Taimedel on täpselt samamoodi eriline energiaväli nagu kristallidelgi. Kõik erinevad taimed jagavad endast välja lisaks vitamiinidele ja teistele kehale füüsiliselt vajaminevatele toitainetele ka energiat, mis toidab meie vaimset keha ehk Aurakeha. Nii nagu kristallid kiirgavad endast välja tervendust, mis meie Auraväljale on vajalik, teevad seda ka taimed. Spirituaalne toitumine tähendab teadlikku toitumist, millega sa toidad enda vaimset keha. Jagan sulle imelihtsat ja imemaitsvat retsepti, mis ei ole mitte ainult ülimalt toitev sinu füüsilisele kehale, vaid see on ka ülitoitev sinu Südametšakrale. See on armastuseõnne aktiveeriv salat, mis avab sinu Südametšakra tervenema ja selles oleva armastuseõnnekanali liikuma.

Salat koosneb vaid Südametšakra taimedest, millel on armastuseõnne aktiveerimise energia ja vägi. Kui soovid sellest salatist saada seda, millest ma kirjutan, siis tee salat täpselt selline, nagu ma olen kirja pannud. Erinevaid koostisosi lisades võid sa tühistada nende taimede väe. See on nagu kristallide puhul, et pannes kokku erinevaid kristalle, tulevad nendes välja teatud energiad.

Seda salatit võib süüa vallaline, aga ka see, kellel on suhe või isegi laps. Salat mõjub vastavalt staatusele või vanusele lihtsalt erinevalt. Vallalisele aitab see salat armastuseõnne tuua, aidates armastust ellu kutsuda ja sellega seotud unistustel täituda. Sellele, kellel juba on suhe, toob see salat suhtesse kirge, üksteise armastamist, romantikat ja muudab tunded veelgi sügavamaks. Lastele mõjub see salat väga hästi, aidates lapsel tunda enda ema-isa armastust rohkem ja õpetades lapsel end armastavamalt väljendama. Lisaks aitab see tuua lapse ellu rohkem armastust enda perekonna poolt. Igatahes on selle salati söömine kõigile väga kasulik ja see tervendab ennekõike Südametšakrat.


VAJAMINEVAD KOOSTISOSAD JA ARMASTUSEÕNNE AKTIVEERIMISE SALATI RETSEPT:


Portsjoni suuruse saad ise valida, vastavalt sellele, kui paljudele sa korraga seda salatit valmistad. Lisa enam-vähem kõiki taimi võrdselt. Kindlasti ära lisa midagi ülemäära rohkem, vastasel juhul lähevad armastuseõnne aktveerimise salati sees olevad energiad tasakaalust välja. Lisan vajaminevate koostisosade kogused kausitäie salati kohta, mida sa saad pakkuda ka enda teistele pereliikmetele, külalistele või vajadusel süüa mitu korda üksinda.

1. MURELID 200 g
2. AVOKAADO 1 tk
3. VAARIKAD 200 g
4. GRANAATÕUN pool keskmisest suurusest
5. MAASIKAD 200 g
6. INDIA PÄHKLI JOOK soovi korral lisada kausipõhja täis

Ole hea, vali toorained võimalikult puhtad ja vabad erinevatest taimekaitsevahenditest, kui võimalik, siis soeta endale Eestimaal kasvatatud taimi. Enne salati valmistamist leota neid kindlasti korra õrnas äädikavees, et taimedel olev mustus tuleks maha. Vaarikaid, maasikaid ja mureleid ei tohiks väga kaua äädikavees hoida, need hakkavad kiirelt lagunema.

Salati valmistamisel võiksid enda lähedale suitsema panna mõne armastuseviiruki või küünla, mis aitaks sinu ümber armastavat atmosfääri luua. Viirukitest soovitan Roosi või Sandlipuud. Küünaldest soovitan Roosi  või Kaneeli.

