See aasta on märgiline. Selles on niivõrd palju värve, et ilmselgelt on mul võimalus selle aasta sisu teile terve aasta vältel lahti seletada. Ma olen juba jõudnud seda teha, tükk-tüki haaval andnud teile siit ja sealt nurgast ülevaadet sellest, mis meiega sellel aastal siis toimub. Aga ma ütlen päris ausalt valju häälega - see aasta on nagu vaakumis. Kõike on väga palju ja kiirus, millega me liigume, novot, see on ka omaette klass. Leiad kõik minu eelnevad artiklid 2022. aasta kohta SIIT. Lisaks räägin oma saates "Tene Laul. Elamise kunst", mis jookseb Kanal 2 eetris igal kolmapäeval kell 20.00, kõigest sellest, millest oma kodulehele veel kirjutanud ei ole. Kui sa soovid olla teistest ees, siis Apollo TV-s ilmub uus osa nädal aega varem. Aga mida ikkagi 2022. aasta meile veel õpetab? Selleks on duaalsus.

Duaalsus on osa 5D maailmapildi kujundamisest. Mida tähendab duaalsus? Lihtsalt sõnastatult on tegemist sellega, et absoluutselt kõigel on kaks külge. Ehk ei ole halba ega head, vaid on üks ja teine versioon, olenevalt sellest, kuskohast sa seda olukorda või teemat vaatad.

KÕIGEL ON KAKS KÜLGE

2022. aasta eesmärk on purustada inimestes mõttemaailm, kus üks või teine asi on hea või halb, ning avada silmad selle koha pealt, et kõik oleneb olukorrast. See meenutab mulle väga Kaalude päikesemärgi esindajate üht elueesmärki, milleks on õppida nägema igas asjas mõlemat külge. Ilmselt ongi nii kõige parem seda teile seletada. Kui sa oled Kaalud, siis ilmselgelt oled sina see, kes on Universumi poolt hetkel eesrindele sätitud, et teisi just selles osas 3D-maailmast 5D-maailma üle viia. Seda suudavad teha eriti tasakaalukad, terved ja harmoonias eksisteerivad Kaalud. Ja ka need selle päikesemärgi esindajad, kes on alles õppeprotsessis ja kes peavad 2022. aastal ekstra valusalt ära õppima selle, et elu ei ole must ja valge, vaid elu on värviline.

See aasta toob üha enam ja enam sinu ellu situatsioone, kus sa lihstalt oled sunnitud mitte poolt valima, vaid jääma erapooletuks vaatlejaks ja minema aktsepteerivale tasandile. Et sa mind paremini mõistaksid ja saaksid minu sõnumist aru, siis selle aasta eesmärk on võtta sind ära EI-positsooonilt, viia sind VÕIB-OLLA-tasandile või suunata sind nägema kõike väga objektiivsel tasandil (ehk oskus näha suuremat pilti erapooletul, mitte isiklikul tasandil).

Hea näide, mida enda eluski kogeda võid, on see, et just sellel aastal (ja ilmselt hakkas see kõik sinu ellu juba tulema eelmisel aastal, kuna aastate üleminek on alati sujuv, mitte kardinaalne, lihtsalt suurem energia saabub alati aasta vahetusega) on sinu ellu saabunud uusi inimesi, vanu tuttavaid või ka näiteks täiesti juhuslikke inimesi (juhuslikkust ei ole küll olemas, aga sõnastame selle nii, et sul oleks parem mind mõista), kes hakkavad sulle täiesti alateadlikult rääkima asjadest ja situatsioonidest sellise vaatenurga kaudu, kust sa ei ole kunagi elu vaadelnud.

