Kuuvarjutus on ära olnud ja ma loodan südamest, et sul läks kõik suurepäraselt! Tegid õigeid otsuseid, valikuid, olid täielikus harmoonias, tasakaalus, armastuseõnnes, õndsuses iseendaga. Kui jah, siis sinu isiklikus elus aktiveerus armastuseportaal, mis viib sind kokku iidsete sidemetega. Ülivõimekas Kuuvarjutus ei mõjutanud sind vaid 16. mail, vaid tegelikult mõjutab see sind sellest päevast alates kuni 2025. aastani välja. Kindlasti loe selle kohta tagantjärgi, kuna sul on veel võimalus armastuseportaali igatpidi enda kasuks muuta. Kõik oleneb sellest, kuidas sa seda portaali käsitled, seega loe uuesti, et leida sealt inspiratsiooni elamaks enda elu maksimumiga. Leiad mu artikli SIIT.

Lisaks sellele oleme me liikumas hetkel Noorkuu poole ja Noorkuu aktiveerib me eludesse alati midagi uut ning põnevat. Noorkuu vägi mõjutab meid küll tervelt üks kuu, kui see just ei ole seotud Päikesevarjutusega, mis oli 30. aprillil. Loe tagantjärele kindlasti ka see artikkel läbi, kuna see on seotud sinu praegu elu ja tulevikuga, leiad selle artikli SIIT.

Lisaks mõjutas 30. aprilli Noorkuu päris tugevalt külluseenergiate liikumist! Selle järelmõju või uue võimaluse andmise vägi saabub 30. mail, mil sul on samuti võimalik enda ellu kutsuda positiivsust ja head õnne. Aga sellel korral vägagi maises mõttes - materiaalsel tasandil!

Näiteks, kui sa soovid, et sinu rahaline olukord paraneks, sinu eluteele tuleksid võimalused küllust aktiveerida ja külluslikuks saada, siis on mõistlik 30. maid külluseenergiate aktiveerimiseks ära kasutada.

Olen sulle siia kirja pannud rituaali ja andnud küllusealtari loomise kohta nõuandeid, saad neid rakendada. Tee seda nii, et sul oleksid kõik elemendid 30. maiks olemas, et sa saaksid sel päeval selle külluseportaali üles ehitada.

Aktiveeri ja puhasta peeglid!

Kõige parem viis külluseportaali loomiseks on nii, et see on tehtud peegli ette. Või siis piisab ka väikesest peeglist, mille lisad küllusealtarile. Loomulikult on kõige parem see, kui tegemist on uue peegliga. Aga sobib ka see peegel, mis on energeetiliselt puhastatud. Puhastamiseks läheb vaja sul Draakonivere, Kadaka või Rosmariini rituaalitõrvikud. Põleta ja suitsuta rituaalitõrvikut peegli ees. Võid seda tegelikult teha kõikide enda kodu peeglitega ka profülaktilisel eesmärgil iga mõne aja tagant.

Peegleid tuleb puhastada, kuna need salvestavad informatsiooni. Kui need on salvestanud midagi negatiivset, siis need kiirgavad ka negatiivset välja. Kui on salvestanud positiivset, siis kiirgavad need ka positiivsust. Seega on oluline peegleid puhastada. Puhastamise protsessi käigus ei lähe kaduma hea energia, seda ei tasu karta. Puhastub ainult peeglis olev negatiivsus.

Aktiveeri enda küllusekristallid tulevase Noorkuu ajal 30. mail!

Võilill sümboliseerib spirituaalsel tasandil head õnne, küllust, eluenergiat ja tervenemist. Seda lille on võimalik kasutada koduenergia tervendamisel ja puhastamisel. Näiteks kasuta Võililli Noorkuurituaalides. Kui põletad Noorkuu ajal kodupuhastamiseks viirukeid ja küünlaid oma kristallide keskel, siis aseta ka Võililli nende sekka. Eriti siis, kui aktiveerid enda kodus eksisteerivaid külluse- ja rahaõnnekristalle. Kuna Võilill sümboliseerib küllust, siis saab seda edukalt külluseenergiate aktiveerimiseks kasutada.

Kuufaaside kalendri leiad SIIT. Sealt näed täpselt, millal on tulemas tulevane Noorkuu.

Miks just Noorkuu ajal Võililli kristallialtaritele tuua ja enda küllusekristallide sekka lisada? Kuna Noorkuu sümboliseerib uut algust ja energiate kasvu. Seetõttu on alati hea aktiveerida küllusekristalle justnimelt Noorkuu ajal, et külluseenergia õitsema panna.

Hiljem, kui rituaalid on tehtud, ja Noorkuu energia on möödunud, nopi Võililled kokku ning vii need tänulikkusega õue ja lase need vabasse loodusesse.

Kuna Võililled kasvavad päris pikalt, siis on sul võimalik korrata Võilille külluserituaali mitme kuu jooksul. Soovitan juba varakevadel Võilillerituaalidega alustada, et sellest maksimum võtta.

Võilillel on ka palju tervendavaid omadusi, loe nende kohta SIIT.

Kui sul ei ole veel kodus enda isiklikku küllusealtarit, kuhu sa oled kokku kogunud kõik külluse- ja rahasümbolid ning -energiad, et manifesteerida enda ellu külluseenergia aktiveerimist, siis nüüd avaneb sul võimalus see endale luua.

Alusta Tsitriin geoodist, Tsitriini tipust, poleeritud Tsitriinist, Karneoolist, Püriit geoodist, Kalkopüriidist ja liigu edasi sealt teiste küllusekristallide juurde, milleks on Roheline Aventuriin, Malahhiit, Epidoot ja paljud teised. Põleta seal altaril külluseviirukit, tugevaimaks on Patšuliviiruk, ja teisi rahaviirukeid. Aseta altarile pabeerraha, münte ja teisi küllusesümboleid. Sa võid iga mõne aja möödudes midagi sinna altarile viia, seda niiviisi pidevalt täiendades ja selle energiaid kõrgel hoides.

Lisaks sellele põleta nende keskel Kuuse eeterlikku õli koos Kuuseküünlaga. Need aktiveerivad korralikult külluseenergiad, eriti kui sa kasutad nendega koos Tsitriini. Nende energeetiline sünergia on ekstra tugev.

Sellel päeval tee tööd, keskendu kõigele sellele, mida sa unistad enda ellu materiaalsel tasandil!

Igasugune aktiivne tegevus enda isikliku õnne, tööedu ja külluse nimel tasub sellel päeval ära. Pannes põhirõhu töötegemisse ja positiivsele mõtlemisele, kutsud sa Noorkuuga enda ellu head õnne.

Igasugune annetamine, heategevus, MTÜ-de toetamine ja abiandmine tuttavatele-sõpradele või pereliikmetele aktiveerib samuti Noorkuu kaudu külluseenergia.

Mediteerimine ja enda maisete soovmõtete visualiseerimine - ka selleks on soodne aeg. Meditatsiooni liigu näiteks Palo Santo suitsu kaudu, kanna samal ajal küllusekristalle, sule silmad ning visualiseeri sellest, millest sa unistad. Nii kanaldad sa universumisse sõnumeid, millele soovid vastuseid saada. Selle Noorkuu ajal teelesaadetud sõnumid toovad maise realiseerumise. Seega keskendu heale, et hea saaks sinu ellu tulla!

Soovin teile imeilusat tulevast Noorkuud - aktiveerige enda vägi ja külluseenergia! Kohtumiseni!

Tene