Kosmiliselt toob septembri teine pool endaga kaasa suure palve meile kõigile: "Olge palun ratsionaalsed ja kannatlikud." Seda seetõttu, kuna planeetide seisud nii-öelda loksutavad saatuseradasid paika, võttes arvesse kõike, mida oled 2022. aastal kogenud ja kõiki otsuseid ning tegusid, mida oled sel aastal teinud. Seega lepi igasuguste kiirete muutustega, mis tulevad septembri teisel poolel sinu eluteele. Võta need vastu ja anna saatusele võimalus paika loksuda. Saturn on seal oma Karmaatiliste muudatustega, Jupiter õnnetoova väega ja Marss Kaksikutes enda väljatulekutega. Seega olge kannatlikud! Ja ma ei soovita hetkel tuua enda ellu kiireid reaktsioone. Kui oled impulsiivne, siis kindlasti maanda end Valge Hauliidi kristalliga, mis on üks suurepärasemaid energiate tasakaalustajaid ja tervendajaid.

SINUS TEKIB SUUR VAJADUS, MIS ON ILMSELT OLNUD SINU SEES JUBA PIKEMAT AEGA - MUUTA JA MUUTUDA!

Selle taga on Saturn, aga selle planeedi energiat tundes ei tohiks kindlasti iseennast ega teisi inimesi tagant lükata. Muutused tulevad, need on kosmilist plaani vaadates juba kindlaks määratud, aga igasugune ruttamine ning taganttõukamine ei ole hetkel vajalik. See loob kaost, seega ole pigem kosmiline kaasreisija, mitte ohjade enda kätte haaraja. Pane pigem kirja, mida sa soovid muuta või jaga seda enda lähedastega, seda ei ole vaja varjata. Väljenda ja jaga, kuna teised inimesed võivad sulle antud perioodil olla väga suureks toeks. See on hea periood suurepärast nõu ja tuge saada ning seda tuleks arvesse võtta.

Samuti soovitan vältida üleliigsed emotsioone. Ma mõistan teid täielikult, et 2022. aasta on olnud rohkem kui üliemotsionaalne ning seda igaühes erineval tasandil. Aga nüüd, kui asjad hakkavad sinu jaoks kosmilise jõu poolt paika loksuma, on sinu ülesandeks jääda rahulikuks. Kui vaja, mediteeri, näiteks Jasmiiniviirukiga, kuna just see aitab iseendas rahu leida.

16. septembril tuleb säilitada ülim rahutunne ja kindlasti ei tohiks siis teha ebaratsionaalseid lükkeid. Pigem kalkuleeri, hinda olukorda ja võta ohjad enda kätte siis, kui tunned, et selleks on tõesti vajadus. Pigem ole tagaplaanil vaatleja ja anna võimalus asjadel paika loksuda. Igasugune ruttamine, jooksmine ja impulsiivsus ei ole teretulnud. Arvestades kosmilist pilti, võid end tahtmatult segastesse olukordadesse sättida, aga ma soovin, et sa hoiaksid selle ära.

VASTUSED SAABUVAD TEISTE INIMESTE KAUDU. SUHELGE JA SAAGE KOKKU NING RÄÄKIGE, TUNNETAGE JA TAJUGE ÜHISELT.

Septembri teisel poolel võid kogeda seda, kuidas sa leiad paljudele sinu peas olevatele küsimustele vastused just teiste inimeste kaudu. Seetõttu on oluline suhelda sellel perioodil ekstra palju nendega, kellega sul on ühine keel ja kes tõstavad sind energeetiliselt õhku. Mida see tähendab? Tähendab seda, et vestluste ja aruteludega saad sa selgustunnet juurde. September algas puhastusenergiate ja suure selguse loomisega, see kõik jätkub ja see teeb mind õnnelikuks, kuna teil kõigil on seda hetkel väga vaja.