Näiteks, kui sa oled olnud väga kinni söömise osas ehk oled olnud see, kes sööb liha ja absoluutselt ei mõista neid, kes seda süüa ei soovi ja näed neid inimesi kui ekstreemseid tegelasi, kes liha blokeerivad. Ja sina ei saa nende vaatenurgast absoluutselt aru. Siis justkui ühtäkki saabub sinu ellu keegi, kes hakkab selgitama, miks ta on oma valiku teinud, et mis on taimses toidus ja selle külluses sinu söögilaual head. Sealjuures teeb ta seda ilma, et sa oleksid otseselt palunud tal seda teemat sinuga arutada. Mida ma soovin sellega öelda on see, et väga spontaanselt ujuvad pinnale inimesed ja nendega koos teemad, mis sinu suletud vaatenurki avavad. Seda selleks, et panna sind nägema suuremat pilti. Seega, see keegi võib öelda sulle pehmelt ja armastavalt, et ava oma silmad, sellisel elustiilil on oma väga väärtuslik külg olemas ja ei peagi väga kardinaalne olema. Ei pea olema ei üks ega teine, ei pea olema liha söömine vale ega ei pea olema vale ka veganlus. Lisaks on toitained olulised, aga tänapäeva maailmas on lihatööstus liha kvaliteedi väga alla tõmmanud suurema müügi ja tulu saamise eesmärgil. Selles on palju toksiine ja hormoone, mis tegelikult mõjuvad kehale halvasti. Aga sina võid olla sellele taimearmastajale see, kes ütleb, et näe, lihas on miskit head, et ei pea seda teemat täielikult ära blokeerima. Lihas on aminohappeid, mis on sinu tervisele kasulikud, ja kui te kaks suudate üksteise ellusuhtumisest ja isiklikest valikutest noppida välja need head küljed ning õppida ära varjuküljed, siis see ongi duaalsus. See aga ei tähenda, et vegan ei peaks olema vegan jne, vaid see on üks paljudest duaalsuse näidetest.

Duaalsuse koha pealt on selge energiate liikumine ka spirituaalsete ja mittespirituaalsete inimeste vahel. On neid, kes on enda energia üdini pühendanud spirituaalsusele, meditatsioonile, joogale või ükskõik millisele kaunile spirituaalsuse praktiseerimisele. Mis on ju ilus ja hea ning ka mina olen teiega seal tasandil. Usun, et sinagi oled seal, eriti kui sa oled aastaid minu tegemistega sidet tundnud. Ja siis võib sul näiteks olla puudujääk kõiges tehnilises, tehnikas või ükskõik, millise teise teemaga, mis on spirituaalsusest kaugel. Ühtäkki ilmub sinu ellu keegi, kes valgustab sind selles, mis kõik maailmas toimub, kuidas teadlased töötavad ja arendavad meie maailma, kuidas midagi on avastatud, kuidas miski on loodud mõne täiesti teise valdkonna toetamiseks. Ja sina oled see, kes on sellest teemast väga kaugel olnud ning nüüd justkui jookseb ja jookseb sisse informatsiooni, mis viib sind maailma, mis on sinu jaoks vööras. Samas sina toetad seda tehnikaajastu inimest oma spirituaalse valgusega. Kui jutt jookseb ja te kaks suudate kombineerida iseenda vestlusi nii, et üks räägib ühest maailmast, teine teisest ning leiate mõlemad, miks midagi millekski hea on, ning võtate uusi teadmisi vastu, siis see ongi duaalsus, mida 2022. aasta sinu ja kõigi teiste ellu toomas on. Võta vastu see uus informatsioon, mis on sinust väga kaugel olnud.

VAATA MAAILMALE ERINEVATEST VAATENURKADEST

Ma tean seda, et väga paljud spirituaalsed inimesed on samuti 3D-efektis, kus nad näevad vaid spirituaalselt elu. Aga elu ei koosne ainult sellest, elu koosneb väga paljudest erinevatest energiatest. Mida laiemaks sa enda vaatenurga avad, seda rohkem ning kiiremini sa 5D-maailma üle liigud. Ütleme nii, et infovahetus sinu ja teise inimese vahel, kes on justkui täiesti erinevalt planeedilt pärit, on 4D mäng ja nüüd jääb üle vaid loota, et mõlemad võtavad uued vaatenurgad omaks ning liidavad need enda ellu omal moel. Sa ei pea loomulikult kõike 100% aktsepteerima, samas miks mitte võtta tükike sealt, tükike teiselt poolt ning täiustada enda vaatenurka? Nii liigute mõlemad 5D poole. 5D-maailm ei sümboliseeri ainult spirituaalsust, see sümboliseerib oskust näha elu võimalikult laialt. Mõista, mõista ja veelkord mõista.

