Kindlasti oled elu jooksul unes näinud, kuidas keegi soovib sulle halba teha. Näinud und, kus on salakavalust, salasepitsusi, valetamist ja sinu eksiteele suunamist. Sellisel unenäol on oma sõnum, mida ei tohiks kindlasti ignoreerida. Ära võta seda lihtsalt õudusunenäo või luupainajana, mida võid ignoreerida. Sellised unenäod ei ilmu ilmaasjata, need jagavad sulle spirituaalset informatsiooni.

Kui keegi soovib unes sulle halba teha, siis on sellel kaks erinevat tähendust. Kindlasti saad lähiajal teada, kumb neist sinu puhul vett peab.

Esiteks võib see unenägu tähendada seda, et keegi on tõepoolest sinuga ebasiiras, sulle ohtlik või üritab sind üle kavaldada. Selline unenägu võib tulla ettekuulutusena, andes sulle sellisest olukorrast ette teada, hoiatades ja andes nii aega asju teises suunas sättida. Selliseid unenägusid nähakse ennetena siis, kui sul on võimalik ise midagi ära hoida, näiteks teatud inimesega mitte suhelda, olla ettevaatlikum selles osas, mida välja räägid ja ütled. Kui näed, kuidas sulle soovitakse halba teha, siis ole ettevaatlik. Ära jaga enda isiklikku informatsiooni inimestele, kelles sa kindel ei ole. Ole valvas.

Kui see versioon unenäost käib sinu kohta, siis soovitan sul kohe alustada Oonüksi kristalli kandmist. Oonüks on kõige tugevam valetajate ning ebasiiraste inimeste välja selekteerija. See aitab tugevdada sinu intuitsiooni just inimeste tundmise osas. Oonüks aitab sisetunnet tugevdada, muutes sind ettevaatlikuks õiges kohas ja õige inimese puhul. Kanna seda juba sellepärast, et enda Auravälja tugevdada. Mida tugevam see on, seda vähem suudavad teised inimesed sulle liiga teha. Tugev Auraväli ei lase teiste inimeste negatiivset energiat ligi.

Teine põhjus, miks sa seda unenägu näha võid, on sinu stressi, ärevuse, närvilisuse või negatiivse energia esile tulek. Tihti ei pruugi selline unenägu olla prohvetlik, vaid hoopis sinu enda kehva vaimse seisundi väljendumine. Sinu alateadvuses on palju stressi, hirme ja paanikat, mis pääseb unenägude nägemise ajal välja. See on märk sellest, et sul on vaja tõsiselt enda vaimse tervise nimel pingutama hakata, ennast tervendada ja ellu rohkem positiivsust tuua.

Samas võivad paika pidada ka unenäo mõlemad tähendused, kui sinu elus on üheaegselt esil nii stressis meel kui ka salakval inimene, kes soovib sulle halba.

Soovitan enda vaimse tervise parandamiseks kasutada alternatiivseid vahendeid nagu Ajurveeda stressileevendajaid. Minu enda praktika inimeste tervendamise osas on näidanud seda, et B-vitamiinide kompleksi tarbimine koos Ashwagandha, Rodioola ja Kurgirohuõliga toob närvilisele meelele kiiret leevendust.

Loomulikult tuleb end aidata mitmelt küljelt. Meditatsioon, vee joomine, jalutamine, trenni tegemine, sotsiaalmeediast puhkamine, uudiste kinni lülitamine ning paljud muud võtted aitavad samuti.

Kõik teised minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.