2022. aasta algusest saati olen rääkinud ja kirjutanud teile sellest, kuidas alates sellest aastast liigub inimkond 5D-maailma poole ehk teistsugusesse spirituaalsesse teadlikusse. Kõrgele ja kaunile tasandile. Nagu ma ka 2022. aasta alguses mainisin, siis pileteid sinna jätkub vaid pooltele ehk meie ühiskonnas tekib väga suur kontrast. On ühed, kes jäävad pikemaks ajaks 3D-tasandile ja kellel on keeruline hiljem 5D-tasandile jõuda, kui nad ei tegele enesetervendamise ja spirituaalse arenguga just 2022. aastal. Ja siis on teised, kes on teinud aastaid enda spirituaalse arengu nimel tööd ning kelle liikumine 5D-tasandile võib õnnestuda just 2022. aastal.

Ühiskonnas lõhenemine toimub ja seda saate ilmselgelt iga päevaga aina rohkem tunda. Eelkõige annab see tunda 2023-2025 aastatel, kus arvatavasti on lihtne teha vahet 3D-tasandil inimesel ja sellel, kes on jõudnud 5D-tasandile.

Kui sa veel ei tea päris täpselt, mida tähendab 3D ja 5D, siis soovitan sul läbi lugeda minu selleteemalised artiklid, leiad need siit. Lisaks rääkisin sellest 2022. aasta alguses eetrisse läinud "Tene Laul. Elamise kunst." saadetes.

Ühiskonna lõhenemine toimub Pluuto mõjuvõimu pärast, millest kirjutasin samuti 2022. aasta alguses, selle artikli leiad siit, soovitan selle läbi lugeda. 

Seesama, mida Pluuto alates 2022. aastast kuni 2025. aastani Maa peale kiirgab, on see, mis tegelikult aitab spirituaalsetel inimestel meie ühiskonnas süsteemist väljuda. Läbi aegade on süsteem meid programmeerinud nii, et me ei oleks kontaktis enda intuitsiooniga. Mõelge kasvõi ise - lapsed lähevad kooli ja mida nad seal kaksteist aastat õpivad? Analüüsimist, analüüsimist ja veelkord üleanalüüsimist. See on ehe näide, kuidas programmeeritakse inimest enda intuitsiooni blokeerima.

Lapsed omavad enne süsteemi liikumist väga head intuitsiooni, nad on spirituaalsed - kuna me kõik alguses oleme! Ja siis, kui istutakse koolipinki, suunatakse last informatsiooni töötlema ainult läbi analüüsimise. See ei ole üdini halb, aga kui põhirõhk on analüüsimisel, siis tegelikult blokeerub Kolmanda Silma Tšakra. Mis siis juhtub? Kui sinu Kolmanda Silma Tšakra muutub järjest kinnisemaks, siis ei saa see lasta läbi intuitiivset häält samal ajal, kui sa tegeled analüüsimisega. Üks kanal töötab korraga, sa ei saa kasutada analüüsimist ja intuitsiooni korraga. Üks läheb kinni, kui teine on avatud, nii lihtne see tõde ongi. Mida rohkem tasakaalu sa sellesse tood ehk kasutad analüüsimist asjade puhul, mille inimesed on ise valmistanud, seda tasakaalukam on sinu spirituaalne keha.


Seetõttu olen ma enda erasessioonidele tulnud lapsevanemaid suunanud nende lastele õpetama seda, et õpitulemuste pärast ei pea ülemuretsema. Ei pea sundima mõtlema, kui ei tule, siis ei tule. Kui laps soovib olla koolis edukas, siis eelkõige tuleb tal olla kodus spirituaalses keskkonnas, ta peab olema loodusega kontaktis ning sööma erinevaid tervendavaid taimi.