Tegemist on salatiga, mis muudab armastuseõnne aktiivseks, seega pead selle valmistamisel olema ka ise armastusele lainestatud. Suuna enda mõtted armastusele, usu, looda ja unista. Kui sa oled vallaline, siis unista salati valmistamise ajal endale kaaslase leidmisest. Kui sa oled suhtes, siis unista enda kaaslasest ja sellest, et teie armastus muutuks veelgi nauditavamaks. Kui sa soovid seda salatit lastele valmistada, siis soovi, et nad tunneksid sinu armastust rohkem ja et nad ei peaks kunagi armastusest puudust tundma.

 

Salat tükelda kaussi täpselt nii, kuidas sulle meeldib, vastavalt sellele, mis kujuga tükid sulle sobivad ja mis suuruses need sulle paremini maitsevad. Granaatõun koori lihtsalt ära ja puista selle seemned kausi sisse. Salat tee nii, et kõiki komponente oleks enam-vähem võrdselt, nii ei lähe see salat tasakaalust välja.

Kui sul on kõik viis komponenti kausi sisse ära tükeldatud, siis soovi korral vala india pähkli jooki kausi põhja. India pähkli jook seob salati ära, annab maitset ja võtab kinni hapu maitse, mis võib granaatõunas esineda. India pähkli jook on seotud Kroontšakraga ja seda võib lisada nende armastuse viljade sekka. India pähkli joogil on oskus sinu soove ja unistusi täide viia. Kui sa valmistad seda salatit selleks, et sinu armastusega seotud unistused läheksid täide, siis kindlasti ära jäta india pähkli jooki välja (kui sul on india pähkli allergia, siis ära seda lisa).

Salati sees olevad murel, avokaado, vaarikas, granaatõun ja maasikas omavad väge, mis suudavad sinu Südametšakras armastuseõnne aktiveerida. Nende ühendanud vägi avab armastusekanali, mis aitab sinu tundeelus korrektuure teha. See tervendab sinu emotsioone, aitab sul armastust tunda, seda vastu võtta, jagada ja hinnata. Väga hinnalise väega salat. Sellel salatil on olemas jõud, mis aitab sul hetkest tunda armastust, luua sinu sisse head enesetunnet ja muudab sind armastavamaks.

Armastuseõnne aktiveerimise salati füüsiline tervendav külg

See salat pakub sinu kehale hulgaliselt C-vitamiini, mida on üleüldise tervise hoidmise jaoks vaja, mis muudab sinu immuunsuse tugevaks ja aitab sul olla elujõuline. Selles salatis on palju rauda, toetab südameveresoonkonna ja südame tervist. Kasulik nahale ja sinu ilusa jume hoidmiseks. Selles salatis on ka palju kasulikke rasvhappeid ja ainevahetuseks vajaminevaid kiudaineid.

Kuufaaside järgi on armastuseõnne aktiveerimise salatit kõige kasulikum süüa Kuu esimese veerandi loomise ajal, Noorkuu ajal või siis, kui kosmilised seisud soosivad armastuseõnne.
Loomulikult võid sa seda süüa millal iganes sa soovid seda süüa ja millal sul isu tekib, kuid teatud Kuufaasid või kosmilised seisud kiirendavad selle salati toimet.

Kui sa soovid enda elus armastuseõnne aktiveerida, siis lisaks sellele salatile kanna endaga kaasas või hoia enda kodus armastusekristalle Roosat Kvartsi, Serpentiin Jaadi, Rodokrosiiti, Rodoniiti  või Granaati.

Armastuseõnne aktiveerimise salatile ära kindlasti lisa midagi, mis oleks loomne ehk loomset piima, koort, toorjuustu või näiteks vahukoort, et muuta seda enda jaoks maitsekamaks. Mainin selle ära, kuna need on need spirituaalsed hävitajad, mis kaotavad kohe kiiresti erinevate taimede spirituaalse energia. Kui soovid spirituaalselt süüa, siis hoia enda toidulaud surmaenergiast vaba.

Läbi teadliku spirituaalse toitumise on sul võimalik muuta enda emotsioone, elu ja Auravälja. Toitu teadlikult ja endale kasulikult!