Unes võib absoluutselt kõike näha, ka naaritsat või naaritsaid. Igal sümbolil, loomal ja tegevusel on unes tähendus. Naarits viitab näiteks peamiselt rahale ja tööle.

Unenägude seletamise juures on alati väga oluline see, et sa haaraksid minu tõlgendusse lisaks kaasa enda emotsioonid ja tunded, mida öösel kogesid. Kas sa kartsid, olid õnnelik, oli seal paanikat või ehmumist - kõik need annavad lisavihjeid, mida ei tohiks kunagi unenägude tõlgendamisel kõrvale jätta. Võta enda emotsioonid ja seo need minu tõlgendusega kokku ning sa jõuadki tõelise vastuseni. Head unenägude seletamist!

Naaritsa karv
sümboliseerib luksust, raha ja tööd. Kui sa varastasid selle, siis viitab see ahnusele, kadedusele ja tööalasele konkurentsile. Kui sa seda aga omasid, siis viitab see sinu isiklikule õnnele. Kui nägid kedagi teist seda omamas või mõnel muul viisil, siis see viitab tööle. Võib-olla unenägu ise räägibki tööst ja raha teenimisest.

Unenägu, kus sinu käest soovitakse naaritsat kätte saada, viitab sellele, et keegi konkreetne inimene nõuab sinult rohkem, kui sa jaksad või suudad pakkuda. Naarits sümboliseerib töökust ja kellegi soov naaritsat kätte saada võib viidata ülinõudlikule inimesele sinu elus. Sa teed, toimetad, pakud ja lood palju, kuid kellelegi ei ole seda piisavalt. Sinu poole on suunatud liigne nõudlikkus.

Kui sul ei tule intsidenti kellegi konkreetsega, kes nõuab sinu käest suuremat panust, siis võib see viidata hoopis töökoormuse suurenemisele. Sa võid elus jõuda sellisesse perioodi, kus tööd ja kohustused kasvavad üle pea. See aga ei tähenda, et sa ei oleks töökas ja seetõttu kohustuste hulk kasvab, vaid pigem viitab see asjade kokku kuhjumisele.

Naarits, kes oli unenäos sinu koduloom viitab tööle ja rahale. Kui te saite hästi läbi, ta oli ilus ja elujõuline, ei teinud sulle liiga, siis hakkab sul peagi materiaalselt hästi minema. Kui aga sinu unenäos oli hoopis vastupidine versioon naaritsast, siis hakkab sul just kehvemini minema.

Et paremini enda unenägusid mõista, soovitan sul voodi kohal hoida unenäoüüdjat.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT
.