Hingetootemid aitavad sul enda teekonnast paremini aru saada, kuna nende kaudu sa mõistad, millised iseloomujooned on sul saadud eelmistest eludest või millised on sul vaja selles elus ära õppida. Kui sind tõmbab mõne konkreetse looma, linnu või kala poole ja seda just müstilisest vaatenurgast, siis on kindlasti tegemist sinu isikliku hingetootemiga. Sellisel juhul soovitan kindlasti lugeda, mida olen selle hingetootemi kohta kirjutanud, leiad kõik seletused SIIT. Need on sulle kirjutatud.

Hingetootemid on seotud sellega, millised etapid sa oled enda eluteel läbi teinud. Sul tuleb mõista seda, et me ei ole siin planeedil rännanud ainult inimese kehast inimese kehasse, vaid me oleme läbi teinud ka teiste liikide elud. Mitte kõiki, aga kindlasti oled teatud erinevad hingeteekonnad läbi käinud. Seega, kui sa tunned sidet, siis see on põhjusega, see on märk selle kohta, et sul on side sügava spirituaalse sõnumiga, mida nad sümboliseerivad.

Kui sinul on side Flamingodega, siis sellisel juhul sa kas oled selle linnu hingeteekonna läbi teinud või oled sellel missioonil praegu, selles elus, ja sul on vaja Flamingo spirituaalne vägi ära õppida. See, kui hästi sa oled Flamingo teekonna läbi teinud, sõltub sellest, kui tugevad on need omadused sinus, mida Flamingo enda elu jooksul endaga kaasas kannab.


Flamingod sümboliseerivad rahu, tasakaalu ja ülimat spirituaalsust. Mis tähendab seda, kui oled sa oled Flamingo elu läbi teinud, siis sa suudad end alati ise tasakaalus hoida. Sa leiad selleks tee, sa tead täpselt, mida selleks teha. Sinu intuitsioon töötab ülimalt hästi, mis tähendab ka seda, et sa kuulad enda intuitsiooni. Sinu Kolmanda Silma Tšakra vägi on avatud ja see funktsioneerib sellisel tasandil, nagu see võiks ja peaks toimima.

Kui sa tunned, et sa ei suuda veel enda Kolmandat Silma ehk intuitsiooni täielikult usaldada, siis soovitan sul hakata koheselt kandma Sodaliiti. Tegemist on peamise intuitsiooni aktiveeriva kristalliga. Kui see ei tööta ühel või teisel põhjusel, näiteks seetõttu, et sul on olnud keeruline periood, kus oled olnud liiga kurnatud, et suuta funktsioneerida nii, nagu võiksid enda kasuks funktsioneerida, siis Sodaliit on suurepärane valik.


Sodaliiti soovitan kanda võimalikult kõrgel, et see ulatuks ülemiste Tšakrateni, eriti just Kolmanda Silmani. Seega kõige parem viis on kanda Sodaliiti kõrvarõngastena. Kui soovid, siis saad seda kristalli kanda ka võimalikult lähedale kurgule, kas siis paela või kee otsas nii, et see oleks vastu Kurgutšakrat. Ka see Tšakra võtab Sodaliidi energeetikat suurepäraselt vastu ja annab sulle võimaluse end intuitivsemaks kujundada. Sodaliidi energia kanaldub Sinu Auravälja ja sealt edasi otse Kolmandasse Silma, mis aktiveerib intuitsiooni.

Flamingo elu läbi tegemine aitab sinu intuitsioonil olla väga tugev ning hoida ennast tasakaalus. Flamingod armastavad tasakaalu ja rahu, neile ei meeldi, kui neid tullakse segama. Nad lasevad ligi vaid neid loomi ja linde, kes ei häiri nende parve tasakaalu ja rahu. Koheselt, kui nende territooriumile siseneb teine energia, siis nad leiavad viisi, et linnuparve tasakaal tagasi saada, nad võitlevad selle nimel. Kui sa oled eelmises elus olnud Flamingo, siis tead sa täpselt seda, kui oluline on nii-öelda karja tasakaal. Flamingo elu läbi tehes tead sa täpselt, kui oluline on sinu ümber olev rahvas ja inimesed. Kokkuhoidmine, sõprus, jagamine, koos millegi tegemine ja tasakaalu hoidmine kogu grupis. Kui sa tunned, et oled just selline inimene, siis ilmselgelt oled sa läbinud Flamingo hingetootemi elu ja saavutanud tohutult tugevad iseloomujooned. Ühtehoidmine ja oskus seda hoida, see on suurepärane, imeline 5D-energia, milles elada ja igavesti eksisteerida.


Kui sa tunned Flamingodega sidet, kuid sa ei oska veel teha kõike seda, mida need tulid sulle õpetama, siis ole hea ja asu seda osa endas treenima. See on sinu hingeteekonna jaoks ülimalt oluline. See on miski, mis on sinu missioonil vajalik. Kui sa teed selle läbi ja salvestad need omadused endasse igavesti, õpid need ära, siis avaneb sinule Universumis uks, mille taga on unistuse täitumine. Unistused täituvad alati, kui täidad enda missiooni siin maailmas samm-sammult. Iga saavutus saab alati tasutud ja see tasu on seotud sinu enda unistusega. Olgu see suur või väike, vahet ei ole - see on unistus ja unistused on täideviimiseks! Juhatan sind järk-järgult sellele teekonnale, kus iga sammuga, mida sa enda ja maailma kasuks teed, saad sa maailmalt imelise kingituse vastu. Ja nii iga kord, kui suunad end kõrgesse 5D-energiasse, kui kujundad enda iseloomujooni tugevamaks, spirituaalsemaks, sügavamaks ja võimsamaks kõige ilusamal ning armastavamal tasandil. See on selle uue ajastu kõige suurem eesmärk - külvata tingimusteta armastust, kuna me elame selles energias ning sinna me ka jääme. 

Uuel spirituaalsel ajastul Flamingosid nähes ja näiteks, kui see ei ole sinu isiklik hingetootem, siis on see märk väga kõrgest Veenuse energiast, mis on sinu Auraväjas hetkel aktiivne. See tähendab seda, et on suurepärane aeg leida üles enda Kaksikleek või Hingesugulane. Sinu Südametšakra on avanemas ja Universum annab sulle selle kohta märgi. Kui sa juba oled suhtes, siis see kuulutab ette suurepärast armastuseperioodi. Kui sa soovid armastuseõnne, kirge, romantikat, tingimusteta armastust ja Veenuse energiat enda elus veelgi rohkem aktiveerida, soovitan kanda Granaadi kristalli. Kristallide energiad on sinu jaoks alati kasulikud, need kanalduvad otse sinu Auravälja, kui sa kristalli kannad. Eriti uuel spirituaalsel ajastul, mil on võimalik kristallide energiaid paremini endasse saada. Kosmos ja Saturn avavad inimeste Auraväljad, ülejäänud energiad sisenevad peale seda inimeste Auradesse. 

Alati sulle armastusega kirjutades, telepaatiliselt sinuga kontaktis olles

Tene Laul