Kõikidel erinevatel lillesortidel on unenägudes oma tähendus olemas. Gladiool on tohutult kaunis lill ja kui seda veel unes näha, siis pakub see ekstra suurt naudingut, sest selle sõnumis on midagi, mida sinu süda sooviks hea meelega kuulda. Gladioolid on väga elegantsed, ilusate toonidega lilled, mis sümboliseerivad suhteid.

Kui nägid unes gladioole või ka ainult ühte gladiooli, siis viitab see sinu unenäos suhtele, armastusele, romantikale või isegi saabuvale armastusele, kui sa oled näiteks vallaline. Armastus see igatahes on! Ja see on ilus, sest gladiool ei tule sulle sellel teemal midagi negatiivset ütlema, kui lill ise oli sinu unenäos värske ja eluterve.

Juhul, kui gladiool oli unenäos närtsinud või ebaterve olemusega, siis muutub unenäo tõlgendus automaatselt vastupidiseks ehk see kuulutab ette õnnetuid hetki armastuses ja suhetes. Loodetavasti nägid ikka ilusat ja elegantset gladiooli ja saad selle sõnumi üle rõõmustada!

Mida rohkem oli sinu unenäos gladioole, seda võimsam on sinu unenäo tähendus. See tähendab seda, et sind pärjatakse peagi suurte tunnetega. Sind ootab suhtes ees õnnelik hetk. Kui sa oled suhtes, siis võib see tähendada taasarmumist ja tunnete õitsema löömist.

Unenägu, kus nägid, kuidas gladioolid kasvasid ja tärkasid, näiteks maapõuest, on ettekuulutus saabuvast uuest suhtest või väga õnnelikust hetkest, mida saad koos enda kaaslasega jagada.

Mida rohkem erinevat värvi gladioole sa nägid, seda sisukamaks muutub sinu suhe enda kaaslase või tulevase armastatuga, seda õnnelikumaks sa muutud.

Unenägu, kus sa nägid gladioole, aga need ei olnud jõudnud veel avaneda ehk õied olid alles kinni viitab sellele, et sind ootab ees kellegagi seoses uus etapp. See on armastav suhe ja see on täiesti alguses.

Kui keegi kingib sulle gladioole, siis võid peagi tunda, kuidas kellelgi on sinu vastu tunded ja ta näitab neid sulle väga selgelt välja, sa saad sellest selgelt aru. Sinu reaktsioon unes näitab seda, mida sa ise tema vastu tunned.

Kui sa üritasid oma unenäos gladioole maha lõigata, aga need ärkasid uuesti ellu või hakkasid kasvama, siis viitab see unenägu, et tunded, mis on kustunud, taaselustuvad.

Kui sa soovid ise enda Kolmanda Silma tšakrat aktiveerida, et rohkem prohvetlikke unenägusid näha, siis tegelikult on sul selleks alati võimalus olemas. Selleks soovitan sul põletada enne magamaminekut kadaka eeterlikku õli või kadaka viirukit. Need aitavad aktiveerida Kolmanda Silma tšakra, mis aitab sul  omakorda läbi une jõuda väga olulise informatsioonini, mis on seotud sinu endaga.

Et armastus sind üles leiaks ja sina teda! Märgake üksteist!