Hai sümboliseerib hirmu, vaenlasi, ebameeldivaid või ebamugavaid situatsioone, reetmist, salakavalust, probleeme, emotsionaalselt keerulist perioodi või inimest sinu elus, kellel on keeruline iseloom ning kes ei mõju sulle hästi. Hai sümboliseerib ka rünnakut ja ülekavaldamist. Kuid hai unes nägemine ei pea ilmtingimata tähendama sinu puhul kohe seda, et see on negatiivse tähendusega, kui unenäo kulg ise oli pigem sinu kasuks, mitte kahjuks. Seega meenuta hästi, mida see hai sinu unes tegi, kas see ründas sind või sa hoopis pääsesid selle eest? Väga oluline on kogu situatsioon kokku panna, et mõista, kas see on lähenev oht, mida hai sinu une kaudu ütlema tuli, või miski, millest sa suudad näiteks pääseda.

NB! Kui sa juhtud unes haid nägema, siis võta esimesel võimalusel kasutusele kaitsekristallid, et säästa end eespool ootavast probleemist. Soovitan kasutada Hüpersteeni, kuna see kaitseb sellise ohu eest, mida sa ei oska ette näha või märgata. Salakavalate inimeste eest kaitseb Oonüks. Kanna nendest kristallidest ehteid ja too kindlasti enda koju poleeritud kristalle ning pane need enda välisukse lähedusse, et ebaõnn sinu koju ei pääseks.

Lisaks soovitan sul kiiremas korras teha endale kadaka või sinise salvei rituaalitõrvikuga Aurapuhastus, et vabastada auraväljas olev negatiivne energia, mis võib halba õnne ligi kutsuda. Tee seda esimesel võimalusel, et ennast kaitsta!

Hai suurus on sinu unenäos olulise tähendusega, seega meenuta seda, kui suur see hai tundus. Mida suurem on hai, seda suurem on oht, mida väiksem, seda vähem see sind mõjutab.

Mitu haid või haiparv sümboliseerib probleeme, mida on palju või inimesi, kes on salakavalad, sinu vastased, sinu vastu ja ebasiirad. Võib-olla grupp sõpru, kes tegelikult ei olegi sinu sõbrad?

Must/tume hai on kohutav ettekuulutus, kuna selle tähendus viitab millelegi väga raskele, keerulisele ja kohutavale.

Valge/hele hai on helgem - probleem, situatsioon või salakaval inimene ei pruugigi nii ohtlik olla. Aga pigem viitab see kellelegi, kes naeratab ja lööb noa selga, võib-olla keegi, kelle puhul sa ei oota ohtu.

Hai, mis ujub sinu poole, sümboliseerib probleemi ja ohtliku olukorra tulekut. Sinu alateadvus annab sulle juba ette tead, et miski on sinu poole liikumas. Sa võid sattuda olukorda, mis on ebameeldiv, ebamugav ja emotsionaalselt koormav. Sa oled hoiatatud!

Hai, mis tiirutab sinu ümber ja üritab sind näiteks piirata või jahtida sümboliseerib sinu elus kedagi, kes varitsebki sind, kes mõtleb ja räägib sinust ning plaanib sulle midagi teha. Mida suurem ja hirmuäratavam oli see hai, seda suuremat ohtu see sinule kujutab. Kui ta sai sind kätte, siis ta suudabki midagi halba korda saata.

Hai, kes tahab sind süüa, sööb sind ära või ründab sind, sümboliseerib olukorda, kus sa tunned end abituna, reedetuna, petetuna või lõksus. Selline unenägu toob ettekuulutuse, et sa satud situatsiooni või keegi paneb sind situatsiooni, mis on sinu jaoks äärmiselt ebameeldiv ja ahistav.

Hai kinni püüdmine viitab sellele, et sa saad jagu probleemist või inimesest, kes on sulle halba soovinud. Kui sina omad unenäos kontrolli, siis saavutadki selle, et sind ei saaks keegi kahjustada.

Kui sa pääsed hai käest, siis on sellel unenäol positiivne tähendus. See räägib sellest, et sa pääsed olukorrast või inimese käest, kes on sinu jaoks väga-väga ohtlik. See on õnnistatud unenägu, viidates reaalsele ohule ja sellele, kuidas sa kas ise oma tarkusest, intuitsiooni kuulates või kaitseingli/universumi kaitsva energia tõttu olukorrast pääsed. See on hea!

Kui sa ründad ise haid või hakkad sellele vastu, siis see näitab seda, et sa tegeled probleemiga või inimesega, kes sinule halba soovib. Sa hakkad sellele olukorrale või temale vastu, kaitsed iseennast. Seda, kas see oli edukas, saad teada, kui meenutad, kuidas võitlus lõppes. Kas see oli sinu kasuks või kahjuks? Seal peitub vastus.

Kui sa vaatad haid, mis on akvaariumis või näiteks mõnes teises kinnises keskkonnas, siis see unenägu viitab sellele, et sa tajud ette probleemi. See on sinu intuitsioon, mis hoiatab sind problemaatilisest olukorrast. Seega meenuta seda, mille või kelle kohta ei ole sul hea sisetunne olnud ja usalda nüüd seda!

Kõik ülejäänud minu kirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT!