Ripsmed kaitsevad silmi ja loovad välist ilu ning seesama omadus kandub edasi ka unenägude maailma. Ripsmete unes nägemine on positiivse tähendusega, kui need on ilusad ja kaunid. Kui aga vastupidi, need on hoopis väga lühikesed, kehva välimusega või katkised, siis on unenäol sulle negatiivne sõnum edastada. Kõigepealt meenuta, milline oli sinu emotsioon, kui sa ripsmeid unes nägid ja millised need välja nägid? Kui sa seda kõike mäletad, siis on minu unenägude seletaja abil lihtne tõele jälile jõuda.

Positiivse sõnumiga unenägu (ripsmed olid ilusad, pikad, lopsakad jne)

Mida pikemad ripsmed, seda parema tähendusega unenägu. Pikad ripsmed sümboliseerivad enesekindlust, võimekust, võimalusi, head aega, positiivsust ja rõõmu.

Kui sul olid unenäos pikad ripsmed, siis ootab sind peagi ees positiivne periood. Midagi võib minna täpselt nii, nagu sa oled oodanud, sinu ellu saabuvad head uudised, positiivsed sündmused ja rahulolu. See on väga heaendeline unenägu.

Unenägu, kus ripsmed kukkusid ära ja kasvasid kiirelt tagasi tähendab seda, et peagi muutub sinu elus midagi. Üldiselt kaob mingil tasandil stress või probleem ja see asendatakse millegi hea, positiivse ja rõõmsaga.

Lopsakad ripsmed viitavad küllusele. Need ennustavad positiivset külluslikku perioodi, rikkalikke võimalusi või midagi, mida on heas mõttes palju.

Negatiivse sõnumiga unenägu (ripsmed olid katkised, olematud, kehva kasvuga jne)

Kui nägid unes katkiseid ripsmeid, siis viitab see sellele, et sinu tervisega on midagi viltu. Sul võib olla mineraalainete või vitamiinide defitsiit, mõni haigus, mis vajab tähelepanu, või muu tervisemure. Kui näed katkiseid ripsmeid, siis ole hea, võta aeg maha ning süvene rohkem enda tervisesse ja enese tervendamisse.

Kui nägid unes olematuid ripsmeid, siis vihjab see kaitse puudumisele. Sul ei ole Aurakaitset, sa oled kõigi ja kõige suhtes väga haavatav. See on märk, et miski ei kaitse sind hetkel probleemidesse sattumise eest. See on üleskutse sulle, et tuleb enda eest rohkem seista, kanda kaitsekristalle, näiteks Oonüksit.

Kui ripsmed, mida unes nägid, olid väga kehva kasvuga, siis viitab see mingile aeglasele protsessile sinu elus, see võib käia ükskõik, mille kohta. Täpsema vastuse leiad ülejäänud unenäost. Seda aitavad seletada teised sündmused või tegevused.

Unenägu, kus ripsmed kukuvad ära ja ei kasva enam tagasi, on väga halva endega. See unenägu viitab probleemide tekkele ja raskustele nende lahendamisel.

Hõredad ripsmed viitavad kehvale enesetundele, tervisele, probleemide esile tulekule ja stressile. Kõige enam annavad need märku loomulikult pingest ja stressist.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.