Õudusunenäod on väga erksad, tõetruud ja hirmutavad. Hommikul ehmatusega ärgates on su sees ärev, närviline või ebamugav tunne. Paljude jaoks võivad need rikkuda terve päeva, sest kuskil kuklas on tunne, et juhtub midagi väga-väga halba. Tihtipeale ei tähenda õudusunenäod seda, et midagi katastroofilist võib juhtuda kohe järgmisel päeval. Küll võivad need ette kuulutada väga rasket eluperioodi või tulla su öödesse siis, kui sul on selline eluhetk juba käes.

Panin teie jaoks kirja 6 õudusunenägu, mida ei tohiks kunagi ignoreerida, mis tähendab seda, et nendele unenägudele tuleks reageerida - hakata koheselt tegutsema, kuna need on appihüüded kas sinu alateadvuselt, intuitsioonilt või kaitseinglilt. Sa pead endale kuidagi abi andma, end tervendama või muutma oma rutiini. Lisaks selgitan, miks su öödesse võivad saabuda ühed enim esinevad õudusunenäod ning annan ka soovituse, mida sellise unenäo nägemisel teha.

1. LOODUSKATASTROOF

Unenägu, kus sa näed looduskatastroofi või selle teket/tulekut, võib olla päris hirmuäratav. Sellised unenäod jätavad oma jälje ja hommikul võid end peale tornaado, üleujutuse või metsikult suure tulekahju pealt nägemist tunda kohutavalt. Looduskatastroofid esinevad õudusunenägudena sinu öödes siis, kui sinu alateadvusest vallandub korralikus koguses stressi- või traumaenergiat.

Väga paljud, kes kannatavad kroonilise stressi, depressiooni, paanikahoogude, ärevushäire või traumajärgse stressi käes, näevad unes looduskatastroofe. Kui sa näed selliseid unenägusid tihti, siis on sinu alateadvus haigestunud.

Sellisel juhul ma soovitan mediteerida, tegeleda enda stressi maandamisega, enda heaolu parandamisega. CBD-õli ehk ravikanepiõli aitab samuti traumajärgsest stressist väljuda ja tervendada teisi vaimseid nõrkusi. Ravikanepit tuleks kasutada regulaarselt ja soovitan seda manustada just vahetult enne magamaminekut. Et sinu õudusunenäod saaksid kaduda ja sinu alateadvus terveneda.

2. EKSINUD OLEK

Õudusunenägu, kus sa tunned ja näed, et sa oled eksinud - kas siis majja, linna, metsa või ükskõik kuhu - viitab sellele, et sa oled kaotanud enda sihi, eesmärgi ja suuna. Sellist unenägu ei tohiks kindlasti ignoreerida, sellesse tuleb tõsiselt suhtuda.

Soovitan sul mediteerida ja leida meditatsiooni kaudu oma tee üles. Puhastada enda Auravälja rituaalitõrvikuga, parimaks tõrvikuks on Draakoni Veri. See aitab sinu ellu tuua head õnne, sind spirituaalselt avada, tugevdada sinu intuitsiooni ja suunata sind õigele teele. Seda tõrvikut põletades puhastad sa enda Aura ning sa hakkad elu helgemalt nägema, suurenevad sinu motivatsioon, inspiratsioon ja eluenergia. See suunab sind otsima üles oma õige tee.

Sa võid tõrviku asemel kasutada ka Jaadi kristalli. Jaad on heaolu-, õnne-, armastuse- ja küllusekristall. See on üks universaalseimaid kristalle terves kristallide maailmas, kutsudes su ellu igal tasandil head õnne. Seetõttu soovitan seda kristalli endaga igapäevaselt kaasas kanda.

3. HALVATUKS JÄÄMINE

Õudusunenäod võivad tihtipeale tuua kaasa kohutava halvatustunde, pannes sind olukorda, kus sa ei tunne enda käsi, jalgu või sa ei saa oma voodist välja. Sa näed ja tunned, et keegi on sinu poole liikumas või kuskil kaugel eksisteerimas, sinus on hirmutav ja õõvastav tunne, kus sa ei suuda liigutada ühtki enda lihast.

Tegemist on unenäoga, mis annab sulle vihje selle kohta, et sinu elus on keegi, kes pärsib sinu arengut ning ei lase sul elada sellist elu, nagu sina soovid. See inimene võtab ära sinu positiivsuse ja elurõõmu ning nõrgestab sind.

Sellist unenägu ei tohi ignoreerida, see õudusunenägu ütleb sulle, et palun, kullake, vabasta end ahelatest. Kui sa suudad ära arvata, kes see inimene on, loo piirid tema ja enda vahele. Kui sa ei ole isiku osas kindel, siis alusta koheselt Kiastoliidi kristalli kandmist. Kiastoliit kaitseb sind su selja taga tegutsevate inimeste eest, kaitstes sind nende kahjulike plaanide ja ärasõnumise eest. See on üks tugevamaid enesekaitsekristalle nähtamatu jõu või inimeste vastu, kes soovivad sind teadlikult nõrgestada, see kristall kaitseb sinu hinge manipuleerimise ja mõjutamise eest.