Seega julge jagada ja arutada, olla sotsiaalselt aktiivne. Ja seda eelkõige mitte sotsiaalmeedia suhtluskanalite kaudu, vaid just helista ja aruta, saa teistega kokku, kutsu külla ja tehke midagi koos. Siis sa tajud ja tunned päris emotsioone ning saad kiiremini selgust. Isegi kui sul on vaja enda tunnete osas selgusele jõuda, siis kokkusaamistest ja ühistest ajaveetmistest saad sa kordades rohkem vastuseid, kui näiteks Messengeris üksteisele kirjutades. Emotsioonid lähevad seal kaduma ja see ei ole õige, nii sa ei saagi midagi aru, kuna kõigel ei ole emotsionaalset tunnetust.

Juhul kui sa oled sellises olukorras, kus sa väga soovid vastust ja selgustunnet saada, sa tunned, et sa ei suuda ega saa eluga edasi minna enne, kui see miski on sinu jaoks selge, siis soovitan sul läbi viia Selgustunde loomise rituaali.

SELGUSTUNDE LOOMISE RITUAAL ELUGA EDASI LIIKUMISEKS


Kui sa tunned, et sa tõesti ei suuda eluga edasi minna enne, kui see "miski" jõuab sinuni, siis on see rituaal sinu jaoks. Selleks leia hetk iseendaga olemiseks. Rituaali tegemiseks võta paber ja pliiats, näiteks A5-paber. Sea Jasmiiniviiruk enda kõrvale suitsema. Pane valmis Ingliküünal. Veelgi parem oleks see, kui kannad samal ajal Mäekristalli või Valget Hauliiti.

Selgustunde loomise rituaali tegemiseks hinga sügavalt sisse ja välja ning leia hea hingamisrütm. Seejärel süüta küünal, öeldes: "Selgustunne saabugu!". Korda seda seni, kuni oled sinu ees oleva Ingliküünla põlema pannud. Seejärel võta paber ja pliiats ning pane kirja kõik küsimused, millele soovid vastuseid saada.

Võid küsimused panna kirja väga täpselt, et saada eriti selgeid vastuseid. Kui oled kõik küsimused üles kirjutanud, siis rulli paber kokku, süüta see Ingliküünlast ning lase paberil ära põleda. Tee seda kas kaminas või ükskõik millises turvalises tulekoldes.

Kindlasti tuleb see paber põlema panna, kuna vastasel juhul ei suundu küsimused universumisse, et sulle wu wei'na tagasi peegelduda. Mõistmaks, mis on wu wei, loe ühte minu ühte varasemat artiklit, leiad selle SIIT. Vastused hakkavad sinuni tulema, kui oled rituaali ära teinud. Ei ole vahet, millal sa seda septembris teed, saad selle päeva enda jaoks ise valida, kuna praegused planeetide seisud soodustavad vastuste saamist. See on selle rituaali juures kõige suurepärasem, sest seda on aega teha. Võid rituaali viia läbi ka mitu korda, kui tunned selleks vajadust, kasutades selleks ühte ja sama IngliküünaltKui sa oled rituaali ära teinud, siis põleta Ingliküünalt igapäevaselt, et vastused saaksid sinuni jõuda.

Eriti kasulik on Ingliküünalt kasutada nii, et asetad selle peale rituaali tegemist enda kodus peegli ette. Ekstra kiireid tulemusi aitab tuua ka see, kui aurutad õlilambis koos veega Laimi eeterlikku õli või Aaloe Vera aroomiõli. Laimi eeterlik õli ja Aaloe Vera aroomiõlid aitavad tuua selgust suhetesse, tunnetesse ja kaitsta sind valede valikute tegemiste eest, suunates sind õigele teele, enda kõige ilusamale teekonnale ja loomulikult koos parimate inimestega!

ALATES 18. SEPTEMBRIST ENERGIAD TÕUSEVAD JA MUUTUVAD INTENSIIVSEMAKS!

