Vahel kirjutan ma sellest, mida unenäod sulle rääkima tulevad, millised Tšakrad mida teevad, miks sinu tähtkuju sind nii huvitavaks on muutnud, mis sinu elutee number sinu kohta ütleb või sellest, kuidas üks või teine kristall sind aidata võib. Kuid mul tuleb sulle öelda ka midagi, mis aitaks sul end veelgi paremini tunda ja mis aitaks sind veelgi kiirema edasimineku poole. Ma soovin sulle öelda, et sa pead enda elu armastama, see ongi  kõige aluseks, see on äärmiselt oluline.

Kui sulle on elu antud, siis see on antud põhjusega, ja kui sa elad, siis sa pead elama täiel rinnal, liikuma edasi ja seda ennekõike vaimses pildis. Enda elu armastamine annab sulle jõudu saada hakkama kõigega, mida elu sulle ette toob ja millesse sind haarab. Elu ei ole mitte kuidagi lihtne ja kui see olekski lihtne, siis võib-olla ei oleks ka põhjust eksisteerida. Igasugune katsumuste laviin, lahendusi soovivad ülesanded ja palju nuputamist pakkuvad teemad viivad meid edasi, need aitavad luua midagi, mida sa täna ilmselgelt ei mõista. Elu poolt saadetud ülesannete täitmine toob endaga kaasa hingelise kasvamise, arenemise ja võimalused. Kui ei oleks katsumusi, siis sa oleksid mugavustsoonis, sa ei liigutaks ennast, sa ei areneks, sa ei muutuks, sa jääksid selleks samaks ja oleks paigalseis. Katsumused viivad edasi ja seda siis, kui sa lased neil end edasi viia, ehk siis, kui sa võtad katsumused vastu kui ülesanded, mitte ei kurda, kui raske on sinu elu.

Elu tuleb armastada koos tõusude ja mõõnadega, selle nimi ongi tingimusteta armastus. Armastad, hoolimata sellest, et elu pakub sulle vahel närvipinget, vahel kurbust, vahel rõõmu ja naudinguid. Kui elul ei oleks varjukülgi, siis sa ei teakski, mis asi on õnn või rõõm. Kui elu ei pakuks sulle rõõmule vastandlikke emotsioone, siis rõõmust saaks tühjus. Ära anna alla, kui elu üllatab sind millegagi, millega sa ei suuda tegeleda või mida sa ei suuda aktsepteerida. Saatus on see, mis määrab ära, mida me suudame lõpuni kanda ja mida mitte. Kui elu on sulle midagi ette toonud, siis järelikult seda on vaja. Kui sa võtad elu vastu sellise suhtumisega, siis ühel hetkel sa märkad, et kõik raskused justkui ei olegi raskused ja isegi kui need on rasked, siis on need rasked vaid sellel hetkel, kui sa neid lahendad. Peale mõõna tuleb tõus ja see on elu tasakaalustav lainetamine, kord oled ühel pool ning siis jälle teisel pool.

Naudi igat hetke enda elus. Naudi kasvõi seda, et õues paistab päike, see on soe, ja tunne rõõmu pealtnäha väikestest asjadest enda ümber, mis on tegelikult palju suuremad, kui sa arvatagi oskad. Ole õnnelik selle üle, et sulle on üldse antud võimalus elada, jäta meelde, see ei olnud sinu otsustada, kas sa oleksid sündinud siia ellu täna või mitte, selle otsuse tegi sinu eest saatus. Hoolimata sellest, mis sa elus läbi elanud oled, ole õnnelik, et sa oled nendest olukordadest võitjana välja tulnud, sul ei ole tegelikku vajadust hoida neid asju enda sees kinni, lase need vabaks. Kui sa ei suuda vabaks lasta, siis tee selle nimel endaga tööd, et saada vabaks ahelatest, kuhu sa oled kord kinni jäänud. Kui need ahelad hoiavad sind elus tagasi, siis see on see ülesanne millega sa pead täna tegelema. Kui sa ei vabane neist täna, siis jäädki neid endaga kaasas kandma. Need jälitavad sind ja need lihtsalt ei kuku sinu küljest maha. Tee enda õnne nimel tööd. Leia üles see põhjus, mis ei lase sul hetke nautida ja tee niikaua selle nimel tööd, kuni sa oled nendest ahelatest vaba, et saaksid elada täisväärtuslikku elu.

