Unes võid sa näha ükskõik mida ja absoluutselt kõike. Kui sa näed unenägusid ning hommikul ärgates mäletad neid, siis sinu spirituaalseks kohustuseks on need alati enda jaoks lahti seletada. Miks? Kuna see aitab sul paremini mõista iseennast ja see on üks olulisemaid asju, mida sa saad endale pakkuda - nii aitad sa iseennast ja võimaldad mõista seda, mis sinu hinges hetkel toimub või on toimumas. Unenäod võivad sulle teada anda ka seda, mida toob sulle tulevik. Iga unenäos olnud detaili tõlgendamine annab sulle enda kohta rohkem mõistmist. Seega tee seda ja ma olen sulle selle juures abiks. Olen aastaid unenägude tähendusi kirjutanud, need kõik on siin. Kasuta neid enda unenägude tõlgendamisel.

Aitan sul ka mõista, mida tähendab, kui sa näed unes vikerkaart.

Kui sa nägid unenäos vikerkaart või vikerkaarevärve, siis sellel on sinu jaoks väga positiivne sõnum. See on lihtsalt imeline, kui sa sellist asja unes nägid! Veel enam - mida värvilisem vikerkaar oli, mida rohkem sa mäletad vikerkaarevärve, seda suurema positiivse sõnumi see unenägu sulle toob! Seega palun sul korra silmad kinni panna ja meenutada, milline see vikerkaar või need vikerkaarevärvid selles unenäos olid. Kui oled seda teinud, siis saad iseendale öelda, kui võimas see unenägu oli.

Vikerkaar või vikerkaaretoonid unenäos sümboliseerivad head õnne, positiivsust, rõõmsaid hetki, uut algust, motivatsiooni suurenemist, inspiratsiooni või midagi, mis teeb sind tõeliselt rõõmsaks. Igatahes on sellel sulle suurepärane sõnum, kuna vikerkaares on nii palju erinevaid värve ja kõik need värvid sümboliseerivad mingil määral tasakaalu või harmooniat. Mida rohkem oli värve ja mida rohkem sa neid mäletad, seda õnnelikumaks sa saad. Eriti siis, kui ülejäänud unenägu oli positiivse tähendusega. Kindlasti tähendab see su jaoks suurimat õnne, kui seal ei olnud midagi negatiivset.

Et mõista seda, kas tõepoolest sa nägid ette nii suurejoonelist heaolu, õnne, küllust ning positiivsust, siis meenuta, ega seal unenäos ei olnud midagi, mis sind häiris. Iga väiksemgi asi, mis sind häiris, on märk ja sa peaksid enda jaoks selgeks tegema, mis sõnum see oli. Võib-olla õnnestub sul nii vältida seda, mis proovib sinu õnne rikkuda. Seetõttu ei tohiks neid detaile ignoreerida, mis sind unes hirmutasid või häirisid.

Kui unenäos ei olnud midagi sellist ja see oli üdini positiivne, siis võid rõõmustada, kuna sind ootab ees midagi ekstra ilusat ja head. Seega hoia enda pea püsti, naeratus näol ning tee kõik selleks, et olla õnnelik ning rahulolev ja saad peagi nautida midagi suurejoonelist, mis on sinu ellu saabumas. Saad nautida positiivset eluperioodi.

Kui vikerkaar või vikerkaarevärvid olid millegi peal, siis on oluline selle sümboli tähendus lahti seletada.
Et mõista, kuhu õnn võiks saabuda.

Vikerkaare nägemine põllul sümboliseerib üüratuid võimalusi enesearenguks. Kui näed vikerkaaretoonides ust, siis see viitab uuele eluetapile ja sammudele, mis viivad sind õnnelikule teekonnale. Kui näed vikerkaart enda kodus või toas sees, siis muutub sinu hing rõõmsameelsemaks, kuna kodu sümboliseerib sinu sisemaailma.

Meenuta ka seda, mis emotsioonidega sa vikerkaart või selle värve nägid, sest iga emotsioon viitab unenäo lõpptulemusele. Kui see rõõmustas sind väga, siis see hea, mis sinu ellu tuleb, muudab sind väga õnnelikuks!

Unenägude veelgi selgemaks ja sagedasemaks nägemiseks kasuta Phosposideriidi kristalli. Hoia seda kristalli enda padja all, voodi juures, teiste unenäokristallide juures või kanna ehtena. Tegemist on suurepärase kristalliga, mis aktiveerib unenägusid, aitab neid mõista ja tõlgendada. Võid riputada Phosposideriidi päikeseratta ka unenäopüüdja külge, siis mõjub see ekstra kiirelt.

Imelist uut positiivset algust ja rõõmsaid hetki sulle! Vikerkaar kuulutab seda ette, seega naudi seda kõike, mis on nüüd sinu ellu saabumas!

Tene Laul