Hingede tootemid tähendavad seda, et sul on tugev ja seletamatu side konkreetse looma, linnu, kala või putukaga. Selline seletamatu tõmme, mida tunned ainult sina, näiteks on sul tõmme kotka suhtes. Iga kord, kui sa seda lindu näed, siis see puudutab sinu hinge või sa oled juba lapsest saati kotkaga sidet tundnud. Sellel on spirituaalne tähendus ja see räägib sinu hingeelust nii mõndagi. Räägib, kes sa oled selles elus, kes sa oled olnud eelmises elus või on see sulle mingi sõnumi tooja. Aitan sul mõista kotka hingetootemi tähendust ja seda miks sul on kotkaga nii tugev side. Sul võib olla ka mitmeid hingetootemeid ehk mitmeid sidemeid loomariigiga. Selliseid, mis on väga isiklikud ja puudutavad sinu hinge.

Kui sul on kotkaga mingisugune side, kas siis terve elu, või oled hakanud viimasel ajal kotkaid nägema, kas siis taevas, piltidel või sulle meeldib kotka sümbol ning sa soovid seda enda elus hoida, siis sellel on sügavam spirituaalne tähendus.

Kui sinu hingetootemiks on kotkas, siis sa oled selline inimene, kellel ei ole mitte mingisugust probleemi leida olukordadele lahendusi ning kasutada neid kiirelt enda soovide täideviimisel. Kotkad sümboliseerivad looduses kiiret reaktsiooni ja teotahet, kedagi, kes ei raiska enda energiat niisama vaid teab täpselt, kellele ja millele enda energiat panustada ning millest on võimalik kasu saada. See on kotka hingetootemi energia. Kui sa oled täpselt samasugune inimene, siis ilmselgelt oled sa saavutanud selle oskuse tänu sellele, et oled enda eelmises elus elanud kotkana ning teinud selle elu läbi õppides ja arenedes just nii, nagu sulle oli ette määratud. Kui sa ei ole veel selline, siis annab kotka hingetootem sulle teada, et see on sinu eesmärk, mis tuleb sul selles elus saavutada. Seega jäta meelde üks väga oluline asi - sa oled väga väärtuslik ning sul tuleb osata enda energiaid õigesse kohta suunata. Vali ettevaatlikult, kellele sa mida jagad, kuhu end panustad. Anna enda energiat nendele inimestele, kes sind väärtustavad, kui nad seda ei tee, siis ära hakka nendega üldse tegelema. See on peamine mõte, mille kotka hingetootem sulle õpetab - enda väärtustamist!

Kotkas sümboliseerib sinu sisemist hingetüüpi. Absoluutselt kõik loomad siin planeedil on mõeldud olema kõige suurepärasemas vormis. Kotkal on väga tugev instinkt märgata ohtu enne selle saabumist, tema reageerimiskiirus on imetlusväärne, samuti ka tähelepanuoskus. Kotkas sümboliseerib intuitiivsust ja oskust liuelda läbi elu nii, et ta on ise kaitstud ning hoitud, sest ta märkab ja on olemas seal, kus vaja ning õigel hetkel. Kõik need omadused, mida kotkas sümboliseerib, on olemas ka selles inimeses, kelle hingetootemiks on kotkas.

Kui sind tõmbab kotka poole, sa oled seda kaunist lindu alati imetlenud ja tunned temaga hingelist sidet, seletamatut sidet, siis sa oled eelmises elus elanud kotka elu. Seda hingetootemid sümboliseerivadki - sinu eelmisi elusid ja nendest kogutud tarkusi.

Juhul kui sa veel ei oma neid iseloomujooni, siis on kotkas selles elus sinu teejuhiks, suunates sind neid omadusi saama. Jäta palun endale meelde, et sul on vaja need omandada selle elu jooksul. Tee nende nimel tööd, märka ümbrust rohkem, vaata inimestele silma, jälgi nende manöövreid, sa loed sealt välja nii mõndagi olulist. Ma ei mõtle seda kõike skeptiliselt, vaid see aitab sul intuitiivselt inimeste keskel liikuda, nendega suhelda, kontakti saavutada ja suurendada sinus sotsiaalset tarkus.

Kui kotkas on sinu hingetootemiks ja sa soovid tema kõige võimsamaid omadusi endasse kanaldada, omandada ning end veel tugevamaks muuta, siis soovitan sul kanda Oonüksi kristalli. Oonüksi vägi sümboliseerib neidsamu omadusi ja aitab sul need selgeks õppida, endasse kinnitada ning kasutada. Oonüks on võimas kaitsekristall, mis aitab sind ohu eest kaitsta enne selle saabumist. Hoides sinu ümber nii-öelda ilusat kaitsekihti, kus iganes sa parasjagu oled, kellega iganes sa koos oled. Oonüks aitab tunnetada paremini elu ja olla sellega rohkem ja rohkem kontaktis. Lisaks sellele on Oonüks kristall, mis muudab sinu intuitsiooni ekstra selgeks, aidates sul alati olla samm ees kõigest ning kõigist, kus on vaja.

Hingetootemeid võib olla väga palju, mis tähendab seda, et sinu isiklikuks hingetootemiks ei pea oleme ainult üks loom, lind, kala või putukas, neid võib olla mitmeid. Seega, kui sa tunned veel mõnega hingelist sidet, siis loe nende kohta, sest nii leiad sa enda kohta väga palju kasulikku, ka vihjeid, kuhu poole sa võiksid elus liikuda. Kõik minu kirjutatud hingetootemite selgitused leiad siit.

Ole loodusega ühenduses!

Tene Laul