4. UPPUMINE

Unes uppumine ei ole kaugeltki hea tähendusega. Veelgi negatiivsemaks muudab unenäo tähenduse uppumine sogasesse, sügavasse, hirmuäratavasse vette, negatiivset alatooni lisab juurde pimedus, tormine ilm, üksildustunne. Kui sa oled unes kogenud uppumist, siis on see märk, et sinu pea kohal on sügav depressioon või sinu ellu saabub väga keeruline aeg.

Seda ei tohiks ignoreerida, kui sa näed uppumist. Võta enda elus ette täielik suurpuhastus, tee tervele kodule energeetiline tervenduskuur põletades viirukeid, mis aitavad luua heaolutunde ja puhastada sinu kodu energiat. Salvei, Tsitronella ja Palo Santo tulevad sulle siinkohal appi, luues head energiat, et negatiivne energia ei saaks sinu elus levida.

Too rutiinile vaheldust, vii end kokku positiivsete inimestega, tee midagi, mida sa oled juba kaua aega unistanud teha. Võtta ette ükskõik mida, mis aitaks sinu ellu tuua head, positiivset ja optimistlikku. Seda on vaja selleks, et sa kaitseksid end stressi tekkimise eest. Loomulikult ei saa ära hoida kõike, mis sinu poole tuleb, aga sa saad end ette valmistada, muuta end tugevaks, muuta enda suhtumist. See võimalus on sul alati olemas.

5. SURMA SAAMINE

Kui sa saad unes surma ning selle unenäoga jääb sinu sisse õõvastav, hirmutav ja kõhe tunne, on õudusunenägu, ja sellega on kaasas kahjulik sõnum. Surma saamine, mis oli unenäos meeldiv ja ei hirmutanud sind, ei kuulu õudusunenäo alla.

Hirmuäratava tunde tekitav enda surm viitab sellele, et sinu alateadvus on täis stressi ja traumat, mis ei ole tervendust saanud. Traumajärgse stressi sümptom on näiteks enda surma nägemine ja selle kartmine. Samuti viitab see depressioonile.

Kui sa aga ei tunne end täna halvasti ja sa nägid hirmuäratavat und enda surma kohta, siis see on märk, et sinu jõud hakkab otsa saama, olgu selleks siis emotsionaalne, vaimne või füüsiline jõud. Siinkohal soovitan ma tuua enda ellu aktiivset tegevust näiteks treeningutega, mis aitavad sul füüsiliselt tugevamaks muutuda. Vaata kriitiliselt üle oma menüü, eemalda sealt haigestajad ja too juurde tervendajaid. Lülita end välja toksilistest suhetest ja too enda ellu midagi, mis sind rõõmustaks. Nii saad sa end tervendada ja suurendada oma isiklikku jõudu.

Kui sa aga tunned end juba pikemat aega väga halvasti ja eelkõige emotsionaalselt ning vaimselt, siis soovitan CBD-õli ehk ravikanepiõli ja rodioolat. Mõlemad aitavad stressiga võidelda ja parandada elukvaliteeti, eelkõige enesetunnet.

6. OLED IHUALASTI

Kui sa oled oma unenäos ihualasti, siis see viitab sellele, et sinu enesekindlus, julgus ja oskus end kaitsta on järsult kadunud. Või neid ei eksisteerigi sinu sees. Selline unenägu räägib sulle sinu nõrkusest, kas hetkelisest või juba pikaajalisest nõrkusest. Kui sa oled unes ihualasti ja seal on ka teisi inimesi, siis see unenägu räägib sellest, et sa ei suuda end kunagi teiste inimeste kõrval kehtestada ega end ka enesekindlalt tunda. Kui sa oled unenäos alasti üksinda, siis teised ei pruugi seda osa sinus märgata, aga sa ise ei tunne end julge ega tugevana.

Selline unenägu on märk sinu alateadvuselt - et on aeg õppida, kuidas end tugevaks muuta. Tiigriraud on üks parimaid kristalle madala enesehinnangu, jõuetuse, energiapuuduse, julgusepuuduse ja nõrga enesekindluse vastu, sest see kristall muudab inimese tugevaks, vastupidavaks ja julgeks. Tegemist on kristalliga, mis aitab silmitsi seista olukordadega, mis sind hirmutavad või toovad sind mugavustsoonist välja. Kanna seda kristalli, et õppida, kuidas saada tugevamaks inimeseks.

Unenäod on antud meile kõigile isiklikeks teejuhtideks. Õudusfilmi unes nähes tuleks oma elus kindlasti midagi kardinaalset ette võtta, et takistada allakäik ühel või teisel kujul. Olge terved ja tervendage end ise. Võtke see endale peamiseks eesmärgiks!

Loe ka minu varasemat artiklit "Õudusunenäod - miks me neid näeme" SIIT.

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.