Unenäod on sinu isiklikud teenäitajad ja nendes peitub salakeel, mille lahtitõlgendamise olen võtnud endale eesmärgiks. Teen seda, et sina ja paljud teisedki, kes huvituvad unenägudest, saaksid ennast läbi nende tõlgenduste aidata. Unes võib näha ükskõik mida, aga kõigel, absoluutselt kõigel, on tähendus. Mitte midagi ei tohiks kahesilma vahele jätta, kõik tuleb lahti seletada, et saada aru sellest, mida unenägu soovis sulle edasi öelda.

Kui sa nägid unes pesumasinat, siis oled täpselt õiges kohas. Aitan sul mõista, mida see sulle ütlema tuli. Head unenägude seletamist!

Pesumasin sümboliseerib millegi puhastamist, likvideerimist, eemaldamist, taastamist, uuendamist, värskendamist või muutmist. See on selle sümboli üleüldine sõnum. Täpsema sõnumi mõistmiseks seleta endale lahti kõik, mis pesumasinaga veel seotud oli.

Vana pesumasin või katkine/must ja mittetöötav masin viitab probleemile või tõrkele. Näiteks soovid enda elus uut lehekülge pöörata, kuid sinu teel ilmnevad takistused. Kui soovid näiteks pesu pesta ja näed, et pesumasin on seest must või pesumasin ei näe hea välja, siis võib see olla vihje selle kohta, et probleem, mida lahendama asud, on suur.

Pesumasin, mis sinu unenäos hea välja ei näe ja ei ole kõige paremas seisundis, viitab kas takistusele, suuremale probleemile või murele, mida soovid lahendada, millest soovid vabaks saada või mida soovid muuta.

Uus pesumasin või väga luksusliku välimusega ning töötav masin sümboliseerin head. See on märk sellest, et ükskõik mida sa soovid hakata muutma või ümberkujundama, siis see suure tõenäosusega sul ka õnnestub. See võib olla vihje selle kohta, et see on hea idee ning seda tulebki teha.

Probleem pesu pesemisega sümboliseerib takistusi, mis võivad sinu teele sattuda, kui oled võtnud endale eesmärgiks muutuda või midagi ümber kujundada.

Kui näed, kuidas pesumasinas on pesu pesemas, siis on tegemist vihjega, et muudatused on juba toimumas. Võibolla lahendada mingisugust probleemi ja sellele tuleb lahendus. Võibolla oled muutmas enda ellusuhtumist ja sa oled juba vaikselt end ümber kujundamas. Mida ma sellega öelda soovin on see, et pesu pesemine viitab juba käimas olevale muutusele ja protsessile.

Mitu pesumasinat sinu unenäos viitab suuremale muutusele. Kui need pesumasinad töötavad, siis on sinu elus mitmes erinevas aspektis toimumas uuendus või suurpuhastus. Kui masin ei tööta, siis on mitmes aspektis seisak.

Räpane/must pesu vs puhas pesu - ka sellel on vahe, millist pesu pesumasinas nägid. Mida mustem oli pesu, seda suurem, emotsionaalselt raskem ja kurnavam on teema, millele soovid lahendust ning uut väljapääsu. Mida puhtam oli pesu, seda rohkem viitab unenägu üleüldisele uuendusele ja enda poolt algatatud uuenduse ette võtmisele, mitte probleemi tõttu sunnitud lahenduse leidmisele.

Kui pesid pesumasinas kellegi teise pesu, siis aitad hädast välja kedagi konkreetset või aitad tema probleemidele lahendusi leida. See võib olla märk ka kellelegi toeks olemisest oma nõu ja abiga.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.

Selleks, et kutsuda esile prohvetlikke unenägusid, soovitan sul enda voodi kõrval hoida Skolessiidi ja Alabasteri kristalle. Need kutsuvad esile unenägusid, millel on suurejoonelised tähendused.