Olen aastaid tagasi kirjutanud esimese osa Kassi hingetootemist, kindlasti loe see artikkel enne läbi ja siis alusta selle artikli lugemist siin. Leiad esimese osa SIIT.

Kassi hingeteekonna kõrgeima astme läbimine tähendab seda, et sa oled eelmises elus olnud üks ürgsemaid kasse, üks ürgsemaid hingesid. Minu artiklite esimene ja teine osa aitavad sul veelgi paremini mõista seda, millisel teekonnal sa enda spirituaalsel tasandil oled.

Olen aastaid kirjutanud teile artikleid hingetootemitest. Need aitavad sul iseennast paremini mõista, sest on seotud sinu hingede teekondadega. Mis tähendab seda, et kui sul on mõne loomaga tugev side, siis on sellel ka oma põhjus. Seega, kui sa oled tundud kassiga terve elu tugevat sidet, siis see loom on kindlasti sinu hinge tootemiks. Sellisel juhul käib kõik see, mis ma siia sulle kirjutan, kokku sinu hinge teekonnaga. Nii on sul võimalik mõista seda, millisel teekonnal sa oled ja kuhu sa oled liikumas.

Hingetootemid on seotud sinu teekondadega, mida oled loomade kehades läbi teinud. Iga inimene on rännanud ühest kehast teise ja käinud ka loomade kehades. Nendes õpid ära olulise sõnumi. Kui hingeteekond loomade kehades on läbitud nii, et need ülesanded on tegemata ja õppimata, siis tuleb sul lisaks inimese elule teha läbi ka hingetootemi elu. Seega, kui sa ei ole veel saavutanud seda energiat, mida näiteks kassi elu tuli sulle õpetama, siis võiksid sa seda selles elus kindlasti teha. Kui sa õpid selle kõik ära, siis saavutad sa praeguses elus midagi sellist, mida oleksid võinud juba enda eelmises elus kätte saada. Kui sa teed enda looma elud ilusasti ära, õpid kõik vajaliku, siis on sinu kõik järgmised inimese elud veelgi õnnelikumad ja külluslikumad.

Kui sinu eelmine elu oli kassi oma, siis tuli sul sellest õppida maailmas ringi käima üksinda ja nii, et sa oleksid alati kaitstud. Täiesti iseseisvalt. Kui sa oled läbinud kassi elu, alles siis sa suudad ja oskad seda. Seega on esimesed küsimused, mille ma soovin sulle esitada: "Kas sa julged seda teha? Kas sa suudad seda teekonda ette võtta?" Kui vastused on jah ja sa tead täpselt, kui hästi sa suudad üksinda hakkama saada, siis sa oled kassi hingetootemi läbinud. Sa oled saavutanud selle, mida kassi elu sulle tegelikult õpetama tuli - ülima enesekindlus ja julguse, mis sa sellest elust võid saada.

Kui sind tõmbab tohutult sellise iseseisvuse ja enesekindluse ning julguse poole, sa soovid ennast selles osas treenida, siis sul jäi enda kassi elus väga vähe õppimata. Kassid on iidsed hinged ja seetõttu on inimestel nende vastu aukartus, armastus ja ka sallimatus. Nendest kiirgab iidset ja ürgset, väga kõrgel tasemel energiat, ideaalselt meesenergiat. Meesenergia on täidetud julguse, enesekindluse ja iseseisvusega.

Kassi elu õpetab sul märkama seda, mida ohtlikku on sinu ümber. Seega, kui sa oled kassi elu läbi teinud, siis sa suudad ohtu väga hästi märgata ning sul ei ole mingisugust probleemi uskuda enda ohutunnet. Sa suudad seda teha ja väga võimsalt, olles iseenda kõige suurem kaitsja. Kui oled kassi elu läbinud, siis sa suudad iseennast suurepäraselt kaitsta ja loomulikult ka teisi. Kui sa oled suuteline ennast kaitsma, siis oled sa suuteline ka teisi kaitsma.

Kui sul on kassidega omamoodi side, siis ole hea ja tegele nende iseloomujoonte aktiivsemaks muutmisega ning treeni end nende osas. Järelikult on sul neid selles elus väga vaja ja ka järgmistes eludes, kuna sa sünnid siia maailma uuesti ja uuesti. Ma näen seda, et mitte keegi ei lähe siit veel nii pea. Siin on palju, mida muuta ja ümber kujundada.

Enesekindlust aitab sul suurendada Tiigrisilm, tegemist on kõige võimsama kristalliga, mida endaga kanda. Soovitan seda kanda just käeehtena. Kumma käe peal, seda otsusta igal hommikul enne ehte käe peale panemist. Lase end intuitsioonil õigele teele juhtida, suurendame seda sinu sees.


Kui sul on julgusest puudu ning sa tunned, et sa ei julge paljusid asju iseseisvalt teha, siis on kindel see, et sul tuleb seda selles elus õppida. Seega, kui soovid selle elus kassi elu läbi teha, mis on tegelikult võimalik, siis alusta Kullisilma kandmist. Mõlemad kristallid, Tiigrisilm ja Kullisilm, on suurepärased kaitseenergia suurendajad, mis tähendab, et sinu hirm taandub. Seega, kui sa alles treenid end sinnapoole, siis on mõistlik kanda Kullisilma koos Tiigrisilmaga. 

Hingetootemite elud aitavad sul mõista enda teekonda ülimalt hästi, seega kui tunned mõne loomaga tugevat sidet, leiad endale kasulikku lugemist siit. Kirjutan hingetootemitest ka tulevikus, mis tähendab seda, et kui sa veel ei leia sealt enda hingetootemit veel üles, siis võib see artikkel sinu jaoks peagi tulla. Jää ootele!

Imelist hingeteekonna läbimist, imelist enesekindluse, julguse ja väe kasvatamist Kassi hingetootemi teekonnal.

Kassi elu läbi tehes võidad sa endale imelised ja kvaliteetsed omadused, seega on, mille nimel see kõrgema tasandi elu läbi käia, kui sind tõmbab sinna poole!

Alati sulle armastusega kirjutades, telepaatiliselt sinuga ühenduses olles

Tene Laul