Tiiger on sinu hinge tootem, kui sul on selle ilusa ja kuningliku loomaga seletamatu side. Kui nad meeldivad sulle lausa meeletult ja sa oled juba noorest peale tundnud nendega tohutut sidet, siis võib see olla märk, et oled ühes enda eelnevas elus elanud tiigrina.

Kui sinu hinge tootem on tiiger, siis ei jaga sa hea meelega enda isiklikku elu teiste inimestega, jagad seda ainult nendega, kes on sinu usalduse ära teeninud. Sa oled pigem kuulaja, nõuandja ja seltskonna nautija, kuid sellega tiigri hinge tootem ei piirdu. See annab sulle palju isiklikku jõudu ja tugevaid külgi. Kui sinu hinge tootemiks on tiiger, siis loodan südamest, et minu spirituaalne tõlgendus aitab sul ennast paremini mõista.

Sinu tiigrina elatud elust pärineb sinu julgus, iseseisvus, tugevus ja sihikindlus!

Tiigri hinge tootemis on suurel hulgal tugevust, kuid asjal on ka keerulisem pool. Hinge tootemit on kahte tüüpi - üks viitab tiigri elu õppetundide täielikule ära õppimisele ja teine poolikule. Kuidas aru saada, millist hinge tootemit sina kannad? Asi on väga lihtne, aitan sul seda mõista.

Kui tiigrielu oli edukas, siis on sinus vankumatu julgus ja iseseisvus. Sinu jaoks ei ole küsimus midagi ise teha, üksinda olla, vastutada ja asjad lõpuni viia. Sa ei karda põruda ja lähed riski peale välja.

Kui hinge tootem ei ole lõpuni õpitud, siis on sinus küll meeletu soov olla julge ja iseseisev, kuid sisimas sa kõhkled, kahtled endas ning oled kuni lõpuni ärevil, aga sa tõukad end tagant, motiveerid ja julgustad. Sa suudad seda teha, kuid teistele sa enda nõrgemat külge välja ei näita. Kui sa tunned end siin ära, siis oled tiigri hinge tootemist ära õppinud poole.

Sellest ei ole midagi, kui see õppetund on pooleli jäänud! Teatud elusid on keerulisem läbida, näiteks tiigri oma. See kõik oleneb sellest, millise väe ja jõu sa selles elus saad. Mida keerulisem on iseloomujoon, mida õppida, seda suurem on võimalus, et hinge tootem jääb poolikuks. Sinu ülesanne inimesena on seda osa veelgi rohkem õppida ja endas arendada, või jääda ootama järgmist elu, mis aitab sul seda kõike selgeks õppida. Soovitan pigem esimest varianti.

Tiigrisilm on kristall, mis aitab koguda julgust, enesekindlust, jõudu ja väge. See on kristall, mis aitab tiigri hinge tootemi õppetunnid lõpuni ära õppida. Kanna seda, kui tunned tiigritega tugevat sidet või soovid selle kristalli energiat enda Auravälja saada.

Tiigri hinge tootem räägib sellest, kuidas sulle elada ja tööd teha meeldib

Kui sa oled ühes eelnevas elus elanud tiigrina, siis meeldib sulle omaette tööd teha. Sa ei salli vahele segamist, sul on vaja keskenduda, omades mõtetes ja mullis olla, nii oled sa kõige produktiivsem. Samuti sobib sulle see, et sa saad teha tööd enda valitud tempos. Tagant kiirustamine sulle ei sobi, see ajab sind pigem segadusse ja muudab närviliseks. Kui saad ise tempo valida, oled töökas ja produktiivne.

Samas muudab see hinge tootem sind koduseinte vahel laisaks ning soovid iga hinna eest, kui vähegi võimalik, puhata. Kui sinu kõrval on aga partner või pereliige, kes motiveerib ja tõukab sind tegudele, siis on see väga hea tasakaalustaja. Kui kaaslane on aga sinu tüüpi inimene, siis võid koduseinte vahel äärmiselt mugavaks diivaniloomaks muutuda.

Tiigri hinge tootem annab sulle suure rahalise motivatsiooni. Kui töö on tasuv ja sul on võimalik vastavalt tööle, näiteks tükitööd või ületunde tehes, rahanumbrit kasvatada, siis see motiveerib sind ja muudab sind veelgi töökamaks. See hinge tootem armastab luksust, kuid ei ole rahaahne. Ta on valmis tööd tegema, sest raha motiveerib.

Kui tiiger esineb viimasel ajal sinu elus märgi või sümbolina, siis on ka sellel oma oluline tähendus...

Tiigripilte või tiigrit hakkad sa märgina kohtama siis, kui sulle antakse kõrgemate jõudude poolt teada, et pead hetkel eriti tugev ja julge olema. Sind julgustatakse riske võtma, mugavusstsoonist väljuma, kasutama enda sisemist jõudu ja olema kirglik.

Selle märgi toojaks võib olla sinu isiklik kaitseingel, kes soovib sinu tähelepanu saada. Kaitseingel näeb pidevalt vaeva, et sind juhatada, abistada, hoiatada ja teavitada. Üks viis selleks on sinu teele märke tuua. Seega, kui näed märgina tiigrit, siis ole julge ja tee teoks midagi, mis on sinu mõtetes.

Kõik minu kirjutatud hinge tootemid leiad SIIT. Kui sa tunned sidet ka mõne teise loomaga, siis loe ka selle kohta.