Kas sulle meeldivad öökullid või kas sa oled lausa lummatud nendest? Kui sul on mõne konkreetse loomaga väga tugev side, siis see räägib ka sinu enda hinge kohta midagi. Kui sulle meeldivad öökullid või oled viimasel ajal hakanud nendega sidet tundma, siis selle artikli siin olen just sulle kirjutanud. Head lugemist!

Öökull sümboliseerib intuitsiooni ja selle õigesti ära kasutamist, kontakti hingede maailmadega. Öökull on väga tark ja oskab lugeda hinges olevaid mõtteid ja kavatsusi.

HINGE TOOTEM

Inimesed on rännanud enda eelmistes eludes lisaks inimese kehale ka loomade-, lindude- kalade- ja putukate kehades. Selleks, et õppida selle kehale iseloomulikke õppetunde. Hinge tootem seletab seda, mida sa võisid just selles kehas endale selgeks õppida.

KUI SA OLID EDUKAS ÖÖKULLI ELUS, SIIS SA ÕPPISID SELLES ELUS...

- Oskuse enda intuitsiooni kuulata ja seda ka ära kasutada

- Oskuse hingede maailmaga kontakteeruda, hingedega suhelda ja Ingleid näha

- Oskuse valet läbi näha

- Oskuse salakavalust märgata

- Surma mitte kartma

- Eluraskuste käes hakkama saamist, mitte elule alla andmist

Kui sa oled olnud lummatud Öökullist ja temast loodud sümbolitest, sind tõmbab meeletult Öökulli poole, siis sa oled võinud enda eelmises elus Öökull olla. Hinge tootemid seletavad lahti selle, mida sa just selles elus oled õppinud ja mis oli sinu selle elu eesmärk. Kui sind meeletult tõmbab Öökulli poole, siis sa võisid elada ühes enda mineviku elus just Öökullina.

Kui sind meeletult tõmbab Öökulli poole, siis on see märk sellest, et sa pead tegelema enda intuitiivsema poole välja arendamisega. Öökulli kehas õpib hing seda, kuidas intuitsiooni ära kasutada ja kuidas seda tugevdada. Kui sind meeletult tõmbab Öökullide poole, siis on see märk, et sa oled elanud Öökulli kehas ja sa oled juba selles elus algust teinud enda intuitsiooni tugevaks tegemisega. Kui sul selles elus meenub Öökulli elu ehk tootem, siis on see märk selle kohta, et sul on vaja edasi end tugevdada. Ka selles elus on sul selline ülesanne olemas.

Öökulli kehas olles peab hing ära õppima seda, et intuitsioon ei anta vaid selleks, et asju teada, vaid seda tuleb enda kasuks ka ära rakendada. Ehk kui sa oled Öökulli elu edukalt läbi teinud, siis sul peab olema oskus enda intuitsiooni kuulda võtta ja selle järgi ka elada. Juhul kui sind meeletult tõmbab Öökullide poole, kuid sa pead selles elus palju vaeva nägema sellega, et enda intuitsiooniga kontakti saada, siis sul jäi selles Öökulli elus see osa õppimata. Nii sa saad aru, kas sa too aeg kasutasid enda elu targalt ära või mitte.

Öökullid on teispoolsuse väravavahid, nendel on oskus hingede maailmadega kontakteeruda ja nad oskavad näha mõlemat maailma korraga. Ehk Öökullid suudavad elavate ja surnutega suhelda. Kui sa oled Öökulli elu edukalt ära teinud, siis sul peaks olema oskus hingedega suhelda, Ingleid mõista ja neid kuulata. Kui sulle Öökullid väga meeldivad, kuid sa ei oska hingesid kuulata ja kuulda võtta, siis Öökullina olles ei õppinud ära sa kõige tähtsamat õppetundi, mida Öökulli elul sulle pakkuda oli. Sellisel juhul tuleb sul kas nüüd tänases elus või mõnes järgnevas elus uuesti see peatükk endal ette võtta.

