Aeg liigub kiiresti ja kindlasti tunned seda ka sina, kuidas aja ja energia liikumine on kuidagi teisiti tuntav. Oled tundnud, et maailm on muutunud. Võib-olla sa ei oska seda sõnadesse seada, kuidas täpselt, aga mina mõistan, mida sa tunned. Aeg ongi muutunud, kosmiline energia on muutunud ja see, mis hetkel kiirgab kosmosest meie planeedile Maa, on imeilus, see on suurepärane. Vaadates õhtuti taevasse, tähtede poole ning kanaldades seda energiat, mis sealt kiirgab, siis võin kindlalt öelda, et tegemist on uute energiatega. Selliste energiatega, mida ei mina, sina ega ka keegi teine ei ole varem kogenud. Mis näitab mulle ilmselgelt välja seda, et kosmos loob uut suhtumist ja energiat, kõike uut siia maailma. Seega, kui sa tunned, et elu on palju muutunud, siis nii tulebki hetkel tunda. Sa oled kontaktis enda intuitsiooniga, vastasel juhul sa ei tajuks neid energiamuutusi nii suurelt.

Soovid sa, et ma ütlen sulle midagi sinu enda kohta? Mida intensiivsemalt sa tunned, et sinu elus leiavad aset muudatused ja eelkõige sinu hinge häälestatuses, siis seda kõrgem on sinu spirituaalne energia. Kui need muudatused pakuvad sulle ootusärevust ja rõõmu, siis seda võimsamalt oled sa 5D-energias. Kui need muudatused teevad sind kurvaks või viivad sind stressienergiasse, siis sa oled alles ühel või teisel 3D-energia tasandil kinni. Sellisel juhul soovitan sul kindlasti teha Karmapuhastust, millest olen sulle kirjutanud enda uues raamatus "Ajarännak 2023". Nii lased sa vabaks vanadest energiatest, mis sind enam hästi ei teeni. Seda tuleb kindlasti teha, kui soovid kergemalt hingata ja elada. Eriti võttes arvesse seda, mida hakkas Pluuto 2022. aasta veebruaris meie Maale vallandama ning mida see kiirgab otse kosmosest meie poole kuni 2025. aasta keskpaigani.


Selle järgi on sul vaja kiiremas korras enda stressitaset alandada ning suurendada positiivset energiat. Kui sa tegeled sellega 2023. aasta esimestel kuudel, nii nagu on kirjas ka "Ajarännak 2023", seda võimsamalt sa koged neid võimalusi, mida 5D-energia sinu isiklikus elus avab. See on portaal, mis avab uksi unistuse ja missiooni täitmise jaoks. Selliseid uksi, mis viivad sind õigele teele. Jah, veel õigemale teele. Kirjutasin ka oma raamatus, kuidas aidata sul liikuda meie uues energiamaailmas võimsalt, kergelt, hästi, tervelt, armastusest kantuna ning optimistlikult. 5D-energia on ülimalt positiivne energia, mis aitab sul kõikide raskustega toime tulla ja seetõttu ma sind sinna suunangi. See on vägi, mis aitab sul sellel planeedil enda missiooni täita.

Kui sa aga oled alles kinni 3D-energias, siis kindlasti tegele sellega veebruaris intensiivselt. Säti enda tervis esikohale. Seda on sul kindlasti vaja teha, kuna kosmiliste seisude järgi on veebruar sellel aastal üks parimad tervenduskuid. Vaadates astroloogilist kaarti ja tunnetades energiaid, on see suurepärane periood enda füüsilise ja vaimse tervise eest hoolitsemiseks.

3D-KIHTIDE VABASTAMINE VEEBRUARIS:

- Kui tunned ärevust, oled stressis, depressioonis või sul on unehäired, siis tuleb nendega kindlasti tegeleda. Kasuta selleks õlilambis või difuuseris Lavendli eeterliku õli koos Iisopi ja Clary Salveiga. Nende kolme eeterliku õli kooskasutamine vabastab stressienergia väga kiirelt. Soovitan neid pudeleid isegi kaasas kanda ja kui sa tunned, et sul on halb olla, siis lihtsalt hinga korra neid eeterlikke õlisid sisse.

- Kui sul on käsil suhtedraamad, probleemid ja jagelemised ning sa pead tegelema teemadega, mis puudutavad sind ning kedagi teist sinu lähedal, siis kindlasti põleta enda kodus Roosiviirukit. Sobib ka Roosipuu eeterliku õli aurutamine. Kanna Tiigrirauda või Punast Tiigrisilma, et probleeme ja draamasid peatada, et need ei kasvaks üle pea ja neid saaks hakata lahendama mõistlikult ja täiskasvanulikult.

- Kui sa oled suures segaduses ja ärevuses, siis kindlasti suurenda apelsini tarbimist ja Apelsini eeterliku õli aurutamist. Tegemist on Sakraaltšakrat tervendava viljaga, mis annab sulle võimaluse lasta vabaks murest, usaldada rohkem elu ja saatuseteed. Usaldada universumit ennast!

- Kui sul on tervisega probleeme ja see muudab sind kurvaks või tekitab sulle palju muret, siis lase vabaks enda mured Valge Hauliidi kandmisega. Eelnevalt puhasta see Lavendliviirukiga, et see oleks üliaktiivne sinu toetamisel, et sind tasakaalustada, harmoniseerida sinu vaimset keha ja viia emotsioonid rohkem tasakaalu.

Kui soovid end tervendada, enda immuunsust tugevdada ja anda tervisele juurde midagi, millest see intuitiivselt puudust tunneb, tehes õigeid tervendamisvalikuid näiteks taimede seast, siis kanna Kambaba Jaspist. See on parim kristall enesetervenduse õppimisel.

Kindlasti suurenda C-vitamiini tarbimist, eriti kui sa elad Eestis, kus päikesevalgus on nõrk ja on palju pilviseid päevi, mil päike ei saa sinu Päikesepõimikut tervendada. Alternatiiviks on saada C-vitamiini toidulisandina. Soovitan C-vitamiini tarbida nii, et veebruaris tõstad C-vitamiin tarbimise kogust iga kolme päeva järel. Usu mind, sul on seda sellel kuul väga vaja!


Päikesepõimiku energiat on vaja hetkel suurendada ekstra palju, kui soovid endasse kanaldada 2023. aasta külluseenergiaid. Nii nagu "Ajarännak 2023" raamatus kirjutasin, on tegemist tohutult potentsiaalse tööaastaga, aga see ei tähenda seda, et sul ei ole vaja hea õnne püüdmiseks pingutada. Sul on vaja anda endast maksimum! Palun jäta see endale meelde ja korda minu järel: "MUL ON VAJA PINGUTADA!".

Olen siin sinu jaoks olemas, alati olemas, juhatades sind parimale teekonnale ja parimale saatuserajale, liikudes koos selles uues ajastus samm-sammult. Lase vabaks kõik hirmud, stress ning tõsta kõik ilus ja hea esikohale. Keskendu heale, positiivsele, nendele inimestele, keda sa armastad. Vabasta mured ja negatiivsed energiad, lase kristallidel need endale võtta. Kõige parem murede vabastaja on Bronsiit, kanna seda kristalli ja see neelab endasse sinu hirmud ja mured. Kui sa oled seda mõnda aega kandnud, siis tuleb see kindlasti Salvei rituaalitõrvikuga ära puhastada. Võid kasutada ka Salveiga segutõrvikuid, kuna Salvei puhastab Bronsiidi energia nii või naa ära, Salvei kõrval olev taim vaid lisab ekstra puhastamist ja aktiveerimist juurde. Jah, kristallid aktiveeruvad uuesti ja uuesti, kui neid puhastada, seetõttu alati hoolitse enda kristallide eest.


VEEBRUARIS ON OLULINE PANNA TÄHELE SEDA, KUIDAS SA TEISTEGA SUHTLED

Kuna enamust veebruarikuud juhib Veevalaja koos teiste planeetide energiatega, siis liigub põhirõhk inimsuhetesse. See tähendab seda, et tulemas on väga sotsiaalne kuu. Võid tunda, kuidas inimesed otsivad sind üles, sa ise soovid nendega rohkem kontakteeruda ja see ongi õige. Me oleme mõeldud suhtlema, jagama, koostööd tegema. Seega lase inimestel enda poole liikuda, aga ära kaota end ära. Jää iseendaks, sest autentsus oli 2022. aasta teema, mille pidid ära õppima.

Kui sa tunned, et oled teistest inimestest liialt mõjutatud, siis kaitse enda energiat Hematiidi kandmisega. Tegemist on kaitsekristalliga, mis ei lase sul olla nende inimeste mõjusfääris, kes soovivad kangesti sinu üle domineerida, sind juhtida ja ümber kujundada. Nendele inimestele tuleb reaalselt öelda EI. Kui sa ei suuda seda neile öelda, et sulle see või teine ei sobi, siis kanna Hematiiti, et selliseid olukordi endast eemal hoida. Siis sa ei pea asjatu draamaga tegelema.


Miks ma sellest sulle räägin? 2023. aastal on inimesed jaotatud kaheks: ühed on ühes energiavoos, teised teises energiavoos. Mis tähendab seda, et kui inimene, kellega sa suhtled või oled koos, on teises energiavoos, siis tulevad konfliktid esile. Aga nende konfliktide eesmärk on õpetada mõlemat poolt, nii sind, kui teda. Eriarvamused panevad mõtlema ja kui sa suhtudki sellesse nii, siis see on 5D-energia suhtumine. Sa ei pea minema endast välja, kui kellelgi on teine arvamus kui sinul. Aga mida sa kindlasti võiksid ja peaksid teadma on see, et sa ei tohi lasta end mõjutada ja endaga manipuleerida. Sina jää endaks, ole see, kes sa oled. Ole lihtsalt enda parim versioon, ära vali halvimat versiooni. Sa saad alati valida, kumb versioon sa oled, kas tasakaalus või tasakaalutu.

Selleks, et tasakaalu jõuda, soovitan uuesti lugeda läbi minu esimene raamat "Tähtkujude salapära". Olen seal välja toonud selle, kuidas on sinu päikesemärk kõige tasakaalukam. Kui sa jõuad sellesse tasakaalu, siis sa oledki 5D-energias. Leiad sealt enda kohta palju vihjeid, mida muutma pead. Võta see raamat aeg-ajalt kätte ning küsi enda käest: "Kas ma olen enda tähtukuju kõige tasakaalukam versioon?". Kui vastuseks on jah, siis on suurepärane, palju õnne, sa oled 5D-energias! Kui vastus on ei, siis sa saad endaga tegeleda. Hea oleks sul panna kirja need kohad, mis ei ole veel tasakaalus, nii saad sa end kiiremini aidata.

Me oleme siiski uuel ajastul ja me peame aru saama, et me peame ellu teistsuguselt suhtuma. Asjad ei ole nii, nagu need varem olid. Seega palun jäta muretsemine ning kurbus millegi osas, mida sinu elus enam ei ole. Kui ei ole, siis ei ole. Usalda universumit, usalda elu!

Kui sa tunned, et hoiad ikkagi minevikust kinni, siis lase see vabaks Rodoniidi kandmisega. Tegemist on mineviku vabastajaga, eriti kui sa igatsed kedagi, keda sinu elus enam ei ole. Kui teda ei ole, siis ei ole, lase tal minna, lase ta vabaks. Ära pane enda tundeid puuri kellegi suhtes, keda enam ei ole. Rodoniit väestab Südametšakrat ja annab sulle võimaluse uute tutvuste loomiseks.

2022. aasta maikuus vallandus iidsete hingede vaheline portaal ja kuna veebruarikuu on ülisotsiaalne kuu, siis teevad need kaks energiat täna meiega koostööd, aktiveerides telepaatilise sideme sinu ja nende inimeste vahel, kes kindlasti peavad sinu elus olema. Nad aitavad sul enda missiooni täita ja sina aitad nendel, seega julge lasta uutel tutvustel enda ellu tulla. Pane kindlasti tähele, mis toimub 14.-19. veebruaril. Need kuupäevad on ekstra olulised iidsete sidemete energiate juures. See, mis toimub nendel kuupäevadel sinu ja kellegi teise vahel, on suurejooneline, need on väga olulise tähendusega hetked. Ole hea ja pane enda jaoks kirja märksõnu, mis sellel ajal toimub. Sa üllatud neid uuesti lugedes augusti- ja septembrikuus, sest siis saad sa täpselt aru, mis sellel ajal tegelikult toimus ja miks sa pidid just nende inimestega seda miskit kogema, mida kogesid veebruaris.

"Ajarännak 2023" raamatu lõpus on selle jaoks tühjad märkmelehed, ole hea ja pane need kuupäevad ja märksõnad sinna enda jaoks kirja. Lisa veel juurde ka see, et sa mõistad kõike paremini augustis ja septembris. Tee seda selleks, et paremini enda saatust mõista.

Ajarännaku raamatu kirjutasin selleks, et juhatada sind aastast aastasse. Tegemist ei ole raamatuga, mis räägib vaid 2023. aastast, absoluutselt mitte. See räägib tingimusteta armastusest ja sellest, kuidas uues ajastus parimal viisil elada. Lisaks on seal suunav energia tähtkujudele, et kogu uue ajastu energia saaks sinu saatuserajale suurepäraselt salvestatud.

Vii selles raamatus olevad soovitused kindlasti sellel aastal täide, kuna selle aasta teod määravad ära vähemalt meie 20 aastat. Eriti just Veevalajatel, kelle jaoks on 2023 ülimalt suure tähendusega aasta. Kaalul on siiski palju.


PÖÖRA TÄHELEPANU ENDA TERVISELE

Veebruaris on oluline enda tervise eest hoolitseda, seega ole nii hea ja vaata esimesel võimaluse enda menüüsse, rutiini, enda tegevustesse. Leia sealt vähemalt 3 asja, mida võiksid muuta. Kindlasti 3! Pane enda jaoks kirja, mida sa soovid enda juurest muuta, et elada tervislikumalt ja tee kõik selleks, et need täide viia. Praktiseeri uuendust kindlameelselt 4 nädalat järjest ja seejärel see kinnitub sinu spirituaalsesse DNA-sse. Mis tähendab seda, et need head harjumused jäävad automaatselt sinu saatuserajale. Tegemist on uue ajastu energiaga, 5D-energiaga, mis oskab salvestada nii, et energia kaduma ei läheks. Seetõttu tulebki endaga tegeleda ja ennast mitte saatuse hooleks jätta seal, kus sa tegelikult oled suuteline end ise  aitama. Seega tegutse! Mõtle ise, kes sellest kõige enam võidab? Sina! Ja kui sina võidad, siis võidavad ka teised. Kuna mida tervem ja õnnelikum sa oled, seda ilusam on meie maailm. Eks ole!

TÄISKUU 4.-6. VEEBRUARIL (kõige intensiivsem päev 5. veebruaril)

Veebruari Täiskuu on äärmiselt intensiivne ja tuleb juba ette arvestada, et sinu elu keeratakse korra pea peale. Sa võid saada mingisuguse šokeeriva uudise, teadmise, avastamise, Wu Wei saadetise või Satori valgustuse (loe kindlasti, mida need kaks viimast tähendavad, olen nendest varem kirjutanud). Kõige põnevam on selle juures see, kuidas sa sellele reageerid, milliseid emotsioone tunned, kui see miski juhtub või saabub sinu ellu.

JAH, absoluutselt kõik inimesed peavad selleks valmis olema! Seega ole ka sina. Kuna me elame siin planeedil koos ja kosmos kiirgab meile kõigile ühesugust energiat, seega ole valmis! See, millega sa kokku puutud, mis sind tabab või üllatab, sellel on sinu jaoks suurejooneline tähendus. See on midagi, mille sa pead kindlasti meelde jätma.

On kaks versiooni, mis sinuga saab juhtuda. Oleneb loomulikult sellest, mis on sinu juhtivaks energiaks. Kas sa oled veel juhitud pigem 3D-energiast ehk see on domineeriv energia või sa oled kantud helgest, kergest ning turvalisest 5D-energiast. See on väga põnev aeg, kuna sa saad iseenda kohta teada nii mõndagi, kui Täiskuu enda energiaid vallandab. Väga spirituaalselt endaga kontaktis olevad inimesed tunnevad seda energiavoogu tegelikult juba 2. veebruari õhtust saadik, seega pane ka seda kuupäeva ja 3. veebruari tähele. Küsi iseenda käest, mis teemad on õhus, millele sa mõtled? Kõik on oluline. See, mis sellel ajal juhtub, see on väga suure tähendusega.

3D-energiast oled sa juhitud siis, kui see miski sind šokeerib sind nii, et sa saad haiget. 5D-energiast oled sa juhitud siis, kui see miski loob sulle küll ärevust, aga samas ka põnevust ning ootust, lootust ehk on nii-nimetatud positiivne šokk.

Need teemad, mis esile kerkivad, on kõik seotud Veenuse retrograadiga, millest kirjutasin iga tähtkuju juurde enda "Ajarännak 2023" raamatus. See, mis nüüd Täiskuu ajal toimuma hakkab, toetab Veenuse retrograadi. Kui see on sinu jaoks raske ja keeruline, siis tuleb sul enne see miski  ära õppida või seda aktsepteerida, et Veenuse retrograadi ajal 2023. aastal õnneenergia kätte saada. Veenuse retrograad algab 23. juulil ja kestab 4. septembrini. See on periood, mil kõikidel tähtkujudel aktiveeruvad õnneenergiad, kui olete ise teatud kohtades tasakaalu saavutanud. Vihje saadetakse sulle nüüd, veebruari Täiskuu ajal. Eriti hea on see, kui sa kirjutad enda "Ajarännak 2023" tähtkuju juurde või tühjadele märkmelehtedele üles, mis see on.


Täiskuu ajal tee kindlasti enda kodus puhastust, kui soovid vähendada stressienergiat, mis tuleb Täiskuu intensiivsusega kaasa. See aitab sul enda peas rohkem selgusele jõuda, analüüsida, leida enda jaoks parimaid lahendusi kõigele sellele, mis sinu elus parasjagu toimub. Seega soovitan Täiskuu ajal põletada Sandlipuu viirukit koos Sandlipuu eeterliku õli ja Sandlipuu küünlaga. Võid nende kõrvale lisada ka Punast Jaspist, mis takistab ebaõigluse energiat ja aitab kaasa andestamisele, mõistmisele, tolerantsusele, kaastundlikkusele, heale energiale ja loomulikult ka kaitseenergia suurendamisele. Selle kristalli võid hiljem panna enda koju lillemulla peale, eriti sobib seda hoida Havisaba või Sulgvõhu peal. Need on suurepärased Feng Shui taimed, mis kaitsevad ja hoiavad sinu kodu energiat imeilusa, kerge ja helgena. Üleüldiselt väestavad taimed meie kodusid ja aitavad 5D-energiat koduseinte vahel hoida, seega loo enda koju isiklik botaanikaaed. Nii saad ekstra mõnusa atmosfääriga kodu, kus saab mediteerida ja mis on sinu isiklik puhkekoht. Sinu kodu võiks ja peaks olema sinu isiklik tempel, seega loo see endale, kus on sul igapäevaselt suurepärane olla, kus saad tantsida, laulda, veeta head aega koos armastatud inimestega, olla terve ja kus sa saad end välja puhata. Keskendu sellele, sinu heaolu on oluline, sest kui sinuga on kõik hästi, siis on ka kõik teised sinu ümber selles energias, kuna tervislik energia tervendab ka teisi energiaid. Seega on sinu tervis nakkav! Positiivselt nakkav! Ja see on väga hea nakkus!


Loodan kogu südamest, et sinuni jõudis informatsioon selle kohta, et 17. jaanuarist kuni 3. veebruarini oli telepaatilise ühenduse loomine Kaksikleekide ja Hingesugulaste vahel. Kirjutasin sellest sulle Instagrami  story'des ja ka Facebooki ajajoonel. See oli periood, mil sul oli võimalik luua enda ja oma armastatu vahel tugev telepaatia. Või kui sa oled vallaline, siis luua telepaatia selle inimese vahel, kes on mõeldud sinu saatuserajale tulema. Arvestades seda, et 2023. aasta on teine tingimusteta armastuse aasta, on see tegelikult meie uue ajastu põhiline teema. Sellel aastal on võimalik armastuseenergiaid veelgi võimsamaks muuta, kuna uue ajastu eesmärk on liikuda sügavale Südametšakrasse ning muuta inimesi tundlikumaks. Selleks, et osata armastust rohkem väärtustada ja osata armastust vastu võtta. Armastus on see, mis alati võidab! Kõik, mis on loodud ja tehtud armastuseenergia ajendil, see on hea Karma ning see toob sulle tulevikus palju head. Seega ära mitte kunagi alahinda tegu, mis tuleb otse südamest, sinu südamest!

Telepaatilise ühenduse sai väestada Ioliidi, Küaniidi, Sodaliidi, Sinise Kvartsi, Tselestiidi ja Seleniidi kristallide kasutamise või ehtena kandmisega. Kui sa loed seda veebruarikuu horoskoopi enne 3. veebruari, siis on sul veel võimalik seda imelist telepaatilist energiat kanaldada ning võimendada. See annab sulle eelise armastuseenergiate suurendamisel, mis tähendab seda, et kui sa oled vallaline, siis sa jõuad kiiremini suhteenergia kasvamiseni, sinu saatus teeb selle ukse sinu jaoks kiiremini lahti. On oluline väestada neid energiaid, mis on meie ümber ja mis on meis endis olemas. Meie kõigi jaoks on heaolu oluline ja ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks ennast mitte aidata. Sina, jah sina! Anna endale alati parimat, loo enda ümber heaolu, täida see maailm armastusega. Armastust ei ole mitte kunagi liiga palju. Tegemist on energiaga, mis kasvatab uusi energiaid. Armastus on selles maailmas kui kütus. Mida rohkem sa seda lood ja edasi jagad, seda imelisemaks sinu elu muutub, kuna sa lood nii uut elu.

Endiselt joo vee-eliksiire, nagu soovitasin sul seda teha detsembris ja jaanuaris, leiad vee-eliksiiride artikli siit. Soovitan sul see läbi lugeda, et mõista, kui oluline on veejoomine ja sellega enda väestamine. Kui sul on olemas vee-eliksiiri kristalle, eliksiiripudelid, eliksiirisauasid, siis kasuta neid kindlasti, sest nendega on sul võimalik end ekstra palju aidata, kuna kristallide energiad liiguvad vee sisse ning kui sa vett jood, siis see väestab sind eriti võimsalt ja spirituaalselt, aidates sul 5D-energias kasvada ja seda veelgi rohkem enda energiasse kinnitada.

Kas sa teadsid seda, et 5D-energiat on võimalik suurendada? See suureneb, kui sa ise tegeled enda spirituaalse poolega. Kuna oleme uuel ajastul, siis on sul oluline mõista, et sa lood saatusesse uusi energiaid ja vastavalt sellele, mida sa lood, avanevad ka uksed sinu saatuserajal.

Saturn meie taevas juhib iga inimese energiavälja, mis tähendab seda, et kui sina teed midagi enda jaoks, teiste heaks, siis see aktiveerib hea Karma sinu poole liikuma. See omakorda tähendab seda, et sa tervened, avaned ning sinu eluteele tuleb uusi võimalusi. Seega ava end, tervenda, jaga ja külva armastust siia maailma ning, usu mind, Saturn väestab sind heaga ning ainult heaga!

ARMASTUSELAINETEGA SAABUV NOORKUU TOOB KAASA ARMUMISI, TAASKOHTUMISI, UUSI SUHTEID JA UUSI SUHTETASANDEID

Noorkuu on 19.-21. veebruaril ja kõige intensiivsem päev on 20. veebruaril!

Noorkuud väestab Uraani, Pluuto ja Veenuse ühendusest ning kaugemate tähtede jõust saabuv uus tingimusteta armastuse laine. Mis tähendab seda, et suhete osas võivad toimuda uued pöörded, uued suunad ning õhus on tunda kergenenud energiat. Kindlasti ka seksuaalset energiat, sa võid end sellel ajal tunda ekstra sensuaalselt või seksuaalselt. Mida spirituaalsem sa oled, seda suuremaks muutub sinu seksuaalenergia. Seega, kui see sinus kasvab, siis tea selle põhjust, olen selle sulle ette öelnud.

Kui sa oled seksuaalselt kinni, siis on see Noorkuu suurepärane enda tervendamiseks ja enda Sakraaltšakra väestamiseks, et olla tervislikult seksuaalne. Ebaterve seksuaalsus pärineb 3D-mõtlemisest, seal on pornograafia, räpased ja vulgaarsed seksuaalsed naudingud, kus ei ole tundeid ega armastust. See on totaalne 3D-energia. Seda aitab vabastada Piemoniidi ja Granaadi koos kandmine või nende kristallide kodus hoidmine. Kuna seksuaalenergia on väga oluline ka külluseenergia aktiveerimiseks ehk Päikesepõimiku väestamiseks, kuna seal asub sinu nii-öelda isiklik rahakanal, siis peab seksuaalenergia terve olema. Suhtumine seksi peab olema tervislik ja armastusest juhitud!

5D-seksuaalenergia on seotud tunnetega, teise poole austamise ja armastamisega. Mida rohkem on tundeid teise poole vastu, kellega ollakse seksuaalses sidemes, seda suurem on see vägi, mida kanaldad endasse seksuaalsete hetkede ajal. See on enesetervendamine koos kaaslasega. Mõtle selle peale! Tead, millest ma räägin, kui sa armastad teda, kellega koos oled intiimne. Nii tugevnevad suhted ja võimenduvad tunded, seega tasub enda Sakraaltšakrasse ühel või teisel viisil maksimaalselt panustada.