Loodus on see, mis ühendab meid spirituaalsusega, aitab spirituaalselt kasvada ja areneda. Intuitsioon vajab taimi ja ma tean, et olen kõige õigem inimene seda välja ütlema, teades täpselt, mida saab taimedega teha ja kuidas need inimhingele mõjuvad. Seega soovin suurelt ja valjult teile välja hõisata selle mõtte - sööge taimi, suunake iseennast ja oma lapsi loodusesse, päikese kätte, merre ujuma, smuutisid jooma, vett tarbima, kristalle kandma, eeterlike õlidega külmetushaiguseid tervendama, kunsti looma, tantsima, silmast-silma suhtlema ja tegema kõike muud, mis on tehismaailmast väljaspool. See aitab selles maailmas ennast üles leida, intuitiivseks muutuda ja süsteemist välja astuda. Mida rohkem sa viid end kontakti päris maailmaga, milleks on loodus ja kõik iidne, mis on siin alati olnud, seda tervemad te olete. Seda kiiremini te saate lahti 3D-efektist ja seda võimsamalt te liigute 4D-maailmast 5D-maailma. Ja te kõik oletegi õnnelikud. Eelkõige olete te ise enda eluga rahul ja mina olen parimas tujus, teades, kui paljud naudivad elu ja on siin maailmas rõõmsad.

Ma olen alati teile öelnud, et olen kõige suurem optimist, kes usub siiralt, et meil on võimalik inimestena paremuse poole liikuda ja muuta enda ühiskond rõõmsaks, õnnelikuks ja terveks! Ma tean, et suudan enda elu jooksul ehitada alustala, mis kinnitub siia teie sekka ja tulevased põlvkonnad saavad sellest palju kasu. Ka sina oled osa sellest missioonist, kui sa muudad enda elu spirituaalseks. Igaüks, kes teeb sammu spirituaalsuse poole, liigub loodusesse ja terveneb, on osa sellest missioonist. Mina inspireerin, räägin maailmale tõde, kanaldan universumist saadud informatsiooni ja jagan seda kõigi teiega. Teie ülesandeks jääb see, et te viite selle praktikasse. Mida enam te enda hinge tervendate, muudate enda elustiili, seda tugevamaks muutub see alustala. Ja ma soovin, et te kõik seda teeksite. Eelkõige iseenda pärast, enda laste ja kõigi teiste pärast! Läheme tagasi iidsetesse energiatesse, sinna kust me tegelikult pärit oleme.

Kuidas süsteemist väljuda? Välju programmeerimisest. Ole ettevaatlik selles osas, millist informatsiooni sa lased enda sisse saata. Kui miski hirmutab sind, hoia sellest eemale, kui see hirm ei ole algenergiana sinu seest tulnud. Kui sinu intuitsioon ei ole viinud sind hirmutasandile, siis suure tõenäosusega on sind programmeeritud seda hirmu tundma. Uudised ja erinevad meediakanalid - need ei tee sulle tegelikult head. Vaata sinnapoole korra ja küsi enda käest, kui palju kasulikku informatsiooni sa sealt saad? Protsent on väga väike. Tõde on nii lihtne, kas sa ei näe seda? Enamus, mis meile sisestatakse, on hirm, hirm ja veelkord hirm. Või klatš ning madalad energiad. Ja kuskil seal vahel on ka midagi head, et jälgi segada. Kas sa ei näe, mida kõigiga tehakse? See on nii ilmselge, et mul kõigist kahju. Minu hing saab haiget iga kord, kui ma kohtan kedagi, kes on programmeeritud negatiivsele 3D-maailma tasandile, milleks ongi programmeeritud olemine, stressienergias eksisteerimine, Südametšakrast väljapool elamine. 3D-maailmasse kinni jäänud inimesed on ohvrid. Ja kui minu hing saab haiget, tekib minu sisse veelgi suurem missioonitunne päästa sellest lõksust absoluutselt kõiki, kes tunnevad minuga sidet, kes kuulavad mind, kes viivad minu poolt saadud inspiratsiooni ja teadmised praktikasse. Ja kui te teete seda, siis see on parim asi, mis minu missiooni juures saab juhtuda. Ja see juhtub, ma näen seda pealt ja te tunnete seda ise.