Arvestades seda, millises seisus on planeedid ja kuidas reageerib hetkel meiega Marss Kaksikutes, siis kõik muutub kiiresti toimivaks, liikuvaks ja sellega tuleb arvestada. Ma soovin sellega öelda seda, et püsi tasakaalus ja tee selle nimel endaga tööd. Kui sa näiteks tunned, et oled tasakaalust väljas, siis näe selle nimel ekstra vaeva.


Sisemist tasakaalu aitab luua, kui sa kasutad korraga Sidruni eeterlikku õli ja Põldmündi eeterlikku õli. Sega need õlilambis oleva veega kokku ja naudi aroomi. Need õlid aitavad luua emotsionaalset tasakaalu, mida on sellel perioodil väga vaja.

Ma ei soovita kiirelt reageerida, pigem tuleb kõik läbi analüüsida, võtta aega vastuste andmiseks ning teha kõik samm-sammult õigesti. Arvesse tuleb võtta ka seda, et alates 9. septembrist on MERKUUR RETROGRAADIS, loe kindlasti selle perioodi kohta SIIT. See toob esile veidi ärevust ja sellega tuleb osata toime tulla. Kui plaanid septembris reisida, siis loe kindlasti see artikkel praegusest Merkuuri retrograadist läbi.

VALGUST SAAVAD VARJATUD TEEMAD

Kosmilised seisud on septembri lõpus intensiivsed ja valgustus tuleb sinna, kus eksisteerib pimedus. Sa võid avastada midagi, mida sa ei ole varem näinud. Võid tunda seda, et keegi varjab sinu eest midagi. Sellele kõigele tuleb selgus. Kuid ma ei soovita selleks ise teha mitte midagi muud, kui et hoida end emotsionaalselt tasakaalus. Kuna planeetide energiatel on mõistlik lasta ise tegutseda. Sinu jaoks on täna parem, kui selgus tuleb iseseisvalt. See on parem versioon, kui ise uurida-puurida seda "miskit", mis sind häirib. Kui hakkad sellele nii lähenema, siis võid näha kõike ebaselgelt ja leida probleemidele valed lahendused. Seetõttu ma räägin seda sulle ja kõigile teistele, et te ise ei hakkaks enda elu kogemata pea peale keerama. Pigem tegutse tasa ja targu ning lase asjadel ise kooruda ning selgineda.

Kui soovid sellele kaasa aidata, et universum tooks sulle selgustunde ja sinuni jõuaks kõik ise kohale, soovitan sul teha enda Auraväljale puhastust Salvei rituaalitaimega. Näiteks kasuta selleks Salvei rituaalitõrvikut või Salvei rituaalipuru koos Salveiviirukiga. Kõige parem Aurapuhastus toimub siis, kui kasutad koos nii rituaalitaime kui ka viirukit. Rituaalitaim aitab kõik segavad energiad ära puhastada ja viiruk soodustab sellise energia säilitamise, mis on sinu jaoks soodne. Rituaalipuru ja -tõrvikut põleta rituaalianumas, viiruk säti viirukihoidjale. Rituaalipuruga võid endale isegi Aurapuhastus-vanni teha, pudistades seda vannivette ja tilgutades vette lisaks ka baasõli ja Salvei eeterlikku õli. Naudi ja lase Auraväljal puhastuda!

LASE ASJADEL JUHTUDA, LÕPETA OHJADE ENDA KÄTTE HAARAMINE!

Juhul kui sa ise pressid midagi peale, võtad initsiatiivi, et midagi ära lahendada - siis sa võid sattuda probleemidesse. Seetõttu lihtsalt tee Salveiga Aurapuhastust ja lase asjadel juhtuda. Ma ei soovita hetkel mitte ühelgi teist ohje enda kätte haarata, kuna nii võite vigu teha. Kui ma saan selle ära hoida, siis olen selle üle koos sinuga õnnelik!

26. SEPTEMBRI NOORKUU ON OLULISE TÄHENDUSEGA - VABASTAB PIIRANGUD JA ANNAB VÕIMALUSE SUHETEL TERVENEDA.

Noorkuu on taevas 26. septembril, andes meile kõigile suurema lootuse liikuda eluga edasi sellest punktist, kus elu on alates 2020. aastast seisnud!

