Kas nägid unes, et mängisid golfi? Olid golfiväljakul või unistasid sellest, et saaksid golfi mängida? Kui golf ühel või teisel kujul sinu unenäos ilmus, siis oled täiesti õiges kohas. Aitan sul mõista, mida golfi unes nägemine sümboliseerib ja mis on selle peidetud sõnum.

Unenägusid on ülimalt põnev tõlgendada, mulle isiklikult meeldib väga seda teha. Hea on alustada hommikut sellega, et sirvid läbi kõik selle, mida unes nägid. Pea unenägude päevikut, et sul oleks võimalik neid unenägusid tõlgendada ja tagantjärele ka mõista. Miks päevikut pidada? Selleks, et unenäod ära ei ununeks! Hommikul kohe on need meeles, aga päeva peale võib informatsioon ära kaduda. Seega hoia magamistoas enda isiklikku unenäomärkmikku, et sa saaksid hommikul kõik ilusti kirja panna.

Aga mida tähendab golfi unes nägemine? Aitan sul seda mõista.

Golf sümboliseerib rikkust, luksust, head materiaalset õnne, rahaenergiat, raha saamist, edukust, edutamist, nautimist ja heaolu. Kas pole mitte hea teada, et golfi unes nägemine tähendab seda kõike ja sina nägid seda unes? Ikka on!

Need märksõnad kehtivad golfi kohta siis, kui ülejäänud unenägu oli positiivse tähendusega. Pean silmas seda, et kui sinu enesetunne oli unenäos hea ja sa olid rõõmus, siis on golfi unes nägemine eriliselt õnnetoov.

Juhul, kui nägid unes golfi või selle mängimist ning unenägu oli sinu jaoks kuidagi stressirohke, siis võid peagi näha palju vaeva, et jõuda selle külluseni, mida golf sümboliseerib. See ei tule sulle niisama kätte, sa pead esmalt selle nimel palju pingutama. See ei ole tegelikult üldse halva tähendusega, vaid viitab lihtsalt sellele, et raske töö kannab vilja, mis on omakorda jällegi positiivse tähendusega!

Unenägu, kus sa unistasid golfi mängimisest või kus sa soovisid golfi mängima hakata viitab sellele, et sa hakkad end üles töötama. Unenägu annab vihje, et sa suudad selle saavutada. Ükskõik, millise eesmärgi oled viimasel ajal endale pähe võtnud, sa lood sellest midagi suurepärast.

Golfi unes nägemine võib olla vihje selle kohta, et kohtad peagi kedagi, kes aitab tuua sinu ellu midagi suurejoonelist. See võib olla hea kontakt, kes aitab sul elus edasi liikuda ja edukaks saada, see võib olla võimalus, mis aitab sul isiklikku rikkust kasvatada.

Golfi mängimine viitab ka sellele, et sa liigud sihikindlalt enda eesmärkide poole ja saavutad selle, millest oled unistanud. Sinu staatus muutub paremaks, saavutad edu ja soovitud unistused on täituvad peagi.

Golfipall sümboliseerib võimalust ja nüüd, kui sa seda nägid, on sinu teha see, kuidas sa seda võimalust ära kasutad. Ilmselt saabub sinu ellu võimalus, millest sa saad üles ehitada enda isikliku õnne ja rikkuse.

Kui oled unes golfi näinud, siis on see väga positiivne ettekuulutus ja ma olen sinu üle siiralt õnnelik. Naudi peatselt saabuvat isiklikku võitu!

Hoia enda magamistoas kindlasti Tselestiit geoode, lausa mitmeid, korraga vähemalt kolme. Tselestiit on unenägude esile tooja ja aitab sul läbi une ettekuulutusi näha. Hoia Tselestiit geoode enda voodile võimalikult lähedal. Näiteks on hea nipp hoida Tselestiit geoode voodi all täpselt seal, kus sa magad. Tselestiit puhastab blokeeringud, mis ei lase unenägusid näha ja aktiveerib ettekuulutuste nägemise. Naudi täiel rinnal kristallide võlu ja nende energeetilist tervendust!