Kui sa ei mängi hasartmänge või ei ole seda viimasel ajal teha plaaninud, siis on selle unes nägemisel prohvetlik tähendus. Kui oled aga hasartmängude mängija, siis võib unenägu viidata lihtsalt sellele, millega sa seotud oled.

Hasartmängu unes nägemine tähendab seda, et lähitulevikus võib sind ees oodata kas suur õnnestumine või suur ebaõnnestumine. Kõik sõltub sellest, kuidas unenägu kulgeb.

Hasartmängu unes nägemine sümboliseerib kahte äärmust - kas kõik või mitte midagi. Selleks, et aru saada, kas saatus on seekord sinu poolt või vastu, defineeri kõik, mida selles unes veel nägid, eelkõige emotsioonid, tunded mida unes kogesid. Need ütlevad sulle juba pool vastust ette.

Kui nägid, et kõik sujus, õnn oli sinu poolt ja probleeme ei tekkinud, siis võid lähitulevikus midagi suurepärast oodata. Ees on miski, mis teeb sind õnnelikuks, miski, mis kukub sulle justkui taevast sülle. See on midagi, mis liigutab sinu õnnehormoone ja muudab sind õnnelikuks ja rõõmsaks.

Kui aga nägid hasartmängu mängimist või midagi sellega seonduvat ja sind tabas hirm või mõni teine negatiivne emotsioon või olid ebameeldivas olukorras, siis ole äärmiselt ettevaatlik. Sa ei peaks hetkel enda õnne ja saatusega mängima. Ole kalkuleeriv, mõtle kõik enda jaoks ilusti läbi. Väldi riskide võtmist, et ebaõnn jalutaks sinust kaarega mööda ega jookseks otse sülle.

Võta riske siis, kui see unenägu oli sinu jaoks positiivse alatooniga. Sel juhul annab sinu alateadvus märku, et sa võid riskida, kaardid on sinu poolt.

Kui unenäos oli ka keegi teine, siis tuleta hästi meelde, mida ta tegi ja millised tunded sul tema vastu olid. Kas ta oli sinu poolt või vastu, oli ta kaval või mitte. Kui seal oli veel keegi, siis andis unenägu sulle teada, et sellega, mis sinuga toimub, on seotud ka teine inimene.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.