Arvestades planeetide seisusid Noore Kuu ajal, mis on 25. septembril, on just nüüd õige aeg teha endale korralik eneseanalüüs. Kosmilise pildi järgi suudab just see Noorkuu anda sulle võimaluse murda enda elus lahti ahelad ning piirangud, et sinu elu saaks uuele tasandile edasi liikuda. Seega mõtle nüüd selle peale, mis on sind takistanud, häirinud või kinni hoidnud. See võib iseenesest lahenduse saada või juhtub see "miski", mis aitab sul enda eluga kergemalt, helgemalt ja vabamalt edasi liikuda. Pea meeles - ükskõik mis juhtub 26. septembri lähenedes, sellel ajal või vahetult peale seda, on sulle kasulik. Kõik võib liikuda edasi kerguses või läbi šoki. Aga pea meeles seda, et universum on sellel hetkel sinu poolt, mitte sinu vastu. Seega ole tänulik ja õnnelik selle üle, mis juhtuma hakkab. Ma näen ette, et kõikide eludes saabub suurem vabadustunne, igaühel loomulikult erineval tasandil, kuna meil on omanäolised elud ja missioonid siin maailmas.

Ma ei soovi sind sellega ära hirmutada, vaid hoopis vastupidi, ma näen seda kui suurimat kingitust universumilt, mille me võtame ühiselt vastu. Arvestades Marsi, Merkuuri, Saturni, Uraani ja Jupiteri väge Noorkuu ajal, siis kõik planeedid töötavad nüüd selle nimel, et asjad loksuksid paika. Seega, kui sind raputatakse, siis heaga. Kui sind tõstetakse õhku, siis samuti heaga. Midagi imelist on igatahes tulemas!

Pane 26. september endale kalendrisse kirja. Võid arvestada ka sellega, et mõju võib saabuda juba enne või järelkajana. Kõik sõltub ka sinu enda sünnikaardist, seetõttu toimub vabastamine meil kõigil erinevatel päevadel.

Et selle kõigega toime tulla ja mitte karta, kanna kristalle ja hoia enda energiavibratsioon kõrgel. Ma soovitan sul mitte karta, aga kui sa tunned, et vajad tuge, siis kristallid aitavad sind alati. Hirmudest aitavad lahti saada Mahagon-Obsidiaan ja Lumiobsidiaan. Mõlemad kristallid vabastavad blokaade, mille sa sead endale ise. Mõistus suudab väga palju liiga teha ja ära lase sellel juhtuda.

Juhul kui sa suudad säilitada positiivse suhtumise, siis lase kõigel lihtsalt paika loksuda ja võta vastu see, mida sulle universumist pakutakse. Midagi on igatahes tulemas ja kui see alguses tundub liiga suur, siis usu mind, see kõik on sulle kasulik. Naudi ootust ja tee seda suurima põnevusega!

NOORKUU AJAL TUGEVDA SUHTEID JA SIDET ENDA PEREKONNAGA

Seekordsel Noorkuul soovitan kindlasti võtta enda kodus ette Feng Shui energiate tasakaalustamise sellel eesmärgil, et perekonnasisesed suhted saaksid tervendatud ning muutuda armastavamaks ja ilusamaks. Eriti siis, kui sa tunned, et oled perekonnast eemaldunud või su perekonnas on neid, kes vajavad taas lähedaseks saamist. Selleks tee Noorkuu Feng Shui puhastusrituaali, mis tegelikult on kristallikomplektide loomine sinu kodu Edelapiirkonda, leiad selle SIIT. Tunne end kodus suurepäraselt ning naudi pereliikmete omavaheliste suhete tugevnemist ja taastumist!

