Jõusaal on koht, kus sa saad end treenida tugevaks ja heasse füüsilisesse vormi. Jõusaali nähakse unes siis, kui sa hakkad end milleski paremaks treenima või on ilmselge aeg seda tegema hakata. See võib unenäkku ilmuda siis, kui sa hakkad midagi õppima või millelegi spetsialiseeruma. Kui sa ei ole viimasel ajal millelegi sellisele mõelnud, siis ei ole selle tähendus seotud ees ootava treeninguga vaid hoopis sellega, millest allpool kirjutan.

Jõusaali unes nägemine võib sümboliseerida seda, et sa muutud ise tugevamaks. See ei pea tähendama sinu füüsist, see võib viidata ka sinu vaimsele ja emotsionaalsele kehale. Võib-olla oled sa just väljunud perioodist, mis on sind väga palju õpetanud ja oled nüüd tänu sellele vaimselt tugevam inimene. Võib-olla hakkad end aga spirituaalselt võimekamaks treenima.

Kui sa jõusaali unes nägid, siis meenuta, mida sa seal tegid. Kas treening õnnestus, oli sul seda lihtne teha, tundsid sa ennast seal hästi? Kõik need asjad annavad sulle täpsemalt teada, kas sa vilud peagi milleski, muutud tugevamaks ja võimsamaks või mitte.

Igasugune takistus või problemaatiline emotsioon või tunne viitab sellele, et sul on raske end tugevamaks muuta või midagi selgeks õppida. Kui kõik aga sujus ilusti ja sa tundsid end suurepäraselt, siis oled peagi võimekas, tugev ja enesekindel! See on igati hea tähendusega unenägu.

Kui keegi aitas sul jõusaalis treenida, näiteks oli sul personaaltreener või keegi abistas sind, siis aitab keegi sul peagi midagi saavutada. Võib-olla saavutad sa midagi tema nõu või otsese abiga. Kui tema abist oli unenäos kasu, siis aitab ta sul kuskile jõuda või omastada midagi, mida sa varem ei osanud. See on samuti väga heaendeline unenägu.

Jõusaal, mis oli rahvast täis ja milles olid ka sina ise, viitab koostööle, koolitusele minekule, teiste inimestega koos projekti läbiviimisele või sõpruskonnale, kellega sul on ühine eesmärk/eluvaade. Nemad võivad olla need, kes sind toetavad ja aitavad sul areneda.

Kui sa soovi unenägusid efektiivsemalt tõlkida, siis tõlgenda alati ära ka enda emotsioonid ja tunded. Need räägivad juba pool unenäost ära!