Olen tänaseks kirjutanud 8 aastat absoluutselt kõigile, kes tunnevad minuga sidet. Miks? Et jõuda teieni ja näidata seda, et see maailm ei pöörle ainult raha ümber, siin on ka missioon, mis on rahvale kinkimiseks. Igaüks võiks anda meie ühiskonda enda panuse. See, mis tuleb sinu seest nii loomulikult, nagu minul selgelntägemine, visioonid, universumist info kanaldamine - see on ära kinkimiseks. Nagu Pablo Picasso on öelnud: "Kunst on alati ära kinkimiseks". Ja see on minu elamise kunst, mille ma teile kingin. Kõik see, mida ma tean, seda ma ka ise praktiseerin. Ja mõelge sellele, kui te viite selle kõik praktikasse, kas see pole mitte imeline, mis teie hingedega juhtub? Te saate terveks, astute programmeerimisest välja - naudite elu, lihtsalt elate ja see ongi tegelikult elu eesmärk. Elada!

Kuidas saada hakkama 3D-inimestega, kui sa oled ise teadlikumaks muutunud? Lihtne. Kuna lõhestumine on toimunud ja hakkab veelgi enam toimuma, siis sinu ülesandeks on jääda nende poolele, kes on 5D-energias või tirida neid 4D-inimesi 5D-maailma. Toon näite, mis meie maailmas hetkel toimub - ühel pool on need 3D-maailmas olevad inimesed, kes programmeerivad sind looduseenergiatest eemale liikuma, kes sisestavad negatiivsust ja ütlevad sulle, et "Ah, mis taimne toit! Ah, mis kristallid! Phh, mis Tšakrad, jama!". Ja siis on 4D-inimesed, kes on segaduses, nad on väga-väga suures segaduses. Ühel päeval on spirituaalsed, teisel päeval programmeeritud hirmu tundma. Kui sina oled 5D-maailmas, siis mida sa saad teha? Sa saad neid, kes on 4D-maailmas, keskel ja pendeldavad, sa saad neid tervendada ja aidata. Sa ei saa aidata, ja sinu kohustus ei olegi aidata, 3D-maailmasse jäänud inimest.

Saan tuua hea paralleeli 3D- ja 5D-maailma vahel sõjaga. Üks on 3D, kus on "mina, mina, mina soovin seda, mul on õigus sind allutada, minu räpane energia on see, mis on ülim. Kõik kannatagu, kuna olen mürgine ja soovin sind allutada!" Ja siis on see teine pool, kes on 5D-energias ehk see, keda rünnatakse, kes saab sõjast lahkuda vaid suhtudes nii: "Ma ei allu sulle, ma ei aktsepteeri seda, ma ei lase hirmul võitu saada, ma ei kuuletu, ma ei kuula, ma olen passiivne programmeerimisel ja aktiivne iseenda üles ehitamisel ning kaitsmisel". Inimeste vahel toimub see samamoodi. On neid, kes meelitavad sind räpaselt mõtlema, negatiivselt suhtuma, hirmu tundma ja panevad sulle mõistusesse koledaid hääli. Ja siis on need, kes kannatavad ja on ohvrid ning neelatakse 3D-maailmapilti. Aga seda sellisel juhul, kui sa lubad sellel juhtuda. Sul on alati õigus ei öelda. Vaba tahe eksisteerib alati. Ütle EI, ütle seda suurelt.

Ütle iseendale: "Ei, ma ei lähe selle kõigega kaasa! Ma otsustan ise, mis on minu tõde, mis mulle sobib ja mis mitte!". Sa pead ohjad enda kätte võtma, vastasel juhul sind neelatakase 3D-maailma ja sealt välja pääseda on meeletult raske. See on niivõrd keeruline, et sa kannatad nagu põrgutules, kui sinna satud. Eriti siis, kui sa oled habras, heatahtlik ning Südametakras eksisteeriv inimene. Jäta meelde - alates 2022. aastast hakkab lõhenemine ja see muutub aina tugevamaks. Ära kuuletu mitte ühelegi negatiivsele programmeerimisele. Sul on alati võimalus tulla siiasamasse LA TENEsse ja lugeda kõiki motieerivaid artikleid, mille olen sinule ja kõikidele enda jälgijatele kirjutanud aastaid. Et teid kaitsta. Ma nägin seda aastaid ette, miks muidu ma olen teie peale nii palju mõelnud, teie jaoks seda kõike teinud. Mina tean seda tõde, millest kirjutan, mina ei luba end programmeerida. Ärge ka teie laske seda teha! See on kingitus minult teile! Alati teile armastusega kirjutades!

