellises unenäos midagi ebameeldivat, siis see jälg, mis su ellu jäetakse, on negatiivne. Südamest loodan, et sa kogesid ilusat unenägu.

Unenägu, kus tätoveerimine toimus kiiresti, näiteks sa said aja kiirelt või kõik tuli väga ladusalt välja, siis see viitab sellele, et miski juhtub sinuga kiiremini, kui sa seda suudad arvata või ette näha.

Oluline on leida tähendus tätoveeringu sümbolile. Kui sa nägid, et tätoveeriti mingi kuju, siis selle kuju tähendus ehk sümbol tuleb ka ära tõlkida. Ainuüksi sellest seletusest, mille sulle siia kirjutan, ei piisa. Sa pead unenägude tõlkimisega alati süvitsi minema, et jõuda tõeni.

Unenägu, kus sa ise olid tätoveerija, tähendab seda, et sa jätad kellegi teise ellu mingisuguse jälje. Sa mõjutad kedagi kas heas või halvas mõttes, oleneb unenäo ülejäänud sisust.

Unenägu, kus sa nägid tätoveeringut, aga tegemist ei olnud selle loomisega, viitab tätoveeringu sümbolile.

Tätoveerimise värvus on samuti oluline, sest igal värvil on oma tähendus. Näiteks sümboliseerib kollane või kuldne toon küllust ning jõukust, punane kirge ja armastust. Must aga tähendab neutraalsust, mis ei anna sulle selgelt teadmist selle kohta, milliseks kujuneb tätoveerimise unes nägemise tähendus. Sinine tähendab lootust, unistuste täitumist ja rahu. Lilla intuitsiooni, hingelist sidet ja spirituaalsust. Roheline tööd. Seda kõike siis tätoveerimise kohta.

Näiteks kui sa nägid unes koera, autot, lilli või ükskõik, millist sümbolit, siis selle tähenduse leiad minu kirjutatud unenägude seletajatest.

Tätoveerimise ja selle spirituaalse tähenduse kohta leiad lugemist minu ühest artiklist, kus selgitasin seda, kui oluline on tätoveerida enda kehale sind tervendavaid, ülendavaid, abistavaid ja aitavaid sümboleid. Leiad selle artikli SIIT.