Jupiteri planeet on õnnetooja. Perioodil 22. aprill kuni 1. mai ootab meid kõiki ees energiavoog otse Jupiterilt, mis aktiveerib iga tähtkuju esindaja elus erinevad kosmiliselt õnnetoovad kingitused. See lühike ajaaken on suurepärane periood enda väestamiseks. Sa saad sellel ajal tunda õnne ning sul on võimalik ka enda õnneenergiaid suurendada, keskendudes õigetele teemadele ja andes endast maksimumi, vastavalt siis enda tähtkujule. Loe, milline koostöö on sel perioodil sinu tähtkuju ja Jupiteri vahel ning suurenda enda õnneenergiad veelgi, see on sinu hetk! Sel ajal on aktiivne ka Chironi lisaenergia, kuna see on retrograadis, loe selle kohta kindlasti SIIT. Ja samal ajal tegutsevad nii Saturn kui ka Veenus sinu saatuse kujundamise nimel. Seega on kosmilist tegutsemist sinu hingeteekonnal korralikult, haara sellest kinni!

Lisaks allolevale horoskoobile loe kindlasti ka lühiülevaadet oma tähtkuju 2023. aasta horoskoobist, leiad selle SIIT

Kõik 2023. aasta energiate võimendamiseks loodud LA TENE väeehted, mis toovad 2023. aastal õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.



JÄÄR (21. märts - 20. aprill)

Jäära jaoks on Jupiteri positsioon 22. aprillil - 1. maini Kosmoses suurepärane, aidates kaasa armastuse- ja suhteenergiate kasvatamisele. Jääral suureneb sel perioodil heaolutunne ja terveneb Südametšakra. See on väga hea aeg Jäära jaoks saata teele armastusesoove, teha armastuserituaale, aktiveerida enda armastusekristalle, alustada armastusekristallide kandmist ning suunata kogu oma energia armastusse. Armastuseõnn on sellel perioodil sinu poolt, haara seda endasse veelgi rohkem! Kuukivi kristall aitab sind, too see enda koju, kanna ehtena või endaga kaasas, et armastuseenergiaid hoida ja säilitada.

Jäär, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



SÕNN (21. aprill - 20. mai)


22. aprill - 1. mai aktiveerub Sõnni rahaenergia, esile tulevad materiaalsed teemad just selleks, et sa neile keskenduksid. Jupiter saadab sulle informatsiooni, kuidas edasi tegutseda, suurendades rahaasjades sinu intuitsiooni ja ettenägelikkust. Kui soovid sel ajal rahavoo energiat enda ellu kinnitada, siis kindlasti kasuta Rohelist Aventuriini. See on 2023. aasta rahaõnne ja tööedu kristall ning lisaks Sõnni jaoks ka väga oluline rahaõnne kristall terveks eluks, olles sinu põhikristallidest. Too Roheline Aventuriin enda töökeskkonda, kanna seda endaga, keskendu ja hakka tegutsema enda majandusliku olukorra parendamise nimel.

Sõnn, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


KAKSIKUD (21. mai - 20. juuni)

22. aprill - 1. mai saadab Jupiter sinu poole õnneenergia, mis kandub otse suhetesse ja seda suuremal tasandil, kui ainult intiimsesse suhtesse. Näiteks saadab Jupiter sinu eluteele kellegi, kellega koostööd teha või kellega koos missiooni alustada, seega võid kohtuda uue inimesega, kellega tekib tugev side või ideed koostööks. Jupiter annab su ellu sotsiaalse laengu. Kanna Mäekristalli, et kanaldada Jupiterilt seda koostöö õnneenergiat.

Kaksikud, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


VÄHK (21. juuni - 22. juuli)

Vähk, sinu ellu saadab Jupiter 22. aprillil - 1. mail tööalaselt kasuliku energialaengu, mille kanaldab otse sinu hinge. Nüüd on õige aeg keskenduda töötegemisele ja leida erinevaid võimalusi enda tööelu parandamiseks. Samuti ka keskkonna heaolu suurendamiseks ja enda panuse tõstmiseks. Suurenda enda tööalast võimekust samal ajal, kui Jupiter aktiveerib sinu elus hea õnne, nii saadab see õnn sind ka edaspidi, selles aitab sind Labradoriidi kristall. Vähk, see on ka sinu üks peamisi kristalle.

Vähk, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



LÕVI (23. juuli - 22. august)

Lõvi, ole kindlasti 22. aprillil - 1. mail füüsiliselt väga aktiivne, sest siis toob Jupiter sinu ellu materiaalselt head õnne. Seega on oluline sul püsti tõusta ja tegutsema hakata, et kõik saaks tulevikus sinu kasuks kujuneda, sest sinu materiaalsed unistused vajavad sinupoolset panust. Too enda ellu sellel perioodil Oranži Kaltsiiti, see on sinu tähtkuju isiklik õnnekristall. Too see enda koju, kanna ehtena või endaga kaasas.