Igal inimesel on oma lugu, oma teekond, isiklikud katsumused ja kohustused siin maailmas, sina oled ka üks nendest, kellel on oma isiklik teekond. Sel teekonnal ei tohi sa end ära kaotada, sa pead minema sirge seljaga edasi, sa pead liikuma, arenema ja tundma, et elu on elamist väärt. Ära jää mitte kunagi seisma, kui sinu koorem soovib sind peatada. Kui koorem on liiga raske, siis kõigepealt käi väikeste sammudega, siis veidi kiiremate sammudega ja siis juba lenda, kuid mitte kunagi ära unusta seda, et sa ei ole siia ellu sündinud seismiseks. Kui elu on sulle antud, siis sa pead kasvama nii nagu kasvab loodus. Sa oled osa loodusest ja loodus on loodud kasvama. Taimed kasvavad ja isegi kristallid mäe sees kasvavad. Motiveeri end hingeliselt kasvama, alati on olemas põhjus, miks sa siin oled, kui seda põhjust ei oleks, siis ei oleks ka sina siin.

Elus on nii palju ilu, leia see üles, ära hoia oma silmi suletuna. Tee silmad lahti ja märka häid asju ja ka häid inimesi enda ümber. Elu armastamiseks tuleb sul endal lasta elu nautida. Paljud inimesed otsivad pidevalt seda, mis neid elu armastama paneks, kuid elu armastamiseks ei ole sul vaja konkreetset miskit, sul on vaja lihtsalt nautida seda, mida sa teed. Naudi küpsetamist, enda seltskonda, naudi õues olevat värsket õhku, tunne rõõmu mööda jalutavast koerast, ole õnnelik selle üle, kui keegi naeratab sulle ja kui sa oled valmistanud endale teed, siis naudi selle tervendavat jõudu. Kui sa ühel päeval õpid ära, kuidas nautida neid väikseid detaile enda igapäevaelus, siis ühel päeval sa tunned, et armastad seda elu, mis sulle kingitud on.

Mida rohkem sa avad enda silmad positiivsusele, seda paremaks inimeseks sa muutud. Sa oled selline, milliseid vibratsioone sa endast välja annad. Kui sa otsid enda ümber positiivsust, siis oled sa lõpuks nii tugev, et sa suudad silmitsi seista ka kõige raskema ülesandega, mida elu sulle pakkuda võib. Miks? Mida avatum sa oled õnnetundele, seda tugevam vaenlane oled sa elu raskustele.

Armastuse jõud on üks tugevamaid jõude, mida inimene enda sisse luua suudab. Armastus - selle me loome ise, me kas hoiame seda enda sees või laseme sellel endast kaduda.

Paljud on mulle elu jooksul öelnud: "Tene, mis sinu elul viga on, sul on vastused olemas!" Jah, mul on väga suur au olla eelisseisus oma teadmiste, nägemuste ja tajude tõttu, kuid see ei tähenda, et minu elul ei oleks ülesandeid. Kõigil on olemas oma pagas ja see on vastavuses sellega, mis sul on veel siin Maa peal õppimata. Minul on teistsugusel tasandil ülesanded, mis vajavadki minu tajusid ja nägemusi, kuid see ei tähenda kaugeltki seda, et see peaks olema lihtne. Ma olen õppinud elu armastama ja selle käigus olen näinud, kuidas on võimalik elus edasi areneda. See on väga oluline oskus ning samal ajal ka väga väärtuslik oskus. Kui sa ärkad üles tundega, et sa tahad elada, sa tahad luua, sa soovid hingeliselt võimsamaks muutuda, soovid iseenda elu rohkem mõista, siis see ongi armastus elu vastu ja see avab tegelikult siin elus sulle kõik need uksed, mis sa pead avama. Ma soovin nii väga, et ühel päeval leiaksid üles selle kire elu vastu, mis aitaks sul üle mägede ja läbi orgude kõndida, lõpuni välja.

Elu armastamiseks läheb sul ennekõike vaja iseenda "jah" sõna, seejärel õpi ära iga hetke nautimine, võta alati hetkest see maksimum, sa ei tea kunagi, millal sul läheb seda jõudu vaja, mida sa sellest hetkest kogusid. Õpi elama nii, et sa suudaksid enda elus ühel väärtuslikumal momendil mõista, et see ongi sinu elu üks õnnelikuimatest hetkedest.

Elu tuleb armastada, see on jõud ja see on vägi, mis viib sind elus edasi - naudi hetke ja muuda ise enda elu õnnelikumaks!