Kas sul on kummaline side ämblikega? Kõik teised kardavad ämblikke, kuid sinus ei tekita need negatiivseid emotsioone. Hoopis vastupidi, sul on nende vastu soojad tunded? Kui jah, siis on sinu hinge tootemiks ämblik. See tähendab seda, et ühes eelnevas elus võisid sa elada ämbliku elu.

Me ei rända ainult inimese kehast inimese kehasse, meie minevikus on olnud palju erinevaid elusid loomade, lindude ja putukatena. Üheks selliseks eluks võis olla ämbliku elu.

Paljud ei suuda kindlasti uskuda, kuidas võivad ämblikud kellelegi meeldida ja veelgi enam, sooja tunde tekitada. Selline tunne tekib neis, kelle hinge tootemiks on ämblik, aga mitte nendes inimestes, kellel on selles või eelmises elus ämblikega mõni intsident olnud. Kui sa kardad ämblikke paaniliselt, siis loe läbi minu kirjutatud artikkel, kus räägin sellest, mida see tähendab. Leiad selle SIIT.

Kui sinu hinge tootemiks on ämblik, siis suudad sa olla õrn, armastav ja hell, teisel hetkel aga tugev, kange ja iseseisev. Sinus eksisteerib kaks äärmust - pehmus ja raudne tugevus.

Hingede rändamine ühest elust teise on väga oluline. See aitab meil kasvada, areneda, õppida, kogeda ja maailma paremini mõista. Kui me rändame näiteks ämbliku ellu, sündides ise ämblikuna, siis õpime selgeks nende omadused. Taassündides inimestena rakendame kõiki õpitud omadusi üheskoos.

Ämbliku elust oled sa ära õppinud kaks äärmust ning oskuse neid äärmusi õigeaegselt rakendada. Kui vaja, vallandad kogu enda armastava ja pehmema poole, samas ei ole sinu jaoks mingi probleem olla kaitsev ja iseseisev. Sa suudad keerulistele olukordadele vastu seista, sinu pea hakkab tööle ja sa hakkad tegutsema. Kui vaja, siis sa võitled, ja kui on õige aeg, siis naudid lähedust enda kõige olulisemate inimestega.

Sa oled ettearvamatu. Võid olla rahulik, tasakaalukas ja rahumeelne, samas võid sa olla tulehark, kes näitab enda sarvi, kui vaja. Need omadused oled sa endale saanud ämblikuna elatud elust.

Meil tekib side nende loomade, lindude, putukate või roomajatega, kelle eludes oleme olnud hiljuti, ja ainult nendega, kelle elude energia meid veel mõjutab. Aktiivne on vaid see informatsioon eelmistest eludest, mis on meis veel järgi või oma jälje jätnud. Auraväljast kaovad kõik mälestused sellest, mis on ümber kujundatud ja ära tervendatud. Eelmisi elusid loen ma enda eraseanssidel pidevalt. Selle kaudu on võimalik sinu kohta teada saada väga palju kasulikku informatsiooni - miks sa selline oled, kust on pärit sinu iseloom, hirmud ja palju muud. Eelmistesse eludesse rändamine on oluline osa hinge teekonna mõistmisest.

Hinge tootemitest ja paljudest teistest teemadest kirjutades loodan ma siiralt, et suudan aidata sul ja paljudel teistel enda elu paremini mõista.

Tiigrisilm - kui sa soovid täiesti teadlikult kasvatada endas iseseisvust, tugevust, julgust ning säilitada samas enda pehme ning armastav pool, siis kasuta Tiigrisilma väge. See imeilus kristall pakub sulle just sellist energeetilist tuge. Hoia seda enda lähedal, kanna seda ehtena ja too seda külluslikult enda ellu. Lisaks sellele on Tiigrisilma puhul tegemist ka jõukust suurendava kristalliga.

Ämbliku hinge tootem toob endaga pehmuse ja kanguse tasakaalu. See omakorda aitab selle tootemi kandjal kordades rohkem saavutada!

Liiga pehme või liiga karm ja kange olemine toob endaga tasakaalu puuduse, mis omakorda toob ühel või teisel tasandil välja kitsaskohad. Kaugeltki mitte kõike pole võimalik lahendada pehmelt ning samas ka kangelt. Tasakaal on see, kui sa oskad kasutada pehmust seal, kus on vaja seda kasutada, seal, kus see toob positiivseid tulemusi, ning võtad karmi, kange ja konkreetse suhtumise seal, kus muudmoodi võimalik ei ole.

Kui sa oled ühes enda eelnevas elus olnud ämblik, siis suudadki sa täpselt nii, vastavalt olukorrale, enda suhtumist muuta. See on meeletult suur eelis, mis annab sulle võimaluse end vastavalt situatsioonile ümber kodeerida.

Inspiratsioon otse aknalt!

Selle artikli inspiratsiooniallikaks oli hommikul minu akna peal jalutav suur ämblik. Jäin seda ilusat tegelast vaatama ja küsisin endalt: "Miks mina ämblikke ei karda? Miks mõjuvad nad mulle rahustavalt, lausa mediteerivalt?" Kui ma esitan endale küsimusi, siis voolavad minust välja visioonid. Sain vastuse ämbliku hinge tootemi kohta ja ma tean, et paljud vajavad vastust täpselt samale küsimusele. Seetõttu otsustasingi selle siia kirja panna, et avada sinu või kellegi teise vaatenurka ämblikest. Tänu ämbliku jõule suudan ma vastavalt olukorrale kohaneda. See on mulle suureks abiks siis, kui ma abivajajat aitan. Kui tuleb olla konkreetne, siis olen, kui tuleb pakkuda tuge, siis teen seda.

Tegelikult on kõikidel minu artiklitel olemas oma inspiratsioonimoment, ma ei kirjuta ilma selleta. Kui miski mind kõnetab, siis saavadki minu visioonid sõnadesse seatud.

Kui sul on soov leida üles enda hinge tootemid, siis vaata loodusesse ja leia sealt need elusolendid, kellega sul tekib side ja soe tunne.

Kõik ülejäänud hinge tootemid, kellest olen varem kirjutanud, leiad SIIT. Head avastamist!