Soovitan abosluutselt kõikidel, kes tunnevad, et on programmeerimise ohvriks sattunud ja kes soovivad enda väge taas tagasi saada, kanda kaitsekristalle, ja sellest aastast alates ekstra palju, suurtes kogustes. Spirituaalsetel inimestel võiks võiks seljas olla justkui kristallidest keebid, et kaitsta end kõige eest, mis programmeerib hirmu tundma, valima terviseabi sünteetilisest ning sööma toitu, mis ei ole loodusest. Kallikesed, aidake iseennast, tulge süsteemist välja, vaadake avatud silmadega elule otsa ning ärge uskuge kõike, mida teile sisestatakse. 3D-maailma inimesed on programmeerimise tipptasemel tegijad - on need, kes söödavad infot ette ülimalt salakavalalt, tundes inimpsühholoogiat, ja on need, kes on nende nii-öelda jüngrid, kes kuuletuvad ning programmeerivad edasi neid, kes on haavatavad. Kui sa tunned, et sa oled haavatav, siis kaitse end kohe.

Seda saad teha näiteks Musta Turmaliini, Šungiidi, Kiastoliidi, Hüpersteeni, Musta Obsidaani, Mahagon-Obsidiaani või Lumiobsidiaaniga. Kõik need kristallid blokeerivad ära 3D-tasandile programmeerimise, need eemaldavad valeinformatsiooni, aidates Kolmanda Silma Tšakral taastuda ning uuesti aktiveeruda.

Need on looduse poolt antud tasakaalustajad ja kaitse loojad, et sa saaksid võimu enda kätte tagasi. Mõelge ise, miks võim inimestelt ära võetakse? Kui sa ei ole iseseisev, intuitiivne ning autente, siis mis juhtub? Sa oled see, kes täidab käske, salakavalat programmeeritud käske. Ja siis sa imestad, miks sa oled end ära kaotanud, miks sa oled kurb ja ei suuda elu nautida. Kuna sinu hing karjub appi, öeldes sulle: "Kallike, ma olen vangistuses, mind on orjastatud!". Kaitske end ja ärge laske endale liiga teha. Sõnadel on tohutu jõud, manipuleerimiseks on neid lihtne kasutada. Ära allu manipulatsioonile, allu tervendusele, sina oled võimas, sina oled vägev, sulle on antud intuitsioon eksisteerimiseks!

Kas me sündisime siia uudistega? Ei. Kas me sündisimine siia sünteetiliste ravimitega? Ei. Me sündisime siia omavahel suhtlema. Meediakanalid on hea viis informatsiooni edasi andmiseks, aga head on vaid need kanalid, mis ei süsti hirmu ja väärinformatsiooni, vaid mis inspireerivad tervenema. Tehke tarbimises õigeid valikuid ja te oletegi programmeerimisest vabad. Võtame kasvõi lapsed, kes käivad koolis. Et nad säilitaksid enda intuitsiooni ja ei kaotaks iseend üleanalüüsimise tõttu ära, soovitan neil kanda Dumortjeriiti ja Sodaliiti, need hoiavad lapse iseendaga kontaktis. Me sündisime looduse keskele ehk looduses on kõik olemas. Mitte kunagi ei ole inimkonna ajaloo jooksul olnud nii palju erinevaid haiguseid. Mõelge sellele, kust kohast need haigused on pärit - sünteetika, programmeerimine, loodusest eemale liikumine. Tõde on nii lihtne, tõde on alati lihtne. Vaadake enda ümber ja kaitske kõiki, kes on ohrvid ehk 4D-inimesed ja kasvatage enda tugevust, et säilitada 5D-maailmapilt.