Selle Noorkuu ajal on sul võimalik teha ka Uue armastuse küünlamaagiat. Seda soovitan sulle, kui oled vallaline ja soovid saata universumisse uue armastuse taotluse. Seda on sellel aastal eriti hea teha, kuna 2022. aasta liidab suhteid kokku. Ja kui me võtame arvesse veel seda, kuidas mõjutas kogu universumit 16. mail iidsete hingede ühendumine, siis sellest kuupäevast liidetakse kokku neid, kes on selle elus mõeldud ühiselt teed jätkama. Leiad Uue armastuse küünlamaagia SIIT.

Seda kõike teades on sul võimalik saata universumisse enda armastuse taotlusi, et te kaks saaksite ühel ilusal ja heal päeval kokku! Anna iseendale ja saatusele võimalus.

28. SEPTEMBER - AEG TÖÖLE HAKATA!

Arvestades seda, milline on olnud 2022. aasta - see ei ole kaugeltki olnud tööle keskendumiseks soodne aasta, kuna selle aasta energiapilt on seotud suhete ja hingedevaheliste sidemete ümberkorraldamisega - siis nüüd, septembri lõpus, algab hea energialaine tööle pühendumiseks. Alates 28. septembrist aktiveerib Päikese mõju tööenergia. Kui soovid mõnda projekti käivitada, siis see päev on selleks soodne. Lisaks soovitan sul teha erinevaid tööga seotud rituaale, kui soovid aktiveerida küllust ja rahaõnne. Eriti just siis, kui sa keskendusid juuli lõpus küllusele.

Juuli teise poole horoskoobis rääkisin teile, et on hea aeg panustada külluse suurendamisele, teha Lotoõnnerituaale ja muid küllusega seotud tegevusi. Nüüd on järellainena samuti hea nendele teemadele keskenduda, kui soovid tööalast edu ning õnne, näiteks kanda Rohelist Aventuriini ja Ametriini. Eriti siis, kui soovid uut töökohta leida või end tööle pühendada, sest need kaks kristalli aitavad sul seda imeliselt teha. Lisaks leiad siit erinevaid külluse ja rahaenergia suurendamisega seotud rituaale:

Tööedu küllusekanal ja kristallialtar

Isikliku rahaõnne aktiveerija

Majandusliku õitsengu rituaal, 

Lotoõnnerituaal

Küllusekarbi aktiveerija

Küllusemaagia - viljakad ideed

Tööalase edukuse ja rikkuse maagia

Rahalise õnne külgetõmbemaagia


Mida ei tasu ka ära unustada, on see, et hetkel on Merkuur retrograadis ja seda kuni 17. oktoobrini. Loe, kuidas see meid kõiki mõjutab ja kuidas end sellel perioodil hoida, SIIT

Terve septembrikuu jooksul on tavahinnast 10% soodsamad Mäekristall ja sellest valmistatud ehted! Mäekristall vabastab takistusi ja probleeme ja aitab energiaid liikuma panna. Selles kristallis peitub vägi, mis suudab iga inimese õiges suunas mõtlema seada ning on nii-öelda universaalne kristall, mis sobib kõikidele. Mäekristall kohaneb selle inimese energiaväljaga, kellega ta peab töötama ning seejärel saadab sellele inimesele vajalikku energiat, juhtnööre ning valgustust. 

UUS LOOS! Võida maagilise energiaga võtmehoidja! Loosi lähevad Valge Hauliidi ja Ahhaat Geoodi võtmehoidjad. Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodidest ajavahemikul 16.09-16.10. Kokku on 6 võitjat, igast poest 2 võitjat. 

Et olla kursis minu värskemate uudiste, väljaütlemiste ja spirituaalse valgustusega, siis jälgi minu postitusi sotsiaalmeedias Instagramis @Latenee ja @LateneshopFacebookis ja liitu minu uudiskirjaga SIIN

Soovin kogu südamest, et teil läheks suurepäraselt. Laske vabastamisel, vabanemisel, selgusel toimuda. Toitke suhteid hea energiaga ja andke endast parim, et armastuseenergia saaks püsida kõrgel! Ole ise armastav, hoolitsev ja tolerantne, praktiseeri tingimusteta armastust!

Tene Laul