Öökullid oskavad mõista, mida tähendab surm. Öökull ei karda surma, kuna ta teab, et see ei ole halb. See on ühe elu lõpp ja teise elu algus. Kui sa oled edukalt läbi teinud kunagi oma Öökulli elu, siis ka sina ei tohiks surma karta.

Öökullina elades pidid sa sellest elust ära õppima läbi enda intuitsiooni nägema varjatud elu külgi. Kui sa oled omal ajal selle elu edukalt läbi teinud, siis sul on oskus valet läbi näha ja märgata probleemi lahendust.

Öökulli kehas eksisteerides on selle elu üheks ülesandeks ära õppida seda, et salatsemine ei lase hingel kasvada. Öökull suudab läbi näha teiste hingede patuseid pooli. Kui see elu on edukalt läbi elatud, siis peaks hing oskama salakavalust märgata ja see hing ei suuda taluda sellist tegevust. Ehk näiteks inimene, kes on kunagi Öökulli elu edukalt läbi teinud, tema ei suuda andestada salakavalust, leppida salakavala inimesega suhtlemisega ning ei tee seda ka teistele.

Kui hing siseneb Öökulli ellu, siis hingel on võimalik Öökulli kehas õppida ära see, kuidas inimesi nagu radar skanneerida. Oskuse mõista, mis peitub hinge sees, mida seal on, mida seal ei ole, mis on hinge tugevused ja mis nõrkused. Öökulli kehas ära õpitud elu annab kaasa väga tugeva eelise hingesid lugeda. Inimese kehas olles oskab see hing teisi inimesi lugeda ilma selleta, et keegi talle annaks vihjeid oma hinge loomuse kohta.

Selles elus, kus ollakse Öökulli kehas, selles elus antakse võimalus õppida selgeks, kuidas elu tumedama poolega hakkama saada. Seda, kuidas ellu jääda ka kõige pimedamal ajal ja kõige hullemate probleemide käes olles. Öökull ei anna alla, vaid võtab elult vastu selle, mida elu talle pakub. Öökulli kehas olles peab hing ära õppima seda, et alati ei saa olla positiivne eluperiood. Elu koosneb erinevatest tsüklitest ja seda kõike ka põhjusega.

Öökulli keha antakse hingele selleks, et hing mõistaks, kui oluline on olla vahel madalseisus. Mõista, et halbadest kogemustest võime me väga palju korraga õppida ja end nende tõttu tugevamaks hingeks muuta. Kui sulle meeldivad Öökullid, siis küsi enda käest, kas sina suudad halbades kogemustes näha head? Näha seda, et neil on sulle midagi õpetada ja need aitavad sul elus edasi liikuda? Kui jah, siis sa oled ära õppinud selle, mida Öökulli elus sa pidid õppima.

Eelmiste elude mälestused, mis on seotud sinu looma kehadega, aitab üles äratada sinust Leopardjaspise kristall. Aseta see kristall enda unenägude kristallide keskele, et see aktiveeriks sinu meeled ja et sa suudaksid mäletada enda looma elusid.

Kui Öökulli elu on täielikult ära õpitud...

Kui sa oled ühes enda eelmises elus Öökull olnud ja eelpool nimetatud õppetunnid kõik ära õppinud, siis suure tõenäosusega peitub sinu ülemistes Tšakrates selgeltnägemisele avatud kanalid. See omakorda tähendab seda, et sa oled suuteline selgeltnägemise annet enda sees avama, kas selles elus või mõnes teises elus. Sul on vähemalt alged selleks olemas.

Öökulli elu sümboliseerib üht kõrgema astme elu, mis tähendab seda, et sinna kehasse jõuda, on vaja eelnevalt pikk teekond läbi teha. Väga paljud vanad hinged on Öökulli elus eksisteerinud. Kui sa oled sellest elust õppinud, oled sa saanud endaga kaasa väga väärtuslikke omadusi, kui mitte, siis see jäi sulle lihtsalt üheks kogemuseks.