Oktoobris kogesime ülivõimsat Päikesevarjutust, leiad selle kohta kirjutatud artiklid siit ja siit. Ma loodan, et Sa võtsid sellest maksimumi ja tegid neid tegevusi ja rituaale, mis ma selleks päevaks sinu jaoks kirja panin. Kui juhtus, et sa magasid mingil põhjusel oktoobrikuu Päikesevarjutuse maha, siis ära kurvasta, Sul on võimalus aktiveerida armastuseenergiaid ka 8. novembri Kuuvarjutuse ajal, kuna Päikesevarjutuse energia mõjutab meid pikemaajaliselt. Kas see pole mitte imeline! Kasuta kindlasti seda suurepärast võimalust, eriti siis, kui sa soovid enda 2023. aastasse head õnne, mis on meid ees ootamas. 8. novembril on viimane aeg neid teha, vaata neid rituaale käesoleva horoskoobi lõpust ja kasuta neid enda jaoks!

Seekordne Kuuvarjutus toimub 8. novembril ja annab sulle võimaluse panna enda energiad paika järgnevaks 6 kuuks. Seetõttu suuna enda põhirõhk enesetervendusse.
Soovitan sellega tegeleda juba enne Kuuvarjutuse saabumist, et seadistada enda energiaväli kõige positiivsemasse ja tervislikumasse seisu. Toitu tervislikult, joo palju vett ja tervendavaid teesid ja söö palju antioksüdante marjade ning puuviljade näol. Abiks on ka toidulisandid, mis on alati suurepärasteks alternatiivideks lisajõu saamiseks.

Sul tuleb arvesse võtta seda, et need emotsioonid ja tujud, mis saadavad sind 8. novembril, kinnituvad sinu Auravälja 6 kuuks. Seega eemalda end sellel päeval stressitekitajatest. Mine hinga värsket õhku, naudi head seltskonda, võtta ette midagi, mis teeb sind rõõmsaks. Hoia positiivsust ja optimismi üleval, keskendu heale, mitte halvale. Keskendu vaid parimale. Mõtle selle kõige üle, mis teeb sind õnnelikuks ja ole tänulik.

Juhul kui sul on raske olla rõõmsameelne ja sa oled enda elus perioodis, mis ei ole kõige lihtsam, siis kindlasti hakka Ashwagandhat tarbima. See aitab sinu tuju parandada ja vähendada meeleolukõikumisi. Seda tarbides suureneb sinu õnnetunne järk-järgult.

Päike on meie hing ja meie vaim, Kuu on meie mõistus ning intuitsioon. Kui on Kuuvarjutus, siis toimub absoluutselt kõikide inimeste sees uuenduskuur ja tasakaalustumine. Halvimal juhul stress aga suureneb ja süveneb. Nüüd olenebki kõik sellest, millises seisus sa vahetult enne Kuuvarjutust oled. Seega on äärmiselt oluline teha endale enne Kuuvarjutuse saabumist korralik Aurapuhastus, et Kuuvarjutus ei kinnitaks sinu Auravälja neid energiaid, mida sa ei soovi endaga järgmised pool aastat kaasas kanda. Pane 8. november endale kirja ja arvesta, et Kuuvarjutuse mõju kandub järgnevasse poolde aastasse. 


Kuidas Aurapuhastust teha?

Selle Kuuvarjutuse jaoks soovitan ma teha kodule Aurapuhastust eeterlike õlidega, aga sinu Auraväljale rituaalitõrvikuga. Tõrvikuga on võimalik puhastada seismajäänud rasket energiat nii, et kõik saaks sinu isiklikust Auraväljast eemaldatud. Eeterlike õlidega saad teha puhastuskuuri oma kodule. Kui kombineerid need kaks puhastust, on tulemus ilmselgelt suurepärane.

Rituaalitõrvikutest soovitan kasutada Yerba Santat, Musta Yerba Santat, Seedripuud või Salveid "Spirituaalne puhastus".

Need tõrvikud aitavad vabaks saada Auraväljas ja kodus asuvatest deemonlikest energiatest, halbadest hingedest, ärasõnumisest, needusest, stressist, depressioonist, alkoholismist, tubakasõltuvusest, narkootikumide sõltuvustest või ükskõik millisest halvast energiast, kaasa arvatud paranoiast.

Kui sa ei ole sellises seisus, et sul oleks vaja nii raskeid energiaid puhastada, siis soovitan sul seda ikkagi teha. Miks? Et eemaldada enda Auraväljast energiad, mille oled teistelt inimestelt külge saanud, kas siis nendega suheldes, nende juures käies või ükskõik mil viisil. Ja et vabaneda sellisest energiast, mis ei ole sinu jaoks soodne. Yerba Santa ja Seedripuu on siiski väga võimsad energiatervendajad, mida tuleks kindlasti vahetult enne 8. novembri saabumist kasutada, et mitte võtta enda elu järgnevasse 6 kuusse kaasa midagi ebasoodsat. Sa pead mõistma seda, et Kuuvarjutus on nagu kinnitaja, mis paneb asjad paika!

Aurapuhastuseks süüta Yerba SantaMusta Yerba SantaSeedripuu või Salvei rituaaltõrvik "Spirituaalne puhastus". Soovitan võtta leegi teeküünlast, mis asub Ahhaadi küünlaalusel, see aitab energiatervendamisele kaasa. Puhu tõrvik suitsema ja tee selle suitsuga enda ümber ringe. Tee seda seni, kuni tunned, et Su energia on kergem ja parem.

Tee kodule suurpuhastus enne Kuuvarjutuse saabumist, et saavutada enda sisse selgustunne!

Eeterlikke õlisid soovitan kodupuhastuseks kasutada juba mitu päeva enne Kuuvarjutust. Teepuu eeterlik õli aitab vabaneda seisvast energiast, mis ei lase selgelt näha, intuitsioonil areneda ja visioonidel tekkida. Seega on see hetkel parim valik koduõhu puhastamiseks, millele lisandub väga suur energeetiline puhastus. Teepuu aitab eemaldada valenägemusi, mis tähendab seda, et seda kasutades muutub sinu intuitsioon tugevamaks ja sa suudad eristada tõde valest. Seega kasuta Teepuu eeterlikku õli õlilambis või difuuseris koos veega juba mitmeid päevi enne Kuuvarjutust. Kui soovid tugevamat energiapuhastust, siis kasuta koos Teepuuga Talihali eeterlikku õli. See sobib ideaalselt, kuna seekordne Kuuvarjutus võimaldab meil sellel korral saada vabaks negatiivsetest mustritest, ka mõttemustritest. Talihali on suurepärane taim enda mõistuse ümberseadistamiseks ja korrigeerimiseks.

Taaselusta end sellel päeval - pane plaan paika!

Kuuvarjutuse päeval, 8. novembril joo võimalikult palju vett, et Kuuvarjutuse energia saaks sind puhastada. Kasuta vee sees näiteks laimi või sidrunit, et teha endale kiiretoimelisem Aurapuhastus.

Kuuvarjutuse juures on väga oluline see, et see annab sulle võimaluse end taastada ja sättida end uuele rajale järgnevaks 6 kuuks. Seega küsi enda käest, mida sa soovid tegema hakata? Mis on sulle järgmiseks kuueks kuuks oluline? Mis on see, mida sa soovid kindlasti ära teha? Kui oled nendele küsimustele vastused leidnud, siis jää plaani juurde ja vii see ellu.

Enda eesmärgi täitumiseks võta 3 poleeritud Girasoli kristalli ja valget värvi riidest kott. 8. novembril, kui on Kuuvarjutuse päev, pane need 3 kristalli koti sisse koos sedeliga, millele oled kirjutanud eesmärgi, mille soovid täide viia järgmise kuue kuu jooksul. Seejärel sõlmi kott kinni ja aseta see enda voodi alla täpselt kuueks kuuks. Soovitan sul endale kalendrisse kirja panna selle kuupäeva, kui kuus kuud täitub, sest siis vabasta kotis olevad kristallid loodusesse, ava sedel ning sa näed, kuidas Kuuvarjutuse maagia on suuteline looma midagi vägevat. Eriti kui sa tead täpselt, mida sa soovid saavutada.

Girasol aitab sul plaani järgi tegutseda, olla motiveeritud ja inspireeritud. See lihtne Kuuvarjutuse ajal tehtud maagia aitab sul aga ilusasti rajal püsida. Enne selle rituaali tegemist tee kindlasti enda kodule puhastus eeterlike õlidega ja iseendale puhastus rituaalitõrvikuga. Maagiaid ja rituaale ei tehta enne puhastuskuuri, kuna muidu see ei pruugi toimida Auraväljas eksisteeriva segava energia tõttu


Kindlasti tee 8. novembri Kuuvarjutuse ajal ka erinevaid armastuserituaale, millega on sul võimalik 2023. aastal head armastuseenergiat nautida. 

Kalendrit vaadates, ei ole 2023. aastani enam kaua aega ja see tuleb äärmiselt põnev, muutuste rohke ning on suurejooneline absoluutselt kõigi jaoks. Seda võin ma käsi südamel kinnitada, teades, et saabuv aasta raputab nii mõnegi elu paika, suunab oma teele ning mõnel teisel keerab elu pea peale. Kõik oleneb sellest, kui palju sa oled sellel aastal kasvanud, kui palju Karmat tervendanud ja kui palju head õnne aktiveerinud. 

Armastuserituaal kodus tegemiseks, mis aitab sul enda pereliikmetega suhteid tugevdada, perearmastust suurendada, lastega paremini läbi saada, samuti parandada läbisaamist sinu kaaslase ning teiste sugulastega. Kindlasti vii see rituaal läbi, kui soovid tervendada 2022. aasta energiat ning liikuda 2023. aastasse hea armastusekarmaga.


Selle rituaali läbiviimiseks läheb sul vaja:

Kaneeliviirukit ja Kaneeliküünalt
Kaneeli eeterlikku õli või Musta Pipra eeterlikku õli 
poleeritud Mango Kaltsiiti  või poleeritud Petaliiti
poleeritud Sinist Kaltsedoni
punast riidest kotti

Vajalikud on ka viirukialus ja õlilamp, milles on vesi, teeküünal õlilambi sisse panemiseks, samuti tikud.


Süüta teeküünal, aseta õlilambi sisse ning võta Kaneeli või Musta Pipra eeterlik õli. Tilguta vee sisse täpselt 22 tilka, ise samal ajal rituaalilauset lausudes: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!" Lausu rituaalilauset seni, kuni vee sisse on tilkunud 22 tilka eeterlikku õli. Keskendu ja lausu rituaalilauset ülimas õnnetundes!

Seejärel võta Kaneeliviirukiga teeküünlast tuld ning lausu sama rituaalilauset täpselt kolm korda: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!" Aseta viiruk viirukialusele. Seejärel süüta Kaneeliküünal ning samal ajal lausu uuesti rituaalilauset täpselt kolm korda: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!" Seejärel võta enda vasakusse kätte Mango Kaltsiit VÕI Petaliit ja paremasse Sinine Kaltsedon. Sule silmad ning lausu uuesti kolm korda rituaalilauset: "Peresuhted tervenegu, kõik tervenegu!"

Kristallid pane punasesse riidest kotti, tõmba kotisuu kinni ja aseta kott küünla juurde. Hoia kotikest seal, kuni küünal on sul nädalate möödudes ära põletatud. Põleta küünalt iga päeva nii palju kui võimalik. Viiruk lase sellel õhtul lihtsalt lõpuni suitseda. 

Kui küünal on ühel päeval ära põlenud, siis edasi kanna kristallikotti endaga kaasas või hoia seda enda kodus teiste armastusekristallide lähedal või sinu kodu Lõunapoolses ilmakaares. Põlenud küünalt võid soovi korral hoida sealsamas.

Selle rituaali tegemise ajal ole nii armas ja keskendu kõikidele enda pereliikmetele, kellega soovid suhteid tervendada või lihtsalt head õnne luua. Seda rituaali võib teha ka siis, kui suuri probleeme otseselt pole, aga sa soovid teie vahele luua suurepärast energiat just 2023. aastasse. See on armas tegevus ja annab tohutult palju head õnne juurde. 

Armastuserituaal sinu ja su kaaslase jaoks, et tugevdada teievahelist sidet, aktiveerida armastusetunnet, muuta teie suhet veelgi sügavamaks või selleks, et teid taas kokku liita!

Selle armastuserituaali jaoks läheb sul vaja Roosiküünalt, 3 Roosiviirukit, Roosipuu eeterlikku õli, punast riidest kotti, poleeritud kujul Roosat Kvartsi ja Serpentiin Jaadi. Mõlemad kristallid on 2022. aasta armastuseõnne aktiveerijad ja sobivad ideaalselt selle aasta hea energiaga lõpetamiseks. On nii ilus, et kosmilised seisud on armastuse poolt ning aitavad lahendada armastusekarmat, vabastada stressi, liita kokku suhteid ning suunduda kõrgesse tingimusteta armastuse energiasse. Lisaks on vajalikud 3 viirukialust või 1 viirukialus vähemalt kolme viirukiauguga ja tikud.

Süüta Roosiküünal ning lausu rituaalilause täpselt 12 korda: "Mina (nimi) ja (tema) suundugu tingimusteta armastusse!" Seejärel võta täpselt 3 Roosiviirukit, süüta need Roosiküünlast ja säti viirukialustele. Jah, sul läheb vaja kolme viirukialust või ühte viirukialust, millel on mitu viirukiauku. Kui sul neid veel ei ole, siis need on suurepärase abivahendid koduenergia puhastamiseks Täiskuu, Noorkuu või ükskõik millise imelise kosmilise seisu ajal.

Kui oled viirukid suitsema seadnud, siis võta Roosa Kvartsi ja Serpentiin Jaadi kristallid ja aseta need punast värvi riidest koti sisse. Soovitavalt sametist või läbipaistmatust kangast kotti. Samal ajal mõtle iseenda ja tema peale ning soovi teile mõlemale kõike head. Seejärel tilguta täpselt 22 tilka Roosipuu eeterlikku õli tilka koti sisse. Seejärel seo kott kinni ning aseta küünla vahetusse lähedusse.

Hoia kristallikotikest küünla juures, kuni küünal on sul nädalate möödudes ära põletatud. Põleta küünalt iga päeva nii palju kui võimalik. Soovitan kasutada suurt küünalt, et rituaal oleks võimsam! Viirukid lase sellel õhtul lihtsalt lõpuni suitseda.

Kui küünal on ühel päeval ära põlenud, siis edasi kanna kristallikotti endaga kaasas või hoia seda enda kodus teiste armastusekristallide lähedal või sinu kodu Lõunapoolses ilmakaares. Põlenud küünalt võid soovi korral hoida sealsamas.

See rituaal toob 2023. aastasse head armastuseõnne, seetõttu ära kindlasti ava kotti enne 2024. saabumist! Hoia seda alles, et rituaal, mille tegid, saaks muutuda maagiaks. Kas sa teadsid seda, et mida kauem sa pühendud rituaalidesse, keskendud neile, annad neile mõtte, hoiad neid kallilt endaga, seda võimsamaks muutub nende vägi ja lõpuks muutuvad need valgeks maagiaks. Mis on imeline ja hea, sest taimede ja kristallidega ei ole võimalik teha musta maagiat. Seega on see alati hea viis anda universumile ja eelkõige iseendale võimalus muuta enda elu ilusamaks.

Armastuserituaal vallalisele, kui soovid aktiveerida enda 2023. aastasse armastuseõnne, tingimusteta armastust, 5D-tasandil armastust - siis see rituaal on sinu jaoks!

Kui soovid saata 2023. aastasse sõnumi, milleks on tingimusteta armastuse kogemine ja hingedevaheliste sidemete kokkuliitmine ehk kokkusaamine näiteks enda hingesugulase või kaksikleegiga, siis see rituaal siin on täpselt sinu jaoks.

Selleks läheb sul vaja neid poleeritud kristalle: Granaati, Kullisilma ja Roosat Kvartsi. Nende kolme kristalli kombinatsioon on selle rituaali jaoks väga oluline. Lisaks on vaja ka Vetiveri eeterlikku õli, punast värvi riidest kotti ja kindlasti Hea õnne viirukit või Õnnistuse viirukit. Need viirukid on tehtud taimedest, mis on selle rituaali elavdamiseks täpselt sobilikud, seadistades kristallid selle rituaali kaudu tööle ja tuues 2023. aastasse suurt armastuseõnne. Eriti sulle, kes oled vallaline ja oled avatud tingimusteta armastusele! Vajalikud on ka viirukialus ja tikud. 

Rituaali läbiviimiseks mine enda koju sellesse kohta, kus tunned end alati kõige paremini.  Süüta viiruk tikuga ja pane viirukialusele suitsema, seda tehes lausu täpselt 12 korda järjest rituaalilause: "Hingesugulane või kaksikleek saabugu!"

Seejärel võta kristallid kätte, sule silmad ja hoia neid peos nii, et need muutuksid soojaks. Sul tuleb enda energia nendesse säilitada, enne kui ütled rituaalilause. Kui tunned, et kristallid on su peos soojad, siis lausu rituaalilause ühe korraga ning kogu südamest, nii südamest, et tunned, kuidas see energia voolab kristallide sisse: "Hingesugulane või kaksikleek saabugu!" Seejärel keskendu sellele, et aasta 2023. saabuks sinu ellu suurima armastusega. Keskendu sellele kogu südamest, et see rituaal muutuks maagiaks, see on võimalik ja Päikesevarjutus aitab sellele kaasa.

Nüüd võta punane riidest kott ning aseta kristallid sinna sisse. Seejärel võta kätte Vetiveri eeterlik õli ning tilguta kristallide peale koti sisse täpselt 12 tilka eeterlikku õli. Kindlasti tilguta 12 tilka, sest Inglinumbrite järgi on see üks võimekamaid numbreid. Kui koti sisse läheb teine arv tilkasid, siis sellest ei ole midagi, saatus teeb oma tööd ning kodeerib sinna siis järelikult teise energia, mis ei ole ka üldse halb. Negatiivse tähendusega Inglinumbreid ei ole ja kristallidega ei ole võimalik endale kahjulikku rituaali ega maagiat teha, samuti ei ole võimalik seda teha taimedega. Universum on igal juhul sinu kasuks. Imeline, eks ole!

Seejärel seo kott kinni ning hoia kristallikotti viiruki kõrval, kuni viiruk lõpetab suitsemise. Siis võta kott ning kanna seda 2022. aastani endaga kaasas või hoia kodus enda pildi kõrval. Kui 2023. saabub, vii kristallid loodusesse. Lase need metsa või veekogusse vabaks kogu enda armastusega ning samal ajal meenuta seda hetke, mil seda rituaali läbi viisid. Ja naudi aasta alguses uut armastuse teekonda!

6 järgnevat kuud on olulised! Sa muutud ise, muutuvad ka sinu kõrval olevad inimesed.

Kuuvarjutus kinnitab suurel määral ka selle, millise maailmavaate poolele sa kaldud. Arvestades seda, et 2022. aasta lõpuks on 5D-piletid nii-öelda läbimüüdud, seega, kui sa soovid enda elus liikuda kaugemale, kõrgemale, tervema mina poole, elada teadlikumalt ja anda endale võimalus spirituaalselt kasvada ning areneda, soovitan sul kindlasti Aurapuhastuse ära teha ning tagada endale sellega 5D-pilet. Kuna seekordne Kuuvarjutus kinnitab 6 kuuks inimeste Aurasse need energiad, mis eksisteerisid Kuuvarjutuse ajal, siis ilmselgelt on näha muutusi ka me kõikide maailmapildis järgneval kuuel kuul. Seega ära pane imeks, kui keegi sinu kõrval järgmiseks kuueks kuuks muutub, sest ta on selles energias, millises ta oli 8. novembril.

Novembrikuus on eripakkumises kõik chipskristallid tavahinnast -10% soodsama hinnaga! Kaunista nende väikeste kristallidega enda kodu ja lisa neid küünalde ümber ja küünlaalustele, puista neid toalillede mullale, sest nii lood sa enda ümber tervendavaid kristallienergiaid ja saad nendest imelist väge!

Käimas on loos, kus on võimalik võita 
 3 LA TENE erikollektsiooni kaelaehet "HEMATIIT" ja  3 LA TENE erikollektsiooni sõrmust (mille võitjad saavad ise välja valida). Kokku on 6 võitjat! Loosimine toimub kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest ajavahemikul 17. oktoober - 17. november. Head loosiõnne!

Ära unusta kuulamast ka LA TENE podcasti, kus räägin erinevatel teemadel palju pikemalt ja põhjalikumalt. 
Jälgi ka minu postitusi sotsiaalmeedias Instagramis @Latenee ja @LateneshopFacebookis ja liitu minu uudiskirjaga SIIN.

Saatke enda parimad plaanid teele ning hoidke enesetunne ja meel positiivsena! Laske Kuuvarjutusel tuua enda järgnevasse 6 kuusse midagi imelist!

Tene Laul