Viimasel ajal uuritakse minu käest pidevalt, mida tähendab enda ekskallima unes nägemine? Eriti sellisel juhul, kui suhe temaga lõppes juba väga ammu, teineteist ei ole kaua nähtud ja tema peale pole mõeldud. Sellel on tegelikult sügav tähendus. Kui ka sina oled ühel hetkel enda ekskallimat unes näinud, siis on sellel unenäol sulle sõnum.

Selle uneäo seletus kehtib vaid juhul, kui sa ise ei ole tema peale mõelnud ja sa ei ole teda hiljuti näinud. 

Sellisel unenäol võib olla kaks tähendust. See, milline sinu jaoks vett peab, selgub lähitulevikus.

Esiteks võib see unenägu ette kuulutada seda, et sa võid teda lähiajal kohata. Kuna sul on selle inimesega minevikus tugev side olnud, siis võib telepaatia teie vahel veel olemas olla. Sul võis olla nägemus, et kohtad teda. Kui sa peaksid teda lähiajal nägema, siis oli see unenägu lihtsalt ettekuulutus. Me suudame ette näha asju inimestest, kellega oleme seotud olnud või kellega oleme täna seotud. 

Teiseks võib see unenägu sulle teada anda, et sinu ja tema vahel on midagi lahendamata. See võib olla seotud sellega, et kui suhe lõppes, oli õppetund veel õppimata või jäi teil midagi tookord teineteisele andmata. Suure tõenäosusega on just see selle unenäo põhjuseks, eriti siis, kui kohtad enda ekskallimat unes regulaarselt.  

Sellise unenäo puhul tuleb sul kindlasti defineerida ka see, millised olid sinu tunded ja milline oli unenäo sisu. Kui tunne oli hea, armastav ja soe ning sul on temast ka üleüldiselt head mälestused, siis võib see viidata hingelise sideme olemasolule. Sellisel juhul võib suhe veel aktiivses staatuses olla. Teid võib tulevikus, suure tõenäosusega järgmistes eludes, oodata taaskohtumine.

Kui unenägu oli negatiivse alatooniga, stressirohke ja see ei tekitanud sinus head tunnet, siis on võib-olla jäänud midagi andestamata või vabaks laskmata ning alateadvus hoiab midagi kinni. Sellisel juhul soovitan Kopaali viirukiga mediteerida ja paluda sideme vabastamist ning õppetunni mõistmist. Meditatsioon aitab selguse loomisele kaasa.

Kõik sidemed, mis ei ole inimeste vahel ära lõpetatud, kanduvad edasi tulevikku (üldiselt järgmistesse eludesse). Kui sa soovid enda ekskallimaga tulevikus kohtuda, siis hoia teda südames. Kui mitte, siis tegele selles elus valu vabastamise, andestamise ning energia tervendamisega. Inimest, kes on meile südamevalu põhjustanud, aitab vabaks lasta näiteks Rodoniit. Kasuta seda kristalli meditatsiooni ajal või kanna seda siis, kui soovid end eelmisest suhtest vabastada.

Loodan südamest, et minu seletus tõi sulle selgust.

Kõik teised minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.