Rong on kiire transpordivahend, mis liigub ühest punktist teise, selle teekond on ette teada ja kindel, mis omakorda viitab juba sellele, mida rongi unes nägemine võib tähendada. Minu isiklik tõlgendus rongile on ühest sihtpunktist teise sihtpunkti liikumine. Kui näed unes rongi, siis hakkab sinu elus midagi juhtuma, sa hakkad kuskile edasi liikuma, kas siis vaimselt või füüsiliselt. Midagi on igatahes muutumas! Enne, kui hakkad seda rongiga unenägu tõlgendama, meenuta, mida sa täpsemalt nägid - millised olid sinu emotsioonid ja mis seal juhtus. Kõigel on tähendus, ka sinu emotsioonidel. Kui need olid positiivsed, siis muutub automaatselt positiivseks ka unenägude tähendus, kui negatiivsed, siis muutub ka tähendus negatiivseks. Unenägude tõlgendamisel tuleb sul tervikpildi kokku panemisele väga palju kaasa aidata. Ma jätan sulle siia mõned selgitused, aga sina pead ikkagi ise suure töö ära tegema, et täpne tähendus leida. Siit, minu kirjutatud unenägude seletajast leiad erinevatele sümbolitele tähenduse, et enda unenäost veelgi suurem pilt kokku panna!

Rong sümboliseerib eelkõige reisimist, liikumist, muutust, võimalusi, uut eluperioodi, uut situatsiooni või uut inimest sinu elus. See on seotud uuenduste ja elumuutustega. Rongi unes nägemine sümboliseerib ka enda eesmärkide ellu viimist, eriti siis, kui kogu unenägu oli positiivses võtmes.

Liikuv rong sümboliseerib seda, et peagi toimub sinu elus muutus või liigud ühel või teisel tasandil enda eluga edasi. Võib-olla oled otsustanud teha enda elus kannapöörde, miski on läbi saanud ja see sümboliseerib uut algust või hoopis seda, et oled ise otsustanud, et hakkad enda elus uuendusi läbi viima. Liikuv rong on igatahes muutuste sümboliks.

Liikuv rong võib sümboliseerida ka seda, et oled lähed peagi reisile või spirituaalsele rännakule ehk muutustele sinu hinges. Rong ei pea tähendama ilmtingimata füüsilist muutust, see võib vabalt sümboliseerida sinu vaimse pildi muutumist (uskumused, tavad, tõekspidamised jne).

Seisev rong sümboliseerib muutust, mis ei ole kerge tulema või mis vajab saabumiseks aega, või seda, et oled otsustanud muutuse ellu viia, aga sul ei ole selleks veel võimalust või ei ole aeg sobiv. Seisev rong sümboliseerib võimalust, aga ei räägi sulle täpselt seda, kas see võimalus ka tegelikult edukaks osutub. Ülejäänud unenägu seletab selle osa lahti.

Kiirrong sümboliseerib ülikiiret muutust, transformatsiooni, uue etapi saabumist, millegi kiire lõpetamist ja asendamist. Igatahes on kiirrong suure tõenäosusega suurepärane sümbol, mida unes näha. Veel enam siis, kui unenäo sisu oli sinu jaoks positiivne ja kiirongiga unes midagi halba ei juhtunud. Kui sa läksid kiirrongi peale, siis hakkavad sinu elus ilmselgelt ülikiirelt muutused toimuma. Millises suunas? Ülejäänud unenägu võib sulle sellel teemal selgitust pakkuda.

Unenägu, kus sa ootad rongi, sümboliseerib seda, et sa ootad võimalust, et enda elu ühel või teisel kujul muuta või ootad kedagi, kes sinu ellu saabuks. Kui nägid oodates rongi ja see jõudis sinuni, siis avaneb sinu elus see võimalus. See on universumipoolne märguanne, et sulle antakse võimalus millekski uueks, võib-olla uude eluetappi astumiseks, võib-olla uueks suhteks. Seda, milleks võimalus avaneb, selgitab ülejäänud unenägu.

Teise võimalusena võib rongi ootamine viidata sellele, et sa oled valikute ees. Sa pead midagi suurt ära otsustama, et enda eluga edasi liikuda. Sul on vaja otsus langetada. Kui läksid siiski rongile, siis suudad langetada otsuse, mis parandab ühel või teisel määral sinu elukvaliteeti, toob muutusi ja uuendusi. Kui mitte, siis ei pruugi sa leida lahendust või vastust enda seest, mis aitaks sul eluga edasi liikuda.

Kui sa jääd rongist maha, siis on tegemist halvaendelise unenäoga. See viitab sellele, et sa magasid maha ideaalse võimaluse, mingisuguse suurepärase asja, kas siis iseenda rumaluse tõttu või hoopis seetõttu, et sa ei saanud aru, et see võimalus on sulle hea ja kasulik. Rongist maha jäämine võib sümboliseerida ka valet ajastust enda plaanide ellu viimiseks.

Unenägu, kus sa jõuad rongi peale viitab sellele, et sa suudad olla õigel ajal õiges kohas või haarata õigel ajal kinni võimalusest, mis võib suure tõenäosusega sinu jaoks hea olla. Kui sa hakkasid rongist maha jääma ja suutsid näiteks viimasel minutil rongile hüpata , siis see viitab, et sa kuulad viimasel hetkel enda intuitsiooni ja suudad enda elu õigele kursile sättida. Loomulikult tähendab see ka seda, et sa suutsid võimalusest kinni haarata.

Rongiga sõitmine viitab sellele, et sa liigud enda eluga kiirelt edasi. Ilmselgelt toimub hetkel kõik tempokalt ja kui rongisõit oli unes ilma probleemideta, siis kõik sujub sinu jaoks ja see tempo, milles elad, on sulle kasulik. Sa liigud iga päevaga üha enam eesmärgi poole - see on suurepärane unenägu, mida näha. Kui unenäos oli takistusi, siis on takistusi ka teekonnal enda soovitud tulemuse saavutamisel.

Lõpetuseks ütlen seda, et kui sa näed unes rongi, siis antakse sulle tegelikult võimalus, sa pead ise olema piisavalt tark ja kiire, et sellest kinni haarata, kuna sarnaseid võimalusi ei pruugi elus mitu korda tulla, vastupidi, see võibki tulla vaid korra!

Kui sa soovid, et sinu elu muutuks ja oled täpselt sellises eluperioodis, kus sa seda vajad , siis alusta Mookaite kristalli kandmist. Tegemist on uue alguse kristalliga, mis avab sind uutele võimalustele. See on hea õnne magnet, mis kiirendab igasugust uuenduste protsessi, eelkõige sellisel kujul nagu sa ise soovid seda teha! 

Kõik minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT.