Selle aasta esimene päikesevarjutus leiab aset 30. aprillil, aga vahetult enne seda, 29. aprillil läheb Pluuto retrograadi. See lisab päikesevarjutusele võimu ja loob selle ümber tegelikult omanäolise energia. Kõik iga-aastased päikesevarjutused kannavad endaga erinevat energiat ja neid ei saa võtta üks-ühele. Arvesse tuleb võtta ka seda, millised on planeetide seisud päikesevarjutuse ajal. Seetõttu tasub sul järge pidada ka sügavamalt lahti seletatud kosmiliste seisudega. Ma aitan sul seda teha, selgitades lahti, mis siis täpselt toimuma hakkab.

Pluuto retrograad loob päikesevarjutusele sisu. Millise? Selgitan seda sulle.

Pluuto retrograad algab 29. aprillil ja kestab 8. oktoobrini, see on tegelikult umbes kuue kuu pikkune periood. Sama pikalt mõjutab 30. aprilli päikesevarjutus sinu isiklikku elu ehk see, kuidas sa end päikesevarjutuse ajal nii-öelda seadistad toob endaga tegelikult kaasa kuuekuulise energeetilise programmeerimise. Kuna see päikesevarjutus langeb täispikkuses kokku Pluuto retrograadiga, siis ongi oluline seda silmas pidada.

Päikesevarjutus koos Pluuto retrograadiga viib sind samaaegselt sügavuti nii millegi tervenemisse kui ka enesearengusse. Kõikides inimestes toimub see loomulikult erinevates aspektides, vastavalt sellele, kus on sinu aeg edasi areneda. Loomulikult saab täpsema info kätte sünnikaardist, aga seda informatsiooni saaksin ma pakkuda vaid erasessiooni käigus, kuna seda tuleb kõigi puhul erinevalt analüüsida.

Mõnda inimest mõjutab see näiteks mitmes aspektis, samas teist võib mõjutada vaid ühes, kõik oleneb sinu sünnikaardist. Aga ma annan sulle ikkagi vihje, mis aitab sul ära tuvastada, kus võib sinu elus see arenguprotsess toimuda. Selleks vaata tagasi ja süvene sellesse, mis on sinu elus alates 21. märtsist kuni tänase hetkeni toimunud ja ekstra esile kerkinud. Sukeldu iseenda eraellu ja küsi küsimus: "Mis on sinu jaoks täna keeruline ja raske? Mis sind vaimselt ahistab?"

Kindlasti on mõni teema, mis ei anna sulle rahu, olgu see suhe, töö, tervis, vahet ei ole. Pluuto teeb meiega enne retrograadi eeltööd, öeldes tegelikult selgelt välja, et näe, kullake, sul on vaja selles aspektis korralikku suurpuhastust ja tervendust ning universumiga koostööd teha. Kui sa suudad välja selgitada selle teema, mis on alates 21. märtsist raske energiaga õhus eksisteerinud, siis jackpot - sa tead täpselt, mis sind kuue kuu pikkusel perioodil tabab! See sama asi vajab sinu poolset suurt-suurt tööd, et see osa enda elust korda seada, ära tervendada ja ümber programmeerida. Pluuto toob esile varjuküljed sinu kasuks, mitte sinu kahjuks. Retrograad on tagurpidikäik ehk ta viib sind vanadesse teemadesse, et sa saaksid tegelikult elus edasi liikuda. Ta ei too sinu ellu seda jama tagasi, vaid loob sinu ette situatsioone ja teemasid, mille käigus sa saaksid vanadest mustritest, harjumustest ja ka sidemetest vabaks lasta.

Aga kuidas toimub vabastamine? Läbi õppeprotsessi, läbi iseenda ümber kujundamise. Seega lähed sa alates päikesevarjutusest tegelikult justkui elukooli, mille käigus antakse sulle võimalus enda elu muuta ja just seal, kus on sulle häirivad energiad ette visatud. Rõhutan jällegi - igal inimesel on see erinev, kuna me oleme enda eludes erinevas etapis, me oleme teinud enda elu jooksul erinevaid valikuid. Seega on see päikesevarjutuse ja Pluuto retrograadi ühine vägi väga isiklik, see võib olla ka väga intiimne energia, mis esile kerkib.

Sellele kõigele lisab ekstra suurt rõhku 12. aprillil toimunud Jupiteri konjuktsioon Neptuuniga, mis toimus Kalades. Loe peale selle artikli läbilugemist kindlasti ka selleteemalist artiklit, kuna toon seal välja selle, kuidas maailm muutub ja jääbki muutuma. Leiad selle artikli SIIT. Tegemist oli siiski kõrghetkega, mis vallandas nii-öelda suure muutuste portaali ja nüüd annab päikesevarjutus meie planeedile juurde lisajõudu, et asjad saaksid edasi areneda. Päikesevarjutus toob muutust isiklikul tasandil!

30. aprillil toimuv päikesevarjutus ütleb sulle seda, et me ei vaata tagasi, me liigume sinuga koos edasi!

Aasta alguses tõin välja 3D-maailmast liikumise 5D mõttemaailmale ja rõhutasin päris tugevalt seda, et tehke aasta alguses suurt tööd selle nimel, et jõuda 5D-sse, vastasel juhul on teil keeruline selle tempo ja transformatsiooniga sammu pidada. Nüüd ongi käes see aeg, kus tempo tõuseb, tõuseb, tõuseb ja sinu hinge sisenevad ülesanded, mida sa ei saa ignoreerida. Sul on vaja võtta enda elus juhtpositsioon, mitte oodata, et kõik loksuks omadele kohtadele. Seda ei juhtu sellel aastal - 2022. aasta on täis enesearengut. Olen seda rõhutanud igal pool, selle aasta artiklitest ehk energeetilistes teadaannetes, Instagrami päevakohastes story'des ja loomulikult ka Kanal 2 eetris jooksvas sarjas "Tene Laul. Elamise kunst", kus toon samuti välja selle aasta energiad ja selgitan sulle ja kõikidele teistele lahti selle, mis siis siin meie ümber päriselt toimub. Seega ära oota, et muutused leiaksid aset, muutu muutuste käigus, nii on sul endal lihtsam. Sina ega keegi teine ei saa enam paigal seista, te olete nii-öelda sunnitud muutuma. Pluuto retrograad toob selle esile ja päikesevarjutus kinnitab, justkui annaks allkirja ja sõlmiks sinu hinge ning universumi vahel lepingu, nii et sulle endale jääb vaid sõnaõigus öelda JAH kõigele, mis sinu ellu tuleb. Lisaks sellele JAH-sõnale oled sa lepingule alla kirjutanud ka selles osas, et sa pead ise inimesena muutuma.

Mis juhtub siis, kui sa hakkad vastu, eitad kõike, mida sulle ette visatakse ja üritad situatsioonidest eemale hiilida? Need graviteerivad sinu poole tagasi, seega ei saa sa peitu pugeda. Peitu pugedes tabab sind vaid stress, ängistus, jõuetus, kõige hullemal juhul depressioon. Seega aja end püsti, mine vastu nendele teemadele, mis sind sinu elus häirivad, tegele nendega, tööta end üles, muutu ise inimesena tugevamaks ja astu kõrgemasse energiasse.

Mida tähendab kõrgemasse energiasse astumine? Sa võtad kätte ja ütled iseendale: "JAH! Davai, teeme ära, ma saan hakkama, ma muutun, ma soovin elada õndsuses, seega ma teen selle nimel tööd!" Nii liigud sa 5D-maailma, kuna see maailm on seotud jaatamise, mitte eitamisega. Ja mida rohkem sa võtad vastu ülesandeid, mis ei soovi sinu juurest ära liikuda, seda kiiremini sa inimesena arened. Pluuto soovib sind muuta sinu enda kasuks, mitte kahjuks.

Kui vaadata tagasi 2021. aastale, siis on inimesi tegelikult alates juulikuust alateadlikult teavitatud sellest, et muutused tulevad ja te kõik peate tegelikult isiklikult muutuma. Sisetunne või intuitsioon on teiega justkui rääkinud, öeldes, et nii enam ei saa, midagi peab muutuma, et elu saaks edasi liikuda. See on jällegi kõigil erinevates aspektides. Seega, kui sa soovid enda kohta väga suurt tõde üles leida ja näha, millises aspektis sa pead kõige enam muutuma, siis mine tagasi eelmisesse aastasse ja nopi sealt välja teema, mis on sind tegelikult üheksa kuud saatnud.

Minu jaoks on teie, minu jälgijate-toetajate heaolu ülioluline ja seetõttu olen otsustanud jagada teile päevakohaseid kosmilisi teadaandeid, et te saaksite elada enda elu parimal võimalikul viisil. Kuna 2022. aasta avas universumis täiesti uue peatüki, siis on spirituaalne areng hädavajalik, et sa suudaksid uues maailmas ilusti hakkama saada. Maailm ei muutu kunagi tagasi samasuguseks nagu see oli kolm aastat tagasi, kindlasti mitte. See muutub täiesti uueks, meie universum teeb suurpuhastust, korrektuuri, loob uudsust. Sina pead ka seda tegema, kui sa soovid helgemalt elada. Seega tegele enda elu varjukülgedega, et need järk-järgult endast vabaks lasta.

Päikesevarjutuse päeval siseneb Merkuur Kaksikutesse, mis toob kaasa Kurgutšakra energia aktiveerumise

See annab omakorda sulle ja kõikidele teistele inimestele võimaluse mõista paremini, mis meie ümber ja sees toimub. See on suhtlemist aktiveeriv jõud, seega jaga enda muret, lase teistel inimestel end toetada, see on nüüd oluline.

Mõtle nüüd ise - viimased üheksa kuud oled sa elanud pigem enda peas, sul ei ole olnud soovi jagada kõike seda, mis sinu sees raskel tasandil toimub, aga nüüd aktiveerib päikesevarjutus selle vabastamise ka suhtlemise tasandil. Kui Pluuto viskab sulle ette situatsioone, mis aitavad sul õppida olukorrast, siis Merkuur aktiveerib sind kõike lahti mõtestama ja jagama teiste inimestega enda tundeid, enda sisu. Lihtsalt jälgi seda, kellele sa mida jagad, et need inimesed oleksid sinu energiat toetavad, mitte ei tõmbaks seda maha.

Kogu kosmilist pilti ja planeetide seisu analüüsides ütlen täiesti ausalt välja, et kõik soosib teie arengut, mitte ei takista seda ja mul on selle üle meeletult hea meel, et lõpuks antakse teile jõud ise enda keerulisi situatsioone lahendada. Ja kui sa mõtled nüüd kaasa, siis vaata, kui suur jõud on planeetide seisudel. See viitab ilmselgelt sellele, et ära võta kõike isiklikult, mine egotsentrist välja ja tule kollektiivsesse energiasse ning sa mõistad seda, et sa ei ole sellel teel üksinda. Sina, tema, kolmas, neljas - te kõik olete ühisel rajal, mis ei ole antud hetkel kerge, aga see annab tohutult lootust ja pakub tohutut muutust ning isiklikku transformatsiooni. See on võimaluste võimalus!

Selleks, et muuta enda isiklik transformatsioon ja varjukihtide tervendamine sujuvamaks ning viia spirituaalne eskaleerumine tipptasemele, ole nii hea ja kasuta kristalle. Kui sind üldse miski aitab, siis kristallide energia. Sa ei saa kristallide puhul teha valet valikut, need kõik toetavad sind.

Nägin nägemuses seda, et päikesevarjutuse päevast alates on väga oluline hoida enda kodus Tsitriini, nii poleeritud kui ka tippe. Tsitriin, ükskõik, millisel kujul, toetab sind. Esiteks on Tsitriin päikesega otseses kontaktis, see kanaldab Maale päikeseenergiat. Kristallid on Maarakud, mis talletavad kosmilist energiat ja Tsitriin saab aktiveerida päikesevarjutuse kaudu transformatsiooni, mis aitab sul jõuda hea lõpptulemuseni.

Selle kristalli puhul on oluline väärtus ka see, et see muudab energiad positiivsemaks, motiveerib sind tegutsema, aitab sul raskest energiast üle olla, tõstab sinu isiklikku jõudu, julgust, rõõmsameelsust, aktiivsust ja veel kõike head. Seega toetab Tsitriin sind kandes või kodus hoides järgnevad kuus kuud, mis on sinu elus märkimisväärsed ja olulised, sest need loovad sinu ellu tulevikuvundamenti. Seega ei peaks võtma kergekäeliselt seda, mis kõik sinu elus järgneva kuue kuu jooksul lahti rullub. Kõik negatiivne, mis tuleb esile, on sinu õpetajaks, sinu tervendajaks ja sinu vabastamiseks. Kõik hea, mis tuleb, on see energia, mis asendub õpituga.

Näen nägemust selle kohta, et positiivne energia saab siseneda vaid siis, kui sa vabastad vanu kihte. Seega ei jaluta positiivne sinu uksest sisse enne, kui sa ei tee tööd vanade asjade klaarimisega. Pluuto lagundab minevikku, Merkuur aitab vabastada sind vaimsest koormusest ja Päikesevarjutus annab võimaluse uuenduseks. Ideaalne, eks ole?

Lisaks Tsitriinile saad sa abi ka näiteks Karneoolist, Päikesekivist, Oranžist Kaltsiidist ja Rutiilnõeltega Kvartsist - need kõik on Päikesega kontaktis. Viimane aitab ellu viia unistusi, mis on nüüd ja täna sinu hinges. Seega soovitan sul kindlasti kristallide jõudu kasutada. Ole intuitiivne ja tunneta ise, kuidas ja milline kristall neist võiks sinu ellu siseneda ja sind sellel perioodil toetada.

Päikesevarjutuse päev on väga oluline! Pane see endale kalendrisse kirja ja selle kohta telefoni teavitus, et sa seda maha ei magaks. Ole sellel päeval enda energiate suunamise osas väga teadlik.

Mida ma soovitan sellel päeval teha?

Keskendu sellele, mida sa soovid saavutada, mitte sellele, mis sind takistab. Too end enda tsentrisse, sisesta endale sõnumit: "Ma saan hakkama, ma olen tugev, ma võtan vastu kõik, mis minu ellu tuleb ja võitlen selle vastu nagu Superman või Wonder Woman!"

Näen tohutut nägemust selle kohta, kuidas iseenda õigesti seadistamine ehk mentaalne programmeerimine annab sulle kuueks kuuks jõudu. Kes iganes on sellel päeval madalas energias kodeerib enda ellu järgmiseks kuueks kuuks raskuse, mis on tohutult toksiline ja võib välja tuua väga suure katsumuse selle transformatsiooniga toime tulemisel. Seadista end sellel päeval täiesti teadlikult positiivseks, see on ainuke kord, mil sul on võimalik enda nii-öelda kokku kukkumist ennetada. Seega pane endale igale poole suurelt ja punaselt kirja, et sellel päeval hoiad enda energiad kõrgena, tugevana, keskendud sellele, et oled tugev!

Miks ma seda kõike räägin ? Nii minu nägemused kui ka planeetide seisude tõlkimine toob välja selle, et 30. aprill võib olla paljude inimeste jaoks pingeline ja keeruline. Jääb täpselt selline tunne, et universum ise küsib kõigi käest suurelt ja valjult: "Nonii, kes soovib õppida rasket teed pidi, kes kerget teed pidi?" No ja siis sina vastadki universumile enda energiaga kummal poolel sa oled. Ole nii-nii hea ja tee see päev endale kasulikuks, isegi, kui sellel päeval hakkab toimuma midagi veidrat. Ükskõik, kes või mis üritab sind maha tõmmata, ütle sellele: "Mkmm, ei lähe kaasa, olen enda jaoks olulisem!"

Kui sa oled minu saateid vaadanud, siis rääkisin kolmandas ja neljandas osas sellest, kuidas 2022. aasta õpetab inimesi tugevateks ja selles aspektis, kus sinul on isiklikus elus veel nõrkus sees. Seega ära alahinda seda päikesevarjutust, mis tuleb. See aktiveerib sinu kasvatamise täistuuridel. Võib isegi öelda, et see sama päikesevarjutus on nagu sinu õpetaja, kes ütleb sulle: "Kallike, nüüd me siseneme tipptaseme eksamile, meil on vaja 2023. aastal järgmisele kursusele minna ja sa ei tohi läbi kukkuda!" Seega mine enda varjukülgedega sõtta ja pane kõik maksimumi peal mängu, et end tugevaks inimeseks kasvatada.

Näiteks, kui sinu probleem seisneb tervises, siis mida teha? Vaheta välja enda menüü, enda elustiil, too enda ellu tervist. Sa ei saa ju jätkata vana rada pidi, sul on vaja progressi. Kui tegemist on enesedistsiplineerimisega ja kõik probleemid taanduvad sellele, siis 2022. aasta ütleb sulle: "Halloo, kallike, sa ei saa selle nõrkusega enam edasi liikuda. Seega tõuse püsti ja tegutse, ära mine mugavat teed pidi," ja neid näiteid võib tooma jäädagi.

Minu jaoks on äärmiselt oluline, et te kõik liiguksite kaasa selle tempoga, mis praegusel ajal toimub. Ma ei soovi, et sa maha jääksid. Soovin, et sa tuleksid sellega kaasa, ma ei soovi näha sind kannatamas ja seetõttu kingin sulle kõik oma teadmised ja visioonid, et sa saaksid minuga ja kõikide teiste aktiivsete inimestega ühes tempos püsida! Oleme kollektiivselt seotud, kõik, mis universumis toimub, mõjutab meid kõiki. Kui sa ise muutud tugevamaks, siis saavad kõik sellest kasu.

Armastusega, armastusega ja veelkord armastusega!

Tene Laul