Näiteks väestab Noorkuu ajal seksuaalenergiat Kaneeli eeterliku õli, Kaneeliviiruki või Kaneeliküünla põletamine. Kui sa oled vallaline ja veel ootad uue ajastu armastust, siis soovitan sul luua enda koju armastusealtar, kus võiksid kindlasti olla esindatud Larimar, Rodokrosiit, Maligano Jaspis, Thuliit ja kõik need kristallid, mille armastuseenergiat soovid enda ellu tuua. Aseta kristallid peegli lähedale ja hoia neid seal vähemalt järgmise Noorkuuni, mis saabub märtsis.

Selle Noorkuu ajal võid kohata kedagi täiesti uut, kelle vastu sul võivad tekkida ootamatud tunded. See on selle Noorkuu juures eriti põnev! Eriti vallalistele või neile, kes on mõeldud enda Kaksikleegiga kohtuma. Kuna Kaksikleek on nüüd see, kes ei vali seda, kas sa oled suhtes või mitte, siis kui ta soovib, siis ta lihtsalt jalutab sinu uksest sisse ja jääb sinu ellu. Isegi kui Kaksikleegid ei suuda suhteni jõuda (kirjutan ja räägin sellel teemal tulevikus), siis ta jääb igavesti sinu ellu, sinu hinge, mõistusesse, südamesse, sinu energiasse. Telepaatia ei kao mitte kunagi!

Kireenergiat saad sa aktiveerida Sakraaltšakra tervendamise kaudu, näiteks süües greipi või seades õlilampi Greibi eeterlikku õli. Saad seda teha ka enda armastatule keskendudes ning mõeldes kõikidele ilusatele hetkedele, mida olete koos jaganud, eriti just teie väga intiimsetele hetkedele.

Üldiselt tabad end veebruaris mõtlemast neile, kellega on sul suhe olnud või kellega oled suhtes. Sellel on oma põhjus. Kosmos kanaldab armastuselainet, seega ära imesta, kui sinu peas on keegi, kelle vastu sul on sensuaalsed tunded. See, et ta sinu peas ringi keerleb - las ta teeb seda! Kosmos suunab sind mõtlema nende peale, kellega on veel midagi lahtist, midagi on tulemas või loomas, ka võib sulle end ilmutada keegi täiesti uus. Kuna jaanuaris aktiveerus telepaatia ekstra võimsalt, siis ei ole ime, et seda koged. Soovitus sulle - mõtle tema või nende peale heaga ja armastusega! Te olete ühendatud põhjusega. Selle põhjuse nimeks on saatus. Ja universum soovib teie vahele veel midagi tuua, teid kuidagi millegi jaoks ühendada, et saaksite edasi liikuda kas koos või eraldiseisvalt. Selleks, et teada saada, mis selle kõigega teha, loe erinevaid artikleid, mida olen hingedevaheliste sidemete kohta kirjutanud. Lisaks saad alati kasutada enda pendlit, et leida vastiseid. Suhteküsimuses aitab sind alati kõige kiiremini ja täpsemalt kas Roosast Kvartsist, Granaadist või Rubiinist valmistatud pendel. Esita temale keskendudes lihtne küsimus, millele on võimalik vastata JAH või EI vastusega. Naudi armastuselainet, lase armastusel enda hinge ja auravälja pääseda! Armastus on imeline, kellegi vastu tunnete omamine enda südames on võimas, see on omaette maailm sinu Südametšakras!


Kindlasti jälgi minu podcasti, lisainformatsioon veebruari kohta saabub ka Facebooki-ajajoonele ja Instagrami story'desse. Olen sinuga!

VEEBRUARI ERIPAKKUMINE! Kõik Rohelise Aventuriini tooted tavahinnast 10% soodsama hinnaga! Tegemist on kristalliga, mis on sõpruse, rahaõnne, külluse ja Südametšakra kristall. Malahhiidi kõrval ka 2023. aasta kõige võimsam rahavoolu, tööedu ning küllusekristall. 

UUS LOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest ajavahemikul 21. veebruar - 21. märts, loosime välja 3 Ahhaadist küünlaalust! Head loosiõnne! 

Kohtumiseni ja alati telepaatilist ühendust hoides

Tene Laul