2022. aasta eesmärki duaalsuse kohapealt võib ükskõik millisest vaatenurgast defineerida. Kasvõi sõda, mis on olnud väga aktuaalne ja on tegelikult siiamaani. 3D-efekt on see suhtumine, kus võetakse kõike ainult halvana, kus nähakse seda, et on ainult kannatajad ja midagi head selles ei ole. Ma siiralt loodan, et ma kedagi siinkohal ei solva ega ka hirmuta, kui ma soovin näidata sõja teist külge. Ärge saage minust valesti aru, ärge suhtuge minu järgmisesse väljaütlemisse subjektiivselt ehk isiklikult. Vaatame olukorda objektiivselt ehk erapooletult ja laiemalt. Mina näen seda nii, et need inimesed, kes on sõja ohvrid, on ühed vapramad inimesed planeedil. Vaadake palun enda ümber ringi, kui palju jõudu see inimestes välja toob. Edasi liikuda, vastu hakata, enda eest seista - kas see mitte ei ole ilus tugevus, mille sõda välja toob? Tegelikult on ja kui nii olukorda vaadata, siis see ongi duaalse vaatenurga sisse toomine, kus me näeme tegelikult seda, kui palju on inimestes jõudu ja jõud aktiveerubki rasketes olukordades, see kasvatab ja arendab inimhinge. Loomulikult on neid, kes jäävad sõjale jalgu ja jäävad sinna hammasrataste vahele, ka see on duaalsuse osa. Sõda toob välja iga selle keskel oleva inimese tõelise potentsiaali, see kasvatab inimhinge samal ajal kui see ka hävitab. Ja sõjas olles saab valida, kas sa allud raskusele või teed raskusest midagi ilusat.

Juba aasta alguses ütlesin ma valjusti ja selge häälega, et tegemist on armastuse aastaga, ka globaalsel tasandil. Raskus murrab Südametšakra lahti või hävitab selle maatasa. Aga mis paljudes inimestes toimub on see, et nad muutuvad tänu sellele kaastundlikumaks, tolerantsemaks, armastavamaks, heatahtlikumaks. Kas see ei ole mitte sõja ilus osa? See on duaalse vaatenurga kasutamine - näha igas halvas head ja näha ka igas heas halba. Alati on kaks poolt, oleneb kuskohast sa vaatad ja loomulikult ka sellest, millisel positsioonil sa parasjagu oled. Ma ei soovi selle sõnumiga sõda propageerida, vaid selgitada, rahustada, maandada ja anda armastust sinna, kus seda kõige enam vaja on. Mul ei ole vaja hirmu külvata, sellega saavad kahjuks hakkama teised inimesed, kes toodavad terrorit. Minu siiras eesmärk on leevendada ükskõik millist valu, anda ükskõik millisele haavale kiiremat paranemist. Võta 2022. aasta vastu kui duaalsuse õpetajat ja, usu mind, sa lausa lendad 5D-maailma. Ja seal 3D- või 4D- (vahepealne etapp või pendeldamine ühelt teisele) maailmas eksisteerides on sul kordades lihtsam üleminekut teha, kui sa aktsepteerid seda, et maailm koosneb valgusest ja pimedusest. Kui meil neid ei oleks, siis ei oleks meil ei päeva ega ööd. Mina tõlgin elu võimalikult lihtsalt, vaatan otse loodusesse ning universumisse ja vastused on seal.

Kanna endaga Laava kristalli ehtena või muul moel igapäevaselt kaasas, sest see õpetab duaalsust. 

Soovin teile südamest palju armastust! Soovin, et teie hinged oleksid hoitud! Lubage kasvada, 2022. aasta on täis kasvatamist! Ütlen sulle nii, et see aasta on nagu sinu suur õde või vend, kes soovib, et sa võimalikult palju omal nahal kogeksid ja seeläbi õpiksid.

Armastusega
Tene