Oled sa kunagi näinud unenägu, kus keegi tunneb sinu vastu midagi eriti tugevat, armastavat ja hoolivat ning seda kõike romantilise alatooniga?

Olen eelnevalt kirjutanud unenägude seletajaid armumisest, ühepoolsest armastusest, suudlusest ning paljust muustki. Sa ei suutnud nende põhjal oma unenägu lahti seletada? Nägid hoopis midagi muud, kuid samas sarnast? Selles unenägude seletajas räägin isiklikust austajast. Sellisest unenäost, kus sa tundsid, et sinust hoolitakse romantiliselt, kuid sa ise ei vastanud sellele tundele, või lihtsalt teadsid, et kellelgi on sellised tunded. Kui sa nägid unes midagi niisugust, siis nüüd leiad oma unenäole ka vastuse. Sellise unenäo nägemine on kusjuures väga populaarne. 

Isiklik austaja unenäos, kelle tunnetele sa ei vasta, võib viidata kahele erinevale asjale. Kui sa ei vastanud tunnetele ja sa tundsid end veidi ebamugavalt, siis häirib sind lähiajal kellegi liigne huvi sinu vastu. See ei pea olema ilmtingimata keegi, kes on sinusse armunud, see võib olla ka lihtne huvi sinu tegemiste vastu. Kui sa ei vastanud tunnetele ja samas sind väga ei häirinud, et sul oli austaja, siis tunneb sinu vastu huvi keegi, kes ei lähe sulle eriti korda. See huvi ei pea tähendama ilmtingimata midagi romantilist.

Kui sa nägid austajat, kelle tähelepanu lausa häiris sind, siis viitab see kellelegi, kes tekitab sinus vastikust või ebamugavust. Selline unenägu võib esile tulla siis, kui sinusse on kiindunud või armunud konkreetne inimene, kes põhjustab sinus ebamugavustunnet ja kellelt sa üldse sellist käitumist ei taha. Võib-olla sa juba tead, kes see täpsemalt oli? Oled viimasel ajal tundnud kellegi poolt liigset tähelepanu? Kui jah, siis ütleb sinu intuitsioon sulle, et sa pead sellest inimesest eemalduma, vastasel juhul võib olukord sinu jaoks veelgi ebamugavamaks muutuda. 

Isiklik austaja, kelle tähelepanu sa nautisid, viitab sellele, et kellelgi tekib sinu vastu suurem positiivne ja tervislik huvi. Sa jääd silma, kas oma ilu, võlu, oskuste või intelligentsiga. See meeldib sulle ja sa võid oodata peagi saabuvat komplimenti või head tähelepanu. See on igati positiivne unenägu. Samas võib sellist unenägu tõlgendada ka otse, leides sellest vihje, et sinu ellu võib saabuda uus armastus, kelle vastu võid ka sina ise positiivseid tundeid üles näidata. See ei pea ilmtingimata seda tähendama, aga see võib nii minna.

Unenägu, kus sa vastasid isikliku asutaja tunnetele, viitab sellele, et sa võid kohata uut armastust, võid armuda ning see toimub vastastikku. Samas ei pea see unenägu ilmtingimata tähendama, et tunded teie vahel on romantilised. See võib ette kuulutada ka uue positiivse ja hea tutvuse loomist, mis ei pruugi olla romantiline.

Riputa enda magamistuppa unenäopüüdja ja selle külge erinevaid kristalle (soovituslikult päikeserattaid), et unes rohkem prohvetlikke nägemusi näha!

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.