Kindlasti oled näinud sellist und, kus sa tajud ohu saabumist või tunned, et miski on sinu jaoks ohtlik. Hommikul sellisest unenäost ärgata ei ole just kõige meeldivam tunne, vahel võib see mõne inimese päeva pea peale keerata. Tunne, et miski justkui ohustab sind, on nii reaalne, et oled terve ülejäänud päeva valvas. Eriti juhtub see nendega, kes on tundlikumad. Minu mõte on aidata sul mõista, miks sa tajud unes ohtu ja mida sellest välja lugeda. Head unenägude seletamist!

Ohu tunnetamine saab viidata kolmele erinevale asjale.

Kui tundsid unenäos ohtu, siis võib see viidata reaalsele ohule, mis juba eksisteerib, ohu saabumisele või hoiatab see millestki, mida sul on võimalik ära hoida. Sellel on kolm erinevat tähendust, kuid sa ei pea siit, nende tähenduste seast, enda valikut tegema. Pigem tuleks arvestada sellega, et sa ilmselt satud sellisesse situatsiooni, mis paneb sind kahtlema, kõhklema ja mis võib tekitada tuleviku suhtes paanikat või hirmu.

Unenäos tekib selline tunne siis, kui sinu alateadvus soovib sind hoiatada ja sinu tähelepanu millelegi konkreetsele suunata.

Kogu unenäos toimunu, detailid ja ülejäänud emotsioonid aitavad sul tegelikult suurt pilti näha. Tõlgenda ära viimne kui üks asi enda unenäos, et mõista, kust võib oht sind tabada.

Väga-väga oluline on ohu tunnetamise unenäos meenutada seda, kuidas unenägu lõppes. Sealt saad sa väga selge vastuse, kuidas asjad lõppevad või millises suunas need liiguvad. Näiteks, kui unenägu lõppes nii, et ohtu tegelikult ei saabunudki ja see nii-öelda vaibus, siis satud sa ilmselt ebamugavasse olukorda, mis lõppeb loomulikult või õigete valikute tegemisel. Kui oli aga hoopis vastupidi ja unenägu lõppes tragöödiaga, siis on see oht, mis sind varitseb, suurem ja vajab suuremat pingutust, et seda ära hoida.

Võta seda unenägu hoiatusena ja reageeri sellele! Ära jää lihtsalt ootama, mis juhtuma hakkab. Jäta meelde - unenäod saabuvad siis, kui sul on õigus teada või sekkuda, vastasel juhul need läbi ei tule. Kui sa nägid sellist und, siis reageeri, see on sinu võimalus midagi ennetada. Leia erinevatele detailidele tähendused minu eelnevalt kirjutatud unenägude seletajatest ja tegutse vastavalt.

Kui ohu tunnetamise unenägu mõjus sulle laastavalt ja see tekitas hirmu, siis soovitan sul välja võtta kõik enda kaitsekristallid (musta tooni kristallid) ja neid kandma asuda. Puhasta need eelnevalt Viirukipuu suitsuga ja lase neil õnnetus ära hoida. Need tugevdavad intuitsiooni ja annavad sulle selgeltteadmist selle kohta, kuidas olukorda parandada. Hüpersteen ja Kiastoliit on näiteks suurepärased kaitsekristallid ohu eest, mida sa ei suuda täielikult ette näha.


Lõpetuseks soovin öelda seda, et ohu tunnetamisest ei tasu paanikasse minna ja lasta hirmul end üle võtta. Pigem tuleb sellele unenäole vastavalt reageerida, anda endast kõik, et tagada kindlustunne. Mõtle enda käigud läbi, paranda situatsioon, kui oled ära tabanud, mida sa pead tegema.

Kõik teised minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.