Et kiirendada 4D-maailmast liikumist 5D-maailma või tirida end eemale 3D-mustritest, tuleb sul enda elus teha muudatus päevapealt. Esiteks vaata üle kogu enda menüü. Kui seal on liiga palju suhkrut, siis tuleb see sealt eemaldada. See blokeerib Päikesepõimiku energia, mis ei lase sul õnnetunnet tunda. Asenda see suhkur puuviljade ja marjadega ehk komplekssuhkruga. Kui sinu menüüs on E-aineid täis toiduaineid, siis leia nendele alternatiivid, sest need nõrgestavad immuunsüsteemi ja kahjustavad sinu Juurtšakrat. See teeb sind füüsiliselt haigeks, põhjustades vähki ja kasvajaid. Seejärel too enda menüüsse hulgaliselt taimi ja mahetooteid, et aktiveerida Tšakrasüsteem. Kui sinu Tšakrad töötavad, siis suureneb eluenergia sinu sees ja intuitsioon saab taastuda, saabub oskus otsustada ja olla vähem enda peas lõksus.

Seejärel too enda ellu kristalle, ükskõik milliseid, need kõik aitavad sind. Leia endale kristall vastavalt sinu probleemile. Kui tunned, et oled enda mõtetes kinni, sul käib informatsiooni üleuputuse tõttu pea ringi ja oled pessimistlikuks muutunud, siis sul on vaja Larimari, Serafiniiti, Klinozoesiiti, Seleniiti või Mäekristalli.

Kui sinu kodus ei ole taimi, siis too sinna Feng Shui taimi, nende energia aitab sul taastuda ja liikuda 5D-energiasse. Kõik taimed viivad sind iseendaga kontakti, muudavad sind spirituaalseks ja terveks. Kasuta koduseinte vahel eeterlikke õlisid, et kõik sinu Tšakrad saaksid tervendatud. Väldi keemiat nii palju kui võimalik. Väldi sünteetikat. Ravi end alternatiivselt ja hoia kokku nendega, kes sind armastavad, hindavad ja on positiivsed! Vali targalt, sul on vaba tahe olemas!

Tänast maailmapilti vaadates, teades seda, mis teie hingedes toimub ja millisteks ohvriteks on inimesed muutunud, on mul täpselt selline tunne, et andke mulle palun ruupor kätte. Räägin teile ööd-päevad seda, mida ma tegelikult maailmast arvan, mida näen, mida tean ja, uskuge mind, kogu meie maailm oleks koheselt tervenemas. Mind motiveerib iga inimese hingevalu kanaldama universumist veel rohkem informatsiooni, et aidata, aidata ja veelkord aidata. Kuna õõvastav on pealt vaadata, mida inimestega tehakse, kuidas toimub pimedusse, kurbusesse, haigustesse, hirmu ja nõrkusesse programmeerimine. Rahaahnus on maailmas nii suureks kasvanud, et inimhing orjastatakse tarbima abosluutselt kõike, mis teeb haiget. Mida suurem on mingi asja ülemaailmne reklaam, seda suurem küsimärk minus tekib - miks? Kes sellest kasu saab? Kas see on ikka tõde? Ja iga kord, kui ma küsin neid küsimusi, saan ma vastuse nägemuse näol ning ma näen läbi selle skeemi, mida inimestega tehakse. Et te mõistaksite mind, siis toon paralleeli õuna näol. Kui palju te kuulete ülemaailmseid reklaame õuntest? Aga kui palju te kuulete reklaame kurikuulsate uute sünteetiliste nn tervendajate ja toitude kohta? Kui vähe te kuulete, kui head on päevalilleseemned? Suhtuge alati reklaami skeptiliselt.

Isegi CBD keelustatakse ära, mõelge ise, miks. Mitte et teid kaitsta, vaid ikka selleks, et te tarvitaksite sünteetilisi ravimeid. Olen alati öelnud - lihtsalt kuulake ja viige minu teadmised praktikasse!

Kogu armastusega alati teiega! Olen alati enda rahva poolt ja aitan teil valgust näha seal, kus teie silmad on kinni pandud!

Tene Laul