Olen oma viimastes hingetootemite artiklites maininud, et hingetootemid on sinu jaoks olulised spirituaalsed juhatused, et sa mõistaksid, kes sa oled, millisel missioonil sa hetkel enda elus oled ja mida sa pead spirituaalsel tasandil enda jaoks veel ära tegema.

Kui sa oled viimasel ajal näinud palju vareseid, need on kuidagi sinu teele sattunud ning sa oled tundnud, et see on sinu jaoks sügavam märk või kuidagi müstline või maagiline, siis see on vihje Universumilt või sinu isiklikult Kaitseinglilt, kui oled temaga tugevas kontaktis. See on märk selle kohta, et sa oled kaitstud. Sa võid enda elus olla sellises perioodis, kus toimub väga palju, näiteks on sul käsil spirituaalne transformatsioon, mille kohta saad lugeda SIIT. Olen sellel teemal varem kirjutanud, kuna see transformatsioon on vajalik 5D-energia täielikuks kinnipüüdmiseks, vastasel juhul on keeruline 5D-energias täiuslikult elada. 


Varese nägemine annab sulle teada, et sul on peal suurem kaitse kui tavaliselt. See annab sulle vihje, et just nüüd on õige aeg enda unistusi täide viia, tegeleda enda kasvamise ja arendamisega ning suurendada enda potsentsiaali. Vares annab sulle kaitseenergia, mis ütleb sulle, et tegutse! Soovitan sellel perioodil kanda Ahhaati, mis aitab sul seda kaitset veelgi suurendada, hoida seda enda Auraväljas, et see vägi sinu elus säiliks. 


Kui Vares on sinu hinge tootem, siis sa oled enda mõnes varasemas Varese elus ära õppinud sotsialiseerumise, kokkuhoidmise, oled saanud sellest elust tugeva intuitsiooni ja ettenägelikkuse ohtu ära hoida. Kui sa läbisid selle Varese elu täiuslikult, on sinus kõik need iseloomujooned olemas.

Varese ellu sünnitakse uuesti tagasi. On teatud loomad, linnud ja kalad, kelle kehadesse me rändame uuesti ja uuesti, kuna need instinktid nende sees on nii tugevad, et me saame midagi alati juurde õppida. Kuna Vares on see lind, kelle kehasse me sünnime ikka ja jälle, siis selle hingetootemi puhul ei ole sul vaja Varese omadusi otseselt juurde õppida. See on sinu jaoks lihtsalt spirituaalseks informatsiooniks, et sa mõistaksid paremini, miks Vares tuleb sinu teele või miks sul on selle linnuga side.

Hoia end, kaitse end ja ole alati valgustatud! Spirituaalsus on kõigi jaoks, see on meie hinge häälestatus. See on vägi, mida igaüks võiks ja peaks enda sees suurendama.

Loe ka minu varasemat artiklit Ronga hingetootemi kohta, leiad selle SIIT.

Telepaatiliselt sinuga

Tene Laul