Lõvi, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



NEITSI (23. august - 22. september)

Kõige olulisem õnneenergia, mille Jupiter Neitsi jaoks 22. aprillil - 1. mail aktiveerib, on perekonnaõnne energia. Jupiter saadab Neitsile head õnne pereliikmetega hästi läbisaamiseks, suhete tugevdamiseks ja parandamiseks ning teievaheliste energiate võimendamiseks. Saabumas on hea aeg, et keskenduda perekonnasidemete tugevdamisele, teistesse inimestesse panustamisele, suhete soojendamisele ja ümberkujundamisele. Kanna endaga Tšaroiiti, see on sinu tähtkuju armastuseõnne kristall, mis aitab armastust tugevdada!

Neitsi, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



KAALUD (23. september - 22. oktoober)

Kaalud, sinu jaoks liigub Jupiter 22. aprill - 1. mai sellises energiavoos, mis suurendab sinu materiaalset võimekust. Jupiter annab sellel perioodil endast kõik, et sa suudaksid materiaalselt rohkem saavutada, kasvatades sinu külluseenergiat. Mis tähendab seda, et sellel ajal on sul kasulik keskenduda töötegemisele ja kanda 2023. aasta rahavoolu kristalli Malahhiiti

Kaalud, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



SKORPION (23. oktoober - 21. november)


22. aprillil - 1. mail aktiveerib Jupiter sinus sisemise lapse, mis tähendab seda, et sa soovid rohkem avastada, tegutseda, väljendada ning luua enda ümber rohkem rõõmu. See on imeline energia, mis aitab sinu hingel ärgata ülimasse positiivsusesse. Sinu ülesandeks on seda energiat võimalikult palju salvestada. Soovitan sul sellel ajal kanda enda tähtkuju põhilist kaitsekristalli, milleks on Akvamariin, see salvestab head õnne ja kaitseb seda, et see säiliks.

Skorpion, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


AMBUR (22. november - 21. detsember)

Ambur, sinu jaoks on see periood 22. aprill - 1. mai väga oluline periood, kuna see on soodne aeg teha samme enda materiaalse olukorra parandamiseks. Õnn on sinuga näiteks investeerimiseks või uue kodu ostmiseks.  Ka müügiesindajatel on sel ajal rohkem õnne, seega, kui soovid osta-müüa, siis nüüd on selleks õige aeg. Jupiteri rahaõnne energiat salvesta sellel perioodil enda tähtkuju õnnekristalliga, milleks on Kuldobsidiaan.

Ambur, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



KALJUKITS (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits, sinu jaoks aktiveerib Jupiter 22. aprill - 1. mai suheteenergia, suunates sinu tähelepanu nendele inimestele, kellega koos sa oled armastusemissioonil. Mis tähendab seda, et tunnete osas võib sind tabada suurem selgustunne. Seda on alati vaja ja see alati toetab sind. Seega pane tähele kõiki oma mõtteid ja tundeid, mis sul sel ajal nende inimeste osas on, vastused tulevad, Chiron retrograadis töötab hetkel samuti sinu kasuks, aidates sinu teekonda valgustada. Hoia enda lähedal Punast Jaspist, sinu tähtkuju positiivsuse kristalli. Lase Jupiteril seda väestada, kui sa seda kannad.

Kaljukits, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



VEEVALAJA (20. jaanuar - 18. veebruar)


Veevalaja, sinu jaoks on 22. aprill - 1. mai Jupiteri positsioon taevas soodne spirituaalseks kasvamiseks. Mis tähendab seda, et sellel ajal mediteerimine ning endasse sügavalt vaatamine toob sulle ilmselgelt vastuseid, mida sa oled juba ammu soovinud leida. Seega kasuta küsimiseks ja vastuste saamiseks meditatsiooni ja ka pendlit. Kristallidest kasuta Karneooli, mis aitab näha ka kõige raskemate teemade vastuseid nii, et need ei teeks sulle liiga. Karneool aitab alati olla rõõmus, hoolimata situatsioonist, ning seista sirge seljaga ja tunda end hästi.

Veevalaja, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.



KALAD (19. veebruar - 20. märts)


Kalad sinu jaoks aktiveerib Jupiter 22. aprill - 1. mai rahavoolu ja külluseenergia. Kasuta seda aega ning puhasta ning aktiveeri enda kodus olevad küllusekristallid, too neid juurde, saada teele külluslikke soove ja unistusi, tee külluserituaale. Nii kutsud sa küllust veel rohkem ligi. Sind aitab ka Ametriin, kuna see kristall salvestab rahavoolu energiat, et see saaks sinu ellu õnne juurde tuua. Jupiter avab kanali, sina jäta see avatuks!

Kalad, sinu tähemärgi 2023. aasta kristallidest loodud ehted ja kristallikomplektid, mis suurendavad 2023. aastal sinu õnne-, armastuse- ja külluseenergiaid, on loodud minu poolt just sulle - sinu tähtkuju 2023. aasta kristallikomplekt asub SIIN ja sinu tähtkuju 2023. aasta käeketid leiad SIIT.


Soovin kõikidele tähtkuju esindajatele imelist õnneenergias eksisteerimist. Laske Jupiteril enda elu väestada ja säilitage see energia! Püüdke see kristallidesse, et see energia jääks pikemalt püsima!

Kogu armastusega alati sinuga

Tene Laul