Unes võib näha absoluutselt kõike. On oluline iga unenägu enda jaoks lahti seletada, sest see aitab sul paremini mõista, mis sinuga toimub. Unenäod räägivad sulle alati midagi sinu enda elu kohta ette. Seega ole hea ning analüüsi need igal hommikul enda jaoks ilusasti ära. Ma aitan sul seda teha, kirjutades enda kodulehele pidevalt erinevaid unenägude seletajaid ning nende tähendusi. Seega naudi unenägudemaailma tõlgendamist ja leia igal hommikul enda jaoks vastused!

Unenäo tõlgendamise juures on äärmiselt oluline sul tuletada endale meelde, milline oli une ajal sinu enesetunne. Kas sa olid ärevil või oli sul hoopis suurepärane olla? See, milline emotsioon sind unes valdas, räägib unenäo kohta juba palju ära.

Aia unes nägemine on suurepärane, kui emotsioonid selle ümber olid samuti head. Seega analüüsi kiirelt, mida sa tundsid ja alles siis loe siit selle unenäo tähenduse kohta.

Aed sümboliseerib piiranguid või nendest välja pääsemist. Seega, kui unenägu, mida nägid, oli heaendeline, siis on see suurepärane märk selle kohta, et sa saad vabaks millestki, mis sind piirab või on sind piiranud.

Näiteks kui unenäos oli suur aed ja seal oli palju ruumi liikumiseks,
siis saabub sinu ellu aeg, kus sa tunned hingamisruumi. Nii et välised jõud ei ole sinu kahjuks, vaid on sinu kasuks. See on märk sellest, et sul on tugev energiakaitse, Aura on tugevdatud ning see saab veelgi tugevamaks.

Mida vähem ruumi sul aias oli, seda vähem on sul ruumi areneda. Aed sümboliseerib arenguruumi ning nüüd meenuta seda, kas aed ümbritses sind või sa seisid lihtsalt ühel pool aeda.

Kui sa seisid ühel pool aeda, siis positiivse emotsiooniga unenäo puhul on sul vaja end piirangutest vabastada, negatiivse puhul on ilmselgelt su elus keegi, kes soovib ja üritab sind piirata. Seega küsi iseenda käest, kas sa said aiast välja? Aia ületatud? Või mitte? Mida sa tundsid? Kas tundsid, et sind piiratakse või sulle hoopis sobis see aed? See annab sulle päris selge vastuse selle kohta, kas piirang sobib sulle või mitte. Kas piiraja ahistab sind või hoopis oled sina see, kes endale piirangu peale paneb ning naudib selle eksisteerimist? Igatahes on aed piirangu sümbol. Kas siis sellest, et sa piirad end ise, et teatud inimene ei tuleks sinu ellu ja oled meeletult tugev või siis hoopis vastupidi, oled nõrk ning kellegi mõjusfääris.

Aed, mis oli suur, avar, ilus, heast materjalist ja tugev näitab seda, et sul on jõudu tegeleda selle millegagi, mis sinu ellu saabub. Mida nõrgem on aed, seda nõrgem on sinu vägi.

Kui sind piiras aed, mis oli nõrk ning sa tundsid end selles unenäos kehvasti, siis ilmselgelt sa tunned, et sind kuidagi lämmatatakse. Kui see aed sobis sulle, sul oli selles unenäos turvaline, siis see on suurepärane unenägu, mida näha. Sellisel juhul sa oled kaitstud, hoitud ja armastatud. Võib-olla on see sinu isiklik Kaitseingel, kes sind kaitseb ja hoiab või sinu enda õiged valikud, mis toovad sinu ellu head õnne.


Kui aeda unes näha ja selles unenäos oli ükskõik milline negatiivne emotsioon või sümbol, millel ei ole kõige parem tähendus, tuleks kindlasti alustada negatiivse energia blokeerimist. Sellisel juhul kaitse end kindlasti Hüpersteeniga.  Ära jäta seda saatuse hooleks, et sinuga midagi juhtuks. Kristallidega tuleks end alati kaitsta ja hoida. Need tugevdavad Auravälja ja annavad väga palju isiklikku jõudu juurde. Olen need kristallid sinuni toonud põhjusega - et sa oleksid kaitstud ja hoitud. Täpselt samal põhjusel kirjutan sulle ka aastaid artikleid.


Kui unenäos oli aed, mis oli täidetud taimedega, muruga, ilu ja võluga ning see oli avar ja igatepidi imeline, siis see on universumilt tohutult hea märk just sinule. Mul on nii hea meel, kui sa sellist unenägu nägid. See teeb ka mind õnnelikuks, kui sul hästi läheb!


Sellise ilusa aiaga unenäo tähendus on see, et sa oled lõpuks leidnud üles rahu, tasakaalu, õnnetunde, armastuse, peresidemed on ilusad ja head ning sa tunned end suurepäraselt. See on tohutult ilus ja kaunis sõnum universumilt, mille üle rõõmustada. Loodan väga, et sa nägid ja nüüd loed selle tähendust siin ja praegu. Braavo!

Kui unes oli veel ka keegi või miski, mis on mingi sümbol, siis kindlasti defineeri ka see enda jaoks ära. Iga väiksemagi detaili tõlkimine on oluline ning annab selgustunde unenäo tähenduse kohta. Seetõttu tõlgingi su jaoks sümbolid ära, et sul oleks ekstra põnev hommikuti üles ärgata ja enda päeva nautida!

Kogu armastusest alati sulle kirjutades, soovides kaunist unenägude tõlkimist igaks hommikuks! Kõik minukirjutatud unenägude seletajad leiad SIIT. Naudi!

Tene Laul