Hingede tootemid on sinu isiklikuks teejuhiks. Kuidas? Mida spirituaalsemaks sa kasvad, seda enam hakkad sa märke nägema ning saavutama kontakti enda eelmiste eludega. Mis tähendab seda, et sa hakkad enda hinge tootemeid, unenägusid, inglisõnumeid ja teisi olulisi Universumi poolt saadetud sõnumeid aina rohkem tähele panema.

Seetõttu on sul oluline mõista, miks sul on ühe või teise loomaga spirituaalne side. Vastus on lihtne. Sul on temaga side, kuna sul on vaja selle looma elu missioon selgeks õppida või sa oled selle selgeks õppinud ning selle mõistmine annab sulle enda kohta suurema pildi iseenda kohta. 

Kui sul on side gaselliga, siis võib see tähendada seda, et sa oled eelmises elus gasell olnud ja teinud selle looma eluülesande täielikult ära. Nii said sa juurde oskusi, mida said enda energeetikasse gaselli elu missiooni täitmisel. Kui sa aga ei kanna veel gaselli hinge tootemi energiat täielikult endaga, siis sul on vaja see selles elus ära õppida. Mis tähendab seda, et need tugevused, mida gaselli elu pakub, tuleb sul selles elus inimesena saavutada.

Miks? Kui sul on mingi loomaga side, siis see viitab sinu missioonile ning väele. Kui see jääb sul saavutamata, siis ei saa ka sinu unistused täituda, sest nende jaoks on sul vaja endaga tööd teha. Unistused täituvad, kui lähed nendele poolele teele vastu. Üks viis on täita ära enda hingetootemite missioonid, kui need on veel täitmata. Seetõttu ma neid kirjutan, et kõik saaksid igapäevaselt spirituaalselt kasvada. Juhatan teid spirituaalsuse poole! Minu jaoks on selguse nägemine lihtne, miks mitte seda jagada, kui ma saan sellega sinu või kellegi teise teekonda paremaks muuta. Tingimusteta armastus on see, mida 2022. aasta meile õpetama tuli, seega armastame tingimusteta üksteist ja ka iseennast!

Kui sinu hingetootem on gasell ja sa oled gaselli missiooni läbinud, siis on sul oskus näha ilu ka kõige suuremas raskuses. Sa oled see, kes ei karda probleeme ja takistusi, kuna neid pole sinu jaoks olemas. Gasell on see, kes leiab alati lahenduse ja väljapääsu, tal ei ole piire ja piiranguid. Eluenergia ei jäta teda kunagi maha, mis tähendab seda, et gaselli hingetootemi vägi annab sulle jõu liikuda alati edasi ja kõrgustesse, hoolimata olukorrast, milles sa oled. Gasell on ellujääja. Ta on alati teadlik, kuidas edasi liikuda ja ta ei anna alla. Kui sina tunned, et sinu sees on see vägi ja jõud olemas, siis sa oled edukalt Gaselli hingetootemi missiooni saavutanud ja see vägi saadab sind igavesti.

Kui sa tunned gaselliga sidet, aga ei ole veel selliseid iseloomuomadusi saavutanud, siis on sul kindlasti vaja enda hinges nendega tööd teha ja seda selles elus. Soovitan sul kindlasti kanda ka Lumiobsidiaani, sest see on kristall, mis aitab saada hingelt väga tugevaks, eemaldab hirmu ja annab julguse elada! Lumiobsidiaani vägi parandab sinu sees ära selle, mis ei lase sul Gaselli tugevusega edasi liikuda. Lumiobisidaan annab sulle selle tugevuse, kanna seda, kuni oled selle enda sees saavutanud. Hoia end!

Lisaks sellele, et Gaselli hingetootem teeb sinu hinge tugevaks, sinu enda äärmiselt nutikaks ja kiireks, annab see su hingele juurde väga palju ilu ja võlu. Gasell suudab ilu näha, luua ja seda hinnata. Seega on Gasellil paigas nii mees- kui ka naisenergiad, seega kui oled Gaselli hingetootemi missiooni edukalt läbinud, on ka sinu sees mees- ja naiseenergiad tasakaalus.

Kui Gasell ilmub sinu teele märgina ja sul tekib temaga ajutine side, siis on see vihje sinu kaitseinglilt, et on õige aeg ületada kõik raskused ja usaldada elu. Saatus ja Karma on sinu poolt!

Loe ka teisi minu kirjutatud hingetootemite tähendusi, leiad kõik SIIT.

Kogu armastusest sind alati kõrgustesse tõstes! Telepaatiliselt ühendatud! Hoia end ja kasva spirituaalselt võimsaks!

Tene Laul